2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar bende detaylı ultrasona dün girdim arkası dönüktü iç organlarına bakamıyorum dedi dönmesi için biraz uğraştı etti falan yok dönmüyor sonra kalp atışlarını falan hiç dinlemedi şimdi yarım yamalak olacak dedi 12 aralıkta tekrar gel herşeyine baştan bakalım dedi anlamadım ya 10 gün sonrası geç değil mi acaba... dr sevmedim hiç konuşmadı yanında ki hemşire kızlarla çok lakayittii ne bileyim canım sıkıldı...

yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o nedicek... o gayet arkası dönükse bile bi kaç hareketle döndürebiliyor..

bu radyoloji uzmanı canımı sıktı yok hiç hareket etmiyo öle böle dedi kalp atışını dinlemedi içime korku koydu bende pek hareket hissetmiyorum zaten .. hemen yarın olsa da kendi doktorum baksa diye bekliyorumm

canım sakın olumsuz bişey düşünme . aslında 22. haftalarda gitmek daha iyidir. bi doktoruna danış bakalım

lütfen artık uzatmayın. burada kimse kimseye moral vermekle yükümlü değil. siz kimsenin nasıl anne olacağı hakkında yorum yapamazsınız. siz yazarsınız bilgisi olan cevap yazar, ilgisi olan teselli eder ama size cevap gelmedi diye başka konu konuşulmayacak mı.
tüm bu yükselmelerinizi hormonlarınıza bağlıyorum.
inşallah bebeğiniz çok sağlıklıdır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız ama uzatmayın rica ediyorum form mahalle kavgasına döndü

canım sakın olumsuz bişey düşünme . aslında 22. haftalarda gitmek daha iyidir. bi doktoruna danış bakalım

saol canım aynen yarın kendi doktoruma sorucam herşeyi... nebileyim zaten stres yaptım çok herşey iyi çıkıcak mı nolucak diye bide doktor öle baştan savma davranınca canım sıkıldı ee tabii evhamda oldum

bakalım hemencik yarın olsun da inşallah hayırlı güsel haberlerle dönerim size.

Canım öncelikle üzülme , safra kesesi küçükte olsa görüyorum demek safra kesesi var demek inşallah gayrette güzel büyüyecek Allah'ın izniyle .

Canım ben dün acil doktora gittim doktor doçent birisi 3 hafta sonra gel detaylını yapalım dedi ben detaylı yaptırdım dememiştim tamam gelirim dedim 24. Haftamın sonu oluyor dediği tarihte elleri ayakları illa ki oynuyordur kuzum sen niye sıkıyorsun canını keşke tatlı falan yeseydin

birde ayak bileklerini ve el bileklerini kontrol et dedi ödem oluyor mu diye ama ben o kadar korktum ki şuan çok dikkat ediyorum beslenmeme

evet canım dikkat et.. Ben de 26. Haftada düzelmezse coraspinin dozunu arttırıp her şeye ekstra dikkat edeceğim.. İnşallah kaybolurlar..

Rüyamda kendi değil ama senin kuzunu gördüm :) Erkekti. Bize misafirliğe gelmistiniz. Ikinizde koltukta uzaniyordunuz. Minik oglun hamburger istemisti benden. Ona hamburger yapıyordum :)))

Hayırdır inşallah :)) ellerine sağlıkkk amaaa
Çocuğumu fast food a alıştırma teyzesi brokoli yap , brüksel lahanası yap :))) ;p

heycandan aklıma tatlı yemek gelmedi canım ama 12 sinde gitmeden hemen önce yerim Allah hepimize güzel hayırlı sonuçlar duymayı nasip etsin inşallah.

Amin cümle yavrularımızı korusun Allah.
Canım doktor da kilosunu biraz fazla buldu acaba şeker den mi dedi sen tecrübelisin ne dersin? Bugün tam 22+1 gün oldu. Beş altı gün önden gidiyor normalde.
Evet kilosu iyi maaşallah ama 5-6 gün önden gittiği için bence.bide maaşallah iyi beslemişsin. Sende şeker varmı yada ailende ozaman risk biraz fazla oluyo.ama hiç dert etme 24. Haftada şeker yüklemesi olucak ozaman çıkar ortaya

watsap grubuna dahil olmak isteyenler özelden bana numarasını ve ismini yollasın canlarım

Merhaba hanimlar sizi görünce benimde aklima takildi.benim bebis de 20 haftanin bitiminde gitmistim 22 haftalik gozukuyordu 530 grdi.doktor ayrintili ilen cekilen ultrasonun kendi makinasiyla ayni yazilimda olmadigi icin fazla cikmis olabilir ama iyi de beslemissin gelisatli bir bebek dedi bana da.kizimda da 1 hafta onden giderdi bizim babamiz gürbüz masallah ondandir diye dusunuyorum.26.haftada seker yuklemem var benimde.yalniz ben hergun cikolata falan yiyordum ne zman da yesem daha buyuyo gercektende cunku kizimda da oyleydi seker gercekten sisiriyor olabilir.bunda da yiyorum kac kilo aldim Allah bilir daha tartilmadim.Seker yuklemesi yaptirmamayi dusunuyordum ama yaptirayim dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…