- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.741
Canim simit tüketiyor musun? Simit,patates onlar da yanma yapıyormuş. Salçalı veya baharatlı yemekte
Ateşim yok çok şükür olsaydı çok korkardım.aile hekimi yazmadı ilaç geçmezse kadın doğumcuna git dedi savdı başından.ilk hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonundan doğuma yakın antibiyotik vermişti kadın doğumcum.yarıns kötüleşirsem arıycam sorcam.Ben de aldim canim ama bikac geceden sonra attim su an kenarda duruyor. yüzüstü yatanlardanim bende ne yazikki baska turlu uyuyamiyorumbu yastik yuzustu donmeye engel oluyor orasi kesin, beli de destekliyor ama uyumama destek olamadi henüz. su an dizimin, legen kemiğimin ve omzumun altina yastik koyuyorum yuzustu oluyor ama karnima yuk binmiyor. Belimin agrisi da azaldi bu sekilde. sen de benim gibiysen L seklinde olanlardan alirsan belki daha kullanisli olur. bir de ben ince yastikla yattigim icin bana cok kalin geldi. gobek buyuyunce naparim bilemiyorum tabi de smdilik ani kurtariyorum
Canim ben de bir bucuk ay kadar once hasta olmustum. doktorum ates cikarsa diye augmentin vermişti. minoset verdi bir de nefes alamadigim icin basim agriyodu. Iliadin sprey ve burun dusu da burun tıkanıklığı için verdi. bi zarari yok gonul rahatligiyla kullan iyilesemezsen bebek icin daha kötü demisti. bir de burnun tikaliysa burun dusu kullanmani oneririm cidden iki günde iyilesmemi sagladi. sadece burun dusu ve iliadini kullandim iyi olunca antibiyotige baslamadim bile.
Kızlar artık sıcak suyla duş alıyorsunuz dimi?Başlarda cekiniyorduk ya hani. Bu havada zaten soğuk veya ılık suyla duş alırsak sıkıntı olur herhalde diye düşünüyorum ama doğrusu nedir bilen varsa aydınlatsin hepimizi.
Bu arada sıcak su baş ağrısına birebir geliyor bende. Başı ağrıyan ilaç kullanmak istemeyen varsa deneyebilirsiniz bence.Bikaç kez özellikle denedim başım agridiginda sıcak suyla duş alınca iyi geldi. Kaburga ağrım hala devam ediyor ama.Ezilmiş gibi ağrıyor.
Eşimin bir arkadaşı benim için demiş ki dua etsin banada benim ikizim olsun çok istiyorum diye.Dedim bi birinciyi doğursunda ikinciyi görür o zaman :)))
Şikayet etmiyorum herseye rağmen oğlumun ağrısı bile bal bana.
Canım pzt sabahları çok erken çıkıyorum o gün yedim simit normalde yemem susam yakıyor midemi diye. Salçalı ve baharatlı şeylerden de uzak durmaya çalışıyorum.Canim simit tüketiyor musun? Simit,patates onlar da yanma yapıyormuş. Salçalı veya baharatlı yemekte
Canım ben ılık en son soğuk bi su tutup çıkıyorum evi çıkmadan baya ısıtıyorum geçen aşı olduğum da kolumu kaldıramadım eşim yardım etti su sıcaktı biraz göğüslerim küçülmüş gibi oldu ve hemen azda olsa süt geldi ben o yüzden cesaret edemiyorumbaş ağrısı için de atalarımızın sözü aklıma geliyor ayağını sıcak tut başını serin , düşünme çok derin sözünden dolayı ateşim varmış gibi soğuk suya bez batırıp alnımdan yanlara doğru koyuyorum rahatlatıyor
Canım bende önceden reflü derdi olduğundan ben poğaçayı kardeşim yapmadıkça yemem simit de yemem ama pzt günleri çok erken çıkıyorum dolayısıyla da kahvaltı şansım olmuyor simit de yedim ama rahatsızlığım öncesinde vardı kuzum.Evet ben ne zaman okulda simit pogaca tuketsem midem hemen yanmaya başlıyor.pogaca da mayali ya yaramıyor galibaKilim ve tohum
arnavut_biberi gözün aydin canim maşallah uzun selvi boylu bie oglusun olacak.
