- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.361
Sizlere bir sorum olacak arkadaşlar; "Çilek" marka çocuk odası kullanan oldu mu? Veya duyup bileniniz varsa marka hakkında Nasıl şeyler duydunuz? Ben oradan Bebek odası takımına bakıyordum da internette "şikayetim var"da biraz olumsuz şeyler okudum. Sizler de bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca sizler hangi markalara bakıyorsunuz Bebek odası için?
Benim ikili ve üçlü testim çok güzel çıktı hiç bir problem yok. Sadece kalbinde parlaklık gördü. Zaten kendiside söyledi yanında 3-4 bulgu daha olduğunda keain down sendromlu denilebilir diye. Ama yinede rapora yazmak zorundayım böyle bir belirti var dedi.
Benim detaylı ultrasonumu yapan perinatolog değildi zaten radyoloji uzmanıydı.
İlk bebeğimde hiç bir sorun yaşamadım çok şükür çok rahat bir gebelik geçirdiğim için sanki buda öyle olacakmış gibi bir rahatlık vardı üzerimde. Perinatolog radyolog çokta farketmez diyerek gitmiştim. Ama bunu duyunca şokoldum. Şimdi pazarteai sabaha randevu aldım doktorumun önerdiği perinatologtan. Duaediyorum o güzel birşeyler söylesin diye
Ben bayadır dr gitmiyorum en son 3. Derece yetmezlik demişti doktorum.Canım benim bende de mitral kapak yetmezliği var ama çok şükür başlangıç seviyesinde, oğlumu normal Doğum yaptım, Dr um bana bunun bir sıkıntı olmadığını söylemişti o dönem ve çok şükür olmadı da ama tabi senin ne derecede yetmezlik bilmiyorum, inşaallah hayırlısı olsun
Kardeşim 25 yaşında ama İnan'ın üç günde iki kilo verdi ve yine bu sabah 7 ye kadar sürekli öksürdü iki üç dakikalık aralarla sürekli öksürüyor. Ne dendiyse ne okuduysak yapıyoruz şimdilik çözüm olmadı bağdemcik enfeksiyonundan daha riskli bir şey olabilir mi??
Canım çok teşekkür ederim inşallah düzelecek daha evvel de hasta olurdu ama böyle öksürük ilk defa görüyorumÇok geçmiş olsun canım benim...
Bademcik enfeksiyonu boğazla ilgili şeyler sürekli öksürmesine sebep oluyordur tabii...
Acil şifalar diliyorum inşallah düzeliirr ..
Çok tatliymis giydirincede atarsin resmini minik cilegimizinKızımın çilek tulumuGiydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlısıyla , sağlıkla hepimiz inşallah
Ay maşallah çok cici kuzu sağlıkla giysin:)Kızımın çilek tulumuGiydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlısıyla , sağlıkla hepimiz inşallah
Eczacıma hastayken sordum kullanmanı önermem dedi.aile hekimide hiçbir ilaç yazmadı.3-4 gün çin eziyeti çektim resmen halada boğazımda batma tarzında yanma var.eğer geç kalmadıysam sorunun cevabına içme derim canımKızlar Boğaz pastili almamda bir sakınca var mı?
Çok tatliymis giydirincede atarsin resmini minik cilegimizin
Ay maşallah çok cici kuzu sağlıkla giysin:)
Böğürtlen çayı hazır poşet çaylarda bulabiliriz canım doğalı var mı bilgim Yok benim.
Tuzlu su gargarası değil mi? arkadaşlar da sağolsunlar önerdi.
Kızlar Boğaz pastili almamda bir sakınca var mı?
Çok tatlı canım inşallah sağlıklı günlerde giydirirsin kuzucugunaKızımın çilek tulumuGiydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlısıyla , sağlıkla hepimiz inşallah
Sağol canım benim. Teşekkür ederimÇok tatlı canım inşallah sağlıklı günlerde giydirirsin kuzucuguna
Hafta sonu 2017 nisan anneleri çok sessiz...
Acı yemek sakıncalı mı kızlar , bebeğe bir zararı olur muAcılı turşu , biber , pul biber vs falan. Bilgisi olan var mı bu konuda ?
Kızımın çilek tulumuGiydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlısıyla , sağlıkla hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?