2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

inşallah canımm ya Allah hepimize sağsalim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.. işte olumsuz en ufacık bişeyde hemen panikliyor insan engel olamıyor... ama inanıyorumm buraya hayırlısıyla güzel sonuçları yazacağım sizlere :)

Beni de sağlık ocağından aramadılar hiç. Ben gidip oldum ama tatanoz aşımı. Ama ocakta bi daha olacak mışım. Sanırım 2 kez olunuyor.
Evet 1 ay sonra 2. dozunu yaptırıyorsun. Ben ilk aşıyı 11 kasımda yaptırmıştım 2. dozumuda dün yaptırdım. 2. için aramadılar zaten kart vermişti kendim gittim. İlki için aradılar ama.

Kızlar ben alışverişe 16. Haftada başladım.. Çok hevesliydimm start ı verdim öylece... Cinsiyet belli olur olmaz
Bunun için doğru zaman , erken geç bir zaman yok aslında... Ben ve benim gibi insanların çoğu şeyi alıp halletmiş olması sizi panikletmesin.

Ben bir şeyler aldıkça onlar kafamdan çıkıyor kendimi daha rahat hissediyorum , çok ayrıntı varmış gibi geliyor. Gözümde büyüyor bazen de. İlerleyen haftalarda ağırlaşırım yorulurum diye düşünüyorum, spor yapmıyorum aktif bir hayatım da yok yaya yaya geçiyor resmen hamilelik. :)) o yüzden özellikle de son aya bir şeyler bırakmayı tercih etmiyorum..

Mesela ben de oda vs gibi şeyler için detaylı kontrol sonrasını tercih ettim ne olur ne olmaz diyerekten... Şimdi yavaş yavaş bakacağm..

Herkesin planı programı farklı. Maddi imkanlar tercihler de söz konusu.. İnşallah güzelce gönlünüze göre halledersiniz sizler de ..

Ebebekte şubat ayında güzel bir indirim oluyormuş.
Jokerde ikinci büyük üründee %40 indirim var halen.
2017 geliyor yeni yılda eski şeyleri bile zamlı satıyorlar unutmayın bunu aralık bitmeden almak faydalı olabilir.
Sonracığımaaa dolar da artmaya devam edecek deniyor bu da nerdeyse hepsi yabancı olan ürünlerin artmasına sebep olabilir.
Ekonomi tavsiyeleri sona erdi :))))

İyi alışverişler :)

Sevindim canımmm maşallah geçmiş olsun benim de 2. Dozum 23 ünde.. Eli hafif o gün bir şey olmuyor da sonraki günler hafif ağrı sızı oluyor o da ellersem bastırırsam fln...
Biz de iyiyizz idare ediyoruzzz her gün yeni bir şeylerle tanışıyoruz bünyemizle değişiklikler öyleee yuvarlanıp gidiyoruz. Gerçekten yuvarlanıyorum bu arada 20. Haftadan sonraa 3 haftada 3 kg aldımmm şimdi daha dikkat ediyorumm :)) metabolizma yavaşlıyormuş meğerse. Çok da yemiyorum ama birden depara kalktık böyle..
Güle güle kullanın hayırlı olsun güzel gazsız ağlamasız uykuları olsunnn o yataktaaa miniğinn... Orta sert ve lateks olması güzel ideal olanı almışsın bencee araştırmaların faydası ben de bakayım ona... Öpüyorum seni de miniği de kendine dikkat et...

Ooo 37 çokmuş izni sonraya eklemek istiyorsun sanırım.benim zaten iznimin bitişi yaz tatiline denk gelecek.zamanlamam süper oldu o yüzden 32 de çıkıcam.çalışırım diyordum çocuklar için ama yok olmaz daha fazlası yani.

İyimiş seninkisi. Evet ben izni sonraya eklicem. Daha sonra yıllık izinlerimi kullanıcam sonra da ücretsiz izne ayrılcam. Yavaş yavaş ev hanımı moduna giricem :)) 2019 da işe dönücem ve çok zor olacak sanırım :)

İyiyim ben oğluşumla..detaylıya gireli 1 ayı geçti doktora gidicem inşallah rand ev u alıp sen nasılsın minikin nasıl

İyiyim ben oğluşumla..detaylıya gireli 1 ayı geçti doktora gidicem inşallah rand ev u alıp sen nasılsın minikin nasıl

Biz de iyiyiz canım idare ediyoruz çok şükür.. detaylıya girmeyen kalmadı sanırım aramızda burdan da, biz ztn ikk girenlerdendik.. Mart sonu nisan başı anneleri olarak
Benim de detaylı sonrası ilk kontrolüm cuma olacak inşallah hepimizz güZel haberler alırızz..

