2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hanimlar bana yardim eder misiniz? 20. haftamdayim ve hala net bi sekilde hissedemedim bu normal mi ki gobegimde cikmadi dogru duzgun sizin nasil
22 haftada bekleriz demişti bana doktorum ben de 19. haftada hissetmeye başladım istersen 2 hafta kadar bekle ama çok takıyorum dersen bir git sor doktoruna.. vücut yapını bilmediğim için benim 3. ayda baya çıkmıştı mesela ama 5. ayda hiç belli olmayan arkadaşlarımda oldu

Bu bize bir ders oldu. Bundan sonra böyle kendini bilmezlere hiç cevap yazmayalım mesajını görmezden gelelim hatta gerekirse kib yapılıyormuş ya öyle yaparız. ne uğraşıcaz :)
haklısın canım hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Kızlar çıktım muayneden. Şimdi kendi doktoruma gorulucem. Moralim iyi değil maalesef... Birazdan detaylı yazicam. Safra kesesinin görülmemesi çok normal değilmiş. Bugün çok küçükte olsa görüyorum dedi.1 ay sonra tekrar gel dedi. Doktor bey bi problem mi var neden böyle oluyor dedim. Safra kesesinin olmaması büyük problem dedi. Ama yinede bu hafta küçükte olsa gördüm dedi.. Eşim yanımda değil şimdi bunu ona nasıl soyliycem bilmiyorum...

canim cok üzüldüm ama geçici seyler bunlar allahin izniyle gebelik sekeri dogumla bitiyo cogunlukla uzulme sen iyice yat dinlen yorma kendini melekler korur yavrularimizi

hadi yaaa ucuna hep sürdüm bu zamana kadar neyse artık sürmem saol canım

inanamıyorum şuan nasıl bir tip düşmüş buraya

kızlar watsapp grubu kurduk eklenmek isteyen özelden bana cep numarasını yazsın

Günaydın kızlar Nasılsıniz
Ben hep geriden geldiğim için sonradan cvp yazmak için geç kalıyorum. Eğer ben de o hamile bayanin yazidigini okumuş olsaydım pek kayıtsız kalamazdim ama ikihayat in boş yere banlanmasina üzüldüm neyseki çok uzun surmeyecekmis.
Bugün kontrole gidenler ayrıntılı ultrasonu olanlar inşallah çok güzel sonuçlarla gelir. sıkıntısı olan arkadaslarimizin da inşallah sıkıntıları bir an önce biter. tekme bekleyenler de en kisa zamanda hissederler inşallah :)

Kuzum dur hemen canını sıkma, küçük de olsa görmüş olması iyiye işaret. Doğuma kadar hiç görülmeyip tamamen sağlıklı olan bebekler çoğunlukta diye okumuştum. Doktorun daha çok aydınlatacaktır seni ama, bazı vakalarda doğumdan 5-6 ay sonra bile görülebiliyormuş. Çok şükür ki oğlunda bir gelişim geriliği ya da bir uzvunda bozukluk yok. O yüzden ben bi ay sonra normale dönmüş olacağına canı gönülden inanıyorum. Biz iyi düşünücez bol bol dua edicez ki bebişler de iyi olucak. Bir de başka bir perinatologa daha görünmeni de tavsiye ederim. Bazen birinin gözünden kaçanı diğeri görebiliyor. Dualarımız seninle , lütfen kendini çok üzme, her şey çok güzel, oğlun da çok sağlıklı olacak

Yok canımmm neden rahatsız olayım aksine kafamdaa soru işaretiydi hep cam mı iyidir diğeri mi iyidir herkes başka bir şey diyor.. Sen de direk bana etiketleyince sayfayı heralde dedim burda sormuştum daha önce..
Biliyorum o kitabı...
Peki senin pompandan çıkan cam mı plastik mi? Plastikti dimi.

gerçekten yüksekmiş fiyatları aminn canım hayırlısı olur inşallah hepimize sağlıkla kavuşmamız dileğiyle

Bu bize bir ders oldu. Bundan sonra böyle kendini bilmezlere hiç cevap yazmayalım mesajını görmezden gelelim hatta gerekirse kib yapılıyormuş ya öyle yaparız. ne uğraşıcaz :)

Ben de ordaki kib ne ya diyordum! Demek bu işler içinmiş...
Kendine iyi bak gibi hahaha :)))

Canım benim morelini yüksek tut biliyorsun her şeyin başı pozitif enerji dualarım seninle ,sor günlerden geçiyoruz ama sonu büyük aşk
doğru diyorsun canım, pozitif enerji diyorum hep ağlıyorum doktorun yanında bile ağladım, neyse ki bana selpak verdi :) inşllah atlatacağız allahın izni ile

Kızlar günaydınlar
Dün akşam hiç giremedim foruma şimdi okudum hepsini. Ne gereksiz ne saçma sapan bir insan gece gruba girmişte canım ikihayat ın sinirini bozmuş. Boşuna banlanmış arkadaşımız.
Kızlar burda artık birbirimizi tanıyor sayılırız çokta iyi anlaşıyoruz. Karar verelim gerçekten biri böyle bişe yazdığı zaman ya kib yapalım yada saldırılan arkadaşa bişe yazdırmayalım biz savunalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…