2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
3 lt çok iyi içiyorsun canım ben 2 lt geçemiyorum 5 kilo yoğurt çok iyi canım evde mayalıyorsun birde balığı bende haftada bir kez yiyorum çok sevmiyorum çünkü haftada bir kez de mecburiyetten yani.. sabahları yumurta peynir hiç eksik olmuyor öğle ve akşamları sebze,et baklagil dönüşümlü ara öğünlerde meyve, ceviz, badem, kefir ve her gün 1 tane maden suyu içmeye özen gösteriyorum

Gozun aydin.Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.bilerek yaptigim birsey degildi ama ben meyveyi öğle ve aksam yemegi arasinda yiyorum genellikle.kahvaltiyi cok saglam yapıyorum ama aksam yemeginde istahim hic olmuyor.ekmegi de az yiyorum.bilmeden iyi birsey yapmışım demekki 3 kilo aldim daha.kilo haklarimi son aylarda kullanirim :)

Gozun aydin cnm. Her seyin yolunda olmasina cok sevindim. cnm sana bir sorum olacak seker yuklemesi zor mu? mide bulandiriyor mu? uzun suruyor mu? sabahan yapip ise gecebilir miyim? pis bir seyse yanacak 2 gun iznim var ona denk getireyim diyorum.

Kisiden kisiye değişebilir ama ben daha önce 50lik ölçüm yaptirmistim beni hic zorlamadi.ama arada bekleme sureleri oluyor onda sıkılmistim.saglik ocaklari da yapiyormus ayrica

pembepatiks Canım bana dr vitamin vermediği sadece demir kullandığım için yediklerim-içtiklerim şöyle. Kahvaltıda peynır zeytin domates biber yumurta. ara öğünlerde meyve 2 adet.(kilo çok aldığım için sınırladım. Mümkünse elma mandalina falan eskiden trabzon hurması/muz da yerdim ah ah...). 3 ceviz.Günde 1 soda. Akşama doğru ara öğün azcık protein olsun diye dil peyniri. Öğlen akşam. Birinde sebze mümkünse birinde et. (iş yeri olunca çok mümkün olmasa da) Haftada 2 balık yemeğe özen gösteriyorum. Çünkü dr um balık yağı da vermedi.(Kullandığım kan sulandırıcıdan dolayı sanırım) Kalsiyum için de kefir ile yoğurt. Süt ile sorunum var içmeyi isterdim ama laktozsuz bile içsem bazen dokunuyor.Bir de 2 lt su içmeye çalışıyorum. Baklagili de mümkün oldukça öğlene veya akşama dahil etmeye çalışıyorum. Ha ekmek tüketmiyorum gibi. Çünkü dediğim gibi dr hop çok kilo aldın alarmı verdi. Bitter çikolata çok seviyorum. Buradan da yazıyorum çikolataya zaafım var. 2 kare ile sınırlıyorum. Bir de günde 1 türk kahvem var. Detaylı oldu biraz. Ha hepsine deli gibi uyuyor muyum?. Mümkün oldukça...

Canım çok sağolasın epey bilgilendirici oldu.

sağolun kızlar cevaplarınız için eşim artık sana su yetiştiremiyorum diye dalga geçiyor benimle süt içemediğim için yoğurdu çok yemeye çalışıyorum benim oğlan yoğurdu çok seviyor galiba .maden suyuda çok faydalıymış içmek lazım kuru üzüm yiyemiyorum bende şu üzeri çikolata kaplı kuru üzümlerden yiyorum çok lezzetli tavsiye ederim artık canım yavaş yavaş tatlı türü çekmeye başladı ama 6.5 kilo aldım 5 ayda dikkat etmem lazım kiloma

ah bu kilolar ah benimde başım dertte 67.5 kiloyum .maaşalah canım gayet güzel beslenmen.hergün 1 elma olsada yemek lazım ben hastanede aç bıraktıklarında elma yemek istiyorum diye açıktan ağlamıştım ki ben hiç elma yemeyen biri olarak elma çekmişti canım birde kahvaltıda 1 kase yeşil zeytin yiyorum zeytinde çok faydalı kahve yazınca canım kahve çekti cnm gideyimd ekendme kahve yapayım

