2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canım çilek genç mobilyasında iyiymiş ama bebek mobilyası yaramaz dediler.. Ben de baktım başta görsel olarak güzel ordaki beyaz sade modeli beğendim ama kıyaslayınca şikayette haklı olabilirler.. Onun yerine newjoy markasına bakabilirsin.. Mobilyalar daha sağlam oturaklı...

Keain down sendromu neymiş canım?
Organlardaki parlaklıklar yanında başka bulgular eşlik etmiyorsa ve 2 li tarzda testlerde risk düşükse önemli bir şey değilmiş kalsiyum birikmesi deniliyormuş...

Ben bayadır dr gitmiyorum en son 3. Derece yetmezlik demişti doktorum.

Çok geçmiş olsun canım benim...
Bademcik enfeksiyonu boğazla ilgili şeyler sürekli öksürmesine sebep oluyordur tabii...
Acil şifalar diliyorum inşallah düzeliirr ..

Çok geçmiş olsun canım benim...
Bademcik enfeksiyonu boğazla ilgili şeyler sürekli öksürmesine sebep oluyordur tabii...
Acil şifalar diliyorum inşallah düzeliirr ..
Canım çok teşekkür ederim inşallah düzelecek daha evvel de hasta olurdu ama böyle öksürük ilk defa görüyorum

Böğürtlen çayı hazır poşet çaylarda bulabiliriz canım doğalı var mı bilgim Yok benim.
Tuzlu su gargarası değil mi? arkadaşlar da sağolsunlar önerdi.

gec oldu ama yazim yinede bir cay bardagi kaynar su 1 caykasigi tuz yarim limon karistirip iciliyo ben bole yaparak kurtulmustum ve bidaha hic olmadi masallah

Acı yemek sakıncalı mı kızlar , bebeğe bir zararı olur mu Acılı turşu , biber , pul biber vs falan. Bilgisi olan var mı bu konuda ?

Hafta sonu 2017 nisan anneleri çok sessiz...

Nisan anneleri whatsp grubu var ya canım anlık şeyler orda konuşuluyor daha çok... Önemli bir haber yok ordan da.. Herkes kontrol gününü bekliyor.. Benim de 16 sında kontrolüm burdan da durumları bilgileri paylaşmaya devam edeceğim kendi adıma.... Çoğumuz buraya da bakıyoruz cvp yazıyoruz tabiii...
Gruba da gelseniz yaaa bizbizeyiz hepi topu 20 hamiş...

Acı yemek sakıncalı mı kızlar , bebeğe bir zararı olur mu Acılı turşu , biber , pul biber vs falan. Bilgisi olan var mı bu konuda ?

Acıyı hiç bilmiyorum ama tuzlu zararlı canım tansiyon açısından... Turşu filan tuzlu gruba giriyor.... Fazla olmamak kaydıylaa acının zararı olmaz diye düşüünüyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…