- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.201
Ben 21 de hissettim canımmerhabalar bnmle aynı haftada hareketleri hssediomuydunuz kızlar
Canım benim gittiğim perinatolog pozisyonu uygun olmadığı için vajinal baktı ve herşeyini gördü neden öyle yapmadı acabakızlar bende detaylı ultrasona dün girdim arkası dönüktü iç organlarına bakamıyorum dedi dönmesi için biraz uğraştı etti falan yok dönmüyor sonra kalp atışlarını falan hiç dinlemedi şimdi yarım yamalak olacak dedi 12 aralıkta tekrar gel herşeyine baştan bakalım dedi anlamadım ya 10 gün sonrası geç değil mi acaba... dr sevmedim hiç konuşmadı yanında ki hemşire kızlarla çok lakayittii ne bileyim canım sıkıldı...
yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o nedicek... o gayet arkası dönükse bile bi kaç hareketle döndürebiliyor..
bu radyoloji uzmanı canımı sıktı yok hiç hareket etmiyo öle böle dedi kalp atışını dinlemedi içime korku koydubende pek hareket hissetmiyorum zaten .. hemen yarın olsa da kendi doktorum baksa diye bekliyorumm
bugun sizi daha cok anladim.bugun hareketi az ...kafam takiliyor..hep ayaktaydimbende 23 haftamdayım canım gün içerisinde çok az hissediyorum çalıştığımdan kendimle baş başa kalamıyorum pek akşamları sırt üstü uzanıyorum en hareketli o zaman oluyor ama bir akşam çok hareketliyse ertesi akşam daha sakin olabiliyor.. benimki de sürekli kıpır kıpır değil hiç canını sıkma
bugun sizi daha cok anladim.bugun hareketi az ...kafam takiliyor..hep ayaktaydim
Simdi dinlenme pozisyonuna gectim ..hizli hizli tekmelerini bekliyorum ins
evet canim muhtemel...saglikla kucagimiza alalim insCanim simdi yeri bol her hareketi hissetmemen normal.
Evet canım numaranı hayal masala özeşden atarsan gruba alabilir seni dekizlar yogundum epeydir giremedim iki hayata ne olmus ? watsapp grubumu olusmusss ? iki gun girmeyince masallah sayfalar cok olunca tam okuyamadim hepsini * biri kisacik anlatabilirmi
Evet canım ben de öyle yapıyorum ilaçları. Zorunlu olduklarımı(kan sulandırıcı iğne, coraspin,guatr ilacı vs...) her gün mutlaka alıyorum, vitamin vs.ilaçları da belirli aralıklarla alıyorum. Hatta doktoruma da sordum böyle yapıyorum diye o da onayladı. Evet bol su ve yoğurt ilaçların etkisini azaltır inşallah diye düşünüyorum...sağol cnaım ne güzel yazmışsın gercekten.aynen bende nefrt ederim ilaç kullanmatan normalde. ama günde 8 adet ilac içmem gerekiyor. kendim de plan yapıyorum vitamini birgun arayla içiyorum. yani biraz eksitiyorum kendi capımda cok ağır geliyor gercekten. bol su içerek vucudumdan hemen atmaya calışıyorum ilacları. allah hepimizn yardımcısı olsun.
ben de kullanıyorum, tedbir amaçlı.Aranızda hala progestan kullanan var mı tedbir amaçlı mı yoksa lekelenme devam mı ediyor
Gozun aydin canim , cok sevindim. Darisi bizlerin basina insallah.Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı.herşey yolundaymış çok şükür.470 gr 25 cm olmuş kızım.normal haftasına uyumlu.darısı daha ayrıntılıya girmemiş arkadaşlara inşallah.sadece aldığım 8 kiloyu duyunca baya konuştu.alacağım fazla kilonun bebeğe 30 lu 40 lı yaşlarında şeker hastalığı olarak dönme ihtimalinden bahsetti bolca.ödüm koptu.oysaki çok tatlı yemiyorum ama karbonhidrat ve meyve çok tükettiğim için yeterince şeker almış oluyorum.artık daha fazla dikkat edicem.meyveyi gündüz ye dedi.protein tüketiminde sınır yok bol bol ye dedi.sabah ve öğleni sıkı ye akşamı hafiflet dedi.bendede tam tersi bütün günün acısı akşam yemeğinde çıkıyor ne yazıkki.ilk kızımda 50 lik şeker yüklemesi yüksek çıkınca 100 lük uygulamışlardı neyseki o normal çıkmıştı.bu seferde ilki öyle çıktığı için ve aldığın kilolardan 50 lik büyük ihtimal yüksek çıkar boş yere 100 lük alıp kendini yıpratma direk 75 lik şeker yüklet dedi.sanırım bu doktor çok hoşuma gitti.kendi doktorumdan çok memnunum ama çok pahalı olmasaydı buna giderdim herhalde.
