2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayy cok guzel yaaa :))
Cok mutlu oldum darisi bizlerin basina insallah :)
Bende henuz yok canim cizgi falan nedense
bu arada carsamba detaylim var dua edin teyzoslar
Benimde diger hafta sali var.
Insallah guzel haberlerle geliceksin canim

Bende dikkat ediyorum ekmekle pek aram yoktu zaten ama pilav falan her yemeğin yanında yapardım doktorum pilav yerine bulgur yap dedi şimdi onu yapıyorumm... ahh valla ofiste hala sabahları simit yiyen arkadaşlarım var koktumu ucundun bi lokma tadıyorum napimmmm ama canımm bi yerimiz mi şişsinn

Tabi canım sırf arkadaşları kırmamak için yoksa başka bir niyetimiz yok

Benimde gecen aklima geldi netten baktim kizimda daha erken cikmisti gobek cizgim bu sefer hic yok daha gec mi cikcak bilmiyorum yada bi yerde okudum erkek bebeklerde cikmiyomus.kimisinde hic cikmazmis da bakalm

23. hafta da belirginleşiyormuş. Beyaz tenlilerde çıkmayabiliyormuş. Benim bebiş erkek ve çıktı. Bence o ten rengiyle alakalı. Belki seninki de çıkar.

Cnm hayal_masal a ozelden attim teli. Dahil olacagim insallah ..

Canım bende haftasonu gittim 21+2'de boyuna 23 cm kg suna 400 gr dedi. Boyu kısa geldi bana sen o tarihte gittin mi?
canım bence normal bende o dönemlerde gittiğimde o civarlardaydı. bir aksiklik olsa dr un söylerdi zaten sakın kafanı takma

benim daha çıkmadı hiç esamesi yok valla. belki bende çıkmaz

merhaba kızlar, biraz okudum da şu tetonos aşısından korkan arkadaşlarımız bebeğinin sağlığını hiç düşünmüyor, kendi canı daha tatlı sanırım. böyle yazılar görünce cok üzülüyorum. tetanos aşı bebeğe zararı yok aksine yararı varki doktorlar yaptıracaksız diyor. sezeryan yada normal doğum olacak sonucta dikilicek orası mecbur.. bıcak makas değecek oraya. mikrop kapmasın diye yapılıyor. daha ne düşünüyorsunuz anlamıyorum gerceken. iğne yaptıramayan doğum hiç yapamaz!!

Merhaba arkadaşlar bende aramıza katılmak istedim takip ediyordum bir süredir bir tane oğlum var 5.5 yaşında Allaha şükür ikinci hamileligimi yaşıyorum cinsiyeti henuz belli değil çok merak ediyorum ama acele etmekte istemiyorum 1 hafta sonra ayrıntılı ya giricem 21 haftada inşallah önce sağlıklı olduğunu sonrada cinsiyetini öğreniriz tetenoz olmadım daha onuda haftaya düşünüyorum bakalım herşeyin hayırlısı
Herkese güzel sağlıklı geçen bir hamilelik diliyorum Allahın izniyle inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebisleri kucağınıza alırız amin

normalse iyi canim dun odum patladi dedim elini uzatcak sanirim. Baya panik oldum saka maka. Bel agrisi zaten uzun suredir var. Maalesef kilolu hamileyim onun da etkisi var sanirim

17 yasindayken sirf bir aşı yuzunden vucudum şok a girdiginden aşı dan yana korkum var dogumla aşının hicbir alakasi yok.

O zaman sen hemşireye belirt bu olayı belki öncesinde alerji testi falan yaparlar ya da öyle bir etkisi yoktur tetanozun.

Aaaaaa daha cinsiyeti göstermedimi ufaklık? :))

normalse iyi canim dun odum patladi dedim elini uzatcak sanirim. Baya panik oldum saka maka. Bel agrisi zaten uzun suredir var. Maalesef kilolu hamileyim onun da etkisi var sanirim
Sen yine kontrole gittiğinde doktoruna sor. Benim geçen kontrolde başı aşağıdaydı korktum ama doktorum daha küçük ve hareketli döner dedi. Bu cumartesi tekrar kontrol var bakalım hangi pozisyonda olacak bu sefer :)

Bunlari okuyunca biraz rahatladim benimde otururken genelde kasik civari bagirsaklarima vuruyo sanki:) yan yatinca legen kemigime falan vuruyor soldayken.acaba basi yukarda ayaklari asagimizda mi oluyo ki:) biraz onceden beri de sanki esneyip esneyip durdu gibi yanlamasina:)aklima hep bu resim geliyooo

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-02-08-53-11.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…