- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.181
a demek ki bebişler hep aynı benimde altta hissediyom pıt pıt yatınca karnımda :) yaramaz bebeler.ya şeker beni korkuttu şimdi bebeğime doktor uzun boylu falan dedi acaba iri falan mı doğar inşallah öyle bişi hiçbirimizde çıkmaz.iş arkadaşımda hamilelikten ötürü şeker olmuştu ama bebeği de kendide doğumdan sonra normaldi. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider :)Gözün aydın canım. Benim bebişte hep alttan vuruyor gün içinde. Sadece uzandığım zaman yukarılarda hissediyorum sağdan soldan falan tekmeliyor ya da kafa atıyor anlamıyorum artık ne yaptığını
Ben şeker taramasını yaptırmaya karar verdim. Ama çok araştırdım yaklaşık 1 aydır bunu araştırıyorum bir sürü doktorla, prof. la yazıştım. Sonunda yaptırmaya karar verdim çünkü yaptırmazsam ve eğer bende şeker varsa bebeğe zararı çok fazla oluyormuş. Hem iri doğuyor hem de şeker hastası doğma ihtimali bile varmış. Gözüm korktu yaptırıcam
Ohhh afiyet olsun
Boy değilde daha çok kiloyu etkiliyor. Benim oğlanda boya göre 2 hafta önden gidiyor. Şeker çıksa bile diyet veriyorlar doğuma kadar işte yaklaşık 10-12 hafta diyet yapıyorsun. Benim iş yerinde de arkadaşım 2 çocuk doğurdu 2 hamileliğinde de gebelik şekeri çıktı. Diyet yaptı son dönemlerinde hep. Kendisinde de çocuklarda da bir sorun olmadı. Ama 2 kızı da 4 kilonun üstünde doğdu.a demek ki bebişler hep aynı benimde altta hissediyom pıt pıt yatınca karnımda :) yaramaz bebeler.ya şeker beni korkuttu şimdi bebeğime doktor uzun boylu falan dedi acaba iri falan mı doğar inşallah öyle bişi hiçbirimizde çıkmaz.iş arkadaşımda hamilelikten ötürü şeker olmuştu ama bebeği de kendide doğumdan sonra normaldi. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider :)
:) baya ele avuca gelecek şekilde doğmuşlar sağlıkları iyi olsun da :)Boy değilde daha çok kiloyu etkiliyor. Benim oğlanda boya göre 2 hafta önden gidiyor. Şeker çıksa bile diyet veriyorlar doğuma kadar işte yaklaşık 10-12 hafta diyet yapıyorsun. Benim iş yerinde de arkadaşım 2 çocuk doğurdu 2 hamileliğinde de gebelik şekeri çıktı. Diyet yaptı son dönemlerinde hep. Kendisinde de çocuklarda da bir sorun olmadı. Ama 2 kızı da 4 kilonun üstünde doğdu.
Bu barsak parlaklığı birçok kişide çıkıyor. Genelde düzeldiğini okudum yani çok can sıkacak bir durum değil sanırım. Burada olan varsa da düzelmesi için beklemesi gerekiyor. Bence şubat ve mart annelerinin grubuna yazarsan oradan daha iyi cevaplar alabilirsin. Onlar bizden çok önce girdiler detaylıya böyle birşey yaşayan vardır sonucunu paylaşır mutlaka.Merhaba kızlar bugün detaylı usg çekildi kızımın tüm iç organlarına bakıldı herşey iyi gelişimi normal çok şükür ancak barsak parlaklığı göründü canım sıkıldı internette okuyunca bi kaç nedeni olabiliyormuş ama zamanla kendiliğinden de geçebiliyormuş Allah ım inşallah kendiliğinden geçerbaşına böyle bi durum gelen ve düzelen var mı arkadaşlar??
Bu barsak parlaklığı birçok kişide çıkıyor. Genelde düzeldiğini okudum yani çok can sıkacak bir durum değil sanırım. Burada olan varsa da düzelmesi için beklemesi gerekiyor. Bence şubat ve mart annelerinin grubuna yazarsan oradan daha iyi cevaplar alabilirsin. Onlar bizden çok önce girdiler detaylıya böyle birşey yaşayan vardır sonucunu paylaşır mutlaka.
