- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.301
Sevindim canım ama gerçekten böyle...
Senin yaşayacağın stres korku bebeğe daha çok zarar inan... Önemli bir şey değildir..kafana hiç takmaaa eşinin de dediği gibii önemli olsa doktor pat pat söylerdii başka tetkik isterdi haftaya yine gel şuna buna dikkat et derdi.. Belli ki ona göre de her şey yolunda o kadar çok ki bu organ parlaklıkları... Allaha emanetler sağsalim kavuşacağız inşallah
Evet 1 ay sonra 2. dozunu yaptırıyorsun. Ben ilk aşıyı 11 kasımda yaptırmıştım 2. dozumuda dün yaptırdım. 2. için aramadılar zaten kart vermişti kendim gittim. İlki için aradılar ama.Beni de sağlık ocağından aramadılar hiç. Ben gidip oldum ama tatanoz aşımı. Ama ocakta bi daha olacak mışım. Sanırım 2 kez olunuyor.
Canım miniğim de bende çok iyiyiz çok şükür senin dünya güzelin nasıl ? Şimdi tetenoz aşısının ikinci dozunuz olup geldik kolum çok iyi sanki hiç aşı olmamış gibiyim hemşire ablamızın eli çok hafifti :) ben de sana yazacaktım bebeğimin yatağını aldık işbir yatağın baby bed modeli lateks ve orta sert güzel bir yataktı https://yatagimiseviyorum.wordpress.com/yatak-ic-malzemeleri-endustriyel/ bu yazıdan özellikle faydalanarak seçim yaptık. Ben bebeğime oda almadım ikea'dan beşik ve alt değiştirme masası aldım İstanbul'da 2 yıl daha kalacağız büyük ihtimal yerleştiğimiz yerde güzel bir oda alırım diye düşündüm miniğime
Ooo 37 çokmuş izni sonraya eklemek istiyorsun sanırım.benim zaten iznimin bitişi yaz tatiline denk gelecek.zamanlamam süper oldu o yüzden 32 de çıkıcam.çalışırım diyordum çocuklar için ama yok olmaz daha fazlası yani.Az kalmış senin ben 37 ye kadar beklicem :) Benim de canım işe gelmek istemiyor ama iş yerim evime çok yakın arabayla 3 dk. :)) Kendimi kötü hissetsem gün içinde müdür idare eder çok sıkıntı olmuyor. Ama senin işin dolayısıyla zor tabi. Senin gibi olsam bende 32 de ayrılırdım.
İyimiş seninkisi. Evet ben izni sonraya eklicem. Daha sonra yıllık izinlerimi kullanıcam sonra da ücretsiz izne ayrılcam. Yavaş yavaş ev hanımı moduna giricem :)) 2019 da işe dönücem ve çok zor olacak sanırım :)Ooo 37 çokmuş izni sonraya eklemek istiyorsun sanırım.benim zaten iznimin bitişi yaz tatiline denk gelecek.zamanlamam süper oldu o yüzden 32 de çıkıcam.çalışırım diyordum çocuklar için ama yok olmaz daha fazlası yani.
Rapor hakkını doldurmamak lazım.doğum sonrası çok ihtiyacımız olabilir.Bende öyle hatta arada rapor alıp evde kızımla kalasım var
İyiyim ben oğluşumla..detaylıya gireli 1 ayı geçti doktora gidicem inşallah rand ev u alıp sen nasılsın minikin nasılKızlar herkes iyi mi? Kontroller ne zaman ?
Detaylıya giden oldu mu yakın zamanda!? Herkes iyidir inşallah. D Desennsupremee @deli
Süper canım elimizden gelen bu. Doktor kontrollerine gideceğiz bir de beslenmemize sağlığımıza dikkat edeceğiz. Gerisi Allaha emanet.
Hepsi güzel de tavsiyem meyve suyu fazla tüketme fazla şeker almana sebep oluyor malum gebelik şekerini tetiklemeyelim, onun yerine günde 2 porsiyon meyve tüket onu da akşam saati değil öğlen filan.
İyiyim ben oğluşumla..detaylıya gireli 1 ayı geçti doktora gidicem inşallah rand ev u alıp sen nasılsın minikin nasıl
Evet canım ama bu tarz durumlarda hamilelikte daha çok ilerliyomus ben bundan korkmuştum ama çok sukur bisey olmadı canan Karatay demisken o zaman şeker yüklemesi yaptirmiycak misin ben de yaptırmak istemiyorum da bi yandanda yaptirsammi diye dusunuyorum ?Anladım canım doktor tavsiyesi özel durumsaa başka tabiii... Taze sebze ve meyveleri tüketmen iyi olacaktır... Ben canan karataycı olaraak vitaminin faydasından çok şekerin zararına takılıyorum:) o yüzden nacizane tavsiye vermek istedim. Allah şifa versinnn inşaşşaj güzel bir şekilde tamamlarsınn süreci.. Çok şükür temiz
Gelmiş... Bebeğin bizim tüm hasarlı hücrelerimize kök hücre gönderip tedavi ettiğini
Biliyor muydunnn? :)) inşallah senin bebişhin de sana iyi gelmiş şifa sağlamış olsun...
