- 5 Ağustos 2016
- 472
- 591
- 18
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.241
3 lt çok iyi içiyorsun canım ben 2 lt geçemiyorum 5 kilo yoğurt çok iyi canım evde mayalıyorsun birde balığı bende haftada bir kez yiyorum çok sevmiyorum çünkü haftada bir kez de mecburiyetten yani.. sabahları yumurta peynir hiç eksik olmuyor öğle ve akşamları sebze,et baklagil dönüşümlü ara öğünlerde meyve, ceviz, badem, kefir ve her gün 1 tane maden suyu içmeye özen gösteriyorumkızlar günaydın herkes detaylı ultrasona girmiş sonuçlar çok güzel çok sevindim ama ben birşey soracağım benim girdiğim renkli obstetrik. detaylı ultrasonla aynımı bilemedim iç organlarına koluna bacağına herşeyine baktı doktor ama 8 dk sürdü birde ben günde 3 lt su içiyorum haftada 5 kilo ev yoğurdu kendim mayalıyorum onu tüketmeye çalışıyorum yeterlimi sizce haftada 1 gün balık yiyorumsiz neler tüketiyorsunuz annişler bol tekmeli günler diliyorum herkese
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı.herşey yolundaymış çok şükür.470 gr 25 cm olmuş kızım.normal haftasına uyumlu.darısı daha ayrıntılıya girmemiş arkadaşlara inşallah.sadece aldığım 8 kiloyu duyunca baya konuştu.alacağım fazla kilonun bebeğe 30 lu 40 lı yaşlarında şeker hastalığı olarak dönme ihtimalinden bahsetti bolca.ödüm koptu.oysaki çok tatlı yemiyorum ama karbonhidrat ve meyve çok tükettiğim için yeterince şeker almış oluyorum.artık daha fazla dikkat edicem.meyveyi gündüz ye dedi.protein tüketiminde sınır yok bol bol ye dedi.sabah ve öğleni sıkı ye akşamı hafiflet dedi.bendede tam tersi bütün günün acısı akşam yemeğinde çıkıyor ne yazıkki.ilk kızımda 50 lik şeker yüklemesi yüksek çıkınca 100 lük uygulamışlardı neyseki o normal çıkmıştı.bu seferde ilki öyle çıktığı için ve aldığın kilolardan 50 lik büyük ihtimal yüksek çıkar boş yere 100 lük alıp kendini yıpratma direk 75 lik şeker yüklet dedi.sanırım bu doktor çok hoşuma gitti.kendi doktorumdan çok memnunum ama çok pahalı olmasaydı buna giderdim herhalde.
Haftanın son gününden günaydın kızlaaarrrrr
Gozun aydin cnm. Her seyin yolunda olmasina cok sevindim. cnm sana bir sorum olacak seker yuklemesi zor mu? mide bulandiriyor mu? uzun suruyor mu? sabahan yapip ise gecebilir miyim? pis bir seyse yanacak 2 gun iznim var ona denk getireyim diyorum.
Benim haftaya detaylı ultrason randevum ama daha sonra karfiyologa gidileceğini bilmiyordum kaçıncı haftada gidiliyor acaba?
Canım çok sağolasın epey bilgilendirici oldu.Günaydiiiiin:)
Bugunden itibaren insallah kendimi tutup cikolata yemiycem haftada 1 kendimi ödullendireyim haklisin @kuzumbenimm.
Seker yuklemesi soranlar olmus 50 lik yapiyor kimi hastane kimisi 75 lik.50 lik riskli cikarsa 75 lik yada 100 luk yapiyorlar daha cok seker aliyorsun ve iskence oluyor.ilk 75 lik yaptirmakta fayda var deneyimli olanlar boyle tercih ediyorlar.
Sekerli icecek yine iki turlu oluyor bitanesi sen alip disaridan suya dokup sulandirip iciyorsun bu ilkel olan :)yenisi ayni gazli iceceklerin kutusunda hazirlanmis gazli bir icecek yapmislar acip iciveriyorsun acikcasi bu daha iyi sanki kola iciyormussun gibi oluyor tabi cok daha sekerli 5 dk icinde icmen gerekiyor.
