- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.221
Hoşgeldin :)Günaydın anneler bende sizi uzun zamandır takip ediyorum size katılmak istedim
canım benim nabız sıkıntım var yani normal dinlenmiş halim 110 falan atıyor. kaldı ki sancı vs kalbim dayanmaz diye korkuyorum açıkçası. bende de gevşeme vardı tedavi olmuştum ama şu anda ne durumdayım bilmiyorum.Ben gitmedim canım kontrole burada iyi bir kardiyolog vardı oda gitti
Benim kadın Doğum doktorum normal doğurabilirsin dedi. Kapakçığında darlık olanlar normal doğuramazmış. Ama benimki tam tersi pek bir gevşek
O yüzden normal doğurabilirsin dedi. Ama kardiyaloğa gitmemi önerdi. Bende mitral kapak yetmezliği var. Sen de??
Birde ekstra bi şikayetin oluyor mu?
Bende diğer hamileler gibi arada sırada çarpıntı çabuk yorulma oluyor sadece.
Canım benim gittiğim perinatolog pozisyonu uygun olmadığı için vajinal baktı ve herşeyini gördü neden öyle yapmadı acaba
Gozun aydin canim , cok sevindim. Darisi bizlerin basina insallah.
Evet kilo cok onemli. Kendimizi tutamiyoruz belki ama bebegimizi dusunursek belki daha kolay olabilir.
Doktorun tavsiyelerine uymakta yarar var :)
Gunaydin guzel anneler ve minnak yavrulari :)
Ben bu kilo isini cozemedim zaten evde kendimi basindan beri takip ediyorum 4 4.5 kilo almisim ama doktorun tartisinda +2 cikiyorum :) ama dr beni baslarda hic tartmadi riskli gittimiz icin sanirm ilk 11. Haftada tartildim o yuzden kendi tartimi baz aliyorum ben.
uconn gozun aydin canim masallah kuzuna da :)
gözünaydın canım çok sevindim.maşallah minik kızına da
KIzlar hepinize çok teşekkür ederim tekrar ayrıntılı bekleyen herkesin sonucu iyi çıksın inşallah diyorum.Gozun aydin cnm. Her seyin yolunda olmasina cok sevindim. cnm sana bir sorum olacak seker yuklemesi zor mu? mide bulandiriyor mu? uzun suruyor mu? sabahan yapip ise gecebilir miyim? pis bir seyse yanacak 2 gun iznim var ona denk getireyim diyorum.
bana da aynı oldu canım ayrıntılı ultrason die radyaloga gönderdi oda 3 dk baktı gönderdi neden acaba :Sbilmiyorum ki canım ya zaten hiç gözüm tutmadı doktoru... hem perinatolog değil zaten radyoloji uzmanı çok baştan savma baktı bakalım bugün kendi doktorumda randevum var ona anlatıcam herşeyi çünkü o tavsiye etti
günaydın kızlarrr bugün cuma o yızden çok mutluyum birde bu sabah oğlum çok hareketli maşallaj onun hareketlerini içimde hissettikçe çok mutlu oluyorum
kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar hastaneye ayrıca bir ücret ödediniz mi ben 15 gün sonra yaptıracağım.
canım benim nabız sıkıntım var yani normal dinlenmiş halim 110 falan atıyor. kaldı ki sancı vs kalbim dayanmaz diye korkuyorum açıkçası. bende de gevşeme vardı tedavi olmuştum ama şu anda ne durumdayım bilmiyorum.
iki kat merdiven çıksam yada bi bulaşık falan yıkasam nefes nefese kalıyorum. bakalım sonuçlarım ne çıkıcak. nasip ne bilmiyorum ama ben normal doğum yapamazmışım gibime geliyor.
kızlar birde bebek arabası önerileriniz neler..
bana da aynı oldu canım ayrıntılı ultrason die radyaloga gönderdi oda 3 dk baktı gönderdi neden acaba :S
Benim haftaya detaylı ultrason randevum ama daha sonra karfiyologa gidileceğini bilmiyordum kaçıncı haftada gidiliyor acaba?Ben normal Doğum istiyorum yapabilirmişim gibi geliyor ama bilmiyorum:/
Eğer kardiyalog kesinlikle sezaryen derse mecbur sezaryen olacak. Bakalım Rabbim neyi nasip ederse hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah canım. Allah şifa versin.
