2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

vayy vayy vayy :) ne detayliymus bu is yaa alt tarafi emzirme der gecersin ama oyle defilmis meger
Verdigin bilgiler cok faydali canim
bize deger verio uzun uzun yazdigin icin cok tesekkur ederim

Bu arada ben korkuyorum sagma makinesinden . Fuarda inceleme imkanim olmustu yapay memeyi cektigini gorunce gozlerim acilmisti bayan da bana baya gulmustu. Insallah alisabilirim

merhaba canımm çok şükür iyiyiz detaylıya gireli 4 hafta oluyor en son kontrolümde o zamandı çok özledim bu cumartesi randevumuz iple çekiyorum. nispeten rahat bir dönem geçiriyorum sizlerinde öyledir inşallah. .durmadan birşeyler alıyorum bebişe en zevkli kısmı buymuş sanki:) ilk 3 ay için eksiklerim var onlarıda tamamlıyorum. sen nasılsın canım birçok şeyini almıştın yavrunun öyle hatırlıyorum sağlığın nasıl?

Günaydın happymom eline yüreğine sağlık bizlerle paylaştığın için çok güzel bilgiler var. Allah hepimizin yardımcısı olsun bol sütü günlerimiz olur inşallah

çok teşekkürler canım.. faydalı oldu bu bilgiler bende biryerde okudum 7. aydan itibaren bazı eczanelerde satılan earth mama angel baby organics göğüs ucu kremi göğüs ucuna sabah akşam sürüldüğünde çok faydalı oluyormuş.

Canım benimde kendi doktorum ve diğer doktorum hep haftasına göre uyumlu diyordu ama geçen hafta girdiğim detaylı ultrasonda 1 hafta geriden geldiğini öğrendim. Ama benim doktorumun yaptığı ölçümle , detaylı ultrasonda yapılan ölçüler birbirinden farklı . Gr olarakta öyle . Detaylı ultrason dr çok kafaya takılacak bir durum olmadığını söyledi. Tabi bende senin gibi endişelendim. Allaha emanet bebeklerimiz.

Canım peki şuan neye Gore hesspliyorsun doğumu ben geriden geldiğini biliyorum sürpriz olmadı çünkü geç dollenmeydi ilk mayıs annesiydim sonra sat a yakın oldu yine bunada sukur.. her Dr iyi ölçüm yapamıyor canım onensenmiyoruz anladığım bu. .bana uyumlu diyordu kâğıtta geride geliyodu bu Dr önemli doğumun buna göre olacak dedi bilemedim..

Benim günlük değişiyor hareketler. Mesela dün gün boyu sürekli hissettim. Ama bir önceki gün daha az hissetmiştim. Yani değişiyor takma kafana.

Bende instagramda bir sürü yemek sayfası takip ediyorum. Sürekli tarifleri izliyorum ama hepsi hamur işi ve tatlı şeyler :) Bu arada hastane çıkışının fiyatını öğleden sonra öğrenirim yazarım sana

Selam kizlar.Allah hepimize yardimci olsun .Amin.kizlar dogduktan sonra bebegi kundaklamak taraftarimisiniz yoksa ilk gunde zibin mi?

Ben kundaklamaya karar verdim. İlk 3 ay kundaklayacağım :)

Merhaba canim.bana yardimci olurmusun lutfen.yeniyim burda.bu nisan annelerinin listesine nasil gireyim?bide niye bende sizinki gibi kac haftalik oldugum filan gozukmuyor?tesekkurler
Listeye girebimen için Citolesgen in buraya girmesini bekleyeceksin. İstersen tabloda istenen bilgileri ona özel mesaj olarak at o girdiği zaman ekler seni listeye. Hamilelik takvimini nasıl yapacağını anlatayım. Sağ üstte nickinin yazıldığı yerin üstüne tıkla ordan kişisel bilgilere gir orada hamilelik takvimi yazıyor. Oraya tahmini doğum tarihini girip kaydet dersen gözükür sende de.

Rica ederim canım ne demek...
Korkmaa kullanan arkadaşlarım gayet memnun.. Bebeğin çekiş gücünden daha az çekiş gücü var...
Alışırsın yanii...

Haaa şimdi aklıma geldii.. En iyi elektrikli göğüs pompası hastanede kullanılan tipmiş. Hastaneden kiralanabiliyormuşş aylık para ödeyerek.. Şayet düşünen varsaaa hastanesiyle iletişime geçip ayırtabilir..

O halde benim şeker tavan yapmıştır.. ne yicem ben ya herşey yasak .hem şeker sınırda dedi .grip oldum dedim caresi var mi dedim portakal mandalin c vitamini ye dedi.ne yicem ben .sekerli şeyler yiyince kendimi suçlu hissediyom.bebek için iyi degilmis seker

Ben de aynıyımmm canımmm detaylıya gireli 4 hafta olacak cuma günü rutin kontrolü bekliyorumm... Şeker taraması, rutin kan , idrar testleri günlerini belirleyecek bakalımm kızçem ne kadar büyümüşş... Ben artan güçlü tekmelerden büyüdüğünü düşünüyorumm gerçi ama inşallaj her şey yolundadır hepimizzz içinnn
Bende braxton hicks kasılması mıdır nedir o oluyor aradaaa , minnoşun hareketli olduğu anlarda da oluyor onu soracağım şuan tek kafama takılan o... Sıklaşması ve uzun süren versiyonu erken doğum , rahim kasılma belirtisi olabilirmişZ böylee karnımın bir kısmı anlık sertleşiyor avcunun içine top gibi geliyor sonra iniyor... Önce çocuk orda toplaştı diyordum ama internette baktım rahim kasılmasıymış o doğuma hazırlıkkk antrenmanıymış. Her akşam 3-4 deda oluyor çok şükür kısa sürüyor... Yine de kafama taktım biraz işte.. Onun haricinde iyiyizzz teyzesi... Alışverişler tam gaz devamm...
Kapı süsüm , hediyeliklere yapacağım kartları filan sipariş verdim bu ara hastanelik şeylere yöneldimm...
Bebişh için de büyük kalem eksikler kaldı
Ev tipi ana kucağı, mama sandalyesi , ateş ölçer vs gibi... Gerçekten alışverişler Zevkli heves ediyor insan her şeye :)) Allah hepsini sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize...

canım henüz günü gününe tutmuyor maalesef. bazen iki gün sesi çıkmazken bazen çok hareketli oluyor.şimdilik korkma doktorum 28 haftadan sonra dikkat etmen gerekiyor demişti.
birde internette okudum şu anda bir sabah bir akşam hissetmemiz yeterliymiş.
Buarada cok sessizlesti grup ya:)nereye gittiniz bayanlar
canım watsup grubu kuruldu ya sanırım herkes orda muhabbet ediyor.

Evet canımm benim araştırmalarıma göre de en doğalı ve iyisi oymuş... Hatta resmi var albümümdee tavsiye olsun diye.. Earth mama angeldan herkes çok memnun. Ben lansinoh da aldımm ondan da alacağım .

Günaydın happymom eline yüreğine sağlık bizlerle paylaştığın için çok güzel bilgiler var. Allah hepimizin yardımcısı olsun bol sütü günlerimiz olur inşallah

Günaydın canım...
İnşallah güzel sütlerimiz olacak bol bol güzelce emzireceğiz... Bazı şeyler içgüdüsel tabiki bebeğin tarzına kendii duygularına göre hareket edeceksin bir bebek için en doğruyu yine annesi
Bilir en iyi annesi bakarr ama bunlr da genel geçer bilgiler onların da ışığında olmakta fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…