2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hadi yaaa güzel şeyler var mı bende değişik tulumlar bakıyorum kedili kopekli fiyatlar nasıl eminonu olmasına rağmen pek uygun değildi son gittiğimde
Canım fiyatlar arasında fark çok doğrusu ben genelde 5'li takımlardan aldım 25 tl yede var 70'e de öyle düşünüldüğü gibi çok çok ucuz bir yer değil haklısın kısmet baby ve aziz bebeden alışveriş yaptım genelde daha kapsamlıydı ve ürünler daha kaliteliydi gidersen gir mutlaka

Canım adı üstünde cahiller susturamazsın böyle bişeyle sana geldiklerine göre anlatsanda anlamazlar çünkü anlamak istemezler açıklama yapmak zorunda da hissetme kendini senin özelin sonuçta

Bende eve gelince baktım aldığım 20 li fiyatı internette 215 di en ucuz bir yerde 190 a buldum.bense 150 ye aldım.ara ara indirimler oluyormuş bazı ürünlerde.ona denk geldim galiba.çok uyguna almış oldum.

Burda senin durumunu yaşayan arkadaşlar vardı.benim bildiğim tek başına anlam ifade etmiyor.diğer organlarada bakılıyor.çoğu kendiliğinden geçiyormuş.inşallah seninde öyle olur.

Onlara ne oluyorsa.istersen önceden olsun.ne garip bu insanlar ya milletin evlilik öncesi ilişkisi ayıp günah onun milletin yatakodası muhabbeti yapması ayıp değil ama.gerdek gecesi de geç bence.onlar ovulasyondan adet döngüsünden anlamazlar bence.

Cnm biyerde tansiyon yuksekliginden bahsetmissn bnmde tansiynm oyle cikio dr.n ne dedi ellerinde gece uyurkn uyusma oluomu

Bende eve gelince baktım aldığım 20 li fiyatı internette 215 di en ucuz bir yerde 190 a buldum.bense 150 ye aldım.ara ara indirimler oluyormuş bazı ürünlerde.ona denk geldim galiba.çok uyguna almış oldum.
Bugün annem ordaymış chicconun bi çıkışını almış 150 demişler ama indirim yapcaklardı en son kaça aldı bilmiyorum yatın öğrenirim fotosunu yolladı ekliyorum.

Cnm biyerde tansiyon yuksekliginden bahsetmissn bnmde tansiynm oyle cikio dr.n ne dedi ellerinde gece uyurkn uyusma oluomu
Ben bugün tetanozun 2. dozu için sağlık ocağına gitmiştim orda 13/7 çıktı hemşire tuzu kes dedi 14 ve üstü sıkıntıymış. Bir de sabah şişkinliklerin oluyosa doktoruna danış dedi akşam şişkinlikleri önemli değilmiş. Gece uyurken uyuşma olmuyo bende. Bu 2 hafta tansiyonumu kontrol edicem eğer yükselme olursa doktoruma giderim hemen.

Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar bebişinizin hareketini hergün aynı mı hissediyorsunuz mesela ben dün çok yoğun hissettim bugün daha azdı bunlar normalmi sizce fazla takıyorum galiba.. Bu arada tam 22haftalığım.

Canim ben bugun doktora gittim 12 saatte bir hareket etmesi lazim 2 saatte 10 hareket say dedi.gittikce bu sıklaşcakmis

Yine bu galiba en alt limitler internetten okuduklarim daha farkli soyluyo.asıl 28.haftadan sonra daha anlamli.benim 2 hafta once bi gun cok hareketli diger gun azdi.23.hafta basindan beri daha duzenli olmaya basladi

Bana da doktorum bebek 1 kg olsun hareketlerini daha düzenli ve sık hissediceksin dedi. O yüzden şimdilerde bir gün az bir gün fazla hissetmemiz normal canım

Canim ben bugun doktora gittim 12 saatte bir hareket etmesi lazim 2 saatte 10 hareket say dedi.gittikce bu sıklaşcakmis

Yine bu galiba en alt limitler internetten okuduklarim daha farkli soyluyo.asıl 28.haftadan sonra daha anlamli.benim 2 hafta once bi gun cok hareketli diger gun azdi.23.hafta basindan beri daha duzenli olmaya basladi
Hareketlerin sayımı 28haftadan itibaren başlanmalı diye biliyorum ama genede saymaya çalışıyorum soluma yatıp anlamadjm bende benim oğlan hayın heralde çok az hareket ediyorı:)

Hadi bakalım merak ettim mağaza fiyatınada bak annenin aldığı fiyatla karşılaştıralım yarın.

Hareketlerin sayımı 28haftadan itibaren başlanmalı diye biliyorum ama genede saymaya çalışıyorum soluma yatıp anlamadjm bende benim oğlan hayın heralde çok az hareket ediyorı:)
Bende internetren oyle okudum ama doktor bugun öyle dedi.Hareketli bi bebegin var dedi.Önemli olan hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra uzun süre hic hissetmemek diye biliyorum. deli_mavi_59 dedigi gibi kilonun da etkisi vardir 700 gr olmus bebisim 20 gun once 500 civariydi daha az hissediyordum

Az önce kendimi çorba içtiğim anda internetten birşeylerin tarifine bakarken buldum hemde bu saatte yuh dedim kendime.ne olacak benim bu halim bilmem.tok karnına 10 aç karnına 9 kilo almış görünüyorum.düşük kiloyla başladığım için herkes çok kilo almadın yanakların doldu sadece diyor :)ama doktor bebekte şeker hastalığını tetiklersin dedi.çok fena korkuttu beni.

Olmazsa yarın doktoru bir arayıp soracağım benimde doktorda çok harekttli diyor canım ama ben bugün az hissettim

Canım adı üstünde cahiller susturamazsın böyle bişeyle sana geldiklerine göre anlatsanda anlamazlar çünkü anlamak istemezler açıklama yapmak zorunda da hissetme kendini senin özelin sonuçta

Canimm nasılsın?
Minik ne yapıyor tekmeler arttı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…