2016 yılı için hala rapor alabiliriz galiba. gelecek sene için evet izinleri iyi ayarlamak lazım.Rapor hakkını doldurmamak lazım.doğum sonrası çok ihtiyacımız olabilir.
toplamda kaç kilo aldın canım hamileliğinde ben başından beri 7 kilo aldım 12 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum ama arkadaşlar 6 aydan sonra daha fazla alıyorsun 14 kiloyu bulur muhtemelen diyorlar.. akşam yemeklerinden sonra karnım taş gibi oluyor iyice gerildi kaşınıyorum :)) bizde seni öpüyoruz canımSevindim canımmm maşallahgeçmiş olsun benim de 2. Dozum 23 ünde.. Eli hafif o gün bir şey olmuyor da sonraki günler hafif ağrı sızı oluyor o da ellersem bastırırsam fln...
Biz de iyiyizz idare ediyoruzzz her gün yeni bir şeylerle tanışıyoruz bünyemizle değişiklikler öyleee yuvarlanıp gidiyoruz. Gerçekten yuvarlanıyorum bu arada 20. Haftadan sonraa 3 haftada 3 kg aldımmm şimdi daha dikkat ediyorumm :)) metabolizma yavaşlıyormuş meğerse. Çok da yemiyorum ama birden depara kalktık böyle..
Güle güle kullanın hayırlı olsun güzel gazsız ağlamasız uykuları olsunnn o yataktaaa miniğinn... Orta sert ve lateks olması güzel ideal olanı almışsın bencee araştırmaların faydasıben de bakayım ona... Öpüyorum seni de miniği de kendine dikkat et...
Kaşıntı için yağ surmuyomusumz.catlak olur kasimayintoplamda kaç kilo aldın canım hamileliğinde ben başından beri 7 kilo aldım 12 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum ama arkadaşlar 6 aydan sonra daha fazla alıyorsun 14 kiloyu bulur muhtemelen diyorlar.. akşam yemeklerinden sonra karnım taş gibi oluyor iyice gerildi kaşınıyorum :)) bizde seni öpüyoruz canımminiklerimizle doya doya yaşayacağımız güzel günlerimiz olsun
bana hemşire dedi ki 6 ay sonra bir doz daha sonra birer sene arayla 2 kez daha toplamda 5 doz yapılması tavsiye ediliyor seni menopoza kadar korur dedi. böyle bir durumdan bahsetti mi sanaEvet 1 ay sonra 2. dozunu yaptırıyorsun. Ben ilk aşıyı 11 kasımda yaptırmıştım 2. dozumuda dün yaptırdım. 2. için aramadılar zaten kart vermişti kendim gittim. İlki için aradılar ama.
Eskiden toplam 5 dozmuş dediğin gibi. Ömür boyu koruma sağlıyormuş. Ama bu sene sağlık bakanlığı hamileler için 2 doz yeterli demiş. Bu 2 doz 3 yıl koruyormuş. Hemşire bana böyle söyledi. Hatta şu tetanoz aşısını bir türlü oturtamadılar her sene değiştiriyorlar dedi. Eğer istemiyorsan 2 den sonrasını vurdurma sen bilirsin. 2 doz yetiyor.bana hemşire dedi ki 6 ay sonra bir doz daha sonra birer sene arayla 2 kez daha toplamda 5 doz yapılması tavsiye ediliyor seni menopoza kadar korur dedi. böyle bir durumdan bahsetti mi sana
Arkadaşımın kızı 2 buçuk yaşında ve sürekli annesinin nazıyla büyüyor :) en çok kimi seviyorsun diye sormuş ananesi en çok babamı seviyorum demiş zilliHahaha evet.. :))
Kızlar babacı olur anneler müzmin fedakar :))
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar sözünü de unutmamak lazımmm duyunn kızçelerimiz :)))
Benim 155 çıkmıştı yüklemeden iki saat sonra kan da 155 çıktı . sinirda dedi.ekmek makarna pilav yeme şekerli şeyler de yeme .bem bunları yemiyorum 1 hafta önce bakıldı şekere . 2 haftadır yemiyorum.kilo sabitlendi . ben birde nesqiuk içiyorum . demir filan alayim diye.o da şeker yapar mi kikızlar selam moralim çok bozuldu 50 lik şeker yükleme sonucum 159 çıktıdoktorum haftaya 100 lük ile tekrarlıycaz dedi. Ben diyete başlıyorum canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?