- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.301
Olmaz canım ilerleyen haftalarda yer değiştirir büyük ihtimalle.Kızlar dün ayrıntılı ultrason sonucunda doktor bana plasentanın önde olduğunu söyledi bu bir sorun mu o an bir sorun olabileceği aklıma gelmedi
Benim kızımda çok öksürüyor okuldaki arkadaşlar ayvayı önce sert bir yere vur vur yumuşat sonrada onu yedir dediler denemedim ayva hayatta yemez kızım.ama siz bide bunu deneyin bakalım.ayrıca yaş zencefil ıhlamur elma ve çubuk tarçın karışımıda iyi gelebilir.Kızlar gebelikle ilgili değil ama bir sorum var vaktinizi alıyorum kusuruma bakmayın kızkardeşim iki gündür hasta doktor tonsilit sesi antibiyotik ve ağrı kesici verdi ama çok uzun süren öksürük nöbetleri oluyor dün gece 12 den sabah 6 ya kadar iki üç dakikada bir sürekli öksürdü. Öksürük şurubu aldık bir tane bitkisel bir tane de perebron etkisi zayıf.
Bal zencefil karanfil tarçın karıştırdık verdik biraz iyi geliyor geçiyor etkisi.
Ihlamur içiyor çay olarak.
Nemli kalması adına su içiyor her öksürükte.
Viks sürdük ayaklarının altına göğsüne sırtına.
Elma yiyor biraz iyi geliyor. Elmanın üstüne de tarçın serpiyoruz.
Salatalık verdik ayrıca oda sıcaklığında yoğurt veriyoruz biraz tahrişini azaltır diye.
Öksürmekten kaburgaları ağrıyor yastık koyuyoruz her öksürükte, biraz sakinleşsin diye.
Ağrıyan kaslarına voltaren sürdük.
Bir önerisi bir fikri olandan Allah razı olsun şimdiden.
Sağol canım ayva dün yaptık çok az yedi ama bugün yine denerim. Bir poşete koyup sertçe vuruyorum başka bir şey yapmıyoruz değil mi canım?Olmaz canım ilerleyen haftalarda yer değiştirir büyük ihtimalle.
Benim kızımda çok öksürüyor okuldaki arkadaşlar ayvayı önce sert bir yere vur vur yumuşat sonrada onu yedir dediler denemedim ayva hayatta yemez kızım.ama siz bide bunu deneyin bakalım.ayrıca yaş zencefil ıhlamur elma ve çubuk tarçın karışımıda iyi gelebilir.
Bana da arkada demişti canım. Normali nasıl olmalı doğrusu ne hiçbir fikrim yok sormayı da akıl edemedimKızlar dün ayrıntılı ultrason sonucunda doktor bana plasentanın önde olduğunu söyledi bu bir sorun mu o an bir sorun olabileceği aklıma gelmedi
Ben de sorun olarak algılamadım canım. O sebeple benim de aklıma sormak gelmedi. Bana sadece plasenta önde olduğundan bebeğin hareketlerini derinden hissedersin dedi.Bana da arkada demişti canım. Normali nasıl olmalı doğrusu ne hiçbir fikrim yok sormayı da akıl edemedim
Rica ederim tatlı öğretmenim.Evet poşete koy mutfak taşına veya yere vur biraz ondan sonra ister ısırarak ister dilimleyerek yedir canım.Sağol canım ayva dün yaptık çok az yedi ama bugün yine denerim. Bir poşete koyup sertçe vuruyorum başka bir şey yapmıyoruz değil mi canım?
İki soruma da cevap verdin hemen çok teşekkür ederim
Maşallah canım 5 kg yoğurt çok iyi:) yoğurt çok faydalı çok protein var. Zaten protein ağırlıklı beslenmemiz lazımmış. Bende et tüketimine önem veriyorum. Aynı haftada bir balık yiyorum. Her sabahta yumurta yiyorum.kızlar günaydın herkes detaylı ultrasona girmiş sonuçlar çok güzel çok sevindim ama ben birşey soracağım benim girdiğim renkli obstetrik. detaylı ultrasonla aynımı bilemedim iç organlarına koluna bacağına herşeyine baktı doktor ama 8 dk sürdü birde ben günde 3 lt su içiyorum haftada 5 kilo ev yoğurdu kendim mayalıyorum onu tüketmeye çalışıyorum yeterlimi sizce haftada 1 gün balık yiyorumsiz neler tüketiyorsunuz annişler bol tekmeli günler diliyorum herkese
Kızlar gebelikle ilgili değil ama bir sorum var vaktinizi alıyorum kusuruma bakmayın kızkardeşim iki gündür hasta doktor tonsilit sesi antibiyotik ve ağrı kesici verdi ama çok uzun süren öksürük nöbetleri oluyor dün gece 12 den sabah 6 ya kadar iki üç dakikada bir sürekli öksürdü. Öksürük şurubu aldık bir tane bitkisel bir tane de perebron etkisi zayıf.
Bal zencefil karanfil tarçın karıştırdık verdik biraz iyi geliyor geçiyor etkisi.
Salatalık verdik ayrıca oda sıcaklığında yoğurt veriyoruz biraz tahrişini azaltır diye.
Öksürmekten kaburgaları ağrıyor yastık koyuyoruz her öksürükte, biraz sakinleşsin diye.
Ay süper fikirmiş canım bunu da deneriz senin iyileşmene de çok sevindim canım.Canim benim d kronik faranjitim var hic birsey iyi gelmez normalde oksurmekten uyuyamam gecelerce.gecen yine basladi hafif.komsum dediki 1 cay bardaginin yarısına pekmez yarısına limon sık karistir ic dedi.dedim benim faranjiti etkilemez ama denedik.yarisini aksam yarisini gece yatmadan ictim hemen ise yaradi.deneyin isterseniz
Canım onu hemen şimdi yapıyorum çok teşekkür ederim canım öğretmenim. Tatlı kızına da çok geçmiş olsun canım.Rica ederim tatlı öğretmenim.Evet poşete koy mutfak taşına veya yere vur biraz ondan sonra ister ısırarak ister dilimleyerek yedir canım.
Ay süper fikirmiş canım bunu da deneriz senin iyileşmene de çok sevindim canım.
Tamam canım zaten su içmez tatlının üstüne yazık midesi fena halde zaten artık :)2 3 aksam ardarda deneyin canim.sonra duzelttim yazdığımı ekledim bunu ama gormemissindir belki.bi de ben etkisi gecmesin diye uzerine su filan icmedim hic
Cnm bolca gargara yapsa. Burnuna da tuzlu su cekse. Kac yasinda kardesin?Kızlar gebelikle ilgili değil ama bir sorum var vaktinizi alıyorum kusuruma bakmayın kızkardeşim iki gündür hasta doktor tonsilit sesi antibiyotik ve ağrı kesici verdi ama çok uzun süren öksürük nöbetleri oluyor dün gece 12 den sabah 6 ya kadar iki üç dakikada bir sürekli öksürdü. Öksürük şurubu aldık bir tane bitkisel bir tane de perebron etkisi zayıf.
Canım belli bir haftası yok. Mitral kapak yetmezliği var bende. Rutin kontrolüm için gitcem. Gittiğimde normal doğum yapabilir miyim diye sorcam. Senin de mi kalbinde rahatsızlık var?Benim haftaya detaylı ultrason randevum ama daha sonra karfiyologa gidileceğini bilmiyordum kaçıncı haftada gidiliyor acaba?
Tabiki canımYan etkisi olursa bildirir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?