2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm bolca gargara yapsa. Burnuna da tuzlu su cekse. Kac yasinda kardesin?
Kardeşim 25 yaşında ama İnan'ın üç günde iki kilo verdi ve yine bu sabah 7 ye kadar sürekli öksürdü iki üç dakikalık aralarla sürekli öksürüyor. Ne dendiyse ne okuduysak yapıyoruz şimdilik çözüm olmadı bağdemcik enfeksiyonundan daha riskli bir şey olabilir mi??

Cnm arkadasimin esi yeni tonsilit oldu. Epey ates yapti. Kolay gecmiyor cnm. Canim propolis diye bir sey var suya damlatiyor ve iciyorsun bagisiklihi guclendiriyor bir dr una sorsana. Belki daha cabuk atlatir. Inan bademcik enfeksiyonundan farkini bilmiyorum.

Ballı propolisli bir pastil aldık propolis de alırız canım.

bademcik iltihabina en iyi bogurtlen cayi ve tuzlu su cnm prof. bir doktorum tavsiye etmişti yillar once

Selam güzel anneler

Dün detaylı ultrasonum vardı. Doktorum bebeğimin kalbinde parlaklık gördü ve bu down sendromu belirtilerinden biriymiş. Yanında birkaç belirti bulgu daha olması down sendromlu demekmiş. Başka bir belirti göremedim sadece kalbinde parlaklık var kesin diyemem ama yinede rapora yazmak zorundayım dedi. Dünya başıma yıkılmış galde oradan çıkıp doktoruma gittim ve bana başka bir perinatolog daha önerdi birkez de o görsün dedi. Şimdi pazartesi sabahı diğer perinatoğa gideceğim. Ama inanın o kadar kötüyüm ki dünden beri hiç birşey düşünemiyorum hiç bir şey yapamıyorum. 1,5 yaşındaki oğlumla bile ilgilenemiyorum kendimi hiç bir şeye veremiyorum. Aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı ne olur iyi birşeyler söyleyin bana

Benim ikili testimde down sendromu ihtimali 1/60 çıkmıştı.hatta kan riski 1/10 du.nifty testi yaptırdım sonucum çok iyi çıkmasına rağmen içim rahat etmediği için ben iyi bir profa gittim ayrıntılı için.prof down sendromu için bakacağım 4 kriter var kalp beyin bağırsak ve burun dedi.kalp dışında bu saydığım organlarında sorun çıktı mı peki?sadece kalpte parlaklık bir kriter olmamalı.bencede başka bir peritanoloğa görünmelisin.

Benim ikili ve üçlü testim çok güzel çıktı hiç bir problem yok. Sadece kalbinde parlaklık gördü. Zaten kendiside söyledi yanında 3-4 bulgu daha olduğunda keain down sendromlu denilebilir diye. Ama yinede rapora yazmak zorundayım böyle bir belirti var dedi.
Benim detaylı ultrasonumu yapan perinatolog değildi zaten radyoloji uzmanıydı.
İlk bebeğimde hiç bir sorun yaşamadım çok şükür çok rahat bir gebelik geçirdiğim için sanki buda öyle olacakmış gibi bir rahatlık vardı üzerimde. Perinatolog radyolog çokta farketmez diyerek gitmiştim. Ama bunu duyunca şok oldum. Şimdi pazarteai sabaha randevu aldım doktorumun önerdiği perinatologtan. Dua ediyorum o güzel birşeyler söylesin diye

Benim ikili ve üçlü testim çok güzel çıktı hiç bir problem yok. Sadece kalbinde parlaklık gördü. Zaten kendiside söyledi yanında 3-4 bulgu daha olduğunda keain down sendromlu denilebilir diye. Ama yinede rapora yazmak zorundayım böyle bir belirti var dedi.
Benim detaylı ultrasonumu yapan perinatolog değildi zaten radyoloji uzmanıydı.
İlk bebeğimde hiç bir sorun yaşamadım çok şükür çok rahat bir gebelik geçirdiğim için sanki buda öyle olacakmış gibi bir rahatlık vardı üzerimde. Perinatolog radyolog çokta farketmez diyerek gitmiştim. Ama bunu duyunca şokoldum. Şimdi pazarteai sabaha randevu aldım doktorumun önerdiği perinatologtan. Duaediyorum o güzel birşeyler söylesin diye

Bence çok kafana takıp kendini yıpratma bak doktorunda demiş tek başına bu bulgunun bir önemi yok diye.inşallah iyi çıkar sonuçlar.

Canım belli bir haftası yok. Mitral kapak yetmezliği var bende. Rutin kontrolüm için gitcem. Gittiğimde normal doğum yapabilir miyim diye sorcam. Senin de mi kalbinde rahatsızlık var?
Canım benim bende de mitral kapak yetmezliği var ama çok şükür başlangıç seviyesinde, oğlumu normal Doğum yaptım, Dr um bana bunun bir sıkıntı olmadığını söylemişti o dönem ve çok şükür olmadı da ama tabi senin ne derecede yetmezlik bilmiyorum, inşaallah hayırlısı olsun

bademcik iltihabina en iyi bogurtlen cayi ve tuzlu su cnm prof. bir doktorum tavsiye etmişti yillar once
Böğürtlen çayı hazır poşet çaylarda bulabiliriz canım doğalı var mı bilgim Yok benim.
Tuzlu su gargarası değil mi? arkadaşlar da sağolsunlar önerdi.

Canım propolis bulduk aldık sabah akşam bir çay kaşığı kadar alınmalıymış ancak metal değdirmeyin kesinlikle tahta kaşık kullanın dediler

Canım çok geçmiş olsun, senin şimdiye kadar her şeyin yolunda gitmiş sen ferahta kalmaya çalış lütfen. İnşallah bebeğin de iyidir bir sıkıntısı yoktur. Pazartesi sonucu bizimle paylaş mutlaka.

begumgul tahmin edebiliorm zordr vakit gecmiodr ama bu parlaklik tek basina ifade etmeyen bise bazen makineden bile olabiliomis.bnm arkadasimada bagirsaklarnda parlaklik var dediler inann bicir bicir cok tatli bi kizi oldu.insallah guzel hbrlerini alirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…