2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım propolis bulduk aldık sabah akşam bir çay kaşığı kadar alınmalıymış ancak metal değdirmeyin kesinlikle tahta kaşık kullanın dediler
Ballı karışım mi aldınız? öyleyse evet metal değmiycek. propolisin (suda cozulmus olaninin/der ya da halen marka) damlalikla suya veya meyve suyuna karıştırılan sivi versiyonu var. farketmez iyi bir propolis al yeter. sen hamilesin olmaz ama normalde de hasta olmadan bağışıklık artırmak için ilerde sen de kullanabilirsin. ben zamaninda hem sivi olanından hem de bal arisutu propolis karışımından kullanmistim

Cnm bana da radyolog dedi kalbinde parilti var diye. Ama kendi dr um baska bir bulgu ile desteklenmedikce bir anlam ifade etmez dedi. Rapora yaziyorlar evet. ikili ve 4 lu taraman nasildi? korkma hemen bence. takip edilecek benimki de ediliyor.

ayva yapragini duymustum.cayi seklinde

Evet canım ballı karışımı bulabildim.

Can'ım geçmiş olsun. Ceviz kabuğunu kaynatıp içmen faydalı olur mu acaba? İnternetten bakabilirsin istersen, öksürüğe iyi geliyor ama astımı bilemedim

Canım evet ballı karışımı bulabildim sıvı olanının güvenilir bir markadan bulamadık. İnşallah iyi gelir canım. Çok teşekkür ederim ilgine sağolasın canım.

@Aysegul239 canım çok çok üzüldüm ah kıyamam sana. Nasıl devam edecek tedavi süreci? Çok geçmiş olsun. Canım öksürüğün sürekli miydi?

Sizlere bir sorum olacak arkadaşlar; "Çilek" marka çocuk odası kullanan oldu mu? Veya duyup bileniniz varsa marka hakkında Nasıl şeyler duydunuz? Ben oradan Bebek odası takımına bakıyordum da internette "şikayetim var"da biraz olumsuz şeyler okudum. Sizler de bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca sizler hangi markalara bakıyorsunuz Bebek odası için?

Kızlar cnn de canan karatay ve bi doktor daha var.gebelik ve yapılan aşılardan bahsediyo ilgisini çeken varsa..bide sağlık bakanlığı gebeler için grip aşısını ücretsiz yapmış ama bu iki dr onermiyo

Kilim ve tohum nasıl oldu canım kardeşin..bi bilgim olmadığı için yazamadın ama inşallah kullandıkları iyi gelmiştir
Canım çok teşekkür ederim bugün öksürüğü daha az gibi.
sağolsun buradaki arkadaşların tavsiyelerinin tamamına uyduk.
bizimki 57 kilo 1.70 boyunda 25 yaşında bir genç hanım şimdi kilo kaybından yüzü çocuk yüzüne döndü.
Çok da metanetlidir. Ama uykusuzluk ve sürekli öksürük onu mahvetti morarıyor öksürürken
Tabi her şeyi yükleyince ishal oldu ama olsun öksürüğü azaldı çok şükür inşallah bu geceyi de atlatırsak en azından az öksürükle toparlanacaktır diye düşünüyorum.

Benim doktorum da kasım ortasında tatile çıktı Amerika'ya gitti orada jinekologlarla buluşmuş ve grip aşısı olan gebelerde vücut toleransının arttığını dolayısıyla erken Doğum riskinin azaldığını istatistiki olarak tespit etmişler. Henüz bunun nedeni bilinmiyor ama böyle bir bilgi var dedi Benimle paylaşması da ayrıca hoşuma gitti.

Sağol canım ayva dün yaptık çok az yedi ama bugün yine denerim. Bir poşete koyup sertçe vuruyorum başka bir şey yapmıyoruz değil mi canım?
İki soruma da cevap verdin hemen çok teşekkür ederim
Canım bende de oluştu geçenlerde dr penisilin iğne verdi ve antibiyotik Boğazım kanıyordu artık düşün aöa şükür geçti istirahat etsin ve mutlaka antibiyotik kullansın

Canım bende de oluştu geçenlerde dr penisilin iğne verdi ve antibiyotik Boğazım kanıyordu artık düşün aöa şükür geçti istirahat etsin ve mutlaka antibiyotik kullansın
Canım benim kıyamam sana ah ah canın ne kadar yanmıştır çok şükür atlatmışsın canım kardeşim de antibiyotik kullanıyor ama sanırım yetersiz geliyor istirahat ediyor canım zaten pek seçeneği de Yok

Cnm bana da radyolog dedi kalbinde parilti var diye. Ama kendi dr um baska bir bulgu ile desteklenmedikce bir anlam ifade etmez dedi. Rapora yaziyorlar evet. ikili ve 4 lu taraman nasildi? korkma hemen bence. takip edilecek benimki de ediliyor.
İkili ve üçlü testlerimde hiç bir sorun yok gayet gzel çıktı. Peki senin doktorun parıltınınneden kaynaklandığını zararlarının ne olduğunu ve düzelip düzelmeyeceği hakkında birşey söyledi mi?

Canım bende 57 kilo ile başladım şuan 64 kiloyum bu ay biraz abartmıştım galiba her sabah kahvaltılıklarımın yanına bir simit yiyordum o bana çok kilo yaptı ama napim çıtır çıtır canım çekiyordu şimdi onu kestim benim de 5 kilo alma hakkım kaldı ama bebiş daha 500 gr en az 3 kilo olsa benim kendim için pekte lüksüm kalmıyor

Bu iştahla nasıl az kilo alacağız aklım almıyor Ben de ekmeği kesemiyorum , ekmeksiz doymuyorum çünkü Toplam 7 kilo kadar aldım Dr um çok fazla diyip duruyor. Bir rahatla yedirtmiyorlar insana ha

Cnm dr um cok rahatti. (Ki risk algisi cok yuksektir. Ve hayircidir.luzumsuz ise ilave hic bir sey kullandirmaz. Tup bebek dr u)Oncelikle onu soyleyeyim. Saglikli bebeklerin % 10 unda gorulur dedi. Takip edecegiz kendiliginden gecmesini bekleriz dedi. Ama benim sali randevum var nasipse tekrardan soracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…