- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.441
Ayy cok guzel yaaa :))selam kızlar
hafta sonu oğlumu gördüm keyfim çok yerinde
maşallah tosunum 600 gr olmuş 30 cm boyu olmuş. gitgide daha da bebeğe benziyor. ultrason resmine baktıkça karnımdan çıkarıp sarılıp öpesim geliyor
Bende henuz yok canim cizgi falan nedenseKızlar göbek çizginiz çıktı mı? Ben dün farkettim göbek deliğimin altından başlıyor vajinamın üst kısmında da devam ediyor. Göbek deliğimin üstünden yukarıya doğru da çıkarsa tam vücudumu 2 ye bölecek
Benimde diger hafta sali var.bu arada carsamba detaylim var dua edin teyzoslar
Allah korusun diyabet falan şuan zaten dikkat ediyorum tam buğday ekmeği yiyorum çok az yemeklerin yanında makarna pilavda çok nadir.. simit çok kilo yapıyor ya susamlı ya bir de ama onun kokusunu alıpta canı çekmeyen hamile de olmaz heralde :)
Tabi canım sırf arkadaşları kırmamak için yoksa başka bir niyetimiz yokcanım bende her sabah yiyordum 3 hafta öncesine kadar senin gibi ofisteki arkadaşlarda 2-3 gibi alıyorlardı sırf canım çekiyor diye ee napim düşünmüş almışlar kırarmıyım ofis arkadaşlarımı :)
Benimde gecen aklima geldi netten baktim kizimda daha erken cikmisti gobek cizgim bu sefer hic yokdaha gec mi cikcak bilmiyorum yada bi yerde okudum erkek bebeklerde cikmiyomus.kimisinde hic cikmazmis da bakalm
CnmNisan anneleri whatsp grubu var ya canım anlık şeyler orda konuşuluyor daha çok... Önemli bir haber yok ordan da.. Herkes kontrol gününü bekliyor.. Benim de 16 sında kontrolüm burdan da durumları bilgileri paylaşmaya devam edeceğim kendi adıma.... Çoğumuz buraya da bakıyoruz cvp yazıyoruz tabiii...
Gruba da gelseniz yaaa bizbizeyiz hepi topu 20 hamiş...
Daha erken olabilir ben de yeni farkettim.Bende henuz yok canim cizgi falan nedense
güzel haberlerle gell canımbu arada carsamba detaylim var dua edin teyzoslar
canım bence normal bende o dönemlerde gittiğimde o civarlardaydı. bir aksiklik olsa dr un söylerdi zaten sakın kafanı takmaCanım bende haftasonu gittim 21+2'de boyuna 23 cm kg suna 400 gr dedi. Boyu kısa geldi bana sen o tarihte gittin mi?
benim daha çıkmadı hiç esamesi yok valla. belki bende çıkmazKızlar göbek çizginiz çıktı mı? Ben dün farkettim göbek deliğimin altından başlıyor vajinamın üst kısmında da devam ediyor. Göbek deliğimin üstünden yukarıya doğru da çıkarsa tam vücudumu 2 ye bölecek
bende tansiyon problemi çıktığı için tuz, turşu falan kesinlikle yasakladı bence sende dikkat et canım zaten az bir zamanımız kaldıAcı yemek sakıncalı mı kızlar , bebeğe bir zararı olur muAcılı turşu , biber , pul biber vs falan. Bilgisi olan var mı bu konuda ?
Çıkmayacak o zaman sende :)benim daha çıkmadı hiç esamesi yok valla. belki bende çıkmaz
İnşallah güzel haberler vereceksin bize :)
hiç korkma canım kan vermek daha acılı bunu hiç hissetmedim bile bi iki gün aşının olduğu yere bastırınca ya da o yöne yatınca hafif ağrı oluyor okadar
İnşallah güzel haberler vereceksin bize :)
Hadi ya 20. haftadan itibaren oluşuyor diye okumuştum bi yerde. Ben de daha yeni farkettim. Seninki erken olmuş :))
Benim de gündüz özellikle oturur vaziyetteyken hep göbeğimin alt kısmından vuruyor yani kasıktan. HAtta doktora sordum normal dedi. Gece yatarken ya da uzanır vaziyetteyken göbeğimde hissediyorum ve bir kaç gündür dışarıdan da belli olmaya başladı. Çatı ağrısı başka birşey yani kalça kemiklerinin ağrısı diyeyim sana. Bel ağrısı da eşlik ediyor bazen bu ağrıya.
17 yasindayken sirf bir aşı yuzunden vucudum şok a girdiginden aşı dan yana korkum var dogumla aşının hicbir alakasi yok.
Merhaba arkadaşlar bende aramıza katılmak istedim takip ediyordum bir süredir bir tane oğlum var 5.5 yaşında Allaha şükür ikinci hamileligimi yaşıyorum cinsiyeti henuz belli değil çok merak ediyorum ama acele etmekte istemiyorum 1 hafta sonra ayrıntılı ya giricem 21 haftada inşallah önce sağlıklı olduğunu sonrada cinsiyetini öğreniriz tetenoz olmadım daha onuda haftaya düşünüyorum bakalım herşeyin hayırlısı
Herkese güzel sağlıklı geçen bir hamilelik diliyorum Allahın izniyle inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebisleri kucağınıza alırız amin
Sen yine kontrole gittiğinde doktoruna sor. Benim geçen kontrolde başı aşağıdaydı korktum ama doktorum daha küçük ve hareketli döner dedi. Bu cumartesi tekrar kontrol var bakalım hangi pozisyonda olacak bu sefer :)normalse iyi canim dun odum patladi dedim elini uzatcak sanirim. Baya panik oldum saka maka. Bel agrisi zaten uzun suredir var. Maalesef kilolu hamileyim onun da etkisi var sanirim
O zaman sen hemşireye belirt bu olayı belki öncesinde alerji testi falan yaparlar ya da öyle bir etkisi yoktur tetanozun.
Aaaaaa daha cinsiyeti göstermedimi ufaklık? :))
Bunlari okuyunca biraz rahatladim benimde otururken genelde kasik civari bagirsaklarima vuruyo sanki:) yan yatinca legen kemigime falan vuruyor soldayken.acaba basi yukarda ayaklari asagimizda mi oluyo ki:) biraz onceden beri de sanki esneyip esneyip durdu gibi yanlamasina:)aklima hep bu resim geliyooonormalse iyi canim dun odum patladi dedim elini uzatcak sanirim. Baya panik oldum saka maka. Bel agrisi zaten uzun suredir var. Maalesef kilolu hamileyim onun da etkisi var sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?