- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.761
Yarın sorarim canim inşallah geciyodur :) Gecmezse de ne yapalım artık onların keyfi yerinde olsunda anneleri çeker bi şekilde. Kız çok normal diyince sevinçten başka bisey soramadım :) Ama benimde ayni kaburgam kopuyo gibi. Bu agriyi gorunce 2 3 gun once olan dakikalik agrilar icin bosa soylenmisim asil agri buymus dedim.Ay ben ya :.(
bel boşluğuma yastık monte ettirmem lazımm... Sırtım kaburgam kopuyor gibi. Benim iç karnım geniş zorluyor demekki , ilerleyen aylarda ne yapacağım diye düşünüyordum tamkarın büyüdükçe geçer miymiş..
Valla seni 2 gundur imrenerek,beğenerek izliyorum. Maşallah sana. Şahsen benim bi tarafimi kaldircak halim yok :)Kızlar hastanede dogumdan sonra ve eve gelenlere dagitma.icin bundan yapayim diye dusundum. nasil sizce?
Kurdelesine Hoşgeldin Beren diye yazı yazdirip yapistirim. Hem.zorluguda yok.
Canım bende klasik açıyorum mozart açıyorum ninni gbi geliyo herhalde sonra hareketli parça açıyorum başlıyoo içerde zıp zıplamayaaaşimdiden tercihlerini kendileri yapıyor fındıklar yaa hepsini kocaman birer maşallahh
Yarın sorarim canim inşallah geciyodur :) Gecmezse de ne yapalım artık onların keyfi yerinde olsunda anneleri çeker bi şekilde. Kız çok normal diyince sevinçten başka bisey soramadım :) Ama benimde ayni kaburgam kopuyo gibi. Bu agriyi gorunce 2 3 gun once olan dakikalik agrilar icin bosa soylenmisim asil agri buymus dedim.
Iste bukadar dusuk ya fiyati onda korkuyorum :)Ben de doktor arıyorum saf saff :)) şimdi olduu! :))) Araştır bakalım fiyatı gerçekten iyiymişşş...
Canim kendimi iyi.hissediyoken yapasim geliyor bakalim ilerde.nasil olucam :) belki askida.kalir fikirlerValla seni 2 gundur imrenerek,beğenerek izliyorum. Maşallah sana. Şahsen benim bi tarafimi kaldircak halim yok :)
Iste bukadar dusuk ya fiyati onda korkuyorum :)
Aradim.netten de baktim ama 2. duzey ultrosnla ilgili yorum yok kadinla ilgili. doktorlugu hakkinda cok iyi yorumlar var.
Kafam karisti
Canim kendimi iyi.hissediyoken yapasim geliyor bakalim ilerde.nasil olucam :) belki askida.kalir fikirler
Detayli diye belirttim zaten canim. YapiyoruZ dedi sadece.Detaylı ultrason için randevu almak istediğini belirt bakalım ne diyecekler canım.. Perinatolog değil ama anladığım kadarıyla perinatoloji sertifikasıyla peritatolog olunuyor mu yoksa o bir eğitime seminere katılıp aldığı bir belge mi. ? Onu anlayamadım.
Detayli diye belirttim zaten canim. YapiyoruZ dedi sadece.
Icim sinmedi pek. Baska yer Bulamazsam artik doktorumun dedigi yere giderim
Hadi yaa akrabaligi varmiki sizleSoyadı dikkatimi çekti..
Benim dayım bir süre Bursa'da yaşamıştı kuzenim de Özel İnal'da okuyordu. Bursa'da yaygın mı bu İnallar :)
Bu siteden aldığım carters ürünlerde çin malı yazıyor etiketinde.. Amerikadan akrabamız hediye getirdi onlarda ise kamboçya yazıyor. Bu carters ne malı acaba? :)) pamuk diyor ama çin'i görünce de şüpheye düştüm.. Kamboçya sanki tekkstilin başkenti! O da ayrı bir konu :)))
Benim randevum da taaaaa 21 Aralık'ta Allah'ın izniyle bir sıkıntı yaşamazsam o zamana kadar dayanıcam dedim bir aydan fazla olmuş olucak görmeyeli gitmesem bir sorun olur mu ki diyorum 23 24 haftalık olucak şeker taraması için uygun haftalar mı ki acaba ?
Ayrıca kaç saattir ağlamamak için durdum ama ölen kızlara öyle üzüldüm ki aklım gidiyordu yangın merdiveninin önünde bulunmuş bir çok ceset içim yandı , rabbim güç versin ailelerine çok ama çok zor
Tesekkur ederim canim insallah :) bu seferki kontrolde benim icim daha rahatladi darisi onumuzdeki haftalara :)Canım gözünaydın çok sevindimm ne güzel haberler bunlarr... Maşallahh ona
Detaylıdan da güzel haberler alırsın umarım kanama alanı da komple biter...
Canım bu kadın perinatolog değil. Sertifikası var sadece yani normal bir kadın doğum doktoru. Perinatolog bulamazsan bu doktora git derim ben. Araştır bakalım :)Iste bukadar dusuk ya fiyati onda korkuyorum :)
Aradim.netten de baktim ama 2. duzey ultrosnla ilgili yorum yok kadinla ilgili. doktorlugu hakkinda cok iyi yorumlar var.
Kafam karisti
Canım resmini koyuyorum bak, bi delikten suyu veriyosun diğerinden çıkıyor, tüm burnunu açıyor ve kolay kolay bi daha tıkanmıyor. Bendekinin resmini de ekledim, kadın doğumcum önerdi bana.Cnm burun dusu dedigin ne? Okyanus suyu mu cekmek?
Canım gözünaydın, minnoşun kocaman olmuş maşallahBizde kontrolden geldik cok sukur bi sikinti yokmus :) oglusum 30cm 350gr olmus. Sanirim 1 hafta one gectik bana gore 19+1 olmasi lazimdi ama dr 20 olmus 21e donuyo dedi. Detayli icin 23-24.hafta da yaptir dedi. Kanama alanim baya kuculmus arada kahve leke gelirse panik yapma dedi. Hapin dozunu dusurdu.24.haftaya kadar istedigin pozisyonda yatabilirsin dedi. Bel agrisi ve kasiklardaki acimalar normalmis. Tansiyonum dusuk cikti biraz 9-4 sadece
Canım Bursa'dasın ama eğer içine sinen bir perinatolog bulamazsan Eskişehirde Prof. Dr. Turgay Şener var. 1,5 saat uzaklıkta gidiş geliş zor olmazsa bir düşünebilirsin. Alanında tr deki en iyilerden biri, ödülleri, sertifikaları fln netten inceleyebilirsin ve civar illerden çok gelen gebe danışanı oluyor.Iste bukadar dusuk ya fiyati onda korkuyorum :)
Kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?