- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.141
Benim pompadan çıkan plastik canım :)Yok canımmm neden rahatsız olayım aksine kafamdaa soru işaretiydi hep cam mı iyidir diğeri mi iyidir herkes başka bir şey diyor.. Sen de direk bana etiketleyince sayfayı heralde dedim burda sormuştum daha önce..
Biliyorum o kitabı...
Peki senin pompandan çıkan cam mı plastik mi? Plastikti dimi.
canım bişey kaçırmadınız. instagramda olanlar acaba watsap grubbu kursak dedik onun üzerine grup kurduj . girmek isteyenler içinde buraya yazdık. girmek isteyen varsa bana özelden numarasını yollasın gruba ekleyelimaynı seklde bende kaçırdım ..
Benim pompadan çıkan plastik canım :)
Bir de büyüğünü mü alsam acaba diyorum.
Daha önce hergün düzenli hissediyormuydun? gÜNDE KAÇ DEFA HİSSEDİYORDUN MESELA?Arkadaslarım 22. haftanın ıcındeyım 2 gündür bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum...normal mı..yarın kontrolum ve ayrıntılı ultrasonum var.ınsallah hersey yolundadır..
İnşallah sıkıntı yaşamadan güzel yavrularımızı kucağımıza alırız bende 26. haftada tekrar gideceğim canım tekrar haberleşelim bu konudaevet canım dikkat et.. Ben de 26. Haftada düzelmezse coraspinin dozunu arttırıp her şeye ekstra dikkat edeceğim.. İnşallah kaybolurlar..
Arkadaslarım 22. haftanın ıcındeyım 2 gündür bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum...normal mı..yarın kontrolum ve ayrıntılı ultrasonum var.ınsallah hersey yolundadır..
Normalde cam tabi daha sağlıklı ben cam biberon da alcam. Ama anne sütünü sağdıktan sonra plastik biberonda muhafaza etmek daha iyiymiş. Resmi yükledim okuyabilirsin canım :)canım ben o paylaştığını okuyamadım kaçırdım.cam mı almak gerekiyor plastik mi anlayamadım.ben cam alırdım kesin sağlıklı diye ama
benim göğüslerim çatladı maalesef hemde 4-5 hafta önceden başladı.. yağlar içinde su olmadığı için nemlendirmez diyorlar sabahları göğüslerime lierac geceleri de gratisten 30 tl ye aldığım palmersın kakao kremini sürüyorum nemleniyor sanki. baştan hiç sürmedim ve çatladı kızarık şuan. çatlak oluştuğundan beri sürüyorum atlamadan daha da ilerlemesin diye.. duştan sonra da tüm vücudu yağlıyorum. ıslakken ama kurulanmadan. gratisteki kremi tavsiye ederim. inşallah sizin çatlamaz.sabah aksam yag sürüyorum inş çatlamazlar ıyyy cok kötü olur ozman ki en cok sevdiğim yerim göğüslerimdi önceden:))
Evet arkadasım hergun duzenlı hıssedıyordum..2 gundur hıssetmıyorum...ozellıkle aksamları yemekten sonra ayaklarımı uzattıgımda kıpırdıyordu..ben calısıyorum oturdugumda falan kıpırdıyordu..şimdi tık yok.Daha önce hergün düzenli hissediyormuydun? gÜNDE KAÇ DEFA HİSSEDİYORDUN MESELA?
Canım bi yerde okumuştum süt içip sırt üstü uzanınca bebiş tekme atarmış. Bir de bebekler genelde hareketsiz olduğumuz zamanlar tekme atar. Ve tekmeler 28.haftadan sonra düzenli olurmuş endişe etmeArkadaslarım 22. haftanın ıcındeyım 2 gündür bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum...normal mı..yarın kontrolum ve ayrıntılı ultrasonum var.ınsallah hersey yolundadır..
aynen arkadasım bır haerekt etse de rahatlasak mınnoslarımız..ne yapacagımı bılemedım..ınsallah dedıgın gıbıdır..bır gun hıssedeıp hıssetmemek normaldir..bır an once gelsın kontrol saatımız..en son gittiğimde doktorum bi günün bi günün tutmayacağını söylemişti canım bigün çok hissedip ertesi gün hiçbir şey hissetmeyebilirsin demişti.
bende dün ve bugün bişey hissetmiyorum ve malesef acayip kafaya takmış durumdayım yarın saat 17:30d a benimde kontrolüm var hemen yarın olsun diye bekliyorum ama zaman birtürlü geçmiyor malesefff
ınsallah arkadasım ınsallah. bu aksam oyle yapayım sut ıcıp uzanıyım..tekmesını duydugum an dunyalar benım olacak..Canım bi yerde okumuştum süt içip sırt üstü uzanınca bebiş tekme atarmış. Bir de bebekler genelde hareketsiz olduğumuz zamanlar tekme atar. Ve tekmeler 28.haftadan sonra düzenli olurmuş endişe etme
Canım dediğim gibi 28.haftadan sonra düzenli olurmuş. Benim kızım genelde sabahları ve geceleri tekme atıyor. Yani en hareketsiz olduğumuz zamanlarda :))ınsallah arkadasım ınsallah. bu aksam oyle yapayım sut ıcıp uzanıyım..tekmesını duydugum an dunyalar benım olacak..
doktorun tavrı beni de çok etkiliyor çok haklısın canım senin gittiğin dr mu önermişti bu radyoloji uzmanını alternatif birine gitmeyi düşünmez misin bana 20. haftamda kendi doktorum detaylı baktı sonra içime sinmedi perinatoloğa gittim 22+3 de zaman olarak geç değil 10 gün sonrası o konuda rahat ol ama içine sinmediğini doktoruna anlat bakalım nasıl yönlendirecek senikızlar bende detaylı ultrasona dün girdim arkası dönüktü iç organlarına bakamıyorum dedi dönmesi için biraz uğraştı etti falan yok dönmüyor sonra kalp atışlarını falan hiç dinlemedi şimdi yarım yamalak olacak dedi 12 aralıkta tekrar gel herşeyine baştan bakalım dedi anlamadım ya 10 gün sonrası geç değil mi acaba... dr sevmedim hiç konuşmadı yanında ki hemşire kızlarla çok lakayittii ne bileyim canım sıkıldı...
yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o nedicek... o gayet arkası dönükse bile bi kaç hareketle döndürebiliyor..
bu radyoloji uzmanı canımı sıktı yok hiç hareket etmiyo öle böle dedi kalp atışını dinlemedi içime korku koydubende pek hareket hissetmiyorum zaten .. hemen yarın olsa da kendi doktorum baksa diye bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?