2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım yanlış mı hatırlıyorum ? Benim gibi senin de kalp kapakçığında sıkıntı vardı dimi?
evet canım doğru hatırlıyorsun. bu ayın 6 sına randevu aldım kardiyoloji den benim geçmşimi bilen dr umdan. sanırım normal yada sezeryan ona göre belli olur. sen gittinmi kontrole

sağol cnaım ne güzel yazmışsın gercekten.aynen bende nefrt ederim ilaç kullanmatan normalde. ama günde 8 adet ilac içmem gerekiyor. kendim de plan yapıyorum vitamini birgun arayla içiyorum. yani biraz eksitiyorum kendi capımda cok ağır geliyor gercekten. bol su içerek vucudumdan hemen atmaya calışıyorum ilacları. allah hepimizn yardımcısı olsun.

evet canım doğru hatırlıyorsun. bu ayın 6 sına randevu aldım kardiyoloji den benim geçmşimi bilen dr umdan. sanırım normal yada sezeryan ona göre belli olur. sen gittinmi kontrole
Ben gitmedim canım kontrole burada iyi bir kardiyolog vardı oda gitti
Benim kadın Doğum doktorum normal doğurabilirsin dedi. Kapakçığında darlık olanlar normal doğuramazmış. Ama benimki tam tersi pek bir gevşek
O yüzden normal doğurabilirsin dedi. Ama kardiyaloğa gitmemi önerdi. Bende mitral kapak yetmezliği var. Sen de??
Birde ekstra bi şikayetin oluyor mu?
Bende diğer hamileler gibi arada sırada çarpıntı çabuk yorulma oluyor sadece.

Insallah cnm guzel haberlerini 4 gozle bekliyoruz...

"Aylar boyunca kalp atışınız, karnınızın guruldaması bebeği rahatlattı. Şimdi bu sesler olmadan bebek zor uyuyabilir. Müzik çalarak, fanı çalıştırarak veya rahimdeki sesleri çıkaran aletleri kullanarak uyumasına yardımcı olabilirsiniz. " yazıyor okuduğum bebek bakım kitabında :))

Canım bende şeker Yok çekirdek ailemde de Yok doktor 26. Haftada tarayıp bakalım dedi. Oh sen normal deyince içim rahatladı :)

Kızlar selam hepinize ayrıntılı ultrasona girdik bugün.
Oğlum iyiymiş teyzeleri.
İnceleme yaklaşık olarak 35 dakika sürdü kafadan başlayarak tek tek herşeyine bakıldı her şeyi normalmiş kızlar. Güzel bir poz vermedi oğlum en son eli kulağında bir uzun hava çekme hazırlığında iken bir fotoğrafını aldık :)
Ayrıntılı bir rapor ve cd ayrıca her kesitin ultrason görüntüsü bir fotoğrafını aldık :)

Palmersi bende biraz arastırdım da canım hangisini alıcagıma karar veremedim katı bir krem var bir de masaj yagı sende ki nasıl
Ben vucud losyonunu aldim canim biraz kati aksamlari karnima suruyorum.
Aranızda hala progestan kullanan var mı tedbir amaçlı mı yoksa lekelenme devam mı ediyor
Bende kullaniyorum basindan beri kullandim 10 gun biraktim yeniden kanamam olunca tekrar basladik suan kanamam yok ama ilaci birakmadim bu gidisle bi kac ay daha kullanicam gibi gozukuyor

ınsallah arkadasım ınsallah. bu aksam oyle yapayım sut ıcıp uzanıyım..tekmesını duydugum an dunyalar benım olacak..
canım endişe etme çünkü normalde hep hareket ediyor ama ancak çok güçlü olanları biz hissediyormuşuz.. dümdüz sırtüstü uzan bekle. 2 haftaya kadar daha düzenli hissedicez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…