2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın herkese 24. Haftadayım izne çıkmama kaldı 8 hafta.geçsin şu günler çok zor gelmeye başladı işe gitmek hiç içimden gelmiyor artık.
Bende öyle hatta arada rapor alıp evde kızımla kalasım var

ayy insallah alisirim canim dedigin gibi
ilk zamanlat neyse de ise giderken mecbur kullancaz

aminnn canımm inşallah.. hepsini sağlıkla kullanalım ben daha ne odasına ne de hastane işlerine girebildim öyle büyük tip şeyleri de almadım bebek arabası ana kucağı eksiklerim çok inşallah yetişir hepsi.
seninde az kalmış canım bu gittiğinde ister tahlillerini.. banada gelmeye yakın yaptır demişti bugün hepsini verdim öğlene çıkar sonuçlar. kızçeler büyümüştür inşallah bende çok merak ediyorum neyseki hareketliler çoktaan gitmiştim bu arada doktora:):)
o kasılmayı yeni duydum akşamları uzandığımda benimde 1kez oluyor bahsettiğin şekilde doktoruma sorayım. belkide olması gerekendir endişelenme. yorulmamaya dikkat etmemiz gerek. ben fazla yorulduğumda hareketlerini daha az hissediyorum. etkileniyor büyük ihtimalle.
sağlıkla huzurla mutlulukla geçirelim kalan haftalarımızı çook öpüyorum kızını ve seni

Çok teşekkür ederim canım yazdıkların moral oldu baya.. doğru söylüyorsun akşam eşimde öyle dedi korkulacak bişey olsa doktor başka tetkiklerde isterdi dedi.. şimdi düne göre daha iyiyim bi sonra ki kontrolde Allah ın izni ile gözükmicek inşallah hiç buna inanıyorum.. sizleride haberdar ederim canım teşekkür ederim desteğin için.

Anladım canım sağol... Bizim hastanede kendileri veriyorlar sanırım..
İnşallah gerek kalmaz ikinci yüklemeye... Sonucu bekliyoruz...
Ben de o suyu nasıl içeceğim bilmiyorumm...
Soğuk yerineeee şekersiz su içseek :))))

en iyisi:) hele tatlı sevmeyen biri için daha kötü. eşim bi de diyor en çok beni sevicek doğruda söylüyor kız çocuk babacı olacak.
analar çeker yükü yani o şarkıdaki gibi :):):)

Sevindim canım ama gerçekten böyle...
Senin yaşayacağın stres korku bebeğe daha çok zarar inan... Önemli bir şey değildir.. kafana hiç takmaaa eşinin de dediği gibii önemli olsa doktor pat pat söylerdii başka tetkik isterdi haftaya yine gel şuna buna dikkat et derdi.. Belli ki ona göre de her şey yolunda o kadar çok ki bu organ parlaklıkları... Allaha emanetler sağsalim kavuşacağız inşallah

Bende kola kutusu içindekini ıctim . onlar hazır oluyo direkt iciyorsun.birde pipet alcaksın hemen içeceksin onu
Geçen cumartesi bir hamile vardı 3 dikişte bitirdi sonra da kutunun üstünü okumaya başladı. Suratına hiçbir ifade yoktu özellikle izledim kızı nolcak tepki vercek mi diye ama tık yoktu

en iyisi:) hele tatlı sevmeyen biri için daha kötü. eşim bi de diyor en çok beni sevicek doğruda söylüyor kız çocuk babacı olacak.
analar çeker yükü yani o şarkıdaki gibi :):):)

Hahaha evet.. :))
Kızlar babacı olur anneler müzmin fedakar :))
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar sözünü de unutmamak lazımmm duyunn kızçelerimiz :)))

Geçen cumartesi bir hamile vardı 3 dikişte bitirdi sonra da kutunun üstünü okumaya başladı. Suratına hiçbir ifade yoktu özellikle izledim kızı nolcak tepki vercek mi diye ama tık yoktu
Bende hiç oyle olmadi valla 15 dakikada ıctim ve basım döndü midem bulandı . ordan anladım bisey var kesin die.sinirda çıktı

Daha bende almadim

Sağlık ocağı hiç aramadı beni ben gidip kayıtta yaptırdım halbuki sonrasında problem olur mu acaba

Sağlık ocağı hiç aramadı beni ben gidip kayıtta yaptırdım halbuki sonrasında problem olur mu acaba
Ilk gebelikse bir ara kendin sor hamileyken 2 tane aşı oluyosun onları oldun mu. Ilk aşıda aramışlardı ikincide aramadılar ben kendim gittim zamanı takip et öyle gel demisti

Canimm nasılsın?
Minik ne yapıyor tekmeler arttı mı
Canım miniğim de bende çok iyiyiz çok şükür senin dünya güzelin nasıl ? Şimdi tetenoz aşısının ikinci dozunuz olup geldik kolum çok iyi sanki hiç aşı olmamış gibiyim hemşire ablamızın eli çok hafifti :) ben de sana yazacaktım bebeğimin yatağını aldık işbir yatağın baby bed modeli lateks ve orta sert güzel bir yataktı https://yatagimiseviyorum.wordpress.com/yatak-ic-malzemeleri-endustriyel/ bu yazıdan özellikle faydalanarak seçim yaptık. Ben bebeğime oda almadım ikea'dan beşik ve alt değiştirme masası aldım İstanbul'da 2 yıl daha kalacağız büyük ihtimal yerleştiğimiz yerde güzel bir oda alırım diye düşündüm miniğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…