- 5 Ağustos 2016
- 472
- 591
- 18
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.201
Canım fiyatlar arasında fark çok doğrusu ben genelde 5'li takımlardan aldım 25 tl yede var 70'e de öyle düşünüldüğü gibi çok çok ucuz bir yer değil haklısın kısmet baby ve aziz bebeden alışveriş yaptım genelde daha kapsamlıydı ve ürünler daha kaliteliydi gidersen gir mutlakaHadi yaaa güzel şeyler var mı bende değişik tulumlar bakıyorum kedili kopekli fiyatlar nasıl eminonu olmasına rağmen pek uygun değildi son gittiğimde
Canım adı üstünde cahiller susturamazsın böyle bişeyle sana geldiklerine göre anlatsanda anlamazlar çünkü anlamak istemezler açıklama yapmak zorunda da hissetme kendini senin özelin sonuçtakızlar benim düğün tarihim 9 temmuz sat ise 6 temmuz şimdi eşimin akrabaları tutturmuş düğün öncesinden mi bebek diye.. beni çıldırtıyorlar.. temmuzdan buyana sayınca beş ay gecmiş ben nasıl 5 bucuk aylık hamileymişim diye soruyorlarmış.. ben bu cahil insanları nasıl susturabilirim bir akıl verseniz
Bende eve gelince baktım aldığım 20 li fiyatı internette 215 di en ucuz bir yerde 190 a buldum.bense 150 ye aldım.ara ara indirimler oluyormuş bazı ürünlerde.ona denk geldim galiba.çok uyguna almış oldum.Fiyatlar gayet iyimiş. Ben de ocak ayında geleceğim İstanbul'a ve bir havuzluhan çıkarması yapacağım. Aziz Bebe'nin 10'lu çıkışları internette 170tl civarı 20'li çıkışları da 220tl civarında. Senin söylediğin fiyatlarla çok fark varmış. En mantıklısı ordan almak sanırım.
Burda senin durumunu yaşayan arkadaşlar vardı.benim bildiğim tek başına anlam ifade etmiyor.diğer organlarada bakılıyor.çoğu kendiliğinden geçiyormuş.inşallah seninde öyle olur.Merhaba kızlar bugün detaylı usg çekildi kızımın tüm iç organlarına bakıldı herşey iyi gelişimi normal çok şükür ancak barsak parlaklığı göründü canım sıkıldı internette okuyunca bi kaç nedeni olabiliyormuş ama zamanla kendiliğinden de geçebiliyormuş Allah ım inşallah kendiliğinden geçerbaşına böyle bi durum gelen ve düzelen var mı arkadaşlar??
Onlara ne oluyorsa.istersen önceden olsun.ne garip bu insanlar ya milletin evlilik öncesi ilişkisi ayıp günah onun milletin yatakodası muhabbeti yapması ayıp değil ama.gerdek gecesi de geç bence.onlar ovulasyondan adet döngüsünden anlamazlar bence.kızlar benim düğün tarihim 9 temmuz sat ise 6 temmuz şimdi eşimin akrabaları tutturmuş düğün öncesinden mi bebek diye.. beni çıldırtıyorlar.. temmuzdan buyana sayınca beş ay gecmiş ben nasıl 5 bucuk aylık hamileymişim diye soruyorlarmış.. ben bu cahil insanları nasıl susturabilirim bir akıl verseniz
Cnm biyerde tansiyon yuksekliginden bahsetmissn bnmde tansiynm oyle cikio dr.n ne dedi ellerinde gece uyurkn uyusma oluomuSen olanı anlatsan yani gebelik haftasını sayarken son adet tarihinden başlanıyor falan diye anlamaz bunlar. Ne kadar sinir bozucu insanlar ya üşenmeyip onun hesabını mı yapıyorlar? Terbiyesizlik!! Zaten sen 5,5 aylık olmuyorsunki. Bak benim bugün 166. günüm ben 5,5 aylık oluyorum. Seninle 1 hafta var aramızda. 5,5 demeseydin keşke.
Bugün annem ordaymış chicconun bi çıkışını almış 150 demişler ama indirim yapcaklardı en son kaça aldı bilmiyorum yatın öğrenirim fotosunu yolladı ekliyorum.Bende eve gelince baktım aldığım 20 li fiyatı internette 215 di en ucuz bir yerde 190 a buldum.bense 150 ye aldım.ara ara indirimler oluyormuş bazı ürünlerde.ona denk geldim galiba.çok uyguna almış oldum.
