- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.701
Büyük ihtimal rahmi tutan bağların gevşemesinden kaynaklı bir ağrıdır canım.tabi yinede ihmale gelmez geçmezse bir görün rahatlamış olursun.Benim yine amacsiz sacma sapan agrilarim var istedun sabah gobegimin sag tarafinda basladi yana ve alta yayildi ama solda yoktu. Bugun de sola gecti su an kasigimin yarim karis ustunde baya yogun sanci gibi agri var umarim yarin gecer. Gecmezse aksama kadar doktorumun calistigi hastaneye karsiya gidecegim.
Can'ım çok geçmiş olsun, senin sağlığın herşeyden önemli şu anda, sen iyi olacaksın ki bebişin de iyi olacak, lütfen önceliği kendine ver. Sağlık ocağını bilmiyorum ama hastaneler veriyor 5 güne kadar bile alabilirsin anlayışlı birine denk gelirsen...Çok hastayım ya boğazım şişti.bütün vücudum dökülüyor üşütme geliyor.yarın nasıl işe gidicem bilmem.sömestra 8 hafta kaldı.ve haftada iki harf versem anca yetişicek.2 gün rapor almak demek programımın aksaması demek.ama bu haldede yataktan kalkabilirsem iyi.duruma göre çok kötüleşirsem rapor alıcam sabahtan.size sorum ohalden ötürü sağlık ocağı rapor yazıyor mu.bide boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçer mi ilaç kullanmalı mıyım?
Teşekkür ederimCan'ım çok geçmiş olsun, senin sağlığın herşeyden önemli şu anda, sen iyi olacaksın ki bebişin de iyi olacak, lütfen önceliği kendine ver. Sağlık ocağını bilmiyorum ama hastaneler veriyor 5 güne kadar bile alabilirsin anlayışlı birine denk gelirsen...
Bende vurulmadım hala.yarına randevum var ama ksr yağarsa gidemem uzak biraz yine kalacakben hala vurulmadım tetanozu. bu hafta unutmazsam vurulayım
Canim dogru soyluyosun muhakakta bence bi sorun olaa ufacik da olsa doktorum oraya yonlendirirdi diye dusunuyorum.Canım doktorun muhakkak iyidir tecrübelidir ama şöyle düşün perinatolog direk anne karnında bebeğin durumu/sağlık risklerinin farkedilmesi/varolan veya oluşabilecek durumların önceden belirlenmesi konusunda uzmanlık yapmış prof olmuş insan.. Yani doktorlarımız ne kadar iyi olsa da perinatoloğun gözü bakışı başka..
Ben kesinlikle detaylı ultrasonun alanında uzman bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğine inanıyorum. Şayet bulunduğum ilçede şehirde olmasaydı da bir imkan yaratıp günübirlik giderdim gelirdim randevu alıp en yakın yere. Başka türlü içim rahat etmezdi duyduklarım ve okuduklarımdan sonra..
Sağol arkadaşım cevabın için benim doktorum iyi Prof menunum genel olarak ama kendisi tüp bebek doktorum hastaları çok ulaşamıyorum hemşire de yanında oluyor muayenede hocanın yani sekreter acıyor oda bilgili değil hocaya ulaşamıyorum anlamadım19+6 da vuruldum canım yani dün vuruldumm :) muayene ücreti 200 lira veriyorum ama prof değil uzman doktor proflar biraz daha ulaşılması zor oluyor canımmm ama seni bukadar üzüyorsa yolun yarısındasın değiştir derim doktorunu daha ilgili ve en önemlisi kolay ulaşılabilir bir doktor bulmanı tavsiye ederim.
benim doktorumun yanında ebe de çalışıyor hertürlü bilgiye kolaylıkla ulaşıyorum sana da tavsiyem ulaşılması kolay ve tecrübesi sağlam bir doktor bulman
Ben de aldim canim ama bikac geceden sonra attim su an kenarda duruyor. yüzüstü yatanlardanim bende ne yazikki baska turlu uyuyamiyorumBu yastigi alan bir arkadas vardi sanki ismini hatirlayamadim. Gorurse bana bi yazsa memnun muydu diye :) yoksa bu bel agrisi beni oldurecek. 5 bolge destekliymis bu yastik. Esim bana da alalim rahat biseye benziyor diyor hahahah hamileligi benimle hakkiyla yasiyor gercekten:):)
Canim ben de bir bucuk ay kadar once hasta olmustum. doktorum ates cikarsa diye augmentin vermişti. minoset verdi bir de nefes alamadigim icin basim agriyodu. Iliadin sprey ve burun dusu da burun tıkanıklığı için verdi. bi zarari yok gonul rahatligiyla kullan iyilesemezsen bebek icin daha kötü demisti. bir de burnun tikaliysa burun dusu kullanmani oneririm cidden iki günde iyilesmemi sagladi. sadece burun dusu ve iliadini kullandim iyi olunca antibiyotige baslamadim bile.Sabah sağlık ocağına gittim canım.bir gün rapor verdi.vermeseydi özele gidecektim.ilaç yazmadı.geçmezde kötüleşirsen kadın doğumcuna git dedi yolladı.bol bol sirkeli tuzlu gargara yap dedi.ama ne yazık ki yapamıyorum midemi bulandırdığı için.yutkunurken cam yutmuşcasına acıyor boğazım.nasıl geçecek ilaçsız bilmem.çünkü benim bademciklerimde yok.hastalığı bu yüzden daha ağır geçiriyorum.ilgin için çok teşekkür ederim bu arada
Canim ben medicalparka gidiyorum.doktorum bana detayli usg icin iki yer onerdi.birisi 220 lira.birisi 380 lira ama kalbide cok detayli inceliyoruz dediler.istersen hastanede yaptir dedi oda 214 lira.hastanede yaptirmaya karar verdim.persembe gününe randevu aldim.bakalim iyi gecer umarim.memnun kalirim.Canim dogru soyluyosun muhakakta bence bi sorun olaa ufacik da olsa doktorum oraya yonlendirirdi diye dusunuyorum.