Ben 75 lik olmustum ilk acken kan veriyorsun sonra icecegi icip 1 saat sonra veriyorsun ve sonra 2.saatte tekrar veriyorsun.su dahil hic bisi icmiyorsun bu surecte.aclik dokunuyorsa biraz kotu olabilirsiniz yaninizda biri olursa daha iyi olur.en erken bir saati tercih etmeniz faydaniza olucaktir.ilk gittiginiz anda da doktoru beklemenize gerek yok doktorun hemsiresini hemen bulup baslatmakta fayda var o girisinizi yapar sizde hemen baslarsiniz teste.8 gibi en erken randevuya girseniz 11 12 civari brunch inizi yaparsiniz:)
İç organlarına bakıldıysa detaylıdır canım ama benim detaylıda bana da bakıldı böbreklere ciğerlere tüm batın çekildi yani ... ama benimde bi 5 dakika falan sürdü çünkü benim yaramaz arkasını dönmüş kendini göstermedi yani aslında sadece bana bakıldı tekar bakılmak üzere 10 gün sonrasına gün verildi.
bende günde 2 litre su içiyorum et tüketiyorum her hafta bir gün. hergün en az bir bardak süt içiyorum genelde 2 oluyor amabaklagiller önemli her hafta bir gün ya mercimek ya kuru fasülye ya da nohut yapmaya özen gösteriyorum bunun dışında malesef balık yiyemiyorum çok tiksindim ceviz ile açığı kapatmaya çalışıyorum. çiğ badem fındık kuru üzüm yiyorum. ve tabii her akşam yemeğinde yoğurt veya salata yemeye de çalışıyorum ...
3 lt çok iyi içiyorsun canım ben 2 lt geçemiyorum 5 kilo yoğurt çok iyi canım evde mayalıyorsun birde balığı bende haftada bir kez yiyorum çok sevmiyorum çünkü haftada bir kez de mecburiyetten yani.. sabahları yumurta peynir hiç eksik olmuyor öğle ve akşamları sebze,et baklagil dönüşümlü ara öğünlerde meyve, ceviz, badem, kefir ve her gün 1 tane maden suyu içmeye özen gösteriyorum
ah bu kilolar ah benimde başım dertte 67.5 kiloyum .maaşalah canım gayet güzel beslenmen.hergün 1 elma olsada yemek lazım ben hastanede aç bıraktıklarında elma yemek istiyorum diye açıktan ağlamıştım ki ben hiç elma yemeyen biri olarak elma çekmişti canım birde kahvaltıda 1 kase yeşil zeytin yiyorum zeytinde çok faydalı kahve yazınca canım kahve çekti cnm gideyimd ekendme kahve yapayımpembepatiks Canım bana dr vitamin vermediği sadece demir kullandığım için yediklerim-içtiklerim şöyle. Kahvaltıda peynır zeytin domates biber yumurta. ara öğünlerde meyve 2 adet.(kilo çok aldığım için sınırladım. Mümkünse elma mandalina falan eskiden trabzon hurması/muz da yerdim ah ah...). 3 ceviz.Günde 1 soda. Akşama doğru ara öğün azcık protein olsun diye dil peyniri. Öğlen akşam. Birinde sebze mümkünse birinde et. (iş yeri olunca çok mümkün olmasa da) Haftada 2 balık yemeğe özen gösteriyorum. Çünkü dr um balık yağı da vermedi.(Kullandığım kan sulandırıcıdan dolayı sanırım) Kalsiyum için de kefir ile yoğurt. Süt ile sorunum var içmeyi isterdim ama laktozsuz bile içsem bazen dokunuyor.Bir de 2 lt su içmeye çalışıyorum. Baklagili de mümkün oldukça öğlene veya akşama dahil etmeye çalışıyorum. Ha ekmek tüketmiyorum gibi. Çünkü dediğim gibi dr hop çok kilo aldın alarmı verdi. Bitter çikolata çok seviyorum. Buradan da yazıyorum çikolataya zaafım var. 2 kare ile sınırlıyorum. Bir de günde 1 türk kahvem var. Detaylı oldu biraz. Ha hepsine deli gibi uyuyor muyum?. Mümkün oldukça...
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı.herşey yolundaymış çok şükür.470 gr 25 cm olmuş kızım.normal haftasına uyumlu.darısı daha ayrıntılıya girmemiş arkadaşlara inşallah.sadece aldığım 8 kiloyu duyunca baya konuştu.alacağım fazla kilonun bebeğe 30 lu 40 lı yaşlarında şeker hastalığı olarak dönme ihtimalinden bahsetti bolca.ödüm koptu.oysaki çok tatlı yemiyorum ama karbonhidrat ve meyve çok tükettiğim için yeterince şeker almış oluyorum.artık daha fazla dikkat edicem.meyveyi gündüz ye dedi.protein tüketiminde sınır yok bol bol ye dedi.sabah ve öğleni sıkı ye akşamı hafiflet dedi.bendede tam tersi bütün günün acısı akşam yemeğinde çıkıyor ne yazıkki.ilk kızımda 50 lik şeker yüklemesi yüksek çıkınca 100 lük uygulamışlardı neyseki o normal çıkmıştı.bu seferde ilki öyle çıktığı için ve aldığın kilolardan 50 lik büyük ihtimal yüksek çıkar boş yere 100 lük alıp kendini yıpratma direk 75 lik şeker yüklet dedi.sanırım bu doktor çok hoşuma gitti.kendi doktorumdan çok memnunum ama çok pahalı olmasaydı buna giderdim herhalde.
