2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba annişler
uconn ah canimmm uykusuzluk stres yapiyo insanda insallah bir an önce cozersiniz uyku meselesini.ben daha once yazmistim buraya 2.5 yasindaydi bizimki simdi subatta 3 dolucak.odasini ayirmamistim.2 aydir kendi odasinda yatiyor cok sükür bebis gekmeden gecireyim dedim.1 hafta zor oldu yanimda yatarken hic uyanmayan cocuk odasinda gece 4 kez kalkti.yanina gidip yattim o hafta.sonra karsima alip annecim senin gibi büyüyen cocuklar artik odasinda kendi basina yatabilir dedim guzelce uyu sadece tuvaletin gelince bana seslen ben hemen gelirim dedim tamam annecim dedi 2.hafta daha azaldi 3.hafta artik sadece tuvaleti gelirse kalkiyor.aksam yatirrken gece lambasini yakiyoruz hatta kendi yapiyo cikiyo ninni aciyo yada ben soyluyorum bazen hic bisi yapmasamda kendi uyuyo.biraz yaninda durup oyle ayriliykrum.cok da net keskin seylere gerek yok bence cunku o da anne kuzususabah uyaninca yanima aliyorum yarim saat koynumda sariliyoruz sonra kahvalti.kimisine gore gec gecirmisim odasini ama güc olmadi şükür.

mmousee canim benimde bebis arada tam girise dogru tekmeliyo bende simdi cikcak diyorum kendi kendime pozisyondan dolayi oluyor galiba bazende bakiyrum kaburgama dogru vuruyo.benim randevum onumzdeki pazartesi insallah.plesanta yukarida demisti doktor bakalim bu gidismde yine sorucam.

Kızlar göbek çizginiz çıktı mı? Ben dün farkettim göbek deliğimin altından başlıyor vajinamın üst kısmında da devam ediyor. Göbek deliğimin üstünden yukarıya doğru da çıkarsa tam vücudumu 2 ye bölecek

bendeee var cnm o cizgi ama 12 hafta gibi olusmustu

evet canım bende hafta sonu duştan sonra kremlenirken farkettimm :) çok koyu değil henüz ama bi çizgi var sanırım doğuma kadar daha da koyuluyormuş

Canim 21+1 de benim boyu 23.3 cmdi.sonra devlete gittim 21+5te 26.6cm çıktı.bence cihazdan cihaza degisiyor.takilma cok farka
Benimde 21+5 te 400 gram civarı dedi Doktor Tam söylemedi nedense. Boyunuda bi arkadas demişti burda doktor soylemezse ultrason daki fl oranını 7ile Carp diye. Bende öyle hesapladim 24 cm çıktı.

Arkadaşlar,
Tetanoz aşısı oldunuz mu? Herhangi bir ağrı yan etki yaptı mı? Aşı olmayanlar var mı? Yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.
ben yaptırdım cnm saglık ocagında ..3 güün kolum uyusuk gezdım.3 gunden sonra normale döndü.2. toz ıse ocakta olacak..su zamana kadar herkes yaptırdı cevremdeki hıcbır sorun yasamadılar..ınsallah bızlerde yasamayız..

Allah korusun diyabet falan şuan zaten dikkat ediyorum tam buğday ekmeği yiyorum çok az yemeklerin yanında makarna pilavda çok nadir.. simit çok kilo yapıyor ya susamlı ya bir de ama onun kokusunu alıpta canı çekmeyen hamile de olmaz heralde :)

Ben başlarda 2 hafta boyunca simit aşerdim. Sabahları kahvaltıda yiyordum öğleden sonraları da iş arkadaşlarım alıp geliyordu akşam üstü çayla yiyorduk O yüzden deli gibi kilo aldım ilk 3 ay

Bu iştahla nasıl az kilo alacağız aklım almıyor Ben de ekmeği kesemiyorum , ekmeksiz doymuyorum çünkü Toplam 7 kilo kadar aldım Dr um çok fazla diyip duruyor. Bir rahatla yedirtmiyorlar insana ha
ah ahh sorma şöyle tabaklar dolusu hamur işini vicdan azabı çekmeden yiyebilsek :) son aylar daha fazla kilo aldığımız için bana da şuanda 7 kilo fazla dedi bir de dikkat ediyordum kendimde etmesem ne olacaktı acaba :)

Ben başlarda 2 hafta boyunca simit aşerdim. Sabahları kahvaltıda yiyordum öğleden sonraları da iş arkadaşlarım alıp geliyordu akşam üstü çayla yiyorduk O yüzden deli gibi kilo aldım ilk 3 ay
canım bende her sabah yiyordum 3 hafta öncesine kadar senin gibi ofisteki arkadaşlarda 2-3 gibi alıyorlardı sırf canım çekiyor diye ee napim düşünmüş almışlar kırarmıyım ofis arkadaşlarımı :)

Benimde gecen aklima geldi netten baktim kizimda daha erken cikmisti gobek cizgim bu sefer hic yok daha gec mi cikcak bilmiyorum yada bi yerde okudum erkek bebeklerde cikmiyomus.kimisinde hic cikmazmis da bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…