2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Anladım canım doktor tavsiyesi özel durumsaa başka tabiii... Taze sebze ve meyveleri tüketmen iyi olacaktır... Ben canan karataycı olaraak vitaminin faydasından çok şekerin zararına takılıyorum:) o yüzden nacizane tavsiye vermek istedim. Allah şifa versinnn inşaşşaj güzel bir şekilde tamamlarsınn süreci.. Çok şükür temiz
Gelmiş... Bebeğin bizim tüm hasarlı hücrelerimize kök hücre gönderip tedavi ettiğini
Biliyor muydunnn? :)) inşallah senin bebişhin de sana iyi gelmiş şifa sağlamış olsun...

Ben daha hiç alışveriş yapmadım önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum geç mi olur acaba

Çookkk teşekkür ederiz canım bu faydalı bilgiler için uzun uzun yazmışsın :)

Ben daha hiç alışveriş yapmadım önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum geç mi olur acaba
Sonradan gezmek zor olur diye ben almaya başladım. Zaten hedefim aralık ayında başlamaktı alışverişe öyle yaptım :)) Sen kendini iyi hissediyorsan zorlanman yoksa bekle tabiki. Ben şu anda bile çok fazla yürüyünce belim kalçam falan ağrımaya başlıyor. Çok çabuk yoruluyorum. 1 ay sonra daha da çabuk yorulmaya başlarım sanırım. O yüzden ben en son ocak ayının ilk 2 haftasında tüm alışverişi bitirmeyi planlıyorum :))

Hiç yeme demedimki tabiki yicez ama abartmadan.mesela muz cennet hurması gibi meyveler daha şekerli bunlardan daha az yemelisin.ve en önemlisi akşam yememek.öğlen ikindi vakti en iyi vakitler.

Günaydın herkese 24. Haftadayım izne çıkmama kaldı 8 hafta.geçsin şu günler çok zor gelmeye başladı işe gitmek hiç içimden gelmiyor artık.

Suyu biz mi götürüyorıuz ??
ben üniversite hastanesinde yaptırdım canım glikozu ve suyu biz götürüyoruz belki özelde ya da sağlık ocağında farklıdır. 50 gr glikoz eczaneden aldım su da normal yarımlık. suyun birazını döktürdü 300 gr kadar suya döktüm poşeti ama su soğuktu rahat içtim.
sonuçları bekliyorum şimdi. inşallah 100 lüğe gerek kalmaz.

Günaydın herkese 24. Haftadayım izne çıkmama kaldı 8 hafta.geçsin şu günler çok zor gelmeye başladı işe gitmek hiç içimden gelmiyor artık.
Az kalmış senin ben 37 ye kadar beklicem :) Benim de canım işe gelmek istemiyor ama iş yerim evime çok yakın arabayla 3 dk. :)) Kendimi kötü hissetsem gün içinde müdür idare eder çok sıkıntı olmuyor. Ama senin işin dolayısıyla zor tabi. Senin gibi olsam bende 32 de ayrılırdım.

Ben eczaneden aldırdıklarını gördüm böyle kola kutusunda bir içecekti. Seninki farklıymış.

inşallah bende 37ye kadar çalışabilirim.. şimdi benim anlamadığım 37 de çıkarsak geriye 13 hafta iznimiz mi kalıyor?

Aynen bnde hep takipteim tansiyon aleti aldk ewe gunluk olcmeye calisiorm bazn 11 10a dustugu oluo ama 13lerde seyir ettigide oluo,insallah bise cikmaz cnku tansiyon yuksekligi internettn baktigim kadaryla tehlikeli bnm dr.mda 14e bile kotunun iisi dio.nar suyunu oneriolar.

inşallah bende 37ye kadar çalışabilirim.. şimdi benim anlamadığım 37 de çıkarsak geriye 13 hafta iznimiz mi kalıyor?
37+0 da mecburi çıkıyoruz izne. O tarihten itibaren 16 hafta olacak.

13lerde kalması iyi işte. Bende 2 hafta sonra kontrole gidicem idrar testi yaptırıcam protein kaçağı var mı yok mu baksın bi bakalım. Zaten kan idrar bakacaktı ama özellikle belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…