- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.161
canım herkeste farklı farklı ama göbek büyüyor gerginlik olması normal bol bol krem sür. benim karnım kaşınıp gerildiyse krem sürüyorum hemen etki etmeye başlıyor.sanki bu ara karın biraz fazla gergin bebek baskımı yapıyor acaba :) ilk hamilelik olabilir değişik şeyler
Allah korumuş canım ya. Kardeşimde kız arkadaşıyla yarım saat önce geçmiş arabayla tam stad boşaltılırken. Deli gibi trafik vardı dedi iyiki o zamana denk gelmemişsiniz. İnsan sevdiklerine birşey olmadı diye seviniyor ama işte giden canlar ve arkadlarında bıraktıkları içinde çok üzülüyoruz. Babamın yanında çalışan güvenlikçilerden bir kız vardı onun nişanlısı şehit olan polislerden biriymiş ve çok feci hale gelmiş vücudu. Allah sabır versin çok zor.Yaa sorma canımm.bende patlama anından yarım saat kdr önce stadın önündeydim canım bişey çekti diye ortakoye gidiyoduk eşim ve oğlumla hatta maçı dışardan beleştepeden izleyenlere baktık yorum yaptık havada güzeldi çok kalabalıktı dışarısı yılbaşı süslemelerini izledik..okdr insan gitti ki kendime sevinemiyorum bile hepimiz orda olabilirdk Allah ailelerine sabır versin
olsun be bebişler sağlıklı olsun acılara katlanırız :)canım herkeste farklı farklı ama göbek büyüyor gerginlik olması normal bol bol krem sür. benim karnım kaşınıp gerildiyse krem sürüyorum hemen etki etmeye başlıyor.
daha sırt ağrıları ve mide ağrıları bekliyor sırada
nasip ya nasıl karşılaştık :)Ayyy evet :) aynı zamanda doğacak bebişler belki aynı gün
arasına çikolata koyup yedimAynı ben
Simit daha kötü yapar aslında susamı falan mideni yakar.
24 bitmiş 25'e başlıyorsun işte benimde çarşamba günü 24 bitiyor.
beslemeye çalışıyom ben hiç değilse süt içiyom aceleden inşallah işe yarar :)G
Geçsin biran önce enerjim sıfıra düşüyor bebişim besleniyormu diye düşünüyorum
kaçıncı haftada yaptırılıyor :) benim tokluk şekerim düşük yaptırsam bir bakılsa iyi olur sanki :)Gunaydin :) biz de doktordan geldik.cok şükür bebişim iyi.Doktor tekrardan heryerine bakti rahim uzunluguna falan .cok asagida hissediyorum vuruyo girisine falan dedim normaldir dedi basi asagidaymis dönüyor ama plesaanta plmasi grrekn yerdeymis şükür.evhamlaniyodum merak etme dedi.bide cati kemigimi sordum cok aciyo diye yururken yatakta sag sol yaparken baskidan oluyo gittikcede artar dedi bildigim gibi artik idare edicez.burdan bi arkadas da sormustu.seker testini önerdi tibbi olarak kendide yaptirmis 2 baklava esitmis icilen seker.arasattayim seker ciksada zaten tek diyet veriliyo sen dikkat ederim yemem diyorsan yaptirma dedi.risklerinden bahsetti...siz ne dusunuyorsunuz?
Aynen nasip :)nasip ya nasıl karşılaştık :)
Bende ballı süt içiyorumbeslemeye çalışıyom ben hiç değilse süt içiyom aceleden inşallah işe yarar :)
en zor anlarda süt kurtarıcı gibi :)Bende ballı süt içiyorum
Riskleri neymiş peki neler dedi doktorGunaydin :) biz de doktordan geldik.cok şükür bebişim iyi.Doktor tekrardan heryerine bakti rahim uzunluguna falan .cok asagida hissediyorum vuruyo girisine falan dedim normaldir dedi basi asagidaymis dönüyor ama plesaanta plmasi grrekn yerdeymis şükür.evhamlaniyodum merak etme dedi.bide cati kemigimi sordum cok aciyo diye yururken yatakta sag sol yaparken baskidan oluyo gittikcede artar dedi bildigim gibi artik idare edicez.burdan bi arkadas da sormustu.seker testini önerdi tibbi olarak kendide yaptirmis 2 baklava esitmis icilen seker.arasattayim seker ciksada zaten tek diyet veriliyo sen dikkat ederim yemem diyorsan yaptirma dedi.risklerinden bahsetti...siz ne dusunuyorsunuz?