Evet canım ama bu tarz durumlarda hamilelikte daha çok ilerliyomus ben bundan korkmuştum ama çok sukur bisey olmadı canan Karatay demisken o zaman şeker yüklemesi yaptirmiycak misin ben de yaptırmak istemiyorum da bi yandanda yaptirsammi diye dusunuyorum ?

toplamda kaç kilo aldın canım hamileliğinde ben başından beri 7 kilo aldım 12 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum ama arkadaşlar 6 aydan sonra daha fazla alıyorsun 14 kiloyu bulur muhtemelen diyorlar.. akşam yemeklerinden sonra karnım taş gibi oluyor iyice gerildi kaşınıyorum :)) bizde seni öpüyoruz canım miniklerimizle doya doya yaşayacağımız güzel günlerimiz olsun

Kaşıntı için yağ surmuyomusumz.catlak olur kasimayin

Evet 1 ay sonra 2. dozunu yaptırıyorsun. Ben ilk aşıyı 11 kasımda yaptırmıştım 2. dozumuda dün yaptırdım. 2. için aramadılar zaten kart vermişti kendim gittim. İlki için aradılar ama.
bana hemşire dedi ki 6 ay sonra bir doz daha sonra birer sene arayla 2 kez daha toplamda 5 doz yapılması tavsiye ediliyor seni menopoza kadar korur dedi. böyle bir durumdan bahsetti mi sana

bana hemşire dedi ki 6 ay sonra bir doz daha sonra birer sene arayla 2 kez daha toplamda 5 doz yapılması tavsiye ediliyor seni menopoza kadar korur dedi. böyle bir durumdan bahsetti mi sana
Eskiden toplam 5 dozmuş dediğin gibi. Ömür boyu koruma sağlıyormuş. Ama bu sene sağlık bakanlığı hamileler için 2 doz yeterli demiş. Bu 2 doz 3 yıl koruyormuş. Hemşire bana böyle söyledi. Hatta şu tetanoz aşısını bir türlü oturtamadılar her sene değiştiriyorlar dedi. Eğer istemiyorsan 2 den sonrasını vurdurma sen bilirsin. 2 doz yetiyor.

Hanimlar gelmis masallah:) dün cok sakindi.bende daha alisveris yapmadim ama internetten alicam cogunlugunu carisya cikacak gücüm yok.aşagi caddemde 2 tane bebek magazsi var ordan biraz baktim sadece.bide soobe ye giderim diye dusunuyorum erkek cocuklarina cok daha eglenceli seyler var:)

uconn canım annemle görüştüm dün chi..o! da kampanya varmış o hastane çıkışını 150 tl den 100 tl ye indirmişler.

Hahaha evet.. :))
Kızlar babacı olur anneler müzmin fedakar :))
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar sözünü de unutmamak lazımmm duyunn kızçelerimiz :)))
Arkadaşımın kızı 2 buçuk yaşında ve sürekli annesinin nazıyla büyüyor :) en çok kimi seviyorsun diye sormuş ananesi en çok babamı seviyorum demiş zilli annesi beni demiş seni biraz daha az seviyorum diyormuş çok fena bu kızlar çok :)

kızlar selam moralim çok bozuldu 50 lik şeker yükleme sonucum 159 çıktı doktorum haftaya 100 lük ile tekrarlıycaz dedi. Ben diyete başlıyorum canım çok sıkkın
Benim 155 çıkmıştı yüklemeden iki saat sonra kan da 155 çıktı . sinirda dedi.ekmek makarna pilav yeme şekerli şeyler de yeme .bem bunları yemiyorum 1 hafta önce bakıldı şekere . 2 haftadır yemiyorum.kilo sabitlendi . ben birde nesqiuk içiyorum . demir filan alayim diye.o da şeker yapar mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…