Kızlar bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim.devlet hastanesinde yaptirdim hic beklemedigim bir ilgiyle karsilastim dr.çok güleryüzlü ve konuskandi.
Şükür hersey normal çıktı.Allah'a çok şükür olsun.darisi tum arkadaşlarıma insallah.dualarim sizinle

Gözünaydın canım maşallah kızınaa.. Her şey yolundaymış çok şükür darısı tüm annişkoların başına

Gözünaydın canım çok sevindim maşallaah
Devletten bu kadar memnun kalmana da ayrıca sevimdimm madem öyle bunu forumda paylaş diğer annelere de faydası olur , o kurumu/doktoru tercih etsin... İyiye denk gelmek de şans biliyorsun

MAŞALLAH canım benimde kızım seninle boy kilo aynı :) beslenme programı yaptır dedi mi ?

Canım kan sulandırıcı kullanınca balık yağı kullanılmıyor mu ?

Sagol canim.ben umraniye eğitim araştırma hastanesi yeni açılan kadin dogum hastanesinde yaptirdim.18. 19.haftalarda randevu almak gerekiyor.çünkü cok kalabalık oluyor.ben 18.haftada randevu almistim.ilk hamileligimde zeynep kamilde yaptirmistim.dr.çok suratsiz ve soğuktu.hic konusmana izin vermiyordu.yine oyle bekliyordum ama bu dr.iyiydi.inceleme boyunca sohbet etti, şakalaşti.bilgi verdi hosuma gitti.

Çok güzel uğraşlar bunlar ben de bi çok şey yapmak istiyorum 32. haftada izine ayrılcam inşallah 32.den sonra yapmayı düşünüyorum

Maaşallah canım ayrıntılıdan güzel haberler almana sevindim darısı diğer annelere inşallah. ben de 5 kilo aldım şuana kadar. geçen cuma ayrıntılı olmuştu, 24. haftada şeker yüklemesi yaptırcam. korkuyorum inşallah iyi sonuçlar çıkar. çünkü hamilelik öncesinde de şuanda da tatlıya çikolataya çok düşkünüm en kısa zamanda azaltmam lazım

MAŞALLAH canım benimde kızım seninle boy kilo aynı :) beslenme programı yaptır dedi mi ?

Canım kan sulandırıcı kullanınca balık yağı kullanılmıyor mu ?
Bana vermedi dr um cnm. Sebebini bilmiyorum sadece tahmin. İnternette bak ne yazıyor.
Balık Yağı İle Etkileşime Geçen İlaçlar

Eğer balık yağı kullanıyorsanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız, doktorunuza mutlaka aldığınız ilaçları ve vitaminleri söyleyiniz. Özellikle şu ilaçları kullanıyorsanız:

• Östrojenler (doğum kontrol hapları ya da hormon yerine kullanılan ilaçlar)

• Kan sulandırıcı (inceltici) ilaçlar; warfarin (Coumadin, Jantoven)

• Beta-blokerler ilaçlar; atenolol (Tenormin, Tenoretic), carvedilol (Coreg), labetalol (Normodyne, Trandate), metoprolol (Dutoprol, Lopressor, Toprol), nadolol (Corgard), propranolol (Inderal, InnoPran), sotalol (Betapace)

• Diüretik ilaçlar; chlorothiazide (Diuril), hydrochlorothiazide (HydroDIURIL, Microzide), chlorthalidone (Hygroton, Thalitone), indapamide (Lozol), metolazone (Mykrox, Zaroxolyn)

Bu liste balık yağı ile etkileşime geçen ilaçların tam listesi değildir. Eğer balık yağı kullanacaksanız reçeteli, reçetesiz, bitkisel ya da kimyasal, aldığınız tüm ilaçları ve besin takviyelerini doktorunuza bildiriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…