Oldu oldu şükür sütü severim yoksa işim iyice zorduen zor anlarda süt kurtarıcı gibi :)
Gözünaydın cnm ya benimde ara ara aşağı vuruyo mesaneme doğru sanki koşa koşa lavaboya gidiorum döndükleri pozisyona göre değişiyo demekkiGunaydin :) biz de doktordan geldik.cok şükür bebişim iyi.Doktor tekrardan heryerine bakti rahim uzunluguna falan .cok asagida hissediyorum vuruyo girisine falan dedim normaldir dedi basi asagidaymis dönüyor ama plesaanta plmasi grrekn yerdeymis şükür.evhamlaniyodum merak etme dedi.bide cati kemigimi sordum cok aciyo diye yururken yatakta sag sol yaparken baskidan oluyo gittikcede artar dedi bildigim gibi artik idare edicez.burdan bi arkadas da sormustu.seker testini önerdi tibbi olarak kendide yaptirmis 2 baklava esitmis icilen seker.arasattayim seker ciksada zaten tek diyet veriliyo sen dikkat ederim yemem diyorsan yaptirma dedi.risklerinden bahsetti...siz ne dusunuyorsunuz?
Teşekkür ederim bende haftaya yaptırcam 25 haftalık olacaz ailede şeker olduğu içinmecbur yaptırcam zaten saçma şansım yokmnt neslim33 24-28.haftalar arasi yapiliyor canim.Iri bebek oluyormus dogum sonrasi ani seker dusmesi olup kayiplar olabilirmis Allah korusun.yani gebelik sekerin varsa suan yapilcak bisi yok zaten diyet yapiyorsun hamurisi tatli dengeli olucak seker hastalari gibi.Bunda sadece bebegin sekeri olabilir ihtimalini önceden bilip dogum sonrasi ona gore önlem aliniyor.benim ikizleri olan arkadasimda cikmisti seker dikkat ediyordu sadece dogumdan sonra baska bisi yasamadi bebeklerde seker cikmadi.
Gunaydin :) biz de doktordan geldik.cok şükür bebişim iyi.Doktor tekrardan heryerine bakti rahim uzunluguna falan .cok asagida hissediyorum vuruyo girisine falan dedim normaldir dedi basi asagidaymis dönüyor ama plesaanta plmasi grrekn yerdeymis şükür.evhamlaniyodum merak etme dedi.bide cati kemigimi sordum cok aciyo diye yururken yatakta sag sol yaparken baskidan oluyo gittikcede artar dedi bildigim gibi artik idare edicez.burdan bi arkadas da sormustu.seker testini önerdi tibbi olarak kendide yaptirmis 2 baklava esitmis icilen seker.arasattayim seker ciksada zaten tek diyet veriliyo sen dikkat ederim yemem diyorsan yaptirma dedi.risklerinden bahsetti...siz ne dusunuyorsunuz?
Evet canim dogumda yi oluyor galiba.dogum yaparken ebe demisti senin gibi yolum olsun kac tane dogum yaparim sezaryansiz demisti.kizimdada cok acimisti eger cok ayakta kaldiysam yada yuruduysem aci basliyo sanki bi yere vurmusum cürümüs gibi.uyurken bacak arasina yastik koyup uyursam dinleniyo azaliyo.uzaniyorum bende artik napalim:)Çatı kemiği ağrısı bende de var canım bayadır. Şimdilik çok zorlamıyor ama yürürken daha fazla hissediliyor. Normal doğum yapabilirmişim hiç bir engel yokmuş doktorum öyle söyledi. Sanırım vücut doğuma hazırlık yapıyor.
iri bebek derken canım bebek şeker hastası ise mi ?mnt neslim33 24-28.haftalar arasi yapiliyor canim.Iri bebek oluyormus dogum sonrasi ani seker dusmesi olup kayiplar olabilirmis Allah korusun.yani gebelik sekerin varsa suan yapilcak bisi yok zaten diyet yapiyorsun hamurisi tatli dengeli olucak seker hastalari gibi.Bunda sadece bebegin sekeri olabilir ihtimalini önceden bilip dogum sonrasi ona gore önlem aliniyor.benim ikizleri olan arkadasimda cikmisti seker dikkat ediyordu sadece dogumdan sonra baska bisi yasamadi bebeklerde seker cikmadi.
Gözün aydın canım. Benim bebişte hep alttan vuruyor gün içinde. Sadece uzandığım zaman yukarılarda hissediyorum sağdan soldan falan tekmeliyor ya da kafa atıyor anlamıyorum artık ne yaptığınıGunaydin :) biz de doktordan geldik.cok şükür bebişim iyi.Doktor tekrardan heryerine bakti rahim uzunluguna falan .cok asagida hissediyorum vuruyo girisine falan dedim normaldir dedi basi asagidaymis dönüyor ama plesaanta plmasi grrekn yerdeymis şükür.evhamlaniyodum merak etme dedi.bide cati kemigimi sordum cok aciyo diye yururken yatakta sag sol yaparken baskidan oluyo gittikcede artar dedi bildigim gibi artik idare edicez.burdan bi arkadas da sormustu.seker testini önerdi tibbi olarak kendide yaptirmis 2 baklava esitmis icilen seker.arasattayim seker ciksada zaten tek diyet veriliyo sen dikkat ederim yemem diyorsan yaptirma dedi.risklerinden bahsetti...siz ne dusunuyorsunuz?
arasına çikolata koyup yedimaçlık başağrısı yapıyor ne bulsam yesem şifa gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?