- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.101
22 haftada bekleriz demişti bana doktorum ben de 19. haftada hissetmeye başladım istersen 2 hafta kadar bekle ama çok takıyorum dersen bir git sor doktoruna.. vücut yapını bilmediğim için benim 3. ayda baya çıkmıştı mesela ama 5. ayda hiç belli olmayan arkadaşlarımda olduHanimlar bana yardim eder misiniz? 20. haftamdayim ve hala net bi sekilde hissedemedim bu normal mi ki gobegimde cikmadi dogru duzgun sizin nasil
haklısın canım hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.Bu bize bir ders oldu. Bundan sonra böyle kendini bilmezlere hiç cevap yazmayalım mesajını görmezden gelelim hatta gerekirse kib yapılıyormuş ya öyle yaparız. ne uğraşıcaz :)
Kilim ve tohum ben anlayamiyorum bu ne buyuk sorumsuzluk ya! Telafi için de uğraşma yok pes doğrusu. Ne yapmayı düşünüyorsun? Bakanlığa falan şikayet et haketmisler bunlar
Merhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
hadi yaaa ucuna hep sürdüm bu zamana kadar neyse artık sürmem saol canımKiyamam ya hijyen yok ki haklisin. Tuvalete girerken alafranga ise örtü satılıyor migrosta ondan alabilirsin. Millet bulmak istediği şekilde bırakmıyor ki...
Canım kaşınma olabilir bence. Nemlendirici sür ama ucuna dokunma. Ucuna sürme yani.
inanamıyorum şuan nasıl bir tip düşmüş burayaYeter ya lütfen susmayı denesene hatta Topimizden gidersen daha iyi olacak sen buraya gelene kadar hepimiz burada huzurlu ve mutluyduk ve bizim sinirmizi bozmaya başladın yaşadığın sıkıntıyı anlamaya çalışıyoruz geçmiş olsun bunun içinde inşallah bebeği sağlıklıdır ve sağlıklı kucağına alırsın ama kimsenin anneliğini yargılamak sana kalmadı.aylardır burada arkadaşlık yaptığımız insanlara hakaret edemezsin şimdi lütfen bizi yoksay ve bir şey yazma.
Kızlar çıktım muayneden. Şimdi kendi doktoruma gorulucem. Moralim iyi değil maalesef... Birazdan detaylı yazicam. Safra kesesinin görülmemesi çok normal değilmiş. Bugün çok küçükte olsa görüyorum dedi.1 ay sonra tekrar gel dedi. Doktor bey bi problem mi var neden böyle oluyor dedim. Safra kesesinin olmaması büyük problem dedi. Ama yinede bu hafta küçükte olsa gördüm dedi.. Eşim yanımda değil şimdi bunu ona nasıl soyliycem bilmiyorum...
Canım sadece seni etiketledim evet rahatsız mı oldun :/
Göğüs pompası başka alan var mı bilmiyorum:/
Okuyunca paylaşmak istedim canım seninle.
Bu bilgi benim okuduğum bebek bakımı kitabında yazıyor. Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler? adı.
Göğüs pompasının içinde küçük bi tane var plastik ama bi tanede büyük mü alsamki.
Kitapta daha neler var neler paylaşcam inşallah:)
Sağol arkadaşım cevabın için benim doktorum iyi Prof menunum genel olarak ama kendisi tüp bebek doktorum hastaları çok ulaşamıyorum hemşire de yanında oluyor muayenede hocanın yani sekreter acıyor oda bilgili değil hocaya ulaşamıyorum anlamadım
canım bu arada doğumda 12 bin diyor hocadan yapmak istersek oda çok yüksek geldi bize bütçenin yok o kadar yani her türlü çok kendime uygun bir doğum için hemde snraki knrrollwr için bir doktor bulmam lazım hakkımda hayırlısı olsun inş hepimizin arkadsim
amin canım benim inşallahcanim cok üzüldüm ama geçici seyler bunlar allahin izniyle gebelik sekeri dogumla bitiyo cogunlukla uzulme sen iyice yat dinlen yorma kendini melekler korur yavrularimizi
Bu bize bir ders oldu. Bundan sonra böyle kendini bilmezlere hiç cevap yazmayalım mesajını görmezden gelelim hatta gerekirse kib yapılıyormuş ya öyle yaparız. ne uğraşıcaz :)
doğru diyorsun canım, pozitif enerji diyorum hep ağlıyorum doktorun yanında bile ağladım, neyse ki bana selpak verdi :) inşllah atlatacağız allahın izni ileCanım benim morelini yüksek tut biliyorsun her şeyin başı pozitif enerjidualarım seninle ,sor günlerden geçiyoruz ama sonu büyük aşk
Grup mu var bilmiyordum ki canım gelirim gelirim nerde ne zaman nasıl ??@Kilim ve tohum öğretmenim watsap grubunda senide görmek istiyoruz.
Etmezmiyiz canım benim yarın sende duamızda olacaksıncanim bana da dua lütfen :) bebisimin plasentasu yukari çıksın
Canım ben sebamed kullanıyorum.kızlar karında çatlak oluşmaması için ben saf vazelin ve Bio Oil kullanmaya başladım.Sizler neler kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?