- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.721
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş:)Kızıma emzik askısı yaptım kızlar , nasıl olmuş :)
Çok tşkler canım
Çok tatlışlarYa bu civilim.com 'da ne cici şeyler varmış... Fiyatları da uygun. Azıcık giydireceğiz büyüyecekler zaten bence ideal
Kapıda ödeme de var. Benim sepetime bunlar düştü
Maşallah canım ne kadar beceriklisin:)Minik prensime ördüm hanımlarEki Görüntüle 1918485
Canim.ben hala pek sicak su tercih etmemeye calisiyirum korkuyorum acikcasi.Kızlar artık sıcak suyla duş alıyorsunuz dimi?Başlarda cekiniyorduk ya hani. Bu havada zaten soğuk veya ılık suyla duş alırsak sıkıntı olur herhalde diye düşünüyorum ama doğrusu nedir bilen varsa aydınlatsin hepimizi.
Bu arada sıcak su baş ağrısına birebir geliyor bende. Başı ağrıyan ilaç kullanmak istemeyen varsa deneyebilirsiniz bence.Bikaç kez özellikle denedim başım agridiginda sıcak suyla duş alınca iyi geldi. Kaburga ağrım hala devam ediyor ama.Ezilmiş gibi ağrıyor.
Eşimin bir arkadaşı benim için demiş ki dua etsin banada benim ikizim olsun çok istiyorum diye.Dedim bi birinciyi doğursunda ikinciyi görür o zaman :)))
Şikayet etmiyorum herseye rağmen oğlumun ağrısı bile bal bana.
Valla mecbur yaptım Sibelcim. Hala bile iyi değilim merak ediyorum herkesin mi kaburga ağrısı bu kadar oluyor yoksa benim mi ağrı eşiğim az? Neyseki başımın ağrısı geçti. Perşembeye bişey kalmadı kontrolüm var.Canim.ben hala pek sicak su tercih etmemeye calisiyirum korkuyorum acikcasi.
Doktora sormak lazim
Insallah bir an once gecer canim agrilarin
Benimde biraz yüksek cikiyor ayni sekilde tuzu kesmem gerekiyormus.yemege az atiyorum zaten.esinertugrul ayni durumdaiz bnde geceleri uykumdan kalkiorum,drum cok erken dedi magnezyum verdi ama oda suda eriyenlerdndi icemedim.bnm ellerimde basladi suan butun kemiklerm agrimaya basladi.bgn tetenoza gttm dr tuzu kesmem gerektigini ve tansiyonmn yuksek oldugunu soledi sn tansiyonuna baktrdinmi hic
Bende hic olmadi daha canim kaburga agrisi. Oyuzden bişey diyemiyorum bu konuda.Valla mecbur yaptım Sibelcim. Hala bile iyi değilim merak ediyorum herkesin mi kaburga ağrısı bu kadar oluyor yoksa benim mi ağrı eşiğim az? Neyseki başımın ağrısı geçti. Perşembeye bişey kalmadı kontrolüm var.
Canim benim maşallah melegine :)Bizde kontrolden geldik cok sukur bi sikinti yokmus :) oglusum 30cm 350gr olmus. Sanirim 1 hafta one gectik bana gore 19+1 olmasi lazimdi ama dr 20 olmus 21e donuyo dedi. Detayli icin 23-24.hafta da yaptir dedi. Kanama alanim baya kuculmus arada kahve leke gelirse panik yapma dedi. Hapin dozunu dusurdu.24.haftaya kadar istedigin pozisyonda yatabilirsin dedi. Bel agrisi ve kasiklardaki acimalar normalmis. Tansiyonum dusuk cikti biraz 9-4 sadece
Kızlar artık sıcak suyla duş alıyorsunuz dimi?Başlarda cekiniyorduk ya hani. Bu havada zaten soğuk veya ılık suyla duş alırsak sıkıntı olur herhalde diye düşünüyorum ama doğrusu nedir bilen varsa aydınlatsin hepimizi.
Bu arada sıcak su baş ağrısına birebir geliyor bende. Başı ağrıyan ilaç kullanmak istemeyen varsa deneyebilirsiniz bence.Bikaç kez özellikle denedim başım agridiginda sıcak suyla duş alınca iyi geldi. Kaburga ağrım hala devam ediyor ama.Ezilmiş gibi ağrıyor.
