- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.461
12.haftada çıktı canım o çizgi. İki hafta önce de yukarı çizgi yavaştan çıkmaya belirginleşmeye başladı.bu hafta daha belirgin ust çizgiKızlar göbek çizginiz çıktı mı? Ben dün farkettim göbek deliğimin altından başlıyor vajinamın üst kısmında da devam ediyor. Göbek deliğimin üstünden yukarıya doğru da çıkarsa tam vücudumu 2 ye bölecek
Benim üst çizgi yok şimdilik sonra çıkar heralde.12.haftada çıktı canım o çizgi. İki hafta önce de yukarı çizgi yavaştan çıkmaya belirginleşmeye başladı.bu hafta daha belirgin ust çizgi
Olabilir canım . Esmerim ben ve kızım olacak. ten rengiyle mi alakalı kiBenim üst çizgi yok şimdilik sonra çıkar heralde.
Öyle okudum ben beyaz tenlilerde çıkmazmış genelde.Olabilir canım . Esmerim ben ve kızım olacak. ten rengiyle mi alakalı ki
Sen yine kontrole gittiğinde doktoruna sor. Benim geçen kontrolde başı aşağıdaydı korktum ama doktorum daha küçük ve hareketli döner dedi. Bu cumartesi tekrar kontrol var bakalım hangi pozisyonda olacak bu sefer :)
Bunlari okuyunca biraz rahatladim benimde otururken genelde kasik civari bagirsaklarima vuruyo sanki:) yan yatinca legen kemigime falan vuruyor soldayken.acaba basi yukarda ayaklari asagimizda mi oluyo ki:) biraz onceden beri de sanki esneyip esneyip durdu gibi yanlamasina:)aklima hep bu resim geliyooo
Ay evet ya daha erken çıkmasınlar. Hem havalarda soğuk sıcak sıcak dursunlar ordainsallah yukaridadir artik minislerimiz. Zamanini beklesinler cikmasinlar simdiden :)
benim de cumartesi kontrolum var bir suru soru biriktirdim yine doktoruma :)
Ay evet ya daha erken çıkmasınlar. Hem havalarda soğuk sıcak sıcak dursunlar orda
Allah tamamına erdirsin inşallah canım benimde tüp bebek çok sancım oluyor kasıklarımdaki ağrı hele hiç geçmedi opudan sonra napalım başka bi sıkıntı olmasında katlanırız artık onlar için...Merhaba, ben de Nisan da anne olacagim. Tup Bebek annesi olacagim ben de.
Pimpirikli olusumdan ve garip agrilardan korkuma 2 haftada 1 ultrasona giriyorum. Haftaya da organ taramam var. Kizim olacak insallah. Agrilar korkutuyor beni.
Size de oluyor mu sik agri ? Kasikta falan ?
Oluyor ara sira cnm. ozellikle sabah. o karin nasil genisliycek gerilmese dimi...Merhaba, ben de Nisan da anne olacagim. Tup Bebek annesi olacagim ben de.
Pimpirikli olusumdan ve garip agrilardan korkuma 2 haftada 1 ultrasona giriyorum. Haftaya da organ taramam var. Kizim olacak insallah. Agrilar korkutuyor beni.
Merhaba, ben de Nisan da anne olacagim. Tup Bebek annesi olacagim ben de.
Fokurduyor sozune cok güldümBenim kızın hareketleri bir değişti sanki. Vurmaktan ziyade içimi titrettiriyor fokurduyor sanki içim. Normal mi bilemiyorum ki tecrübe olmayınca. Vururken bile hızlı hızlı arka arkaya vurmaya başladı. Suyu falan az olmasın. Çarşamba günü kontrolüm var ama iyice pimpiriklenmeye başladım
Benim kızın hareketleri bir değişti sanki. Vurmaktan ziyade içimi titrettiriyor fokurduyor sanki içim. Normal mi bilemiyorum ki tecrübe olmayınca. Vururken bile hızlı hızlı arka arkaya vurmaya başladı. Suyu falan az olmasın. Çarşamba günü kontrolüm var ama iyice pimpiriklenmeye başladım
Bana da hickiriyor olabilir gibi geldi. Hissetmiyorduk artik hissediyor olabiliriz. Dun daha once yemedigim bir balik yedim. Acayip hareketler hissettim ama anlamlandiramadim mesala. Endiselenme ama aklina cok takilirsa dr unu ara istersenBenim kızın hareketleri bir değişti sanki. Vurmaktan ziyade içimi titrettiriyor fokurduyor sanki içim. Normal mi bilemiyorum ki tecrübe olmayınca. Vururken bile hızlı hızlı arka arkaya vurmaya başladı. Suyu falan az olmasın. Çarşamba günü kontrolüm var ama iyice pimpiriklenmeye başladım
Kızlar göbek çizginiz çıktı mı? Ben dün farkettim göbek deliğimin altından başlıyor vajinamın üst kısmında da devam ediyor. Göbek deliğimin üstünden yukarıya doğru da çıkarsa tam vücudumu 2 ye bölecek
Fokurduyor sozune cok güldümdegisiyor canim daha dönmeler karninin bi tarafi everest tepesi gibi cikcak incek hickiricak ayagini hissetceksin.endiselenme suyu cok az bunu biz bilemeyiz :) sadece 28.haftadan sonra daha onem arzedecek gunluk hareket sayisini saycaz o.bunun disinda bol su dinlenme beslenme:)
Aynen öyle canım içinde sular yer değiştiriyor gibi oluyor.. :))) normal olsa gerek.. Hareketleri güçlendi büyüdü kızçeler...
