2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
gec oldu ama yazim yinede bir cay bardagi kaynar su 1 caykasigi tuz yarim limon karistirip iciliyo ben bole yaparak kurtulmustum ve bidaha hic olmadi masallah
Sağol canım dursun kıymetli tavsiyen bende her birimize her an Laz'ım olabilir.

Canım bir tane almış bulundum Boğazım çok acıdı çünkü. Müthiş de kurudu ardından öksürük De tahrişini arttırdı vücudum kırgın gibi tempo biraz ağır geliyor bana Şen'de durumlar nasıl canım?

Kardeşinden geçti sanırım sana.ben baya iyileştim canım.inşallah tekrarlamaz ama bu seferde sınıfımda su çiçeği salgını başladı ve ben çocukluğumda geçirip geçirmediğimi Bilmiyorum.annem hatırlamıyor hangimizin geçirip hangimizin geçirmediğini.hamilelikte su çiçeği çok tehlikeli allah korusun

Cnm hamileligin basinda bazi kan testleri yapiyorlar gecirip gecirmedigin ordan belki belli olabilir.

uconn bak buldum. Eger testin sonucunda su çiçeği Ig G pozitif ise ( su çiçeği Ig G'nin pozitif olması sizin bu virüse karşı korunduğunuzun kesin göstergesidir. Ya geçirmişsinizdir yada aşılısınızdır.)

Cnm hamileligin basinda bazi kan testleri yapiyorlar gecirip gecirmedigin ordan belki belli olabilir.

Canım su çiçeğine bakılmamış doktoruma sordum.toksoplazma kızıl kızamıkçık bakılmış.sağlık ocağındaki ebe bu yaşa kadar su çiçeği geçirmemiş olman çok az ihtimal dedi.11 yıllık öğretmenim.bulaşsa bu yaşa kadar bulaşırdı diye düşünüyorum.ama yinede baya huylandım.

Bakilabiliyorsa kontrolde baksinlar bari canim.ben lisede hazirliktayken gecirdim misafir bi cocuktan gecti 10 gün gidememistim kocaman halimle daha zor gecmisti ki biz kalabalik bir kardesiz yinede liseye kadar gecirmemisim:)

Merhaba bayanlar nasılsınız okumadığım 1400 mesaj var umarım herşey yolundadır. Bugün kontrol günümdü benim geç döllenme nedeniyle 18+3 beklediğim bebeğim 19+6 olmuş doktorumun tabiri ile şaha kalkmış çok şükür maşallah. Bu grupta cinsiyeti en son öğrenen ben olacağım demiştim o yönde devam ediyoruz utangaç bir kuzum var döndü totoyu yattı secdeye göstermedi yine 2 hafta sonra detaylı ultrasona kaldı artık kismetse benden bu kadar öpüyoruz sizleri

Ateşli hastalık hamileyken çok zor canım Allah korusun. Sanırım evet bir taraftan İzmir'de buz oldu buz!!!

Bu akşam farkettim ki karnım top gibi çıkmış yaa :)
Ben de geçen hafta çarşamba doktor kontrolünde farkettim :))
Eşim videoya alıyor her kontrolü bu sefer göbeğimi de çekmiş Yok dedim bu Benin göbeğim mi??
Tabi artık 1200 gr da aldım :)

Ben de merak ediyorum nasıl dinlendireceğim bu vücudu

Aynen bende öğrenemiyorum bir türlü darısı detaylı ultrasyona artik

Bakilabiliyorsa kontrolde baksinlar bari canim.ben lisede hazirliktayken gecirdim misafir bi cocuktan gecti 10 gün gidememistim kocaman halimle daha zor gecmisti ki biz kalabalik bir kardesiz yinede liseye kadar gecirmemisim:)
Ay deme ya iyice turstım şimdi.daha kontrolüme 15 gün var.acaba özele mi gitsem.yalnız geçirmediğim çıkarsa ortaya ne yapacağım.raporda vermezlerki.

Ben de merak ediyorum nasıl dinlendireceğim bu vücudu
İzne çıkınca bol bol dinlenirsin canım.son dinlenmelerin olacak zaten.sabahlara kadar memiş vericen oğluşuna.uykusuzluktan halisinasyon bile görebilirsin.ben uykudan uyanıp yorganların yastıkların altından kızımı arardım:)

Arkadaşlar dünden beri kafaya taktım benim bebisin hiç hareketlerini hisdedemiyorum tam olarak 19+3 oldum sadece bundan çok önce bir kipirtilar hissettim hepsi bu.2 bebeğim.Sizler hissediyormusunuz lütfen cevap

Arkadaşlar dünden beri kafaya taktım benim bebisin hiç hareketlerini hisdedemiyorum tam olarak 19+3 oldum sadece bundan çok önce bir kipirtilar hissettim hepsi bu.2 bebeğim.Sizler hissediyormusunuz lütfen cevap
Takviminde 18 hafta gösteriyor ama.ben 16-17. Haftadan itibaren hissettim ama daha sık ve kuvvetli bir şekilde 19-20. Haftalarda hissetmeye başladım.benimde ikinci hamileliğim.ikinciler daha erken hissedilir deniyor ama bence bünyeden bünyeye durum değişir.

Benim gözümde doktora dersleri çok büyüyor şimdiden canım ay doğru diyorsun daha neler neler var yaşayacağımız. Bebekler sağlıklı olsun da biz bir yerlerden güç bulacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…