Ben bugün tetanozun 2. dozu için sağlık ocağına gitmiştim orda 13/7 çıktı hemşire tuzu kes dedi 14 ve üstü sıkıntıymış. Bir de sabah şişkinliklerin oluyosa doktoruna danış dedi akşam şişkinlikleri önemli değilmiş. Gece uyurken uyuşma olmuyo bende. Bu 2 hafta tansiyonumu kontrol edicem eğer yükselme olursa doktoruma giderim hemen.Cnm biyerde tansiyon yuksekliginden bahsetmissn bnmde tansiynm oyle cikio dr.n ne dedi ellerinde gece uyurkn uyusma oluomu
Canim ben bugun doktora gittim 12 saatte bir hareket etmesi lazim 2 saatte 10 hareket say dedi.gittikce bu sıklaşcakmisKızlar merhaba herkese iyi akşamlar bebişinizin hareketini hergün aynı mı hissediyorsunuz mesela ben dün çok yoğun hissettim bugün daha azdı bunlar normalmi sizce fazla takıyorum galiba.. Bu arada tam 22haftalığım.
Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar bebişinizin hareketini hergün aynı mı hissediyorsunuz mesela ben dün çok yoğun hissettim bugün daha azdı bunlar normalmi sizce fazla takıyorum galiba.. Bu arada tam 22haftalığım.
Canim ben bugun doktora gittim 12 saatte bir hareket etmesi lazim 2 saatte 10 hareket say dedi.gittikce bu sıklaşcakmis
Hareketlerin sayımı 28haftadan itibaren başlanmalı diye biliyorum ama genede saymaya çalışıyorum soluma yatıp anlamadjm bende benim oğlan hayın heralde çok az hareket ediyorı:)Yine bu galiba en alt limitler internetten okuduklarim daha farkli soyluyo.asıl 28.haftadan sonra daha anlamli.benim 2 hafta once bi gun cok hareketli diger gun azdi.23.hafta basindan beri daha duzenli olmaya basladi
Paronayaklığım üstümde canım hiç sormaaaBana da doktorum bebek 1 kg olsun hareketlerini daha düzenli ve sık hissediceksin dedi. O yüzden şimdilerde bir gün az bir gün fazla hissetmemiz normal canım
Hadi bakalım merak ettim mağaza fiyatınada bak annenin aldığı fiyatla karşılaştıralım yarın.Eki Görüntüle 1923991
Bugün annem ordaymış chicconun bi çıkışını almış 150 demişler ama indirim yapcaklardı en son kaça aldı bilmiyorum yatın öğrenirim fotosunu yolladı ekliyorum.
Ben bugün tetanozun 2. dozu için sağlık ocağına gitmiştim orda 13/7 çıktı hemşire tuzu kes dedi 14 ve üstü sıkıntıymış. Bir de sabah şişkinliklerin oluyosa doktoruna danış dedi akşam şişkinlikleri önemli değilmiş. Gece uyurken uyuşma olmuyo bende. Bu 2 hafta tansiyonumu kontrol edicem eğer yükselme olursa doktoruma giderim hemen.
Bende internetren oyle okudum ama doktor bugun öyle dedi.Hareketli bi bebegin var dedi.Önemli olan hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra uzun süre hic hissetmemek diye biliyorum.Hareketlerin sayımı 28haftadan itibaren başlanmalı diye biliyorum ama genede saymaya çalışıyorum soluma yatıp anlamadjm bende benim oğlan hayın heralde çok az hareket ediyorı:)
Olmazsa yarın doktoru bir arayıp soracağım benimde doktorda çok harekttli diyor canım ama ben bugün az hissettimBende internetren oyle okudum ama doktor bugun öyle dedi.Hareketli bi bebegin var dedi.Önemli olan hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra uzun süre hic hissetmemek diye biliyorum.deli_mavi_59 dedigi gibi kilonun da etkisi vardir 700 gr olmus bebisim 20 gun once 500 civariydi daha az hissediyordum
Canım birçok arkadaş whatsuptan görüşmeye başladılar.buraya gelen kişi sayısı azaldı.eskisi gibi yoğun yazılmıyor o yüzden.Buarada cok sessizlesti grup ya:)nereye gittiniz bayanlar
Canım adı üstünde cahiller susturamazsın böyle bişeyle sana geldiklerine göre anlatsanda anlamazlar çünkü anlamak istemezler açıklama yapmak zorunda da hissetme kendini senin özelin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?