- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.141
Neden oldu acaba? Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıp iştah kaybına neden oluyormuş ama daha erken bunun için. Sen yine de zorla kendini yumurtanı,peynirini ye mutlaka.Nerseyse bir haftadır böyle normalde kahvaltı yapatken doymak bilmem nedense yiğemiyorum yumurtayı bile zorla bitiriyorum bebek zayıf kalacak diye korkuyorum
zorlamasam hiç bişey yemem o derece televizyon karşısında yavaş yavaş bir satte ancak bitiriyorumNeden oldu acaba? Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıp iştah kaybına neden oluyormuş ama daha erken bunun için. Sen yine de zorla kendini yumurtanı,peynirini ye mutlaka.
Sen ye de 2 saatte ye istersenzorlamasam hiç bişey yemem o derece televizyon karşısında yavaş yavaş bir satte ancak bitiriyorum
öyle oluyor işta ağır ağır gidiyor mideme bişeylerSen ye de 2 saatte ye istersen
Kaç haftalıksını normalmi bu haftada acaba bende de aynı durum midem bulanıyor Allahtan çıkarmıyorumkendimi şişmiş patlayacak gibi hissediyorum.midem hiç rahat değil iştahım nereye gitti bilmiyorum cumartesi kontrole gittim bende herşey yolundaydı çok şükür.
ay kızlar bende aynı iştahım gitti birde sabah yediklerimi çıkarır oldum fenalardayım
kendimi şişmiş patlayacak gibi hissediyorum.midem hiç rahat değil iştahım nereye gitti bilmiyorum cumartesi kontrole gittim bende herşey yolundaydı çok şükür.
23 ün içindeyim 22+6Kaç haftalıksını normalmi bu haftada acaba bende de aynı durum midem bulanıyor Allahtan çıkarmıyorum
midemimi üşüttüm acaba bilmiyorum ama her sabah çıkartmıyorum arada geliyor başıma birde düzgün kahvaltı yapıyorum masadan kalkıyorum gidiyor e işe geç kalıyorum sonra simit ile idare ediyorumBenim bir dönem iştahım gitti ama hangi haftaydı hatırlamıyorum 1 hafta bile sürmemişti. Sonra tekrar açıldı. Yediğini çıkartman kötü olmuş ya.
bende bugün 24 haftalık oldum23 ün içindeyim 22+6
sanki bu ara karın biraz fazla gergin bebek baskımı yapıyor acaba :) ilk hamilelik olabilir değişik şeylerkızlar benimde 23 hafta civarında aynı mide bulantılarım oldu. yemek yemek zor geliyodu. ama şimdi maşallah açık boğazım bulduğum herşeyi yiyesim var
24 ü doldurdun mu yani :)bende bugün 24 haftalık oldum
yok canım 24+0 bugün24 ü doldurdun mu yani :)
aramız da bir gün mü var yani :)yok canım 24+0 bugün
Geçsin biran önce enerjim sıfıra düşüyor bebişim besleniyormu diye düşünüyorumsanki bu ara karın biraz fazla gergin bebek baskımı yapıyor acaba :) ilk hamilelik olabilir değişik şeyler
Aynı benkızlar benimde 23 hafta civarında aynı mide bulantılarım oldu. yemek yemek zor geliyodu. ama şimdi maşallah açık boğazım bulduğum herşeyi yiyesim var
midemimi üşüttüm acaba bilmiyorum ama her sabah çıkartmıyorum arada geliyor başıma birde düzgün kahvaltı yapıyorum masadan kalkıyorum gidiyor e işe geç kalıyorum sonra simit ile idare ediyorum
24 bitmiş 25'e başlıyorsun işte benimde çarşamba günü 24 bitiyor.yok canım 24+0 bugün
Ayyy evet :) aynı zamanda doğacak bebişler belki aynı günaramız da bir gün mü var yani :)
Yaa sorma canımm.bende patlama anından yarım saat kdr önce stadın önündeydim canım bişey çekti diye ortakoye gidiyoduk eşim ve oğlumla hatta maçı dışardan beleştepeden izleyenlere baktık yorum yaptık havada güzeldi çok kalabalıktı dışarısı yılbaşı süslemelerini izledik..okdr insan gitti ki kendime sevinemiyorum bile hepimiz orda olabilirdk Allah ailelerine sabır versinGünaydınlaaaaarrr... İyi haftalar diliyorum herkese. Haftasonu korkulu anlar geçirdim patlamadan dolayı. Benim bütün ailem nişantaşı ve beşikataşta, illaki patlama olan yol kullanılıyor. Uzakta olmak çok kötü oluyor böyle durumlarda. Neyse ki herkes iyi çok şükür ama pisi pisine giden canlara insan kayıtsız kalamıyor. Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.
Cumartesi doktor kontrolümüz vardı, benim doktorum 15 günde 1 çağırıyor. 23+3 te boy 31-32cm kilo 625 gr dı. Herheangi bir problem yok çok şükür. Yalnız doktorum artık çoğunlukla et tüketmemi istedi. Karbonhidratı tam buğday ekmeği haricinde tüketme dedi. Market tavuğu yeme kesinlikle dedi. BU tavuk olayını en başta da söylemişti zaten hamileliğim boyunca 2 kere tavuk yedim. Balık yesende balık yağını da içmeye başla dedi. Akşamları acıkırsan çayın yanında kavrulmamış kuruyemiş ye 1 kase dedi. Biz zaten hamilelikten önce de eşimle hep çiğ badem, fındık, ceviz yiyorduk ama bademden nedense tiksindim şimdi görmek bile istemiyorum. Fındık ve cevizden devam ediyorum. YEmeklerinde zeytinyağı kullan dedi ki zaten bizim eve zeytinyağından başka yağ asla girmez. Ailemde şeker olduğu için şeker taramasını tavsiye etti. 2 hafta süren var düşün taşın, riskli gruptasın yaptırman yararına, istiyorsan geldiğin zaman aç gel yapalım dedi. BEn baştan istemiyordum hatta burada da hep yaptırmicam demiştim, sadece açlık tokluğa baktırırım diyordum ama yaptırmaya karar verdim. Amerika ve İngiltereden 2 prof. la yazıştım. Onlar da zararı olmadığını yaptırılması gerektiğini söylediler. Amerikadakinden zaten böyle bir cvp bekliyordum çünkü orada anneye sormuyorlar bile şeker taraması mecburi.
Sonuç olarak 2 hafta sonra şeker taraması yaptıracağım. Birazdan da sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşımın 2. dozu yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?