- 21 Ağustos 2016
- 94
- 163
- 93
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.401
Ben 19+2 haftalıkken oldum. Birazcık kolumda ağrı ve vurulan yerde ufak bir şişlik oldu o kadar. 2. dozumu da 12 aralıkta vurulacağım. Bence yaptır zararı yok yararı var.Arkadaşlar,
Tetanoz aşısı oldunuz mu? Herhangi bir ağrı yan etki yaptı mı? Aşı olmayanlar var mı? Yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.
Ben 19+2 haftalıkken oldum. Birazcık kolumda ağrı ve vurulan yerde ufak bir şişlik oldu o kadar. 2. dozumu da 12 aralıkta vurulacağım. Bence yaptır zararı yok yararı var.
Sağlık ocaklarında yapılıyor. Oraya gebelik kaydınızı yaptırdıysanız hemşireler çağırıyor zaten. Kayıt yaptırmadıysanız bebeğinizi hissetmeye başladığınızda gidip yaptırıyorsunuz.Sağlık ocaklarında mı aşı olunuyor, özel hastaneler de yapıyor mu?
Arkadaşlar,
Tetanoz aşısı oldunuz mu? Herhangi bir ağrı yan etki yaptı mı? Aşı olmayanlar var mı? Yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.
Çok güzel bir duygu bende hep elimi koyup sevgi sözcükleri söylüyorum.selam kızlar
hafta sonu oğlumu gördüm keyfim çok yerinde
maşallah tosunum 600 gr olmuş 30 cm boyu olmuş. gitgide daha da bebeğe benziyor. ultrason resmine baktıkça karnımdan çıkarıp sarılıp öpesim geliyor
Kızımda odasında yatıyor o uyuyana kadar ben yanında yatıyorum çoğu zaman uyuyup kalıyorum.gece ikide üçte uyanıp yatağıma geçiyorum ama bazı geceler yanımıza gelmek istiyor o zaman babayı onun odasına yolluyoruz kızımı yanıma alıyorum.bazen babayla birlikte sıkışıp yatıyoruz.o oda senin bu oda benim dolaşa dolaşa yatıyoruz.sabaha kadar hiçbirimiz uyuduğumuzdan bişey anlamıyoruz.ikinci gelince nasıl olacak nasıl kombinasyonlar yapıcaz hiçççç bilemiyorum:)Biz de de durum aynı benim kızım da 3 buçuk yaşında akşam uyumak istedi uyutmadım 12 de uyumasına rağmen gece uyanıp uyanıp anne yanında uyuycam dedi en son babasının yanında uyurkrn bırakıp işe geldim
Aile hekimliği sağlıklı ocağı ücretsiz yapıyor.istersen ozelde de yapıyolarSağlık ocaklarında mı aşı olunuyor, özel hastaneler de yapıyor mu?
selam kızlar
maşallah tosunum 600 gr olmuş 30 cm boyu olmuş. gitgide daha da bebeğe benziyor. ultrason resmine baktıkça karnımdan çıkarıp sarılıp öpesim geliyor
Günaydın.yine uykusuz bir gecenin sabahından merhaba.kızlar size tavsiyem bol bol uyuyun henüz vaktiniz varken.yoksa bebiş olunca çok özleyeceksiniz bu günleri.benim sıpa üç buçuk yaşında dün akşam çok erken yattı akşam yemeğini yemeden ne yaptımsa uyandıramadım tabi sonrada uykuyu aldı gece 1 de acıktım diye uyandı.sonrada sabaha kadar mum diktirdi bana.demem o ki vaktiniz varken bu günlerin tadını çıkarın.bol bol uyuyun.
Canm nasıl oldun ? Kasıklardaki ağırlık hissi geçti mi ? Bizde de ilişki durumu yok kanka modundayızArada çatı ağrılarım oluyor o yüzden uzak duruyorum
Bende çekindiğim için daha yaptırmadım. Korkuyorum galibaArkadaşlar,
Canım bende haftasonu gittim 21+2'de boyuna 23 cm kg suna 400 gr dedi. Boyu kısa geldi bana sen o tarihte gittin mi?selam kızlar
Bende de olmadı canım Geçmiş olsungünaydın güzel haftalarınız olsun sevgili anneler... kızlar size sormak istediğim vücudumda birkaç değişiklik var... öncelikle mantar görüntüsüne benzer karnımda göğüslerimde kollarımda bacaklarımda bişeyler cıktı ne oldugunu bilmiyorum.. sonrasında göğüslerim kıpkırmızı oluyor özellikle aksamları... ve son olarak eşimle birliktelik yasadıgımda sanki biber sürmüş gibi içim yanıyor.. sizde bu durumlar var mı doktoruma carsamba soracağım ama önden yasayanlar var mı merak ediyorum
Benim de gündüz özellikle oturur vaziyetteyken hep göbeğimin alt kısmından vuruyor yani kasıktan. HAtta doktora sordum normal dedi. Gece yatarken ya da uzanır vaziyetteyken göbeğimde hissediyorum ve bir kaç gündür dışarıdan da belli olmaya başladı. Çatı ağrısı başka birşey yani kalça kemiklerinin ağrısı diyeyim sana. Bel ağrısı da eşlik ediyor bazen bu ağrıya.Merhaba guzel anneler tatli yegenler. İyi bir hafta olsun insallah.
Benim de sorum var size. Bebis vuruyor ya hani bazen alt kisma dogru viruyor. Simdi eli cikcak falan diyorum korkuyorum odum patliyor. Erken dog falan olur diye Allah korusun. Acaba benim hissettigim sizin cati agrsi dediginiz sey mi
Şişkinliği benim 1 hafta sürdü vurduğu yer böyle beze gibi oldu ama ağrısı çok olmadı. Ben de özellikle sol koluma vurdurdum çünkü sağ kolumu çok kullanıyorum sürekli evrak imzalama işlerim var ama sağ koluma da vurdursam çok etkilemezmiş.Ben yaptırdım ikinci dozuda 15 aralıkta. Ben usuttum galiba üç beş gün ağrıdı kolum şişti.ama isimden alikoyucak bi ağrı değildi. Daha az kullandigin koluna vuruyolar.
Canım bende haftasonu gittim 21+2'de boyuna 23 cm kg suna 400 gr dedi. Boyu kısa geldi bana sen o tarihte gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?