2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızıma emzik askısı yaptım kızlar , nasıl olmuş :)
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş:)

P Pinklemon gözünaydın allah sağlıkla kucağına aldığın ginleride göstersin i inşallah.
Çok tşkler canım
Ya bu civilim.com 'da ne cici şeyler varmış... Fiyatları da uygun. Azıcık giydireceğiz büyüyecekler zaten bence ideal
Kapıda ödeme de var. Benim sepetime bunlar düştü
Çok tatlışlargüzel günlerde giysin prenses
Maşallah canım ne kadar beceriklisin:)

Kızlar artık sıcak suyla duş alıyorsunuz dimi?Başlarda cekiniyorduk ya hani. Bu havada zaten soğuk veya ılık suyla duş alırsak sıkıntı olur herhalde diye düşünüyorum ama doğrusu nedir bilen varsa aydınlatsin hepimizi.
Bu arada sıcak su baş ağrısına birebir geliyor bende. Başı ağrıyan ilaç kullanmak istemeyen varsa deneyebilirsiniz bence.Bikaç kez özellikle denedim başım agridiginda sıcak suyla duş alınca iyi geldi. Kaburga ağrım hala devam ediyor ama.Ezilmiş gibi ağrıyor.

Eşimin bir arkadaşı benim için demiş ki dua etsin banada benim ikizim olsun çok istiyorum diye.Dedim bi birinciyi doğursunda ikinciyi görür o zaman :)))
Şikayet etmiyorum herseye rağmen oğlumun ağrısı bile bal bana.

esinertugrul ayni durumdaiz bnde geceleri uykumdan kalkiorum,drum cok erken dedi magnezyum verdi ama oda suda eriyenlerdndi icemedim.bnm ellerimde basladi suan butun kemiklerm agrimaya basladi.bgn tetenoza gttm dr tuzu kesmem gerektigini ve tansiyonmn yuksek oldugunu soledi sn tansiyonuna baktrdinmi hic

Canim.ben hala pek sicak su tercih etmemeye calisiyirum korkuyorum acikcasi.
Doktora sormak lazim
Insallah bir an once gecer canim agrilarin

Canim.ben hala pek sicak su tercih etmemeye calisiyirum korkuyorum acikcasi.
Doktora sormak lazim
Insallah bir an once gecer canim agrilarin
Valla mecbur yaptım Sibelcim. Hala bile iyi değilim merak ediyorum herkesin mi kaburga ağrısı bu kadar oluyor yoksa benim mi ağrı eşiğim az? Neyseki başımın ağrısı geçti. Perşembeye bişey kalmadı kontrolüm var.

Benimde biraz yüksek cikiyor ayni sekilde tuzu kesmem gerekiyormus.yemege az atiyorum zaten.

Bende hic olmadi daha canim kaburga agrisi. Oyuzden bişey diyemiyorum bu konuda.
Evet az kalmiş buyuk.buluşma ne guzel :)
Bende haftaya persembe gidecegim

Bizde kontrolden geldik cok sukur bi sikinti yokmus :) oglusum 30cm 350gr olmus. Sanirim 1 hafta one gectik bana gore 19+1 olmasi lazimdi ama dr 20 olmus 21e donuyo dedi. Detayli icin 23-24.hafta da yaptir dedi. Kanama alanim baya kuculmus arada kahve leke gelirse panik yapma dedi. Hapin dozunu dusurdu.24.haftaya kadar istedigin pozisyonda yatabilirsin dedi. Bel agrisi ve kasiklardaki acimalar normalmis. Tansiyonum dusuk cikti biraz 9-4 sadece

Canim benim maşallah melegine :)
Ne guzel.kanama.alaninda kuculmus cok sukur

Canım ben doktora sormadım ama başından beri sıcak suyla yıkanıyorum açıkcası. kaynar suyla yıkanmaya alışmışım:) ama tabi ilk 3 4 ay ılığa yakındı karnıma vs çok tutmamaya çalışıyordum. 1 aydır sıcak suyla yıkanıyorum ama yine de karnıma ve belime çok tutmamaya çalışıyorum mümkün olduğunca.

Çok sevindim canım maşalllaaah oğluşa bak güçlü çıktı :) gözünaydın artık için daha rahat olsun annesi

Canim benim maşallah melegine :)
Ne guzel.kanama.alaninda kuculmus cok sukur
Cok sagol canim doktorumda sipa diye sevdi durdu. Bi ara bak size bakiyo dedi omurgasini gosterdi olcumlerini yapti :)
Çok sevindim canım maşalllaaah oğluşa bak güçlü çıktı :) gözünaydın artık için daha rahat olsun annesi
Daha rahat simdi su detayliyi da atlatalim hayirlisiyla zaten beni bi ay once hastanede detayliya aldilar bi sorun cikmadi ama organlari icin tekrarlasak iyi olur dedi. Bu banyo isini sormak aklima gelmedi not alayim bari kanamadan dolayi hep ilik banyo demisti doktorum ama havalar sogudu artik bide normale donelim mi artik yatmaktan sikilmaya badladim diye sorucaktim oda kaldi bi dunya not aliyorum ama yine de unuttuklarim cikiyo.

Canm sıcak suyla banyo yapmak ani tansiyon düşmelerine neden oluyormuş hamileyken. Öyle okudum. Ben hala ılık suyla yıkanıyorum. Daha dinç hissediyorum kendimi öyle. Zaten tansiyonum düşük kötü olurum diye korkuyorum. Alıştım ılık suya

Canim benim çok sevindim birimizin daha kanaması bitti diyebiliriz artık şükürler olsun :) Bebise kocaman maşallah. Dikkat et kendine çok cok

Canım ben de dike yakın uyudum ama bir kaç gündür midemdeki yanma geçmedi naneli sakız ve soda kurtarıcım.

Canım ben sıcak suyla duş alıyorum valla napiyim üşüyorum:) sıcak suyu düşük tehlikesi ve erken doğum tehlikesi olanlara önermiyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…