2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım benim gittiğim perinatolog pozisyonu uygun olmadığı için vajinal baktı ve herşeyini gördü neden öyle yapmadı acaba

bugun sizi daha cok anladim.bugun hareketi az ...kafam takiliyor..hep ayaktaydim
Simdi dinlenme pozisyonuna gectim ..hizli hizli tekmelerini bekliyorum ins

kizlar yogundum epeydir giremedim iki hayata ne olmus ? watsapp grubumu olusmusss ? iki gun girmeyince masallah sayfalar cok olunca tam okuyamadim hepsini * biri kisacik anlatabilirmi

kizlar yogundum epeydir giremedim iki hayata ne olmus ? watsapp grubumu olusmusss ? iki gun girmeyince masallah sayfalar cok olunca tam okuyamadim hepsini * biri kisacik anlatabilirmi
Evet canım numaranı hayal masala özeşden atarsan gruba alabilir seni de

Evet canım ben de öyle yapıyorum ilaçları. Zorunlu olduklarımı(kan sulandırıcı iğne, coraspin,guatr ilacı vs...) her gün mutlaka alıyorum, vitamin vs.ilaçları da belirli aralıklarla alıyorum. Hatta doktoruma da sordum böyle yapıyorum diye o da onayladı. Evet bol su ve yoğurt ilaçların etkisini azaltır inşallah diye düşünüyorum...

Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı.herşey yolundaymış çok şükür.470 gr 25 cm olmuş kızım.normal haftasına uyumlu.darısı daha ayrıntılıya girmemiş arkadaşlara inşallah.sadece aldığım 8 kiloyu duyunca baya konuştu.alacağım fazla kilonun bebeğe 30 lu 40 lı yaşlarında şeker hastalığı olarak dönme ihtimalinden bahsetti bolca.ödüm koptu.oysaki çok tatlı yemiyorum ama karbonhidrat ve meyve çok tükettiğim için yeterince şeker almış oluyorum.artık daha fazla dikkat edicem.meyveyi gündüz ye dedi.protein tüketiminde sınır yok bol bol ye dedi.sabah ve öğleni sıkı ye akşamı hafiflet dedi.bendede tam tersi bütün günün acısı akşam yemeğinde çıkıyor ne yazıkki.ilk kızımda 50 lik şeker yüklemesi yüksek çıkınca 100 lük uygulamışlardı neyseki o normal çıkmıştı.bu seferde ilki öyle çıktığı için ve aldığın kilolardan 50 lik büyük ihtimal yüksek çıkar boş yere 100 lük alıp kendini yıpratma direk 75 lik şeker yüklet dedi.sanırım bu doktor çok hoşuma gitti.kendi doktorumdan çok memnunum ama çok pahalı olmasaydı buna giderdim herhalde.

Gozun aydin canim , cok sevindim. Darisi bizlerin basina insallah.
Evet kilo cok onemli. Kendimizi tutamiyoruz belki ama bebegimizi dusunursek belki daha kolay olabilir.
Doktorun tavsiyelerine uymakta yarar var :)

Gunaydin guzel anneler ve minnak yavrulari :)

Ben bu kilo isini cozemedim zaten evde kendimi basindan beri takip ediyorum 4 4.5 kilo almisim ama doktorun tartisinda +2 cikiyorum :) ama dr beni baslarda hic tartmadi riskli gittimiz icin sanirm ilk 11. Haftada tartildim o yuzden kendi tartimi baz aliyorum ben.
uconn gozun aydin canim masallah kuzuna da :)

gözünaydın canım çok sevindim.maşallah minik kızına da

Gozun aydin cnm. Her seyin yolunda olmasina cok sevindim. cnm sana bir sorum olacak seker yuklemesi zor mu? mide bulandiriyor mu? uzun suruyor mu? sabahan yapip ise gecebilir miyim? pis bir seyse yanacak 2 gun iznim var ona denk getireyim diyorum.

dikkat etmelisin bence sekerden dolsyı :/
benim de sekerim cıktı malesef diyet yapıyorum ölcumler yapıyorum, zorluyor ama bebegımız ıcın bu ozverıyı yapmamız lazım Allah korusun. cok tehlıkeli bisey.

Cnm dr da kat kat lahana gibi oluyoruz bir de ben is cikisi gidiyorum. sabahki gibi midem bos olmuyor. o yuzden fark ediyor. bu gidiste hafif giyinip ve yiyip cok su filan icmeden gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…