2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
doğru tam hastalık havası boğazlarımda hafif pürüzlü zaten 4-5 gündür

herkese iyi günler. hanımlar sizinde kaşlarınız kirpikleriniz azaldımı :) benim baya kalın kaşlarım seyreldi eşim kaşımı aldığımı sanıyor (çılgın).kirpiklerime rimel bile sürmüyorum nedense azıcık kaldılar :)

Benimkiler çıkmıyor. 1 aydan fazla oldu kaşımı aldıralı daha yeni 1-2 tane çıkmış. Bu durum çok hoşuma gidiyor inşallah doğumdan sonra eski rutine dönmez :))

bebeğinin cinsiyeti nedir acaba :)
Erkek. Erkek bebeğe hamile olanlarda aslında tüyler artarmış bebeğin salgıladığı testesterondan dolayı. Ama bende öyle birşey olmadı. Hatta ben lazer epilasyon yaptırmıştım hamile olunca çıkar hepsi dedi etrafımdakiler ama tek 1 tane bile tüy çıkmadı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Reactions: mnt
Öğrencilerinde zor da kalmamış ne güzel işte siz dinlenin. Önemli olan bebişinle senin sağlığın

galiba öyle benim ki kız tüyler üzerinde iyi etkisi oldu geç çıkan hiç çıkmayan gibi :) doğumdan sonra hormonlar normale dönünce herşey eskisi gibi olacak sanki ama dökülen kaşım kirpiğim sadece yerine gelsin gerisini istemem

kızlar internetten bu takımı sipariş edicem de takımda iç zıbın olmalı değil mi? malum her takımda da bulunmuyor iç zıbın..

Eklentiler

• 67202780509219305047.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 101
Reactions: mnt
M Mavis67 aslında bebek tulum pijama body vs. o kadar çok ki oğluşumdan kalan.tabi hepsini kullanamıycaz kıza uygun olan renktekileri kullanırız :) ama hastane çıkışı 2 takım alcam model bakıyorum şuan

simarik83 göğüs ucuna şimdilik krem sürme cnm. Erken doğumu tetikliyor diye okudum diğer gruplarda. Doğruluğunu bilemiyorum. Göğüs ucunu uyarmak kaşımak falan tehlikeliymiş

Slm kızlar nasip olursa bnde nisan annesi olacağım 26 yaşındayım 1.5 yaşında da oğlum var bu nisan bir erkek bebek daha bekliyorum size bir sorum olacak İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum bu tarafta olupta ayrıntılı ultrason yaptıran yada yaptıracak olan varmı hastane ve fiyatını yazarsanız sevinirim.

happymom87 sağol Can'ım bilgiler için

Rica ederim canımm deli_mavi_59 sen yazınca aklıma geldiii bu aradaa... Göğüs ucu değil de göğsün çevresindeki kahverengi bölgedeki minik minik şeyler var ya onlar uyarıcı oluyor fazla krem sürmek ellemek iyi değilmiş 32. Haftadan sonra hafifçe sürmeye başlayabilirmişiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…