2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kaşımıyorum hafif masaj yapıyorum lierac ve saf zeytin yağı sürüyorum ben

M Mavis67 kaşıntı varsa zeytinyağı ve vazelin sür, ben 2 hafta kaşıntıyla uğraştım bunları sürdüm 2 günde bitti resmen tenim nemlendi üstüne dikişsiz iç çamaşıırı , pamuklu giysiler giy.. Lierac ve bio oil kullanıyorum aylardır ama bana mısın demedi... Göbek büyüyüp cilt gerginleşince kaşıntı oluyor... Cildin kuruysaa hele..
Sakın tırnakla kaşımaa çatlak olurr hafifce üstten kaşı çok dayanılmaz olursa okşar gibi :))

simarik83 göğüs ucuna şimdilik krem sürme cnm. Erken doğumu tetikliyor diye okudum diğer gruplarda. Doğruluğunu bilemiyorum. Göğüs ucunu uyarmak kaşımak falan tehlikeliymiş
Hiiii ay bunu söylediğin iyi oldu bilmiyordum ben teşekkür ederim. Her seferinde değil ama arada sürüyodum şimdi dikkat edicem. :)

Ben acıbadem maslakta prof dr ibrahim bildiriciye gittim detaylıya. 1500tl verdim ama özel sigortan varsa daha uygun olur sanırım. Acrupa yakasında yaptıran başka arkadaşlar da vardır eğer girerlerse buraya bilgi verirler.

Göğüs ucu kremini şimdi sürme iyi değil.erken baslamisssin

O ne ya 1500 de ne .cok ya .zongldakta özelde 200 tl.orda niye fazla

Canım avrupa yakası değil de anadolu düşünürsen benim gittiğim hastane, medistate hospitalda kavacıkta (2.köprüye yakın) perinatolog prof dr Semih bey var. Ssklıya 700 Tl civarı imiş, benm özel sağlık sigortam olduğu için indirimli 130 küsür ödemiştim.

O ne ya 1500 de ne .cok ya .zongldakta özelde 200 tl.orda niye fazla
Bu dr Perinatolojide tek isim denebilir. Hem ünü var hemde acıbadem grubunda çalıştığı için şişirmişler biraz ücreti ama şu hamilelikte benim en önem verdiğim aşamaydı detaylı usg o yüzden ibrahim beyi seçtim.

kızlar internetten bu takımı sipariş edicem de takımda iç zıbın olmalı değil mi? malum her takımda da bulunmuyor iç zıbın..

Çok ciciymişşş... Olması lazımm evet hepsinde olmuyorr... Ama biz nisanda doğum yapacağız içinde de bir şey olsaa iyi olur

Çok geçmiş olsun canımm... Güzelce istirahat et belli ki bünyenin buna ihtiyacı olmuş ve sana sinyal vermiş... Öğrencilerin için de böyle bir formül bulunmuşş süper! İçin rahat dinlenmene bak sen sen ve bebeğin önemlisiniz şuan... Kısa zamanda toparlar çok çok iyi olursun inşallah..

Çarpıntı ve nefes darlığı başladı bende 4 5 gündür Ara ara yokluyor. Ağırlaşıyoruz gitgide bebişler büyüyor sanırım ondan. Göbek zaten aldı başını gitti Dün de eşim demez mi normal doğum yapta o göbek gitsin kalmasın , söz yanına giricem destek için diyor. Aldı beni bir gülme Dedim bu göbeği ben kendi başıma yapmadım Kendi göbeğine bakmaz

Sanki kendileri çok fit yaaa benim eşimde doğumdan sonra spora gidersin diyor bebeği kendi emzirecek sanırım :)

kizlar sizde gogus ucu kasinmasi oluyormu. bide yarin detayli ultrasona tekrar girecemmm inşallah benim horoncu oglus rahat dururda ultrason tamamlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…