2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ben 2 defa seyrettim sonra da ümit aktaşın kitabını aldım koşarak :))) sevdim o doktoru daa... Grip aşısı olmayın diyorlar evet zaten olmadımm...

Tamam Can'ım teşekkürler...

Günaydın annişler
Buralar çok sessiz kalmış valla Ben whatsapp grubundayım ama yazılanlara yetişemiyorum Arada okuyorum sadece. Benim o kadar vaktim olmuyor maalesef mesajlaşmaya

Haftasonu Ankaradaydım. Oğluşuma bir sürü şey aldım. Kraft'ta indirim vardı. Arabasını aldım Kraft Twist aldık. Travel sistem. Park yatağını aldık. Küveti, küvet ayağı, kovası vs banyo malzemelerini aldık. Park yatağı için de Yataş'tan pamuklu yatak aldım. Ankara'da olanlar için Çukurambar'da Paragon iş merkezinin altında Baby Mall var. Ben hepsini ordan aldım. Bütün markalar var. Diğer eksiklerimi de Ocak ayında gittiğimde alacağım orası çok hoşuma gitti.

Benim iştahım çok açıldı sürekli acıkıyorum. Doğumhaneye yuvarlanarak gideceğim sanırım

Acı yemek sakıncalı mı kızlar , bebeğe bir zararı olur mu Acılı turşu , biber , pul biber vs falan. Bilgisi olan var mı bu konuda ?
fazla yememeye çalış. hem tuvalet sorunu oluşuyor acı yiyince hemde miğde yanması daha kolay ve çabuk oluyormuş. bana doktorum fazla yememeye çalış dedi

günaydın güzel haftalarınız olsun sevgili anneler... kızlar size sormak istediğim vücudumda birkaç değişiklik var... öncelikle mantar görüntüsüne benzer karnımda göğüslerimde kollarımda bacaklarımda bişeyler cıktı ne oldugunu bilmiyorum.. sonrasında göğüslerim kıpkırmızı oluyor özellikle aksamları... ve son olarak eşimle birliktelik yasadıgımda sanki biber sürmüş gibi içim yanıyor.. sizde bu durumlar var mı doktoruma carsamba soracağım ama önden yasayanlar var mı merak ediyorum

Ben de bunların hic biri olmadi bilemiyorum.bize iliski de yasak :)

Günaydın.yine uykusuz bir gecenin sabahından merhaba.kızlar size tavsiyem bol bol uyuyun henüz vaktiniz varken.yoksa bebiş olunca çok özleyeceksiniz bu günleri.benim sıpa üç buçuk yaşında dün akşam çok erken yattı akşam yemeğini yemeden ne yaptımsa uyandıramadım tabi sonrada uykuyu aldı gece 1 de acıktım diye uyandı.sonrada sabaha kadar mum diktirdi bana.demem o ki vaktiniz varken bu günlerin tadını çıkarın.bol bol uyuyun.

Bişey çıkarıyor olabilir misin?hamilelikle ilgili olacağını sanmıyorum.cinsel ilişkidede kendini kasıyorsun demek ki eğer çok isteksizsen doğuma kadar ara verebilirsin artık.

Günaydın herkese Cumartesi kontrolümüz vardı kızımın durumu iyi çok şükür. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Bu ayın sonunda bir sunumum olacak. Hamile kıyafetleri olarak kendime aldığım sınırlı şeylerin hepsi spor kıyafetler. Bu sunumda giymek için özellikle internetten elbise baktım ama sizin de farklı önerileriniz olur belki diye size de sormak istedim.
Var mı bildiğiniz bir site?

canım cuma günü kontrolde doktorumun ilk dediği şey simit..... bende sabah kahvaltılarında bir simit yiyorum aynen çok seviyorum yani kuru kuru bile yerim o derece ama doktorum dedi ki hergün bir simit yemeye devam edersen doğuma kadar en az bi 10 kilo daha alırsın dedi sabahları simit yerine tam tahıllı ekmek ile peynir domates zeytin yemeliymişim ona çok dikkat et dedi ve karbonhidrata veda et son 4 ayın yeme çocuk için dedi çünkü çocuğa da diabet olarak dönüyomuş karbonhidrat ..

günaydın kızlar :)

alerjik bişey olabilir yediğin bişey dokunmuş olabilir.ilişkide yanma da mantar belirtisi olabilir.ben ilk mantar enfeksiyonu geçirdiğimde kaşıntıdan anlamıştım.2. kez geçirdiğimde kaşınma yoktu ilişkide yanma ve akıntı vardı

gözünaydın canım :) ebrumaternitydeki elbiselere bayıldım ben ama elbiseyi çok sevdiğim halde vücut tipime uygun olmadığı için almadım hiç.bakmanı tavsiye ederim :) fotoğrafta çektirirsin hamilelere elbise yakışıyo çok güzel bi hatıra olur :)

Biz de de durum aynı benim kızım da 3 buçuk yaşında akşam uyumak istedi uyutmadım 12 de uyumasına rağmen gece uyanıp uyanıp anne yanında uyuycam dedi en son babasının yanında uyurkrn bırakıp işe geldim

Sabah detaylı ultrasona randevu almak için doktora gitmem gerekti yol biraz uzundu kahvaltı yapamadığımdan ilk defa kahvaltıda tam bir simit yedim çok doydum doktorun dediği doğru değilse peynir zeytin domates yeşillikli kahvaltı yapar ekmeği az yerdim

evet simit baya doyuruyor ama çok lezzetli bende bu sabah iş yerine gelirken peynir domates zeytin ve iki küçük dilim tam tahıllı ekmek koydum yanıma onları yedim tabii ki böylesi çok daha sağlıklı hem daha hafif hisetiriyor bakalım bundan sonra böyle yapmaya çalışacağım poaça ve simite son :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…