Kızlar bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim.devlet hastanesinde yaptirdim hic beklemedigim bir ilgiyle karsilastim dr.çok güleryüzlü ve konuskandi.
Şükür hersey normal çıktı.Allah'a çok şükür olsun.darisi tum arkadaşlarıma insallah.dualarim sizinle
pembepatiks Canım bana dr vitamin vermediği sadece demir kullandığım için yediklerim-içtiklerim şöyle. Kahvaltıda peynır zeytin domates biber yumurta. ara öğünlerde meyve 2 adet.(kilo çok aldığım için sınırladım. Mümkünse elma mandalina falan eskiden trabzon hurması/muz da yerdim ah ah...). 3 ceviz.Günde 1 soda. Akşama doğru ara öğün azcık protein olsun diye dil peyniri. Öğlen akşam. Birinde sebze mümkünse birinde et. (iş yeri olunca çok mümkün olmasa da) Haftada 2 balık yemeğe özen gösteriyorum. Çünkü dr um balık yağı da vermedi.(Kullandığım kan sulandırıcıdan dolayı sanırım) Kalsiyum için de kefir ile yoğurt. Süt ile sorunum var içmeyi isterdim ama laktozsuz bile içsem bazen dokunuyor.Bir de 2 lt su içmeye çalışıyorum. Baklagili de mümkün oldukça öğlene veya akşama dahil etmeye çalışıyorum. Ha ekmek tüketmiyorum gibi. Çünkü dediğim gibi dr hop çok kilo aldın alarmı verdi. Bitter çikolata çok seviyorum. Buradan da yazıyorum çikolataya zaafım var. 2 kare ile sınırlıyorum. Bir de günde 1 türk kahvem var. Detaylı oldu biraz. Ha hepsine deli gibi uyuyor muyum?. Mümkün oldukça...
Gözünaydın canım çok sevindim maşallaah
Devletten bu kadar memnun kalmana da ayrıca sevimdimm madem öyle bunu forumda paylaş diğer annelere de faydası olur , o kurumu/doktoru tercih etsin... İyiye denk gelmek de şans biliyorsun
Çok güzel uğraşlar bunlarKızlar dün polyester cerceve almistim kapı susu icin.
Onu boyadım inci rengine.
Vaktim oldugu icin acele etmiyorum.
Ama cok heycanli ve eglenceliymis.
Bebegim icin biseyler ugrasmak annesi olarak biseyler yapmak cok guzel bir duyguymus:)
Süslerimiz bunlar.
Bitmis halinide koyucam yapinca :)
Maaşallah canım ayrıntılıdan güzel haberler almana sevindim darısı diğer annelere inşallah. ben de 5 kilo aldım şuana kadar. geçen cuma ayrıntılı olmuştu, 24. haftada şeker yüklemesi yaptırcam. korkuyorum inşallah iyi sonuçlar çıkar. çünkü hamilelik öncesinde de şuanda da tatlıya çikolataya çok düşkünüm en kısa zamanda azaltmam lazımBugün ayrıntılı ultrasonum vardı.herşey yolundaymış çok şükür.470 gr 25 cm olmuş kızım.normal haftasına uyumlu.darısı daha ayrıntılıya girmemiş arkadaşlara inşallah.sadece aldığım 8 kiloyu duyunca baya konuştu.alacağım fazla kilonun bebeğe 30 lu 40 lı yaşlarında şeker hastalığı olarak dönme ihtimalinden bahsetti bolca.ödüm koptu.oysaki çok tatlı yemiyorum ama karbonhidrat ve meyve çok tükettiğim için yeterince şeker almış oluyorum.artık daha fazla dikkat edicem.meyveyi gündüz ye dedi.protein tüketiminde sınır yok bol bol ye dedi.sabah ve öğleni sıkı ye akşamı hafiflet dedi.bendede tam tersi bütün günün acısı akşam yemeğinde çıkıyor ne yazıkki.ilk kızımda 50 lik şeker yüklemesi yüksek çıkınca 100 lük uygulamışlardı neyseki o normal çıkmıştı.bu seferde ilki öyle çıktığı için ve aldığın kilolardan 50 lik büyük ihtimal yüksek çıkar boş yere 100 lük alıp kendini yıpratma direk 75 lik şeker yüklet dedi.sanırım bu doktor çok hoşuma gitti.kendi doktorumdan çok memnunum ama çok pahalı olmasaydı buna giderdim herhalde.
:)sevindim canim.Güle güle icin icelimCanım çok sağolasın epey bilgilendirici oldu.
Bana vermedi dr um cnm. Sebebini bilmiyorum sadece tahmin. İnternette bak ne yazıyor.MAŞALLAH canım benimde kızım seninle boy kilo aynı :) beslenme programı yaptır dedi mi ?
Canım kan sulandırıcı kullanınca balık yağı kullanılmıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?