2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Nerseyse bir haftadır böyle normalde kahvaltı yapatken doymak bilmem nedense yiğemiyorum yumurtayı bile zorla bitiriyorum bebek zayıf kalacak diye korkuyorum
Neden oldu acaba? Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıp iştah kaybına neden oluyormuş ama daha erken bunun için. Sen yine de zorla kendini yumurtanı,peynirini ye mutlaka.

ay kızlar bende aynı iştahım gitti birde sabah yediklerimi çıkarır oldum fenalardayım

kendimi şişmiş patlayacak gibi hissediyorum.midem hiç rahat değil iştahım nereye gitti bilmiyorum cumartesi kontrole gittim bende herşey yolundaydı çok şükür.

kendimi şişmiş patlayacak gibi hissediyorum.midem hiç rahat değil iştahım nereye gitti bilmiyorum cumartesi kontrole gittim bende herşey yolundaydı çok şükür.
Kaç haftalıksını normalmi bu haftada acaba bende de aynı durum midem bulanıyor Allahtan çıkarmıyorum

ay kızlar bende aynı iştahım gitti birde sabah yediklerimi çıkarır oldum fenalardayım

Benim bir dönem iştahım gitti ama hangi haftaydı hatırlamıyorum 1 hafta bile sürmemişti. Sonra tekrar açıldı. Yediğini çıkartman kötü olmuş ya.

kızlar benimde 23 hafta civarında aynı mide bulantılarım oldu. yemek yemek zor geliyodu. ama şimdi maşallah açık boğazım bulduğum herşeyi yiyesim var

Benim bir dönem iştahım gitti ama hangi haftaydı hatırlamıyorum 1 hafta bile sürmemişti. Sonra tekrar açıldı. Yediğini çıkartman kötü olmuş ya.
midemimi üşüttüm acaba bilmiyorum ama her sabah çıkartmıyorum arada geliyor başıma birde düzgün kahvaltı yapıyorum masadan kalkıyorum gidiyor e işe geç kalıyorum sonra simit ile idare ediyorum

kızlar benimde 23 hafta civarında aynı mide bulantılarım oldu. yemek yemek zor geliyodu. ama şimdi maşallah açık boğazım bulduğum herşeyi yiyesim var
sanki bu ara karın biraz fazla gergin bebek baskımı yapıyor acaba :) ilk hamilelik olabilir değişik şeyler

Aynı ben

midemimi üşüttüm acaba bilmiyorum ama her sabah çıkartmıyorum arada geliyor başıma birde düzgün kahvaltı yapıyorum masadan kalkıyorum gidiyor e işe geç kalıyorum sonra simit ile idare ediyorum

Simit daha kötü yapar aslında susamı falan mideni yakar.

yok canım 24+0 bugün
24 bitmiş 25'e başlıyorsun işte benimde çarşamba günü 24 bitiyor.

Yaa sorma canımm.bende patlama anından yarım saat kdr önce stadın önündeydim canım bişey çekti diye ortakoye gidiyoduk eşim ve oğlumla hatta maçı dışardan beleştepeden izleyenlere baktık yorum yaptık havada güzeldi çok kalabalıktı dışarısı yılbaşı süslemelerini izledik..okdr insan gitti ki kendime sevinemiyorum bile hepimiz orda olabilirdk Allah ailelerine sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…