- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.381
Kızlar cnn de canan karatay ve bi doktor daha var.gebelik ve yapılan aşılardan bahsediyo ilgisini çeken varsa..bide sağlık bakanlığı gebeler için grip aşısını ücretsiz yapmış ama bu iki dr onermiyo
Tamam Can'ım teşekkürler...Canım çilek genç mobilyasında iyiymiş ama bebek mobilyası yaramaz dediler.. Ben de baktım başta görsel olarak güzel ordaki beyaz sade modeli beğendim ama kıyaslayınca şikayette haklı olabilirler.. Onun yerine newjoy markasına bakabilirsin.. Mobilyalar daha sağlam oturaklı...
fazla yememeye çalış. hem tuvalet sorunu oluşuyor acı yiyince hemde miğde yanması daha kolay ve çabuk oluyormuş. bana doktorum fazla yememeye çalış dediAcı yemek sakıncalı mı kızlar , bebeğe bir zararı olur muAcılı turşu , biber , pul biber vs falan. Bilgisi olan var mı bu konuda ?
günaydın güzel haftalarınız olsun sevgili anneler... kızlar size sormak istediğim vücudumda birkaç değişiklik var... öncelikle mantar görüntüsüne benzer karnımda göğüslerimde kollarımda bacaklarımda bişeyler cıktı ne oldugunu bilmiyorum.. sonrasında göğüslerim kıpkırmızı oluyor özellikle aksamları... ve son olarak eşimle birliktelik yasadıgımda sanki biber sürmüş gibi içim yanıyor.. sizde bu durumlar var mı doktoruma carsamba soracağım ama önden yasayanlar var mı merak ediyorum
Bişey çıkarıyor olabilir misin?hamilelikle ilgili olacağını sanmıyorum.cinsel ilişkidede kendini kasıyorsun demek ki eğer çok isteksizsen doğuma kadar ara verebilirsin artık.günaydın güzel haftalarınız olsun sevgili anneler... kızlar size sormak istediğim vücudumda birkaç değişiklik var... öncelikle mantar görüntüsüne benzer karnımda göğüslerimde kollarımda bacaklarımda bişeyler cıktı ne oldugunu bilmiyorum.. sonrasında göğüslerim kıpkırmızı oluyor özellikle aksamları... ve son olarak eşimle birliktelik yasadıgımda sanki biber sürmüş gibi içim yanıyor.. sizde bu durumlar var mı doktoruma carsamba soracağım ama önden yasayanlar var mı merak ediyorum
Ben de bunların hic biri olmadi bilemiyorum.bize iliski de yasak :)
Canım bende 57 kilo ile başladım şuan 64 kiloyum bu ay biraz abartmıştım galiba her sabah kahvaltılıklarımın yanına bir simit yiyordum o bana çok kilo yaptı ama napim çıtır çıtır canım çekiyordu şimdi onu kestim benim de 5 kilo alma hakkım kaldı ama bebiş daha 500 gr en az 3 kilo olsa benim kendim için pekte lüksüm kalmıyor
günaydın güzel haftalarınız olsun sevgili anneler... kızlar size sormak istediğim vücudumda birkaç değişiklik var... öncelikle mantar görüntüsüne benzer karnımda göğüslerimde kollarımda bacaklarımda bişeyler cıktı ne oldugunu bilmiyorum.. sonrasında göğüslerim kıpkırmızı oluyor özellikle aksamları... ve son olarak eşimle birliktelik yasadıgımda sanki biber sürmüş gibi içim yanıyor.. sizde bu durumlar var mı doktoruma carsamba soracağım ama önden yasayanlar var mı merak ediyorum
Günaydın herkese Cumartesi kontrolümüz vardı kızımın durumu iyi çok şükür. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Bu ayın sonunda bir sunumum olacak. Hamile kıyafetleri olarak kendime aldığım sınırlı şeylerin hepsi spor kıyafetler. Bu sunumda giymek için özellikle internetten elbise baktım ama sizin de farklı önerileriniz olur belki diye size de sormak istedim.
Var mı bildiğiniz bir site?
Biz de de durum aynı benim kızım da 3 buçuk yaşında akşam uyumak istedi uyutmadım 12 de uyumasına rağmen gece uyanıp uyanıp anne yanında uyuycam dedi en son babasının yanında uyurkrn bırakıp işe geldimGünaydın.yine uykusuz bir gecenin sabahından merhaba.kızlar size tavsiyem bol bol uyuyun henüz vaktiniz varken.yoksa bebiş olunca çok özleyeceksiniz bu günleri.benim sıpa üç buçuk yaşında dün akşam çok erken yattı akşam yemeğini yemeden ne yaptımsa uyandıramadım tabi sonrada uykuyu aldı gece 1 de acıktım diye uyandı.sonrada sabaha kadar mum diktirdi bana.demem o ki vaktiniz varken bu günlerin tadını çıkarın.bol bol uyuyun.
Sabah detaylı ultrasona randevu almak için doktora gitmem gerekti yol biraz uzundu kahvaltı yapamadığımdan ilk defa kahvaltıda tam bir simit yedim çok doydum doktorun dediği doğru değilse peynir zeytin domates yeşillikli kahvaltı yapar ekmeği az yerdimcanım cuma günü kontrolde doktorumun ilk dediği şey simit..... bende sabah kahvaltılarında bir simit yiyorum aynen çok seviyorum yani kuru kuru bile yerim o derece ama doktorum dedi ki hergün bir simit yemeye devam edersen doğuma kadar en az bi 10 kilo daha alırsın dedisabahları simit yerine tam tahıllı ekmek ile peynir domates zeytin yemeliymişim ona çok dikkat et dedi ve karbonhidrata veda et son 4 ayın yeme çocuk için dedi çünkü çocuğa da diabet olarak dönüyomuş karbonhidrat ..
Sabah detaylı ultrasona randevu almak için doktora gitmem gerekti yol biraz uzundu kahvaltı yapamadığımdan ilk defa kahvaltıda tam bir simit yedim çok doydum doktorun dediği doğru değilse peynir zeytin domates yeşillikli kahvaltı yapar ekmeği az yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?