2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın kızlarrr bugün cuma o yızden çok mutluyum birde bu sabah oğlum çok hareketli maşallaj onun hareketlerini içimde hissettikçe çok mutlu oluyorum
kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar hastaneye ayrıca bir ücret ödediniz mi ben 15 gün sonra yaptıracağım.

canım benim nabız sıkıntım var yani normal dinlenmiş halim 110 falan atıyor. kaldı ki sancı vs kalbim dayanmaz diye korkuyorum açıkçası. bende de gevşeme vardı tedavi olmuştum ama şu anda ne durumdayım bilmiyorum.
iki kat merdiven çıksam yada bi bulaşık falan yıkasam nefes nefese kalıyorum. bakalım sonuçlarım ne çıkıcak. nasip ne bilmiyorum ama ben normal doğum yapamazmışım gibime geliyor.

Canım benim gittiğim perinatolog pozisyonu uygun olmadığı için vajinal baktı ve herşeyini gördü neden öyle yapmadı acaba

bilmiyorum ki canım ya zaten hiç gözüm tutmadı doktoru... hem perinatolog değil zaten radyoloji uzmanı çok baştan savma baktı bakalım bugün kendi doktorumda randevum var ona anlatıcam herşeyi çünkü o tavsiye etti

Gozun aydin canim , cok sevindim. Darisi bizlerin basina insallah.
Evet kilo cok onemli. Kendimizi tutamiyoruz belki ama bebegimizi dusunursek belki daha kolay olabilir.
Doktorun tavsiyelerine uymakta yarar var :)

gözünaydın canım çok sevindim.maşallah minik kızına da

Gozun aydin cnm. Her seyin yolunda olmasina cok sevindim. cnm sana bir sorum olacak seker yuklemesi zor mu? mide bulandiriyor mu? uzun suruyor mu? sabahan yapip ise gecebilir miyim? pis bir seyse yanacak 2 gun iznim var ona denk getireyim diyorum.
KIzlar hepinize çok teşekkür ederim tekrar ayrıntılı bekleyen herkesin sonucu iyi çıksın inşallah diyorum.
mischiefocean83 canım ben midesi çok hassas bir insan değilim hamilelikte.50 lik zor bişey değil bir bardak şekerli su içip bir saat bekliyorsun tabi karnın aç oluyor sonuç iyi çıkarsa yemeğini ye git işe ama sonucum kötü çıkınca ertesi hafta 100 lük yaptılar yanlış hatırlamıyorsam çok daha uzun süre aç kalmıştım.eve geldiğimde ellerim ayaklarım zangır zangır titriyordu deli gibi yemek yemiştim ve kendimi baya kötü hissetmiştim.ha kimininde şekerli sudan midesi bulanıyor kusuyor test bozuluyor falan.ama yine doktoruna danış yanında limon götür öyle yapanlar vardı sanırım o daha çekilir kılıyor içeceği sanırım.

bana da aynı oldu canım ayrıntılı ultrason die radyaloga gönderdi oda 3 dk baktı gönderdi neden acaba :S

Ben normal Doğum istiyorum yapabilirmişim gibi geliyor ama bilmiyorum:/
Eğer kardiyalog kesinlikle sezaryen derse mecbur sezaryen olacak. Bakalım Rabbim neyi nasip ederse hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah canım. Allah şifa versin.

kızlar birde bebek arabası önerileriniz neler..

ya
bana da aynı oldu canım ayrıntılı ultrason die radyaloga gönderdi oda 3 dk baktı gönderdi neden acaba :S

Bilmiyorum ki canım ya aynen bu da öle 3 dakika anca baktı sonra bi de çocuğun arkası dönük dedi bi iki bastırdı karnımı olmadı dönmedi dedi..
beni ayın 12 sinde tekrar çağırdı ama gitsem de içime sinmicek ki yine öle bi kaç dakika bakıp göndercek gibi geliyo...
en iyisi başka bi doktor bulmak bizim için canım...

Benim haftaya detaylı ultrason randevum ama daha sonra karfiyologa gidileceğini bilmiyordum kaçıncı haftada gidiliyor acaba?

kızlar günaydın herkes detaylı ultrasona girmiş sonuçlar çok güzel çok sevindim ama ben birşey soracağım benim girdiğim renkli obstetrik. detaylı ultrasonla aynımı bilemedim iç organlarına koluna bacağına herşeyine baktı doktor ama 8 dk sürdü birde ben günde 3 lt su içiyorum haftada 5 kilo ev yoğurdu kendim mayalıyorum onu tüketmeye çalışıyorum yeterlimi sizce haftada 1 gün balık yiyorum siz neler tüketiyorsunuz annişler bol tekmeli günler diliyorum herkese

doktorun tartısın da ben de +2 fazla çıkıyorum evdeki tartının doğru olduğundan da eminim :) ama en son ayakkabılarım çok ağırdı ondan galiba :)

Canım bilgiler için çok sağolasın.

