2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Büyük ihtimal rahmi tutan bağların gevşemesinden kaynaklı bir ağrıdır canım.tabi yinede ihmale gelmez geçmezse bir görün rahatlamış olursun.

Can'ım çok geçmiş olsun, senin sağlığın herşeyden önemli şu anda, sen iyi olacaksın ki bebişin de iyi olacak, lütfen önceliği kendine ver. Sağlık ocağını bilmiyorum ama hastaneler veriyor 5 güne kadar bile alabilirsin anlayışlı birine denk gelirsen...

Teşekkür ederim Canım bir günlük istedim ve verdi aile hekimim.belki daha fazla istesemde verirdi ama içim rahat etmedi.inşallah yarına toparlarım biraz da tekrar rapora gerek kalmaz.

Canim dogru soyluyosun muhakakta bence bi sorun olaa ufacik da olsa doktorum oraya yonlendirirdi diye dusunuyorum.
Ama ya o goremediyse diye kafamada takilmiyor degil.
Bi arastirmam lazim perinatolog nerde var bursa da diye.
Bi yeri aradim sordum 150 tl.dedi. cok ucuz geldi hatta. perinatologmus kendisi. acaba renkli degilmiydi onu sormadim

Sağol arkadaşım cevabın için benim doktorum iyi Prof menunum genel olarak ama kendisi tüp bebek doktorum hastaları çok ulaşamıyorum hemşire de yanında oluyor muayenede hocanın yani sekreter acıyor oda bilgili değil hocaya ulaşamıyorum anlamadım
canım bu arada doğumda 12 bin diyor hocadan yapmak istersek oda çok yüksek geldi bize bütçenin yok o kadar yani her türlü çok kendime uygun bir doğum için hemde snraki knrrollwr için bir doktor bulmam lazım hakkımda hayırlısı olsun inş hepimizin arkadsim

Ben de aldim canim ama bikac geceden sonra attim su an kenarda duruyor. yüzüstü yatanlardanim bende ne yazikki baska turlu uyuyamiyorum bu yastik yuzustu donmeye engel oluyor orasi kesin, beli de destekliyor ama uyumama destek olamadi henüz. su an dizimin, legen kemiğimin ve omzumun altina yastik koyuyorum yuzustu oluyor ama karnima yuk binmiyor. Belimin agrisi da azaldi bu sekilde. sen de benim gibiysen L seklinde olanlardan alirsan belki daha kullanisli olur. bir de ben ince yastikla yattigim icin bana cok kalin geldi. gobek buyuyunce naparim bilemiyorum tabi de smdilik ani kurtariyorum

Canim ben de bir bucuk ay kadar once hasta olmustum. doktorum ates cikarsa diye augmentin vermişti. minoset verdi bir de nefes alamadigim icin basim agriyodu. Iliadin sprey ve burun dusu da burun tıkanıklığı için verdi. bi zarari yok gonul rahatligiyla kullan iyilesemezsen bebek icin daha kötü demisti. bir de burnun tikaliysa burun dusu kullanmani oneririm cidden iki günde iyilesmemi sagladi. sadece burun dusu ve iliadini kullandim iyi olunca antibiyotige baslamadim bile.

Canim ben medicalparka gidiyorum.doktorum bana detayli usg icin iki yer onerdi.birisi 220 lira.birisi 380 lira ama kalbide cok detayli inceliyoruz dediler.istersen hastanede yaptir dedi oda 214 lira.hastanede yaptirmaya karar verdim.persembe gününe randevu aldim.bakalim iyi gecer umarim.memnun kalirim.

Bende oraya gidiyordum canim ozlem hanima.
Bana da ayni yerleri onerdi.
Hastanedeki siyah beyazmis. oyuzden tercih etmedim ben
Esim sendekida uyesi oldugu icin 183 e geliyodu bize

Bende oraya gidiyordum canim ozlem hanima.
Bana da ayni yerleri onerdi.
Hastanedeki siyah beyazmis. oyuzden tercih etmedim ben
Esim sendekida uyesi oldugu icin 183 e geliyodu bize
Doktorumuz ayniymis.bende raporu versinler sonuclar iyi ciksin cok önemli degil napim artik dedim

Doktorumuz ayniymis.bende raporu versinler sonuclar iyi ciksin cok önemli degil napim artik dedim
Anladim canim.
Nasil.memnunmusun ozlem hanimdan?
Ben cok memnunumda dogum ucreti yuzunden ayrilicam.galiba ondan :/
Esentepeye gidicem haftaya bakicam nasil dr. ama hic birakasim yok bakalim nolcak

Anladim canim.
Nasil.memnunmusun ozlem hanimdan?
Ben cok memnunumda dogum ucreti yuzunden ayrilicam.galiba ondan :/
Esentepeye gidicem haftaya bakicam nasil dr. ama hic birakasim yok bakalim nolcak
Ben cok memnunum canim.doğum ucreti ben memur oldugum halde 2.5 normal dogum ve 3.5 sezeryan dediler.arkadasim osmangazi aritmiye gidiyor memnun ve uygunmus da sanirim.

Ben cok memnunum canim.doğum ucreti ben memur oldugum halde 2.5 normal dogum ve 3.5 sezeryan dediler.arkadasim osmangazi aritmiye gidiyor memnun ve uygunmus da sanirim.
Evet ucret oyle.
Benim.arkadasimin ablasi esentepede ebe. oyuzden orayi tercih edeyim diye bi dusundum de.
Her an fikrim degisebilir tabi :)

Büyük ihtimal rahmi tutan bağların gevşemesinden kaynaklı bir ağrıdır canım.tabi yinede ihmale gelmez geçmezse bir görün rahatlamış olursun.

Olabilir canim agri bugun daha asagiya indi vajinamin ustu agriyor bugunde. Gece de uyutmadi sanci gibi 2 kere uyandirdi beni. Evhamlanmak istemiyorum gecer diye dusunuyorum acil bisey olursa gidecegim zaten.

Ya ne yaptiysam yuz ustu yatmaya engel olamadim bir de senin dedigin gibi yatayim belki daha iyi olur. Ama bi yastik da almam sart haftalar ilerledikce daha da zorlayacak bizi belli :)

Cnm burun dusu dedigin ne? Okyanus suyu mu cekmek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…