2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yarın sorarim canim inşallah geciyodur :) Gecmezse de ne yapalım artık onların keyfi yerinde olsunda anneleri çeker bi şekilde. Kız çok normal diyince sevinçten başka bisey soramadım :) Ama benimde ayni kaburgam kopuyo gibi. Bu agriyi gorunce 2 3 gun once olan dakikalik agrilar icin bosa soylenmisim asil agri buymus dedim.

Kızlar hastanede dogumdan sonra ve eve gelenlere dagitma.icin bundan yapayim diye dusundum. nasil sizce?
Kurdelesine Hoşgeldin Beren diye yazı yazdirip yapistirim. Hem.zorluguda yok.
Valla seni 2 gundur imrenerek,beğenerek izliyorum. Maşallah sana. Şahsen benim bi tarafimi kaldircak halim yok :)

Hihihi yerimmm
Neyse ki biz dinlemek zorunda değilmişiz kulaklıkla göbeğe yayınla da oluyormuş :)) Mozart'a saygılar ama cidden bana göre değil:)
Ya her yerde başka bir şey yazıyor bu bebişler bence bizi duyuyor sesleri duyuyor ama mesela hamilelik takvimi de bugün için orta kulak gelişiyor sesleri yorumlayamasa da duyacak filan yazıyor... Bana göre minnoşum bayadır sesleri duyuyor gibi ama..
Duyuyorsan 3 defaaa tekme at diyeyimm bariii

Bugün arkadaşım göbeğin ne kadar büyümüş dedii..farkı farketti yani depara kalktı benim kız göbeklerin genişlemesi biraz içerilerden ağrı yapacak belliki.. Bebişler iyi olsun daa bizz katlanırızz o başka önemli bir şeyin belirtisi olmasın yeterki. Yeni olan neyi tecrübe etsek evham hali geliyor :)

Ben de doktor arıyorum saf saff :)) şimdi olduu! :))) Araştır bakalım fiyatı gerçekten iyiymişşş...
Iste bukadar dusuk ya fiyati onda korkuyorum :)
Aradim.netten de baktim ama 2. duzey ultrosnla ilgili yorum yok kadinla ilgili. doktorlugu hakkinda cok iyi yorumlar var.
Kafam karisti
Valla seni 2 gundur imrenerek,beğenerek izliyorum. Maşallah sana. Şahsen benim bi tarafimi kaldircak halim yok :)
Canim kendimi iyi.hissediyoken yapasim geliyor bakalim ilerde.nasil olucam :) belki askida.kalir fikirler

Detaylı ultrason için randevu almak istediğini belirt bakalım ne diyecekler canım.. Perinatolog değil ama anladığım kadarıyla perinatoloji sertifikasıyla peritatolog olunuyor mu yoksa o bir eğitime seminere katılıp aldığı bir belge mi. ? Onu anlayamadım.

Detayli diye belirttim zaten canim. YapiyoruZ dedi sadece.
Icim sinmedi pek. Baska yer Bulamazsam artik doktorumun dedigi yere giderim

Detayli diye belirttim zaten canim. YapiyoruZ dedi sadece.
Icim sinmedi pek. Baska yer Bulamazsam artik doktorumun dedigi yere giderim

Soyadı dikkatimi çekti..
Benim dayım bir süre Bursa'da yaşamıştı kuzenim de Özel İnal'da okuyordu. Bursa'da yaygın mı bu İnallar :)

Hiç bilmiyorum kuzum almadığım için henüz ama farklılık olabilir mi ki ? İkisi arasında sen bir fark gördün mü ?

Benim randevum da taaaaa 21 Aralık'ta Allah'ın izniyle bir sıkıntı yaşamazsam o zamana kadar dayanıcam dedim bir aydan fazla olmuş olucak görmeyeli gitmesem bir sorun olur mu ki diyorum 23 24 haftalık olucak şeker taraması için uygun haftalar mı ki acaba ?

Ayrıca kaç saattir ağlamamak için durdum ama ölen kızlara öyle üzüldüm ki aklım gidiyordu yangın merdiveninin önünde bulunmuş bir çok ceset içim yandı , rabbim güç versin ailelerine çok ama çok zor

Canim bu seker yüklemesini gecen aşı icin gittigimde sağlık ocagi biz de yapiyoruz hastanede o kadar ac beklemezsin dedi ve 23. 24 haftalarda yaptiklarini soyledi bence gec kalmazsin

Saat 4.45den beri ayaktayim size yagmurlu bir istanbul sabahindan kocaman gunaydin tatli anneler ve onlarin melekleri

Canım gözünaydın çok sevindimm ne güzel haberler bunlarr... Maşallahh ona
Detaylıdan da güzel haberler alırsın umarım kanama alanı da komple biter...
Tesekkur ederim canim insallah :) bu seferki kontrolde benim icim daha rahatladi darisi onumuzdeki haftalara :)

cloud17 insallah hersey yoluna giricek canim benim arkadasimin da plasentasi adagidaydi sadece sezeryan olmak zorunda kaldi simdi oglusu yasina giricek. Sende bebegini saglikla kucagina alicaksin Allahin izniyle

sibeluA o sekerler benimde cok hosuma gidiyo kavanozu suslemesini halledilir de ole gulen yuzlu sekerler nerde satiliyo acaba hic gormedim etrafimda

Aradim.netten de baktim ama 2. duzey ultrosnla ilgili yorum yok kadinla ilgili. doktorlugu hakkinda cok iyi yorumlar var.
Kafam karisti
Canım bu kadın perinatolog değil. Sertifikası var sadece yani normal bir kadın doğum doktoru. Perinatolog bulamazsan bu doktora git derim ben. Araştır bakalım :)

günaydın kızlar :) dün akşama kadar kaburgamda kalbimde sırt kısmımda tam neresi olduğunu anlayamadığım bi yerde yani bi ağrı vardı akşam en sonunda iç çamaşırımı çıkardım attım ağrı falan kalmadı.artık çamaşırlarımda küçük geliyo galiba

Cnm burun dusu dedigin ne? Okyanus suyu mu cekmek?
Canım resmini koyuyorum bak, bi delikten suyu veriyosun diğerinden çıkıyor, tüm burnunu açıyor ve kolay kolay bi daha tıkanmıyor. Bendekinin resmini de ekledim, kadın doğumcum önerdi bana.
Canım gözünaydın, minnoşun kocaman olmuş maşallah bi dahaki kontrolde kanama alanın da tamamen bitmiş olur inşallah tansiyonum benim de hep düşük çıkıyor, en iyi 9-5 çıktı hamileliğimin başından beri, ara ara gözlerim kararıyor hatta, doktor yüksek olmasın da düştüğünde tuzlu ayran iç dinlen hiçbişey olmaz dedi

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    12 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısı.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 49
Kafam karisti
Canım Bursa'dasın ama eğer içine sinen bir perinatolog bulamazsan Eskişehirde Prof. Dr. Turgay Şener var. 1,5 saat uzaklıkta gidiş geliş zor olmazsa bir düşünebilirsin. Alanında tr deki en iyilerden biri, ödülleri, sertifikaları fln netten inceleyebilirsin ve civar illerden çok gelen gebe danışanı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…