Bol su içmeye devammm...
Bana da hickiriyor olabilir gibi geldi. Hissetmiyorduk artik hissediyor olabiliriz. Dun daha once yemedigim bir balik yedim. Acayip hareketler hissettim ama anlamlandiramadim mesala. Endiselenme ama aklina cok takilirsa dr unu ara istersen
Yok yok dinlenmiş vücutla doğuma girmek ayrı yorulmuşla ayrı.depolayamasanda bol bol dinlendir vücudunu zorlama.bol enerjiye ihtiyacın olacak doğum anı ve sonrasında.Ama uyku depolanan birsey degil ki.keske depolansa :)
Bende aynı şeyi hissediyorum bazen ayrıntılı ultrasonda kafası yukarda bacakları vajinama doğruydu.o pozisyona geçtiği anlarda vajinada baskı hissi çok normal.Merhaba annişler
uconn ah canimmm uykusuzluk stres yapiyo insanda insallah bir an önce cozersiniz uyku meselesini.ben daha once yazmistim buraya 2.5 yasindaydi bizimki simdi subatta 3 dolucak.odasini ayirmamistim.2 aydir kendi odasinda yatiyor cok sükür bebis gekmeden gecireyim dedim.1 hafta zor oldu yanimda yatarken hic uyanmayan cocuk odasinda gece 4 kez kalkti.yanina gidip yattim o hafta.sonra karsima alip annecim senin gibi büyüyen cocuklar artik odasinda kendi basina yatabilir dedim guzelce uyu sadece tuvaletin gelince bana seslen ben hemen gelirim dedim tamam annecim dedi 2.hafta daha azaldi 3.hafta artik sadece tuvaleti gelirse kalkiyor.aksam yatirrken gece lambasini yakiyoruz hatta kendi yapiyo cikiyo ninni aciyo yada ben soyluyorum bazen hic bisi yapmasamda kendi uyuyo.biraz yaninda durup oyle ayriliykrum.cok da net keskin seylere gerek yok bence cunku o da anne kuzusu sabah uyaninca yanima aliyorum yarim saat koynumda sariliyoruz sonra kahvalti.kimisine gore gec gecirmisim odasini ama güc olmadi şükür.
Valla benim kızım uyku düşmanı.hiçbir zaman düzenli bir uykusu olmadı.iki yaşına gelmeden öğlen uykusunu bıraktı.3 yaşındada kendi isteğiyle yatağına geçti.hiç zorlamadım.kızım bana ben kızıma doydum aynı odada çoğu zaman aynı yatakta yatarak.bu düzelmiş hali.bunada şükür.
@mmousee canim benimde bebis arada tam girise dogru tekmeliyo bende simdi cikcak diyorum kendi kendime pozisyondan dolayi oluyor galiba bazende bakiyrum kaburgama dogru vuruyo.benim randevum onumzdeki pazartesi insallah.plesanta yukarida demisti doktor bakalim bu gidismde yine sorucam.
Sen diyince baktım.hafif belirmeye başlamış çizgi.kızımdada belirginleşmişti ama çok koyu kahve değildi.doğum sonrası tamamen geçti şükür.çünkü bazılarında temelli kalıyormuş iz gibi.Kızlar göbek çizginiz çıktı mı? Ben dün farkettim göbek deliğimin altından başlıyor vajinamın üst kısmında da devam ediyor. Göbek deliğimin üstünden yukarıya doğru da çıkarsa tam vücudumu 2 ye bölecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?