- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.321
Hadi ya neyse canım sıkma canını dikkat edeceksin doğuma kadar mecbur. Benim de çıkacak şeker büyük bir ihtimalle sana diyet arkadaşı olurum :) Bebişlerin sağlığı için mecbur katlanıcaz.kızlar selam moralim çok bozuldu 50 lik şeker yükleme sonucum 159 çıktıdoktorum haftaya 100 lük ile tekrarlıycaz dedi. Ben diyete başlıyorum canım çok sıkkın
Kaşıntı için yağ surmuyomusumz.catlak olur kasimayin
yüklemeden 1 saat sonra 159 çıktı. 50 liği bile zor içtim, 100 lük içmek istemiyorum ama doktorum yapıcaz diyor. her zaman iki sonuç birbirini desteklemez dedi ama hiç sanmıyorum. bende dikkat edicem canım dediğin gibi incir falan yiyordum onu da yemicem. meyve olayını napıcaz. zaten çok az yiyordum meyveyi.Benim 155 çıkmıştı yüklemeden iki saat sonra kan da 155 çıktı . sinirda dedi.ekmek makarna pilav yeme şekerli şeyler de yeme .bem bunları yemiyorum 1 hafta önce bakıldı şekere . 2 haftadır yemiyorum.kilo sabitlendi . ben birde nesqiuk içiyorum . demir filan alayim diye.o da şeker yapar mi ki
Evet bio_oil kulanıyorum . 125ml 41 tl eczanede burda .60 ml var o da 21 tl 4.ayda başladım sonuna kadar sürücem .catlak olmadi göbeğimde sukurkullandığınız belli bir ürün varmı özellikle kaşıntı için
Bir kullanıcı öğlen ile ikindi arası yiyin dedi meyveyi ilk hamileliğinde sınırdaymış onunda .oyle yap dedi.birde fazla abartmicaksin meyveyi.ekmek pilav makarna özellikle pasta kek Ci kolata yeme .ben yemiyorum.suclu hissederim yersem bebeğe iyi değil şeker. Cok etkiliyo.sen telaş yapma bakalım ikinci yüklemeye kadar dedgim gibi yap.boylelikle kilon da sabitleneck.gunde yarım saati geçmeyecek şekilde yürüyüş yap.evde bile dolaşsan yeter yavaş yavaş yuruyüklemeden 1 saat sonra 159 çıktı. 50 liği bile zor içtim, 100 lük içmek istemiyorum ama doktorum yapıcaz diyor. her zaman iki sonuç birbirini desteklemez dedi ama hiç sanmıyorum. bende dikkat edicem canım dediğin gibi incir falan yiyordum onu da yemicem. meyve olayını napıcaz. zaten çok az yiyordum meyveyi.
Illaki kasiniyosa da kıyafetinin üstünden doğru ovalar gibi kası sever gibikullandığınız belli bir ürün varmı özellikle kaşıntı için
gögüste kaşıntın içinde kullanabilir miyimEvet bio_oil kulanıyorum . 125ml 41 tl eczanede burda .60 ml var o da 21 tl 4.ayda başladım sonuna kadar sürücem .catlak olmadi göbeğimde sukur
Ben gece yatarken hindistan cevizi yağı sürüyorum. Gündüzleri de mustelanın çatlak öncesi kremini kullanıyorum.kullandığınız belli bir ürün varmı özellikle kaşıntı için
evet canım dikkat edicem direk bebeği düşünüp suçluluk duygusu oluşur zaten. Onların sağlıklarına bir şey olmasın. hava çok soğuk ama bahane etmeyip yürüyüş yapıcam gün içinde hareket ediyorum zaten işyerinde belki faydası olur. teşekkür ederim tavsiyelerin için.Bir kullanıcı öğlen ile ikindi arası yiyin dedi meyveyi ilk hamileliğinde sınırdaymış onunda .oyle yap dedi.birde fazla abartmicaksin meyveyi.ekmek pilav makarna özellikle pasta kek Ci kolata yeme .ben yemiyorum.suclu hissederim yersem bebeğe iyi değil şeker. Cok etkiliyo.sen telaş yapma bakalım ikinci yüklemeye kadar dedgim gibi yap.boylelikle kilon da sabitleneck.gunde yarım saati geçmeyecek şekilde yürüyüş yap.evde bile dolaşsan yeter yavaş yavaş yuru
