2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim simit tüketiyor musun? Simit,patates onlar da yanma yapıyormuş. Salçalı veya baharatlı yemekte

Evet ben ne zaman okulda simit pogaca tuketsem midem hemen yanmaya başlıyor.pogaca da mayali ya yaramıyor galiba Kilim ve tohum

arnavut_biberi gözün aydin canim maşallah uzun selvi boylu bie oglusun olacak.

Ben de yarin ve yarından sonra icin rapor alacağım.kasiklarimdaki ağırlık baski hissi gecmedi.doktorum istirahat dedi ve gecmezse görüşelim dedi bakayim cumaya kadar yatayim ama aklimda hep okulda.2 sinifimda konu geri kalacak

Kaburga ağrısı çekenler için yazayım arkadaşlar. Tecrübeli bir ebeye sordum çok normal dedi.Bebek baskı yaptığından olur bide iç karnın küçükse daha çok oluyormuş. Bebek oralarda hareket ediyormus ondan dolayi oluyormuş. Sanırım zamanla geçer karın büyüdükçe falan

Ateşim yok çok şükür olsaydı çok korkardım.aile hekimi yazmadı ilaç geçmezse kadın doğumcuna git dedi savdı başından.ilk hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonundan doğuma yakın antibiyotik vermişti kadın doğumcum.yarıns kötüleşirsem arıycam sorcam.

Canım ben ılık en son soğuk bi su tutup çıkıyorum evi çıkmadan baya ısıtıyorum geçen aşı olduğum da kolumu kaldıramadım eşim yardım etti su sıcaktı biraz göğüslerim küçülmüş gibi oldu ve hemen azda olsa süt geldi ben o yüzden cesaret edemiyorum baş ağrısı için de atalarımızın sözü aklıma geliyor ayağını sıcak tut başını serin , düşünme çok derin sözünden dolayı ateşim varmış gibi soğuk suya bez batırıp alnımdan yanlara doğru koyuyorum rahatlatıyor

Canim simit tüketiyor musun? Simit,patates onlar da yanma yapıyormuş. Salçalı veya baharatlı yemekte
Canım pzt sabahları çok erken çıkıyorum o gün yedim simit normalde yemem susam yakıyor midemi diye. Salçalı ve baharatlı şeylerden de uzak durmaya çalışıyorum.

Aa ben bu sözün devamini bilmiyordum.ayaklarını sicak tut kafani serin düşünme cok derin

Canım bende önceden reflü derdi olduğundan ben poğaçayı kardeşim yapmadıkça yemem simit de yemem ama pzt günleri çok erken çıkıyorum dolayısıyla da kahvaltı şansım olmuyor simit de yedim ama rahatsızlığım öncesinde vardı kuzum.

Bende sinüzit var. Soğuk bişeye çok tahammülü olmuyor alın bölgemin.Daha çok buhar iyi geliyor içine mentollu bişey atıp ama onuda suan yapmam mümkün değil.
Ben son bikaç sefer sıcak suyla yaptım valla bilemedim..

Kızlar hastanede dogumdan sonra ve eve gelenlere dagitma.icin bundan yapayim diye dusundum. nasil sizce?
Kurdelesine Hoşgeldin Beren diye yazı yazdirip yapistirim. Hem.zorluguda yok.

Çok güzel düşünmüşsün ben de böyle birsey düşünüyorum bu cam siseleri netten alip yaparim insallah

Kızlar hastanede dogumdan sonra ve eve gelenlere dagitma.icin bundan yapayim diye dusundum. nasil sizce?
Kurdelesine Hoşgeldin Beren diye yazı yazdirip yapistirim. Hem.zorluguda yok.

Çok güzel mor mu yapacaksın mor enerji verir pozitif bir renk çok severimm

Canim hobi dunyasi gibi yerlerede bak. oralarda daha uygun olabiliyor :)

Su plasentam bir yukarı çıksa ohhh desem bakacağım böyle şeylere ama kafam rahat değil pek.7.aya bir gelelim hele.

Kızlar lütfen benim icin çok dua eder misiniz?kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.plasentam bir dahaki kontrolde yukarı çıkmış olsun insallah.bazen patlamaya hazır bomba taşıyormusum gibi geliyor.kanama korkusu yaşıyorum her islaklikta bakiyorum kontrol ediyorum

Çok güzel mor mu yapacaksın mor enerji verir pozitif bir renk çok severimm
Bende cok severim canim :) pembeden biktim acikcasi. Bu ton da cicegi bulursam yaparim. Bakalim renkleri bir goreyim de :)
Kapi susu icin aldigim.ciceklerden.
Heryerde bulunuyor.
Metresi 4 tl gibi cok.ucuz fiyata hemde .
Biseylerle.kafami oyalayim diyorym yoksa paso kiyafet aliyiyorum kuzuma

Dua ettim canim ederimde herzaman. sen icini ferah tut

Ay ben ya :.(
bel boşluğuma yastık monte ettirmem lazımm... Sırtım kaburgam kopuyor gibi. Benim iç karnım geniş zorluyor demekki , ilerleyen aylarda ne yapacağım diye düşünüyordum tam karın büyüdükçe geçer miymiş..

Canım gözünaydın çok sevindimm ne güzel haberler bunlarr... Maşallahh ona
Detaylıdan da güzel haberler alırsın umarım kanama alanı da komple biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…