- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.341
Ballı karışım mi aldınız? öyleyse evet metal değmiycek. propolisin (suda cozulmus olaninin/der ya da halen marka) damlalikla suya veya meyve suyuna karıştırılan sivi versiyonu var. farketmez iyi bir propolis al yeter. sen hamilesin olmaz ama normalde de hasta olmadan bağışıklık artırmak için ilerde sen de kullanabilirsin. ben zamaninda hem sivi olanından hem de bal arisutu propolis karışımından kullanmistimCanım propolis bulduk aldık sabah akşam bir çay kaşığı kadar alınmalıymış ancak metal değdirmeyin kesinlikle tahta kaşık kullanın dediler
Cnm bana da radyolog dedi kalbinde parilti var diye. Ama kendi dr um baska bir bulgu ile desteklenmedikce bir anlam ifade etmez dedi. Rapora yaziyorlar evet. ikili ve 4 lu taraman nasildi? korkma hemen bence. takip edilecek benimki de ediliyor.Selam güzel anneler
Dün detaylı ultrasonum vardı. Doktorum bebeğimin kalbinde parlaklık gördü ve bu down sendromu belirtilerinden biriymiş. Yanında birkaç belirti bulgu daha olması down sendromlu demekmiş. Başka bir belirti göremedim sadece kalbinde parlaklık var kesin diyemem ama yinede rapora yazmak zorundayım dedi. Dünya başıma yıkılmış galde oradan çıkıp doktoruma gittim ve bana başka bir perinatolog daha önerdi birkez de o görsün dedi. Şimdi pazartesi sabahı diğer perinatoğa gideceğim. Ama inanın o kadar kötüyüm ki dünden beri hiç birşey düşünemiyorum hiç bir şey yapamıyorum. 1,5 yaşındaki oğlumla bile ilgilenemiyorum kendimi hiç bir şeye veremiyorum. Aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı ne olur iyi birşeyler söyleyin bana
ayva yapragini duymustum.cayi seklindeKızlar gebelikle ilgili değil ama bir sorum var vaktinizi alıyorum kusuruma bakmayın kızkardeşim iki gündür hasta doktor tonsilit sesi antibiyotik ve ağrı kesici verdi ama çok uzun süren öksürük nöbetleri oluyor dün gece 12 den sabah 6 ya kadar iki üç dakikada bir sürekli öksürdü. Öksürük şurubu aldık bir tane bitkisel bir tane de perebron etkisi zayıf.
Bal zencefil karanfil tarçın karıştırdık verdik biraz iyi geliyor geçiyor etkisi.
Ihlamur içiyor çay olarak.
Nemli kalması adına su içiyor her öksürükte.
Viks sürdük ayaklarının altına göğsüne sırtına.
Elma yiyor biraz iyi geliyor. Elmanın üstüne de tarçın serpiyoruz.
Salatalık verdik ayrıca oda sıcaklığında yoğurt veriyoruz biraz tahrişini azaltır diye.
Öksürmekten kaburgaları ağrıyor yastık koyuyoruz her öksürükte, biraz sakinleşsin diye.
Ağrıyan kaslarına voltaren sürdük.
Bir önerisi bir fikri olandan Allah razı olsun şimdiden.
Evet canım ballı karışımı bulabildim.Ballı karışım mi aldınız? öyleyse evet metal değmiycek. propolisin (suda cozulmus olaninin/der ya da halen marka) damlalikla suya veya meyve suyuna karıştırılan sivi versiyonu var. farketmez iyi bir propolis al yeter. sen hamilesin olmaz ama normalde de hasta olmadan bağışıklık artırmak için ilerde sen de kullanabilirsin. ben zamaninda hem sivi olanından hem de bal arisutu propolis karışımından kullanmistim
Sağol canım çok teşekkür ederim.ayva yapragini duymustum.cayi seklinde
Can'ım geçmiş olsun. Ceviz kabuğunu kaynatıp içmen faydalı olur mu acaba? İnternetten bakabilirsin istersen, öksürüğe iyi geliyor ama astımı bilemedimMerhaba canım ilgin için Sağol . Bir haftadır çok kötü öksürük oluştu bende aile hekimine gittim başta ama pek birsey yapamadı . Dün göğüs doktoruna gittim ve maalesef astım tanısı kondu . Çok Üzgünümüstelik oksurmekten göbeğim dışarı çıktı ve ağrı oluştu . Zor bir hafta geçiriyorum. Sizler nasilsiniz
Canım evet ballı karışımı bulabildim sıvı olanının güvenilir bir markadan bulamadık. İnşallah iyi gelir canım. Çok teşekkür ederim ilgine sağolasın canım.Ballı karışım mi aldınız? öyleyse evet metal değmiycek. propolisin (suda cozulmus olaninin/der ya da halen marka) damlalikla suya veya meyve suyuna karıştırılan sivi versiyonu var. farketmez iyi bir propolis al yeter. sen hamilesin olmaz ama normalde de hasta olmadan bağışıklık artırmak için ilerde sen de kullanabilirsin. ben zamaninda hem sivi olanından hem de bal arisutu propolis karışımından kullanmistim
Canım çok teşekkür ederim bugün öksürüğü daha az gibi.Kilim ve tohum nasıl oldu canım kardeşin..bi bilgim olmadığı için yazamadın ama inşallah kullandıkları iyi gelmiştir
Benim doktorum da kasım ortasında tatile çıktı Amerika'ya gitti orada jinekologlarla buluşmuş ve grip aşısı olan gebelerde vücut toleransının arttığını dolayısıyla erken Doğum riskinin azaldığını istatistiki olarak tespit etmişler. Henüz bunun nedeni bilinmiyor ama böyle bir bilgi var dedi Benimle paylaşması da ayrıca hoşuma gitti.Kızlar cnn de canan karatay ve bi doktor daha var.gebelik ve yapılan aşılardan bahsediyo ilgisini çeken varsa..bide sağlık bakanlığı gebeler için grip aşısını ücretsiz yapmış ama bu iki dr onermiyo
Canım bende de oluştu geçenlerde dr penisilin iğne verdi ve antibiyotik Boğazım kanıyordu artık düşün aöa şükür geçti istirahat etsin ve mutlaka antibiyotik kullansınSağol canım ayva dün yaptık çok az yedi ama bugün yine denerim. Bir poşete koyup sertçe vuruyorum başka bir şey yapmıyoruz değil mi canım?
