- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.421
Yok kkorkma hiç acıtmıyor, yakmıyor.kizlar tetanoz asisi cok can yakiyomu igneden korkuyorum da
Kızlar göbek çizginiz çıktı mı? Ben dün farkettim göbek deliğimin altından başlıyor vajinamın üst kısmında da devam ediyor. Göbek deliğimin üstünden yukarıya doğru da çıkarsa tam vücudumu 2 ye bölecek
Yok kkorkma hiç acıtmıyor, yakmıyor.
İnşallah güzel haberler vereceksin bize :)bu arada carsamba detaylim var dua edin teyzoslar
Kızlar göbek çizginiz çıktı mı? Ben dün farkettim göbek deliğimin altından başlıyor vajinamın üst kısmında da devam ediyor. Göbek deliğimin üstünden yukarıya doğru da çıkarsa tam vücudumu 2 ye bölecek
kizlar tetanoz asisi cok can yakiyomu igneden korkuyorum da
Benimde 21+5 te 400 gram civarı dedi Doktor Tam söylemedi nedense. Boyunuda bi arkadas demişti burda doktor soylemezse ultrason daki fl oranını 7ile Carp diye. Bende öyle hesapladim 24 cm çıktı.Canim 21+1 de benim boyu 23.3 cmdi.sonra devlete gittim 21+5te 26.6cm çıktı.bence cihazdan cihaza degisiyor.takilma cok farka
İnşallah güzel haberler vereceksin bize :)bu arada carsamba detaylim var dua edin teyzoslar
Hadi ya 20. haftadan itibaren oluşuyor diye okumuştum bi yerde. Ben de daha yeni farkettim. Seninki erken olmuş :))bendeee var cnm o cizgi ama 12 hafta gibi olusmustu
Evet benimki de öyle çok koyu değil ama belli etmiş kendini :)evet canım bende hafta sonu duştan sonra kremlenirken farkettimm :) çok koyu değil henüz ama bi çizgi var sanırım doğuma kadar daha da koyuluyormuş
Korkma canım hiç acimiyo. Bende çok korktum ama düşündüğüm gibi olmadıkizlar tetanoz asisi cok can yakiyomu igneden korkuyorum da
ben yaptırdım cnm saglık ocagında ..3 güün kolum uyusuk gezdım.3 gunden sonra normale döndü.2. toz ıse ocakta olacak..su zamana kadar herkes yaptırdı cevremdeki hıcbır sorun yasamadılar..ınsallah bızlerde yasamayız..Arkadaşlar,
Tetanoz aşısı oldunuz mu? Herhangi bir ağrı yan etki yaptı mı? Aşı olmayanlar var mı? Yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.
Allah korusun diyabet falan şuan zaten dikkat ediyorum tam buğday ekmeği yiyorum çok az yemeklerin yanında makarna pilavda çok nadir.. simit çok kilo yapıyor ya susamlı ya bir de ama onun kokusunu alıpta canı çekmeyen hamile de olmaz heralde :)canım cuma günü kontrolde doktorumun ilk dediği şey simit..... bende sabah kahvaltılarında bir simit yiyorum aynen çok seviyorum yani kuru kuru bile yerim o derece ama doktorum dedi ki hergün bir simit yemeye devam edersen doğuma kadar en az bi 10 kilo daha alırsın dedisabahları simit yerine tam tahıllı ekmek ile peynir domates zeytin yemeliymişim ona çok dikkat et dedi ve karbonhidrata veda et son 4 ayın yeme çocuk için dedi çünkü çocuğa da diabet olarak dönüyomuş karbonhidrat ..
Ben başlarda 2 hafta boyunca simit aşerdim. Sabahları kahvaltıda yiyordum öğleden sonraları da iş arkadaşlarım alıp geliyordu akşam üstü çayla yiyordukAllah korusun diyabet falan şuan zaten dikkat ediyorum tam buğday ekmeği yiyorum çok az yemeklerin yanında makarna pilavda çok nadir.. simit çok kilo yapıyor ya susamlı ya bir de ama onun kokusunu alıpta canı çekmeyen hamile de olmaz heralde :)
ah ahh sorma şöyle tabaklar dolusu hamur işini vicdan azabı çekmeden yiyebilsek :) son aylar daha fazla kilo aldığımız için bana da şuanda 7 kilo fazla dedi bir de dikkat ediyordum kendimde etmesem ne olacaktı acaba :)Bu iştahla nasıl az kilo alacağız aklım almıyorBen de ekmeği kesemiyorum , ekmeksiz doymuyorum çünkü Toplam 7 kilo kadar aldım Dr um çok fazla diyip duruyor. Bir rahatla yedirtmiyorlar insana ha
canım bende her sabah yiyordum 3 hafta öncesine kadar senin gibi ofisteki arkadaşlarda 2-3 gibi alıyorlardı sırf canım çekiyor diye ee napim düşünmüş almışlar kırarmıyım ofis arkadaşlarımı :)Ben başlarda 2 hafta boyunca simit aşerdim. Sabahları kahvaltıda yiyordum öğleden sonraları da iş arkadaşlarım alıp geliyordu akşam üstü çayla yiyordukO yüzden deli gibi kilo aldım ilk 3 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?