Ben de yarin ve yarından sonra icin rapor alacağım.kasiklarimdaki ağırlık baski hissi gecmedi.doktorum istirahat dedi ve gecmezse görüşelim dedi bakayim cumaya kadar yatayim ama aklimda hep okulda.2 sinifimda konu geri kalacak
Bende sinüzit var. Soğuk bişeye çok tahammülü olmuyor alın bölgemin.Daha çok buhar iyi geliyor içine mentollu bişey atıp ama onuda suan yapmam mümkün değil.Canım ben ılık en son soğuk bi su tutup çıkıyorum evi çıkmadan baya ısıtıyorum geçen aşı olduğum da kolumu kaldıramadım eşim yardım etti su sıcaktı biraz göğüslerim küçülmüş gibi oldu ve hemen azda olsa süt geldi ben o yüzden cesaret edemiyorumbaş ağrısı için de atalarımızın sözü aklıma geliyor ayağını sıcak tut başını serin , düşünme çok derin sözünden dolayı ateşim varmış gibi soğuk suya bez batırıp alnımdan yanlara doğru koyuyorum rahatlatıyor
Kızlar hastanede dogumdan sonra ve eve gelenlere dagitma.icin bundan yapayim diye dusundum. nasil sizce?
Kurdelesine Hoşgeldin Beren diye yazı yazdirip yapistirim. Hem.zorluguda yok.
Canim hobi dunyasi gibi yerlerede bak. oralarda daha uygun olabiliyor :)Çok güzel düşünmüşsün ben de böyle birsey düşünüyorum bu cam siseleri netten alip yaparim insallah
Kızlar hastanede dogumdan sonra ve eve gelenlere dagitma.icin bundan yapayim diye dusundum. nasil sizce?
Kurdelesine Hoşgeldin Beren diye yazı yazdirip yapistirim. Hem.zorluguda yok.
Canim hobi dunyasi gibi yerlerede bak. oralarda daha uygun olabiliyor :)
Bende cok severim canim :) pembeden biktim acikcasi. Bu ton da cicegi bulursam yaparim. Bakalim renkleri bir goreyim de :)Çok güzel mor mu yapacaksın mor enerji verir pozitif bir renk çok severimm
Dua ettim canim ederimde herzaman. sen icini ferah tutSu plasentam bir yukarı çıksa ohhh desem bakacağım böyle şeylere ama kafam rahat değil pek.7.aya bir gelelim hele.
Kızlar lütfen benim icin çok dua eder misiniz?kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.plasentam bir dahaki kontrolde yukarı çıkmış olsun insallah.bazen patlamaya hazır bomba taşıyormusum gibi geliyor.kanama korkusu yaşıyorum her islaklikta bakiyorum kontrol ediyorum
Kaburga ağrısı çekenler için yazayım arkadaşlar. Tecrübeli bir ebeye sordum çok normal dedi.Bebek baskı yaptığından olur bide iç karnın küçükse daha çok oluyormuş. Bebek oralarda hareket ediyormus ondan dolayi oluyormuş. Sanırım zamanla geçer karın büyüdükçe falan
Bizde kontrolden geldik cok sukur bi sikinti yokmus :) oglusum 30cm 350gr olmus. Sanirim 1 hafta one gectik bana gore 19+1 olmasi lazimdi ama dr 20 olmus 21e donuyo dedi. Detayli icin 23-24.hafta da yaptir dedi. Kanama alanim baya kuculmus arada kahve leke gelirse panik yapma dedi. Hapin dozunu dusurdu.24.haftaya kadar istedigin pozisyonda yatabilirsin dedi. Bel agrisi ve kasiklardaki acimalar normalmis. Tansiyonum dusuk cikti biraz 9-4 sadece
Dua ettim canim ederimde herzaman. sen icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?