İki soruma da cevap verdin hemen çok teşekkür ederim
Canım benim kıyamam sana ah ah canın ne kadar yanmıştır çok şükür atlatmışsın canım kardeşim de antibiyotik kullanıyor ama sanırım yetersiz geliyor istirahat ediyor canım zaten pek seçeneği de YokCanım bende de oluştu geçenlerde dr penisilin iğne verdi ve antibiyotik Boğazım kanıyordu artık düşün aöa şükür geçti istirahat etsin ve mutlaka antibiyotik kullansın
İkili ve üçlü testlerimde hiç bir sorun yok gayet gzel çıktı. Peki senin doktorun parıltınınneden kaynaklandığını zararlarının ne olduğunu ve düzelip düzelmeyeceği hakkında birşey söyledi mi?Cnm bana da radyolog dedi kalbinde parilti var diye. Ama kendi dr um baska bir bulgu ile desteklenmedikce bir anlam ifade etmez dedi. Rapora yaziyorlar evet. ikili ve 4 lu taraman nasildi? korkma hemen bence. takip edilecek benimki de ediliyor.
Canım bende 57 kilo ile başladım şuan 64 kiloyum bu ay biraz abartmıştım galiba her sabah kahvaltılıklarımın yanına bir simit yiyordum o bana çok kilo yaptı ama napim çıtır çıtır canım çekiyordu şimdi onu kestim benim de 5 kilo alma hakkım kaldı ama bebiş daha 500 gr en az 3 kilo olsa benim kendim için pekte lüksüm kalmıyorbendeee doktorda 2 kilo fazla çıkıyorum.. hatta bugün doktor kontrolüm var kesin beni tartıcak diye sabah evden çıkarken tartıldım da geldim işe :) 60.8 çıktım tam 8 kilo almışım bile kızlar galiba biraz fazla gidiyorum doktor 12 kilo alarak doğuma girmen sağlıklı dedi doğuma daha 4 ay var veeeeeeee benim doktorun dediğine göre 4 kilo hakkım kaldıı :) amaaa imkansız gibi duruyoo çünküüü hep açım
Geçecektir CNm inşallh endişelenmeyinCanım benim kıyamam sana ah ah canın ne kadar yanmıştır çok şükür atlatmışsın canım kardeşim de antibiyotik kullanıyor ama sanırım yetersiz geliyor istirahat ediyor canım zaten pek seçeneği de Yok
Bu iştahla nasıl az kilo alacağız aklım almıyorCanım bende 57 kilo ile başladım şuan 64 kiloyum bu ay biraz abartmıştım galiba her sabah kahvaltılıklarımın yanına bir simit yiyordum o bana çok kilo yaptı ama napim çıtır çıtır canım çekiyordu şimdi onu kestim benim de 5 kilo alma hakkım kaldı ama bebiş daha 500 gr en az 3 kilo olsa benim kendim için pekte lüksüm kalmıyor
Cnm dr um cok rahatti. (Ki risk algisi cok yuksektir. Ve hayircidir.luzumsuz ise ilave hic bir sey kullandirmaz. Tup bebek dr u)Oncelikle onu soyleyeyim. Saglikli bebeklerin % 10 unda gorulur dedi. Takip edecegiz kendiliginden gecmesini bekleriz dedi. Ama benim sali randevum var nasipse tekrardan soracagim.İkili ve üçlü testlerimde hiç bir sorun yok gayet gzel çıktı. Peki senin doktorun parıltınınneden kaynaklandığını zararlarının ne olduğunu ve düzelip düzelmeyeceği hakkında birşey söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?