2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
@aras_u25 Canım merak ediyorum seni. İlk yazdıklarına göre dr safra kesesini görmüş demek ki var. Acaba gereksiz bir panik mi yaptı dr un. Sen içini ferah tut. Bebeklerimiz bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyüp gelişiyor. Her şey hızlanıcak belki safra kesesi büyümesi de hızlanıcak. Dur bakalım. Hepimize zaman zaman dr lar içimize endişe düşüren şeyler söyledi
ama maşallah bak hep toparlıyoruz. Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek. Haberlerini bekliyoruz.

Benim pompadan çıkan plastik canım :)
Bir de büyüğünü mü alsam acaba diyorum.

Kızlar şeker yüklemesi zamanlarımız yaklaşıyor. Bir arkadaşımın dr u yanında yarım limon götür sık demiş. Aksi takdirde şekerli su insanın içini alıyormuş. Bir dr larımıza sormak lazım. Olur mu diye. Gerçi yaptıran arkadaşlar var onlar bize doğru fikir verirler.

aynı seklde bende kaçırdım ..
canım bişey kaçırmadınız. instagramda olanlar acaba watsap grubbu kursak dedik onun üzerine grup kurduj . girmek isteyenler içinde buraya yazdık. girmek isteyen varsa bana özelden numarasını yollasın gruba ekleyelim

Merhaba arkadaşlar;

Aramızda görsel sanatlar öğretmeni var mı acaba?Yardımına ihtiyacım var.

Arkadaslarım 22. haftanın ıcındeyım 2 gündür bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum...normal mı..yarın kontrolum ve ayrıntılı ultrasonum var.ınsallah hersey yolundadır..
Daha önce hergün düzenli hissediyormuydun? gÜNDE KAÇ DEFA HİSSEDİYORDUN MESELA?

Arkadaslarım 22. haftanın ıcındeyım 2 gündür bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum...normal mı..yarın kontrolum ve ayrıntılı ultrasonum var.ınsallah hersey yolundadır..

en son gittiğimde doktorum bi günün bi günün tutmayacağını söylemişti canım bigün çok hissedip ertesi gün hiçbir şey hissetmeyebilirsin demişti.

bende dün ve bugün bişey hissetmiyorum ve malesef acayip kafaya takmış durumdayım yarın saat 17:30d a benimde kontrolüm var hemen yarın olsun diye bekliyorum ama zaman birtürlü geçmiyor malesefff

canım ben o paylaştığını okuyamadım kaçırdım.cam mı almak gerekiyor plastik mi anlayamadım.ben cam alırdım kesin sağlıklı diye ama
Normalde cam tabi daha sağlıklı ben cam biberon da alcam. Ama anne sütünü sağdıktan sonra plastik biberonda muhafaza etmek daha iyiymiş. Resmi yükledim okuyabilirsin canım :)

Eklentiler

• IMG_6657.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 36
sabah aksam yag sürüyorum inş çatlamazlar ıyyy cok kötü olur ozman ki en cok sevdiğim yerim göğüslerimdi önceden:))
benim göğüslerim çatladı maalesef hemde 4-5 hafta önceden başladı.. yağlar içinde su olmadığı için nemlendirmez diyorlar sabahları göğüslerime lierac geceleri de gratisten 30 tl ye aldığım palmersın kakao kremini sürüyorum nemleniyor sanki. baştan hiç sürmedim ve çatladı kızarık şuan. çatlak oluştuğundan beri sürüyorum atlamadan daha da ilerlemesin diye.. duştan sonra da tüm vücudu yağlıyorum. ıslakken ama kurulanmadan. gratisteki kremi tavsiye ederim. inşallah sizin çatlamaz.

Daha önce hergün düzenli hissediyormuydun? gÜNDE KAÇ DEFA HİSSEDİYORDUN MESELA?
Evet arkadasım hergun duzenlı hıssedıyordum..2 gundur hıssetmıyorum...ozellıkle aksamları yemekten sonra ayaklarımı uzattıgımda kıpırdıyordu..ben calısıyorum oturdugumda falan kıpırdıyordu..şimdi tık yok.

Canım bi yerde okumuştum süt içip sırt üstü uzanınca bebiş tekme atarmış. Bir de bebekler genelde hareketsiz olduğumuz zamanlar tekme atar. Ve tekmeler 28.haftadan sonra düzenli olurmuş endişe etme

aynen arkadasım bır haerekt etse de rahatlasak mınnoslarımız..ne yapacagımı bılemedım..ınsallah dedıgın gıbıdır..bır gun hıssedeıp hıssetmemek normaldir..bır an once gelsın kontrol saatımız..

Canım bi yerde okumuştum süt içip sırt üstü uzanınca bebiş tekme atarmış. Bir de bebekler genelde hareketsiz olduğumuz zamanlar tekme atar. Ve tekmeler 28.haftadan sonra düzenli olurmuş endişe etme
ınsallah arkadasım ınsallah. bu aksam oyle yapayım sut ıcıp uzanıyım..tekmesını duydugum an dunyalar benım olacak..

Citolesgen Canım her gecenin bir sabahı vardır elbet, hep böyle kalacak değiliz, herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle, dualarımız seninle. Kimimizin hamileliği çok kolay kimimizinki de biraz sıkıntılı geçiyor işte...Ben de normalde ilaç kullanmaktan nefret eden ve bunu sorun yapan biri olarak 6 tane ilaç kullanıyorum Malesef şu anda. Bu arada hepsini içerken besmele çekip "ya Şafi" diyorum Can'ım, içimden de dua ediyorum bebeğime yararı olsun, zararı yok olsun dşye:) Ama herşey bebeğimiz için, Allah'a emanetler,elimizden geleni yapacağız. Aynı Zaman'da kötüyü de çağırmayacağız. Mesela moralini yüksek tutmak için bebişinle geçireceğin günlerini, kokusunu,o Minnak ayaklarını düşün :) bana iyi geliyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin...

ınsallah arkadasım ınsallah. bu aksam oyle yapayım sut ıcıp uzanıyım..tekmesını duydugum an dunyalar benım olacak..
Canım dediğim gibi 28.haftadan sonra düzenli olurmuş. Benim kızım genelde sabahları ve geceleri tekme atıyor. Yani en hareketsiz olduğumuz zamanlarda :))
Bebişler daha şimdiden anne karnında harekete sese alışıyorlar. Sessizlik ve hareketsizlik olunca uyanıyorlar sanırım :))

@aras_u25 canım birkaç doktordan bilgi almak daha iyi olur. Küçük de olsa görünmüş ya çok şükür, inşallah yakın Zaman'da iyi haberlerini alırız...

doktorun tavrı beni de çok etkiliyor çok haklısın canım senin gittiğin dr mu önermişti bu radyoloji uzmanını alternatif birine gitmeyi düşünmez misin bana 20. haftamda kendi doktorum detaylı baktı sonra içime sinmedi perinatoloğa gittim 22+3 de zaman olarak geç değil 10 gün sonrası o konuda rahat ol ama içine sinmediğini doktoruna anlat bakalım nasıl yönlendirecek seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…