2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhabalar şeker yüklemesi konuşulmuş..benım doktorum bana seker yuklemesı yapmayı düşünmüyor..kılomun normal oldugunu aılemde seker olmadıgı ıcın gerek duymadı...sadece ac karnına kan alırız daha sonra top karnına bakarız kanına dedi..aslında bıraz mantıklı geldı...bı yanımda seker yuklemesı yaptırmamı soyluyor..ne kaybetcem dıye dusunuyorum...cok cok kararsızım bende ..

kızlar selam moralim çok bozuldu 50 lik şeker yükleme sonucum 159 çıktı doktorum haftaya 100 lük ile tekrarlıycaz dedi. Ben diyete başlıyorum canım çok sıkkın
Hadi ya neyse canım sıkma canını dikkat edeceksin doğuma kadar mecbur. Benim de çıkacak şeker büyük bir ihtimalle sana diyet arkadaşı olurum :) Bebişlerin sağlığı için mecbur katlanıcaz.

yüklemeden 1 saat sonra 159 çıktı. 50 liği bile zor içtim, 100 lük içmek istemiyorum ama doktorum yapıcaz diyor. her zaman iki sonuç birbirini desteklemez dedi ama hiç sanmıyorum. bende dikkat edicem canım dediğin gibi incir falan yiyordum onu da yemicem. meyve olayını napıcaz. zaten çok az yiyordum meyveyi.

Bir kullanıcı öğlen ile ikindi arası yiyin dedi meyveyi ilk hamileliğinde sınırdaymış onunda .oyle yap dedi.birde fazla abartmicaksin meyveyi.ekmek pilav makarna özellikle pasta kek Ci kolata yeme .ben yemiyorum.suclu hissederim yersem bebeğe iyi değil şeker. Cok etkiliyo.sen telaş yapma bakalım ikinci yüklemeye kadar dedgim gibi yap.boylelikle kilon da sabitleneck.gunde yarım saati geçmeyecek şekilde yürüyüş yap.evde bile dolaşsan yeter yavaş yavaş yuru

evet canım dikkat edicem direk bebeği düşünüp suçluluk duygusu oluşur zaten. Onların sağlıklarına bir şey olmasın. hava çok soğuk ama bahane etmeyip yürüyüş yapıcam gün içinde hareket ediyorum zaten işyerinde belki faydası olur. teşekkür ederim tavsiyelerin için.

gögüste kaşıntın içinde kullanabilir miyim
Evet ben göğsüme de sürüyorum.ama meme ucuna sürme.eczanede tanidik bir abla var ucuna sürme demişti.meme ucu için 7.aydan itibaren meme ucu kremi var ondan süreceksin.dogumdan sonra bebek emerken bile surebilyosun bebeğe zararı yok dedi .meme ucu kremi ayrı tabi .bio_o il değdirme ucuna .sadece etrafa sur

Dışarda da yürüme hasta olursun evin içinde is yerinde filan yürüyün . hasta olursan benim gibi 10 gün çekersin.terlersen hemn dusa gir yada atlet değiştir . ben doktorda beklerken terleyip sonradan üşüdüm hasta oldum .

evet 2 dozunu hamileyken 3 dozunu da doğumdan sonra ki dönemde planlamışlar bana da biz tavsiye ediyoruz ama sen bilirsin dedi

hayırlı günler nisan anneleri geçmiş gönderilere pek bakamadım 2haftadır raporluydum sınıfta bayılma durumumdan sonra bugün itibariyle doktorum istirahati uygun görüp 20 günlük heyet raporu verdi bitince 20 günlük yine verecek biz kızımla 25.haftadan girdik tatile niyetimiz bu dönemi tamamlamaktı ama nasip değilmiş okulumda 2 tane biyoloji öğretmeni var onlar derslerimi alacak böylece öğrencilerin dersi de boş geçmeyecek

Herkes faklı şeyler suruyo .kimi zeytin yağı kimi badem yağı kullanıyo.ben biooil kullanıyorum sorun yok.
Önemli olan kurumamasını sağlamak. Kuruyan cilt çatlar. O yüzden de sürdüğümüz şeylerin bir önemi yok. Sadece vazelin zararlıymış içinde petrol türevi olduğundan kullanılmamalıymış.

Ucuna sürsek birşey mi oluyor neden sürmemeliyiz? Ben bazen kremlenirken sürüyorum da zararı varsa dikkat edeyim.

Ezcaci abla meme ucuna gelmesin dedi .niye dedi niye olduğunu söylemedi.benimde arada degiyo . biooilden söz ediyorm .digerleri bilmem
Anladım neyse sürmeyelim bari belki birşeyi tetikliyordur. Zaten 4-5 hafta sonra lansinoh meme ucu kremine başlarız yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…