- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.181
evet canım doğru hatırlıyorsun. bu ayın 6 sına randevu aldım kardiyoloji den benim geçmşimi bilen dr umdan. sanırım normal yada sezeryan ona göre belli olur. sen gittinmi kontroleCanım yanlış mı hatırlıyorum ? Benim gibi senin de kalp kapakçığında sıkıntı vardı dimi?
Aksam yapıcam cnm mutlaka..Tatlı birşeyler yiyip uzan, sol tarafına yat bakalım belki hissedersin. Hemen panik yapma
Normalde cam tabi daha sağlıklı ben cam biberon da alcam. Ama anne sütünü sağdıktan sonra plastik biberonda muhafaza etmek daha iyiymiş. Resmi yükledim okuyabilirsin canım :)
sağol cnaım ne güzel yazmışsın gercekten.aynen bende nefrt ederim ilaç kullanmatan normalde. ama günde 8 adet ilac içmem gerekiyor. kendim de plan yapıyorum vitamini birgun arayla içiyorum. yani biraz eksitiyorum kendi capımda cok ağır geliyor gercekten. bol su içerek vucudumdan hemen atmaya calışıyorum ilacları. allah hepimizn yardımcısı olsun.Citolesgen Canım her gecenin bir sabahı vardır elbet, hep böyle kalacak değiliz, herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle, dualarımız seninle. Kimimizin hamileliği çok kolay kimimizinki de biraz sıkıntılı geçiyor işte...Ben de normalde ilaç kullanmaktan nefret eden ve bunu sorun yapan biri olarak 6 tane ilaç kullanıyorum Malesef şu anda. Bu arada hepsini içerken besmele çekip "ya Şafi" diyorum Can'ım, içimden de dua ediyorum bebeğime yararı olsun, zararı yok olsun dşye:) Ama herşey bebeğimiz için, Allah'a emanetler,elimizden geleni yapacağız. Aynı Zaman'da kötüyü de çağırmayacağız. Mesela moralini yüksek tutmak için bebişinle geçireceğin günlerini, kokusunu,o Minnak ayaklarını düşün :) bana iyi geliyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin...
ben kullanıyorum erken doğum olmasın diye, rahmim buyusun diyeAranızda hala progestan kullanan var mı tedbir amaçlı mı yoksa lekelenme devam mı ediyor
Ben gitmedim canım kontrole burada iyi bir kardiyolog vardı oda gittievet canım doğru hatırlıyorsun. bu ayın 6 sına randevu aldım kardiyoloji den benim geçmşimi bilen dr umdan. sanırım normal yada sezeryan ona göre belli olur. sen gittinmi kontrole
Erken dogum riskin mi var canım benim de rahim kasılmaları var kanama önceden olmustu ama artık olmuyordu ilacı bırakmıstık şimdi leke basladıben kullanıyorum erken doğum olmasın diye, rahmim buyusun diye
Ben de kullanıyorum cnm 28.haftaya kadar kullanacakmışım doktorum oyle dedı..benım tup bebek oldugu ıcın kullanıyorum..tedbır amaclı..Aranızda hala progestan kullanan var mı tedbir amaçlı mı yoksa lekelenme devam mı ediyor
Insallah cnm guzel haberlerini 4 gozle bekliyoruz...Canim doktor cok soguk konustu benimle. Uzmustu beni o tutumu. Orta yaşlı birisi. Bak kızım boyle boyle falan diye konustu sonra söyledikleri uğultu geldi bana zaten. Inşallah düzelecek bir durum diye düşünüyorum.Zamanla buyuyecek oğlumun safra kesesi buna inanıyorum. Net te de biraz baktim bu durum bazen goruluyormus. Cok sukur var safra kesemiz. Bazılarının hiç gorulmuyormus ama varmis,bazen olmasa da cok asiri buyuk problem degilmis vs vs.. Inşallah bebisimde iyi olsun.
Hanımlar bu gruba yakın olduğunuz arkadaslarinizi mi kabul ediyosunuz yoksa her isteyeni ekliyomusunuzcanım watsapp tan grup kurduk. telefon numaranı bana özelden atarsan eklerim senide hemen
Canım bende şeker Yok çekirdek ailemde de Yok doktor 26. Haftada tarayıp bakalım dedi. Oh sen normal deyince içim rahatladı :)Evet kilosu iyi maaşallah ama 5-6 gün önden gittiği için bence.bide maaşallah iyi beslemişsin. Sende şeker varmı yada ailende ozaman risk biraz fazla oluyo.ama hiç dert etme 24. Haftada şeker yüklemesi olucak ozaman çıkar ortaya
Ben vucud losyonunu aldim canim biraz kati aksamlari karnima suruyorum.Palmersi bende biraz arastırdım da canım hangisini alıcagıma karar veremedim katı bir krem var bir de masaj yagı sende ki nasıl
Bende kullaniyorum basindan beri kullandim 10 gun biraktim yeniden kanamam olunca tekrar basladik suan kanamam yok ama ilaci birakmadim bu gidisle bi kac ay daha kullanicam gibi gozukuyorAranızda hala progestan kullanan var mı tedbir amaçlı mı yoksa lekelenme devam mı ediyor
2017 Nisan annelerinde herkese açık canım isteyeni ekliyoruz. Şen'de istiyorsan özelden bana numaranı ve adını yaMan yeterliHanımlar bu gruba yakın olduğunuz arkadaslarinizi mi kabul ediyosunuz yoksa her isteyeni ekliyomusunuz
canım endişe etme çünkü normalde hep hareket ediyor ama ancak çok güçlü olanları biz hissediyormuşuz.. dümdüz sırtüstü uzan bekle. 2 haftaya kadar daha düzenli hissedicez inşallah.ınsallah arkadasım ınsallah. bu aksam oyle yapayım sut ıcıp uzanıyım..tekmesını duydugum an dunyalar benım olacak..
bende bnde :) özelden nası yazıcam hc yazmadmmmmcanım bişey kaçırmadınız. instagramda olanlar acaba watsap grubbu kursak dedik onun üzerine grup kurduj . girmek isteyenler içinde buraya yazdık. girmek isteyen varsa bana özelden numarasını yollasın gruba ekleyelim
palmersın üstten basmalı bir şişesi var bende katı olmayan beyaz bir krem vitamin e li kakao yağlı stretch marks yazıyor üstünde..Palmersi bende biraz arastırdım da canım hangisini alıcagıma karar veremedim katı bir krem var bir de masaj yagı sende ki nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?