doktorun tartısın da ben de +2 fazla çıkıyorum evdeki tartının doğru olduğundan da eminim :) ama en son ayakkabılarım çok ağırdı ondan galiba :)Gunaydin guzel anneler ve minnak yavrulari :)
Ben bu kilo isini cozemedim zaten evde kendimi basindan beri takip ediyorum 4 4.5 kilo almisim ama doktorun tartisinda +2 cikiyorum :) ama dr beni baslarda hic tartmadi riskli gittimiz icin sanirm ilk 11. Haftada tartildim o yuzden kendi tartimi baz aliyorum ben.
uconn gozun aydin canim masallah kuzuna da :)
Canım bilgiler için çok sağolasın.KIzlar hepinize çok teşekkür ederim tekrar ayrıntılı bekleyen herkesin sonucu iyi çıksın inşallah diyorum.
mischiefocean83 canım ben midesi çok hassas bir insan değilim hamilelikte.50 lik zor bişey değil bir bardak şekerli su içip bir saat bekliyorsun tabi karnın aç oluyor sonuç iyi çıkarsa yemeğini ye git işe ama sonucum kötü çıkınca ertesi hafta 100 lük yaptılar yanlış hatırlamıyorsam çok daha uzun süre aç kalmıştım.eve geldiğimde ellerim ayaklarım zangır zangır titriyordu deli gibi yemek yemiştim ve kendimi baya kötü hissetmiştim.ha kimininde şekerli sudan midesi bulanıyor kusuyor test bozuluyor falan.ama yine doktoruna danış yanında limon götür öyle yapanlar vardı sanırım o daha çekilir kılıyor içeceği sanırım.
kızlar günaydın herkes detaylı ultrasona girmiş sonuçlar çok güzel çok sevindim ama ben birşey soracağım benim girdiğim renkli obstetrik. detaylı ultrasonla aynımı bilemedim iç organlarına koluna bacağına herşeyine baktı doktor ama 8 dk sürdü birde ben günde 3 lt su içiyorum haftada 5 kilo ev yoğurdu kendim mayalıyorum onu tüketmeye çalışıyorum yeterlimi sizce haftada 1 gün balık yiyorumsiz neler tüketiyorsunuz annişler bol tekmeli günler diliyorum herkese
doktorun tartısın da ben de +2 fazla çıkıyorum evdeki tartının doğru olduğundan da eminim :) ama en son ayakkabılarım çok ağırdı ondan galiba :)
Sen hem şekeri seviyosun hem bebek kilolu.bence yaptır eğer şeker varsa önlem alınır en azındanMerhaba hanimlar sizi görünce benimde aklima takildi.benim bebis de 20 haftanin bitiminde gitmistim 22 haftalik gozukuyordu 530 grdi.doktor ayrintili ilen cekilen ultrasonun kendi makinasiyla ayni yazilimda olmadigi icin fazla cikmis olabilir ama iyi de beslemissin gelisatli bir bebek dedi bana da.kizimda da 1 hafta onden giderdi bizim babamiz gürbüz masallah ondandir diye dusunuyorum.26.haftada seker yuklemem var benimde.yalniz ben hergun cikolata falan yiyordum ne zman da yesem daha buyuyo gercektende cunku kizimda da oyleydi seker gercekten sisiriyor olabilir.bunda da yiyorum kac kilo aldim Allah bilir daha tartilmadim.Seker yuklemesi yaptirmamayi dusunuyordum ama yaptirayim dimi ?
Normal canım inşallah şeker de yok bence bebekte.ya erken döllenme olmuştur yada yediklerin bebişe yaramıştır zaten 1 hafta önden gitmesi çok olağan bi durum..opuyorum yavruşunu yumuklarından =)Canım bende şeker Yok çekirdek ailemde de Yok doktor 26. Haftada tarayıp bakalım dedi. Oh sen normal deyince içim rahatladı :)
Hem ayakkabı hem kıyafet sabatan beri yediklerimiz iki kilo oynuyo bende de aşağı yukarı..bi hırkam var onu giyincr 600gr kdr fazla çıkıyorum.doktorun tartısın da ben de +2 fazla çıkıyorum evdeki tartının doğru olduğundan da eminim :) ama en son ayakkabılarım çok ağırdı ondan galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?