2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
a demek ki bebişler hep aynı benimde altta hissediyom pıt pıt yatınca karnımda :) yaramaz bebeler.ya şeker beni korkuttu şimdi bebeğime doktor uzun boylu falan dedi acaba iri falan mı doğar inşallah öyle bişi hiçbirimizde çıkmaz.iş arkadaşımda hamilelikten ötürü şeker olmuştu ama bebeği de kendide doğumdan sonra normaldi. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider :)

Boy değilde daha çok kiloyu etkiliyor. Benim oğlanda boya göre 2 hafta önden gidiyor. Şeker çıksa bile diyet veriyorlar doğuma kadar işte yaklaşık 10-12 hafta diyet yapıyorsun. Benim iş yerinde de arkadaşım 2 çocuk doğurdu 2 hamileliğinde de gebelik şekeri çıktı. Diyet yaptı son dönemlerinde hep. Kendisinde de çocuklarda da bir sorun olmadı. Ama 2 kızı da 4 kilonun üstünde doğdu.

:) baya ele avuca gelecek şekilde doğmuşlar sağlıkları iyi olsun da :)

Merhaba kızlar bugün detaylı usg çekildi kızımın tüm iç organlarına bakıldı herşey iyi gelişimi normal çok şükür ancak barsak parlaklığı göründü canım sıkıldı internette okuyunca bi kaç nedeni olabiliyormuş ama zamanla kendiliğinden de geçebiliyormuş Allah ım inşallah kendiliğinden geçer başına böyle bi durum gelen ve düzelen var mı arkadaşlar??

Bu barsak parlaklığı birçok kişide çıkıyor. Genelde düzeldiğini okudum yani çok can sıkacak bir durum değil sanırım. Burada olan varsa da düzelmesi için beklemesi gerekiyor. Bence şubat ve mart annelerinin grubuna yazarsan oradan daha iyi cevaplar alabilirsin. Onlar bizden çok önce girdiler detaylıya böyle birşey yaşayan vardır sonucunu paylaşır mutlaka.

İnşallah canım radyolog ta öle dedi izlenmesi lazım ama korkma dedi ... doğru diyosun birde onlara sorayım canım teşekkür ederim..

kızlar benim düğün tarihim 9 temmuz sat ise 6 temmuz şimdi eşimin akrabaları tutturmuş düğün öncesinden mi bebek diye.. beni çıldırtıyorlar.. temmuzdan buyana sayınca beş ay gecmiş ben nasıl 5 bucuk aylık hamileymişim diye soruyorlarmış.. ben bu cahil insanları nasıl susturabilirim bir akıl verseniz

Benım arkadasım da boyle bır sorun cıkmıstı..1 ay sonra kontrole gıttı..gıttıgınde gecmişti..

Hiç duyma canım yaaa anlamazlar böyleleri kime neymiş düğünden öncemi sonramı

Sen olanı anlatsan yani gebelik haftasını sayarken son adet tarihinden başlanıyor falan diye anlamaz bunlar. Ne kadar sinir bozucu insanlar ya üşenmeyip onun hesabını mı yapıyorlar? Terbiyesizlik!! Zaten sen 5,5 aylık olmuyorsunki. Bak benim bugün 166. günüm ben 5,5 aylık oluyorum. Seninle 1 hafta var aramızda. 5,5 demeseydin keşke.

environmentaleng canim üzülme aciklama yapcak kadar yakinlar mi akrabalari?nasil inasnlarin namusuna laf uzatabiliyorlar boyle kolay anlamiyorum.Laf anlatmaya degecek kadar yakinlar mi degilseler hic ugrasma eger cok laf söz cikarip sıkınti ediliyorsa o cahillere anlayabileceklere anlat anlamayack tiptelerse dügün gecesi oldu dersin o cahiller anca öyle anlar bi suru hikaye gezer ya dugun gecesi hamile kalmis diye eski kafalarda...dügün günu bile kalinabilir hem Nasip etmis Allah denk gelmis olmustur... yada simarik83 un dedigi gibi yanlis ifade ettim 5 aylik dersin.

canım boşver takma kafana keşke söylemeseydin en baştan. genelde öyle düşünürler çünkü. kv söyle sustursun onları. evlenmeden önce olsa onlara ne ayrıca oh canıma değsin de geç

Ayy allahım yarabbim. Millet üşenmemiş onu mu hesaplamış yani. Kime ne sonuçta nikahlı kocan. Hiç takılma kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Üzme kendini bunun içinde. Bide dert anlatacağım diye uğraşma.

İkili testin iyiyse , doktorların bilebilecegi başka bulgular eşlik etmiyorsa parlakliklar önemli bir şeye işaret etmiyor canım için rahat olsun.. kalsiyum birikmesi demişti benim perinatologum, zamanla kaybolur takip eder doktor önemli oldugunu dusunurse zaten..
Şöyle düşün biz de doktora gidince midemizde oramizda buramizda önemli olmasa da bazı şeyler çıkabiliyor %100 sağlıklıyım diyen yoktur herhalde. Ama gayet yaşamımıza devam ediyoruz. Biz bebekken bu kdr teknoloji yokmuş şimdi her şey görülüyor o yüzden daha fazla kafaya takacak şey çıkıyor.. merak etme önemli bir şey olsa çok daha farklı bir takip gerektirirdi. Her şeyin iyi olacağına inanıp dua etmeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…