Ama ya o goremediyse diye kafamada takilmiyor degil.
Bi arastirmam lazim perinatolog nerde var bursa da diye.
Bi yeri aradim sordum 150 tl.dedi. cok ucuz geldi hatta. perinatologmus kendisi. acaba renkli degilmiydi onu sormadim
Cok begendimm
Bende oraya gidiyordum canim ozlem hanima.Canim ben medicalparka gidiyorum.doktorum bana detayli usg icin iki yer onerdi.birisi 220 lira.birisi 380 lira ama kalbide cok detayli inceliyoruz dediler.istersen hastanede yaptir dedi oda 214 lira.hastanede yaptirmaya karar verdim.persembe gününe randevu aldim.bakalim iyi gecer umarim.memnun kalirim.
Canim gece yatarken uyusmasina uyaniyorum simdi ellerimde sadece.doktoruma soracağım persembe günüPeki cnm sendede sdece aksamlarimi oluyo,bnm parmaklarimda basladi kollarima yayildi tansiyondan korkuttm ama dr.cok erkn baslamis dedi bna.ve cok dikkat etmeme ragmn sistigimi hissediorm ondan mi acaba
Doktorumuz ayniymis.bende raporu versinler sonuclar iyi ciksin cok önemli degil napim artik dedimBende oraya gidiyordum canim ozlem hanima.
Bana da ayni yerleri onerdi.
Hastanedeki siyah beyazmis. oyuzden tercih etmedim ben
Esim sendekida uyesi oldugu icin 183 e geliyodu bize
Anladim canim.Doktorumuz ayniymis.bende raporu versinler sonuclar iyi ciksin cok önemli degil napim artik dedim
Ben cok memnunum canim.doğum ucreti ben memur oldugum halde 2.5 normal dogum ve 3.5 sezeryan dediler.arkadasim osmangazi aritmiye gidiyor memnun ve uygunmus da sanirim.Anladim canim.
Nasil.memnunmusun ozlem hanimdan?
Ben cok memnunumda dogum ucreti yuzunden ayrilicam.galiba ondan :/
Esentepeye gidicem haftaya bakicam nasil dr. ama hic birakasim yok bakalim nolcak
Evet ucret oyle.Ben cok memnunum canim.doğum ucreti ben memur oldugum halde 2.5 normal dogum ve 3.5 sezeryan dediler.arkadasim osmangazi aritmiye gidiyor memnun ve uygunmus da sanirim.
Büyük ihtimal rahmi tutan bağların gevşemesinden kaynaklı bir ağrıdır canım.tabi yinede ihmale gelmez geçmezse bir görün rahatlamış olursun.
Ben de aldim canim ama bikac geceden sonra attim su an kenarda duruyor. yüzüstü yatanlardanim bende ne yazikki baska turlu uyuyamiyorumbu yastik yuzustu donmeye engel oluyor orasi kesin, beli de destekliyor ama uyumama destek olamadi henüz. su an dizimin, legen kemiğimin ve omzumun altina yastik koyuyorum yuzustu oluyor ama karnima yuk binmiyor. Belimin agrisi da azaldi bu sekilde. sen de benim gibiysen L seklinde olanlardan alirsan belki daha kullanisli olur. bir de ben ince yastikla yattigim icin bana cok kalin geldi. gobek buyuyunce naparim bilemiyorum tabi de smdilik ani kurtariyorum
Canim ben de bir bucuk ay kadar once hasta olmustum. doktorum ates cikarsa diye augmentin vermişti. minoset verdi bir de nefes alamadigim icin basim agriyodu. Iliadin sprey ve burun dusu da burun tıkanıklığı için verdi. bi zarari yok gonul rahatligiyla kullan iyilesemezsen bebek icin daha kötü demisti. bir de burnun tikaliysa burun dusu kullanmani oneririm cidden iki günde iyilesmemi sagladi. sadece burun dusu ve iliadini kullandim iyi olunca antibiyotige baslamadim bile.
Cnm burun dusu dedigin ne? Okyanus suyu mu cekmek?Ben de aldim canim ama bikac geceden sonra attim su an kenarda duruyor. yüzüstü yatanlardanim bende ne yazikki baska turlu uyuyamiyorumbu yastik yuzustu donmeye engel oluyor orasi kesin, beli de destekliyor ama uyumama destek olamadi henüz. su an dizimin, legen kemiğimin ve omzumun altina yastik koyuyorum yuzustu oluyor ama karnima yuk binmiyor. Belimin agrisi da azaldi bu sekilde. sen de benim gibiysen L seklinde olanlardan alirsan belki daha kullanisli olur. bir de ben ince yastikla yattigim icin bana cok kalin geldi. gobek buyuyunce naparim bilemiyorum tabi de smdilik ani kurtariyorum
Canim ben de bir bucuk ay kadar once hasta olmustum. doktorum ates cikarsa diye augmentin vermişti. minoset verdi bir de nefes alamadigim icin basim agriyodu. Iliadin sprey ve burun dusu da burun tıkanıklığı için verdi. bi zarari yok gonul rahatligiyla kullan iyilesemezsen bebek icin daha kötü demisti. bir de burnun tikaliysa burun dusu kullanmani oneririm cidden iki günde iyilesmemi sagladi. sadece burun dusu ve iliadini kullandim iyi olunca antibiyotige baslamadim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?