Benım arkadasım da boyle bır sorun cıkmıstı..1 ay sonra kontrole gıttı..gıttıgınde gecmişti..Merhaba kızlar bugün detaylı usg çekildi kızımın tüm iç organlarına bakıldı herşey iyi gelişimi normal çok şükür ancak barsak parlaklığı göründü canım sıkıldı internette okuyunca bi kaç nedeni olabiliyormuş ama zamanla kendiliğinden de geçebiliyormuş Allah ım inşallah kendiliğinden geçerbaşına böyle bi durum gelen ve düzelen var mı arkadaşlar??
Hiç duyma canım yaaa anlamazlar böyleleri kime neymiş düğünden öncemi sonramıkızlar benim düğün tarihim 9 temmuz sat ise 6 temmuz şimdi eşimin akrabaları tutturmuş düğün öncesinden mi bebek diye.. beni çıldırtıyorlar.. temmuzdan buyana sayınca beş ay gecmiş ben nasıl 5 bucuk aylık hamileymişim diye soruyorlarmış.. ben bu cahil insanları nasıl susturabilirim bir akıl verseniz
Sen olanı anlatsan yani gebelik haftasını sayarken son adet tarihinden başlanıyor falan diye anlamaz bunlar. Ne kadar sinir bozucu insanlar ya üşenmeyip onun hesabını mı yapıyorlar? Terbiyesizlik!! Zaten sen 5,5 aylık olmuyorsunki. Bak benim bugün 166. günüm ben 5,5 aylık oluyorum. Seninle 1 hafta var aramızda. 5,5 demeseydin keşke.kızlar benim düğün tarihim 9 temmuz sat ise 6 temmuz şimdi eşimin akrabaları tutturmuş düğün öncesinden mi bebek diye.. beni çıldırtıyorlar.. temmuzdan buyana sayınca beş ay gecmiş ben nasıl 5 bucuk aylık hamileymişim diye soruyorlarmış.. ben bu cahil insanları nasıl susturabilirim bir akıl verseniz
Benım arkadasım da boyle bır sorun cıkmıstı..1 ay sonra kontrole gıttı..gıttıgınde gecmişti..
canım boşver takma kafana keşke söylemeseydin en baştan. genelde öyle düşünürler çünkü. kv söyle sustursun onları. evlenmeden önce olsa onlara ne ayrıca oh canıma değsin de geçkızlar benim düğün tarihim 9 temmuz sat ise 6 temmuz şimdi eşimin akrabaları tutturmuş düğün öncesinden mi bebek diye.. beni çıldırtıyorlar.. temmuzdan buyana sayınca beş ay gecmiş ben nasıl 5 bucuk aylık hamileymişim diye soruyorlarmış.. ben bu cahil insanları nasıl susturabilirim bir akıl verseniz
:))) çıbanın başı kv zaten en güzeli ohhh demek evet:))canım boşver takma kafana keşke söylemeseydin en baştan. genelde öyle düşünürler çünkü. kv söyle sustursun onları. evlenmeden önce olsa onlara ne ayrıca oh canıma değsin de geç
Ayy allahım yarabbim. Millet üşenmemiş onu mu hesaplamış yani. Kime ne sonuçta nikahlı kocan. Hiç takılma kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Üzme kendini bunun içinde. Bide dert anlatacağım diye uğraşma.kızlar benim düğün tarihim 9 temmuz sat ise 6 temmuz şimdi eşimin akrabaları tutturmuş düğün öncesinden mi bebek diye.. beni çıldırtıyorlar.. temmuzdan buyana sayınca beş ay gecmiş ben nasıl 5 bucuk aylık hamileymişim diye soruyorlarmış.. ben bu cahil insanları nasıl susturabilirim bir akıl verseniz
Hiç şaşırmadım çıban başının kv olduğuna:))) çıbanın başı kv zaten en güzeli ohhh demek evet:))
:))) çıbanın başı kv zaten en güzeli ohhh demek evet:))
Merhaba kızlar bugün detaylı usg çekildi kızımın tüm iç organlarına bakıldı herşey iyi gelişimi normal çok şükür ancak barsak parlaklığı göründü canım sıkıldı internette okuyunca bi kaç nedeni olabiliyormuş ama zamanla kendiliğinden de geçebiliyormuş Allah ım inşallah kendiliğinden geçerbaşına böyle bi durum gelen ve düzelen var mı arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?