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı.herşey yolundaymış çok şükür.470 gr 25 cm olmuş kızım.normal haftasına uyumlu.darısı daha ayrıntılıya girmemiş arkadaşlara inşallah.sadece aldığım 8 kiloyu duyunca baya konuştu.alacağım fazla kilonun bebeğe 30 lu 40 lı yaşlarında şeker hastalığı olarak dönme ihtimalinden bahsetti bolca.ödüm koptu.oysaki çok tatlı yemiyorum ama karbonhidrat ve meyve çok tükettiğim için yeterince şeker almış oluyorum.artık daha fazla dikkat edicem.meyveyi gündüz ye dedi.protein tüketiminde sınır yok bol bol ye dedi.sabah ve öğleni sıkı ye akşamı hafiflet dedi.bendede tam tersi bütün günün acısı akşam yemeğinde çıkıyor ne yazıkki.ilk kızımda 50 lik şeker yüklemesi yüksek çıkınca 100 lük uygulamışlardı neyseki o normal çıkmıştı.bu seferde ilki öyle çıktığı için ve aldığın kilolardan 50 lik büyük ihtimal yüksek çıkar boş yere 100 lük alıp kendini yıpratma direk 75 lik şeker yüklet dedi.sanırım bu doktor çok hoşuma gitti.kendi doktorumdan çok memnunum ama çok pahalı olmasaydı buna giderdim herhalde.
Gozun aydin cnm. Her seyin yolunda olmasina cok sevindim. cnm sana bir sorum olacak seker yuklemesi zor mu? mide bulandiriyor mu? uzun suruyor mu? sabahan yapip ise gecebilir miyim? pis bir seyse yanacak 2 gun iznim var ona denk getireyim diyorum.Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı.herşey yolundaymış çok şükür.470 gr 25 cm olmuş kızım.normal haftasına uyumlu.darısı daha ayrıntılıya girmemiş arkadaşlara inşallah.sadece aldığım 8 kiloyu duyunca baya konuştu.alacağım fazla kilonun bebeğe 30 lu 40 lı yaşlarında şeker hastalığı olarak dönme ihtimalinden bahsetti bolca.ödüm koptu.oysaki çok tatlı yemiyorum ama karbonhidrat ve meyve çok tükettiğim için yeterince şeker almış oluyorum.artık daha fazla dikkat edicem.meyveyi gündüz ye dedi.protein tüketiminde sınır yok bol bol ye dedi.sabah ve öğleni sıkı ye akşamı hafiflet dedi.bendede tam tersi bütün günün acısı akşam yemeğinde çıkıyor ne yazıkki.ilk kızımda 50 lik şeker yüklemesi yüksek çıkınca 100 lük uygulamışlardı neyseki o normal çıkmıştı.bu seferde ilki öyle çıktığı için ve aldığın kilolardan 50 lik büyük ihtimal yüksek çıkar boş yere 100 lük alıp kendini yıpratma direk 75 lik şeker yüklet dedi.sanırım bu doktor çok hoşuma gitti.kendi doktorumdan çok memnunum ama çok pahalı olmasaydı buna giderdim herhalde.
dikkat etmelisin bence sekerden dolsyı :/Merhaba hanimlar sizi görünce benimde aklima takildi.benim bebis de 20 haftanin bitiminde gitmistim 22 haftalik gozukuyordu 530 grdi.doktor ayrintili ilen cekilen ultrasonun kendi makinasiyla ayni yazilimda olmadigi icin fazla cikmis olabilir ama iyi de beslemissin gelisatli bir bebek dedi bana da.kizimda da 1 hafta onden giderdi bizim babamiz gürbüz masallah ondandir diye dusunuyorum.26.haftada seker yuklemem var benimde.yalniz ben hergun cikolata falan yiyordum ne zman da yesem daha buyuyo gercektende cunku kizimda da oyleydi seker gercekten sisiriyor olabilir.bunda da yiyorum kac kilo aldim Allah bilir daha tartilmadim.Seker yuklemesi yaptirmamayi dusunuyordum ama yaptirayim dimi ?
Cnm dr da kat kat lahana gibi oluyoruz bir de ben is cikisi gidiyorum. sabahki gibi midem bos olmuyor. o yuzden fark ediyor. bu gidiste hafif giyinip ve yiyip cok su filan icmeden gidecegimGunaydin guzel anneler ve minnak yavrulari :)
Ben bu kilo isini cozemedim zaten evde kendimi basindan beri takip ediyorum 4 4.5 kilo almisim ama doktorun tartisinda +2 cikiyorum :) ama dr beni baslarda hic tartmadi riskli gittimiz icin sanirm ilk 11. Haftada tartildim o yuzden kendi tartimi baz aliyorum ben.
uconn gozun aydin canim masallah kuzuna da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?