Eşimin bir arkadaşı benim için demiş ki dua etsin banada benim ikizim olsun çok istiyorum diye.Dedim bi birinciyi doğursunda ikinciyi görür o zaman :)))
Bizde kontrolden geldik cok sukur bi sikinti yokmus :) oglusum 30cm 350gr olmus. Sanirim 1 hafta one gectik bana gore 19+1 olmasi lazimdi ama dr 20 olmus 21e donuyo dedi. Detayli icin 23-24.hafta da yaptir dedi. Kanama alanim baya kuculmus arada kahve leke gelirse panik yapma dedi. Hapin dozunu dusurdu.24.haftaya kadar istedigin pozisyonda yatabilirsin dedi. Bel agrisi ve kasiklardaki acimalar normalmis. Tansiyonum dusuk cikti biraz 9-4 sadece
Cok sagol canim doktorumda sipa diye sevdi durdu. Bi ara bak size bakiyo dedi omurgasini gosterdi olcumlerini yapti :)Canim benim maşallah melegine :)
Ne guzel.kanama.alaninda kuculmus cok sukur
Daha rahat simdi su detayliyi da atlatalim hayirlisiyla zaten beni bi ay once hastanede detayliya aldilar bi sorun cikmadi ama organlari icin tekrarlasak iyi olur dedi. Bu banyo isini sormak aklima gelmedi not alayim bari kanamadan dolayi hep ilik banyo demisti doktorum ama havalar sogudu artik bide normale donelim mi artik yatmaktan sikilmaya badladim diye sorucaktim oda kaldi bi dunya not aliyorum ama yine de unuttuklarim cikiyo.Çok sevindim canım maşalllaaah oğluşa bak güçlü çıktı :) gözünaydın artık için daha rahat olsun annesi
Kızlar artık sıcak suyla duş alıyorsunuz dimi?Başlarda cekiniyorduk ya hani. Bu havada zaten soğuk veya ılık suyla duş alırsak sıkıntı olur herhalde diye düşünüyorum ama doğrusu nedir bilen varsa aydınlatsin hepimizi.
Canim benim çok sevindim birimizin daha kanaması bitti diyebiliriz artık şükürler olsun :) Bebise kocaman maşallah. Dikkat et kendine çok cokBizde kontrolden geldik cok sukur bi sikinti yokmus :) oglusum 30cm 350gr olmus. Sanirim 1 hafta one gectik bana gore 19+1 olmasi lazimdi ama dr 20 olmus 21e donuyo dedi. Detayli icin 23-24.hafta da yaptir dedi. Kanama alanim baya kuculmus arada kahve leke gelirse panik yapma dedi. Hapin dozunu dusurdu.24.haftaya kadar istedigin pozisyonda yatabilirsin dedi. Bel agrisi ve kasiklardaki acimalar normalmis. Tansiyonum dusuk cikti biraz 9-4 sadece
Canım ben de dike yakın uyudum ama bir kaç gündür midemdeki yanma geçmedi naneli sakız ve soda kurtarıcım.Kilim ve tohum canım benimde 1 ay öncesi başıma geldi. Bütün gece dik uyudum yatınca daha çok yanıyor. Naneli sakız çiğnemek çok iyi geliyor. Birde soda içmek.
@merve100 canım ben bi 10 parça hastane çıkışj aldım. Birde 5 parça aldım.
Canım ben sıcak suyla duş alıyorum valla napiyim üşüyorum:) sıcak suyu düşük tehlikesi ve erken doğum tehlikesi olanlara önermiyorlar sanırımKızlar artık sıcak suyla duş alıyorsunuz dimi?Başlarda cekiniyorduk ya hani. Bu havada zaten soğuk veya ılık suyla duş alırsak sıkıntı olur herhalde diye düşünüyorum ama doğrusu nedir bilen varsa aydınlatsin hepimizi.
Zaten genelde dusuk cikardi tansiyonum ama simdi daha da dusuk cikti zaten doktorumda bisi demedi dusuk diyearnavut_biberi dusuk tansiyondan hic korkma,bnmde hep tansiyonm dusuk cikardi ama smdi indiremiyorum hamilelikte yuksek olmasi tehlikeli
Canim benim de 9 5 çıkmıştı gebelik için normal demişti.Zaten genelde dusuk cikardi tansiyonum ama simdi daha da dusuk cikti zaten doktorumda bisi demedi dusuk diye
Canim simit tüketiyor musun? Simit,patates onlar da yanma yapıyormuş. Salçalı veya baharatlı yemekteCanım ben de dike yakın uyudum ama bir kaç gündür midemdeki yanma geçmedi naneli sakız ve soda kurtarıcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?