- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.121
canım watsapp tan grup kurduk. telefon numaranı bana özelden atarsan eklerim senide hemenGrup mu var bilmiyordum ki canım gelirim gelirim nerde ne zaman nasıl ??
canım sakın olumsuz bişey düşünme . aslında 22. haftalarda gitmek daha iyidir. bi doktoruna danış bakalımkızlar bende detaylı ultrasona dün girdim arkası dönüktü iç organlarına bakamıyorum dedi dönmesi için biraz uğraştı etti falan yok dönmüyor sonra kalp atışlarını falan hiç dinlemedi şimdi yarım yamalak olacak dedi 12 aralıkta tekrar gel herşeyine baştan bakalım dedi anlamadım ya 10 gün sonrası geç değil mi acaba... dr sevmedim hiç konuşmadı yanında ki hemşire kızlarla çok lakayittii ne bileyim canım sıkıldı...
yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o nedicek... o gayet arkası dönükse bile bi kaç hareketle döndürebiliyor..
bu radyoloji uzmanı canımı sıktı yok hiç hareket etmiyo öle böle dedi kalp atışını dinlemedi içime korku koydubende pek hareket hissetmiyorum zaten .. hemen yarın olsa da kendi doktorum baksa diye bekliyorumm
Kalitesiz olduğunu ben anladım da herkese gösterme istersen ben senden yada sizden destek istedim doktoruna sor diye yardım istemedim kendi doktoruma sorduğumu ilk mesajımda alenen dile getirdim o kadar kalın kafalısın ki ne söylediğimi bile anlamıyosun işte bu yüzden de saçın bi bebeğin sağlığından daha önemli o boş kafan basmadığı için saçın sana kıymetli gelir asıl yaran olmasa sen bu kadar zırlamazdın benim gibi herkes farkında ki savunulacak bi şeyin olmadığından köpek gibi havlayıp kalitesiz laflar ederek üste çıkmaya çalışıyosun saçların içinde bok tavsiye ediyorum canım kullanmadım etrafımda kullanan kimsede yok ama sana iyi geleceğinden eminim hatta ağzına yüzünede sür belki bi boka benzersin : D
canım sakın olumsuz bişey düşünme . aslında 22. haftalarda gitmek daha iyidir. bi doktoruna danış bakalım
Kızlar çıktım muayneden. Şimdi kendi doktoruma gorulucem. Moralim iyi değil maalesef... Birazdan detaylı yazicam. Safra kesesinin görülmemesi çok normal değilmiş. Bugün çok küçükte olsa görüyorum dedi.1 ay sonra tekrar gel dedi. Doktor bey bi problem mi var neden böyle oluyor dedim. Safra kesesinin olmaması büyük problem dedi. Ama yinede bu hafta küçükte olsa gördüm dedi.. Eşim yanımda değil şimdi bunu ona nasıl soyliycem bilmiyorum...
kızlar bende detaylı ultrasona dün girdim arkası dönüktü iç organlarına bakamıyorum dedi dönmesi için biraz uğraştı etti falan yok dönmüyor sonra kalp atışlarını falan hiç dinlemedi şimdi yarım yamalak olacak dedi 12 aralıkta tekrar gel herşeyine baştan bakalım dedi anlamadım ya 10 gün sonrası geç değil mi acaba... dr sevmedim hiç konuşmadı yanında ki hemşire kızlarla çok lakayittii ne bileyim canım sıkıldı...
yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o nedicek... o gayet arkası dönükse bile bi kaç hareketle döndürebiliyor..
bu radyoloji uzmanı canımı sıktı yok hiç hareket etmiyo öle böle dedi kalp atışını dinlemedi içime korku koydubende pek hareket hissetmiyorum zaten .. hemen yarın olsa da kendi doktorum baksa diye bekliyorumm
birde ayak bileklerini ve el bileklerini kontrol et dedi ödem oluyor mu diye ama ben o kadar korktum ki şuan çok dikkat ediyorum beslenmeme
Kizlar bende ogleden sonra detayli ultrasonum var benimde insallah iyi sonuclar aliriz dualarinizi bekliyorum
Rüyamda kendi değil ama senin kuzunu gördüm :) Erkekti. Bize misafirliğe gelmistiniz. Ikinizde koltukta uzaniyordunuz. Minik oglun hamburger istemisti benden. Ona hamburger yapıyordum :)))
Canım öncelikle üzülme , safra kesesi küçükte olsa görüyorum demek safra kesesi var demek inşallah gayrette güzel büyüyecek Allah'ın izniyle .
Canım ben dün acil doktora gittim doktor doçent birisi 3 hafta sonra gel detaylını yapalım dedi ben detaylı yaptırdım dememiştim tamam gelirim dedim 24. Haftamın sonu oluyor dediği tarihte elleri ayakları illa ki oynuyordur kuzum sen niye sıkıyorsun canını keşke tatlı falan yeseydin
Evet kilosu iyi maaşallah ama 5-6 gün önden gittiği için bence.bide maaşallah iyi beslemişsin. Sende şeker varmı yada ailende ozaman risk biraz fazla oluyo.ama hiç dert etme 24. Haftada şeker yüklemesi olucak ozaman çıkar ortayaAmin cümle yavrularımızı korusun Allah.
Canım doktor da kilosunu biraz fazla buldu acaba şeker den mi dedi sen tecrübelisin ne dersin? Bugün tam 22+1 gün oldu. Beş altı gün önden gidiyor normalde.
Bende kahveyi beğendim :) kaç aylık ormek daha mantikli olur ki acabaÖrgüde yünde moda.. Harika yapılmışlar!
watsap grubu ne için kuruldu acaba,ben konuşmaları kaçırıdm da@Kilim ve tohum öğretmenim watsap grubunda senide görmek istiyoruz.
Kizlar bende ogleden sonra detayli ultrasonum var benimde insallah iyi sonuclar aliriz dualarinizi bekliyorum
kıslar nereye ekliyorsunuz? ben gene bişeyleri kacırdım galiba :)@sg26 @simarik83 sizide ekledim kızlar:)
iki hayat dün banlandı onun üzerine watsap muhabbeti oldu öyle bi grup açtık. isteyeni ekliyoruzwatsap grubu ne için kuruldu acaba,ben konuşmaları kaçırıdm da
Merhaba hanimlar sizi görünce benimde aklima takildi.benim bebis de 20 haftanin bitiminde gitmistim 22 haftalik gozukuyordu 530 grdi.doktor ayrintili ilen cekilen ultrasonun kendi makinasiyla ayni yazilimda olmadigi icin fazla cikmis olabilir ama iyi de beslemissin gelisatli bir bebek dedi bana da.kizimda da 1 hafta onden giderdi bizim babamiz gürbüz masallah ondandir diye dusunuyorum.Evet kilosu iyi maaşallah ama 5-6 gün önden gittiği için bence.bide maaşallah iyi beslemişsin. Sende şeker varmı yada ailende ozaman risk biraz fazla oluyo.ama hiç dert etme 24. Haftada şeker yüklemesi olucak ozaman çıkar ortaya
watsap grubu ne için kuruldu acaba,ben konuşmaları kaçırıdm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?