Evet ben göğsüme de sürüyorum.ama meme ucuna sürme.eczanede tanidik bir abla var ucuna sürme demişti.meme ucu için 7.aydan itibaren meme ucu kremi var ondan süreceksin.dogumdan sonra bebek emerken bile surebilyosun bebeğe zararı yok dedi .meme ucu kremi ayrı tabi .bio_o il değdirme ucuna .sadece etrafa surgögüste kaşıntın içinde kullanabilir miyim
Dışarda da yürüme hasta olursun evin içinde is yerinde filan yürüyün . hasta olursan benim gibi 10 gün çekersin.terlersen hemn dusa gir yada atlet değiştir . ben doktorda beklerken terleyip sonradan üşüdüm hasta oldum .evet canım dikkat edicem direk bebeği düşünüp suçluluk duygusu oluşur zaten. Onların sağlıklarına bir şey olmasın. hava çok soğuk ama bahane etmeyip yürüyüş yapıcam gün içinde hareket ediyorum zaten işyerinde belki faydası olur. teşekkür ederim tavsiyelerin için.
evet 2 dozunu hamileyken 3 dozunu da doğumdan sonra ki dönemde planlamışlar bana da biz tavsiye ediyoruz ama sen bilirsin dediEskiden toplam 5 dozmuş dediğin gibi. Ömür boyu koruma sağlıyormuş. Ama bu sene sağlık bakanlığı hamileler için 2 doz yeterli demiş. Bu 2 doz 3 yıl koruyormuş. Hemşire bana böyle söyledi. Hatta şu tetanoz aşısını bir türlü oturtamadılar her sene değiştiriyorlar dedi. Eğer istemiyorsan 2 den sonrasını vurdurma sen bilirsin. 2 doz yetiyor.
Herkes faklı şeyler suruyo .kimi zeytin yağı kimi badem yağı kullanıyo.ben biooil kullanıyorum sorun yok.Ben gece yatarken hindistan cevizi yağı sürüyorum. Gündüzleri de mustelanın çatlak öncesi kremini kullanıyorum.
Önemli olan kurumamasını sağlamak. Kuruyan cilt çatlar. O yüzden de sürdüğümüz şeylerin bir önemi yok. Sadece vazelin zararlıymış içinde petrol türevi olduğundan kullanılmamalıymış.Herkes faklı şeyler suruyo .kimi zeytin yağı kimi badem yağı kullanıyo.ben biooil kullanıyorum sorun yok.
Tavsiye ediyorlarda ben hem unuturum hem de üşenirim gitmeye :))evet 2 dozunu hamileyken 3 dozunu da doğumdan sonra ki dönemde planlamışlar bana da biz tavsiye ediyoruz ama sen bilirsin dedi
Ucuna sürsek birşey mi oluyor neden sürmemeliyiz? Ben bazen kremlenirken sürüyorum da zararı varsa dikkat edeyim.Evet ben göğsüme de sürüyorum.ama meme ucuna sürme.eczanede tanidik bir abla var ucuna sürme demişti.meme ucu için 7.aydan itibaren meme ucu kremi var ondan süreceksin.dogumdan sonra bebek emerken bile surebilyosun bebeğe zararı yok dedi .meme ucu kremi ayrı tabi .bio_o il değdirme ucuna .sadece etrafa sur
Ezcaci abla meme ucuna gelmesin dedi .niye dedi niye olduğunu söylemedi.benimde arada degiyo . biooilden söz ediyorm .digerleri bilmemUcuna sürsek birşey mi oluyor neden sürmemeliyiz? Ben bazen kremlenirken sürüyorum da zararı varsa dikkat edeyim.
Anladım neyse sürmeyelim bari belki birşeyi tetikliyordur. Zaten 4-5 hafta sonra lansinoh meme ucu kremine başlarız yavaş yavaş.Ezcaci abla meme ucuna gelmesin dedi .niye dedi niye olduğunu söylemedi.benimde arada degiyo . biooilden söz ediyorm .digerleri bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?