İç organlarına bakıldıysa detaylıdır canım ama benim detaylıda bana da bakıldı böbreklere ciğerlere tüm batın çekildi yani ... ama benimde bi 5 dakika falan sürdü çünkü benim yaramaz arkasını dönmüş kendini göstermedi yani aslında sadece bana bakıldı tekar bakılmak üzere 10 gün sonrasına gün verildi.

bende günde 2 litre su içiyorum et tüketiyorum her hafta bir gün. hergün en az bir bardak süt içiyorum genelde 2 oluyor ama baklagiller önemli her hafta bir gün ya mercimek ya kuru fasülye ya da nohut yapmaya özen gösteriyorum bunun dışında malesef balık yiyemiyorum çok tiksindim ceviz ile açığı kapatmaya çalışıyorum. çiğ badem fındık kuru üzüm yiyorum. ve tabii her akşam yemeğinde yoğurt veya salata yemeye de çalışıyorum ...

doktorun tartısın da ben de +2 fazla çıkıyorum evdeki tartının doğru olduğundan da eminim :) ama en son ayakkabılarım çok ağırdı ondan galiba :)

bendeee doktorda 2 kilo fazla çıkıyorum.. hatta bugün doktor kontrolüm var kesin beni tartıcak diye sabah evden çıkarken tartıldım da geldim işe :) 60.8 çıktım tam 8 kilo almışım bile kızlar galiba biraz fazla gidiyorum doktor 12 kilo alarak doğuma girmen sağlıklı dedi doğuma daha 4 ay var veeeeeeee benim doktorun dediğine göre 4 kilo hakkım kaldıı :) amaaa imkansız gibi duruyoo çünküüü hep açım

Sen hem şekeri seviyosun hem bebek kilolu.bence yaptır eğer şeker varsa önlem alınır en azından

Canım bende şeker Yok çekirdek ailemde de Yok doktor 26. Haftada tarayıp bakalım dedi. Oh sen normal deyince içim rahatladı :)
Normal canım inşallah şeker de yok bence bebekte.ya erken döllenme olmuştur yada yediklerin bebişe yaramıştır zaten 1 hafta önden gitmesi çok olağan bi durum..opuyorum yavruşunu yumuklarından =)

Hem ayakkabı hem kıyafet sabatan beri yediklerimiz iki kilo oynuyo bende de aşağı yukarı..bi hırkam var onu giyincr 600gr kdr fazla çıkıyorum.

Günaydiiiiin:)
Bugunden itibaren insallah kendimi tutup cikolata yemiycem haftada 1 kendimi ödullendireyim haklisin kuzumbenimm .
Seker yuklemesi soranlar olmus 50 lik yapiyor kimi hastane kimisi 75 lik.50 lik riskli cikarsa 75 lik yada 100 luk yapiyorlar daha cok seker aliyorsun ve iskence oluyor.ilk 75 lik yaptirmakta fayda var deneyimli olanlar boyle tercih ediyorlar.
Sekerli icecek yine iki turlu oluyor bitanesi sen alip disaridan suya dokup sulandirip iciyorsun bu ilkel olan :)yenisi ayni gazli iceceklerin kutusunda hazirlanmis gazli bir icecek yapmislar acip iciveriyorsun acikcasi bu daha iyi sanki kola iciyormussun gibi oluyor tabi cok daha sekerli 5 dk icinde icmen gerekiyor.
Ben 75 lik olmustum ilk acken kan veriyorsun sonra icecegi icip 1 saat sonra veriyorsun ve sonra 2.saatte tekrar veriyorsun.su dahil hic bisi icmiyorsun bu surecte.aclik dokunuyorsa biraz kotu olabilirsiniz yaninizda biri olursa daha iyi olur.en erken bir saati tercih etmeniz faydaniza olucaktir.ilk gittiginiz anda da doktoru beklemenize gerek yok doktorun hemsiresini hemen bulup baslatmakta fayda var o girisinizi yapar sizde hemen baslarsiniz teste.8 gibi en erken randevuya girseniz 11 12 civari brunch inizi yaparsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…