- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.361
kaşımıyorum hafif masaj yapıyorum lierac ve saf zeytin yağı sürüyorum ben
Hiiii ay bunu söylediğin iyi oldu bilmiyordum ben teşekkür ederim. Her seferinde değil ama arada sürüyodum şimdi dikkat edicem. :)simarik83 göğüs ucuna şimdilik krem sürme cnm. Erken doğumu tetikliyor diye okudum diğer gruplarda. Doğruluğunu bilemiyorum. Göğüs ucunu uyarmak kaşımak falan tehlikeliymiş
Ben acıbadem maslakta prof dr ibrahim bildiriciye gittim detaylıya. 1500tl verdim ama özel sigortan varsa daha uygun olur sanırım. Acrupa yakasında yaptıran başka arkadaşlar da vardır eğer girerlerse buraya bilgi verirler.Slm kızlar nasip olursa bnde nisan annesi olacağım26 yaşındayım 1.5 yaşında da oğlum var bu nisan bir erkek bebek daha bekliyorum size bir sorum olacak İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum bu tarafta olupta ayrıntılı ultrason yaptıran yada yaptıracak olan varmı hastane ve fiyatını yazarsanız sevinirim.
Göğüs ucu kremini şimdi sürme iyi değil.erken baslamisssinM Mavis67 kaşıntı varsa zeytinyağı ve vazelin sür, ben 2 hafta kaşıntıyla uğraştım bunları sürdüm 2 günde bitti resmen tenim nemlendiüstüne dikişsiz iç çamaşıırı , pamuklu giysiler giy.. Lierac ve bio oil kullanıyorum aylardır ama bana mısın demedi... Göbek büyüyüp cilt gerginleşince kaşıntı oluyor... Cildin kuruysaa hele..
Sakın tırnakla kaşımaa çatlak olurr hafifce üstten kaşı çok dayanılmaz olursa okşar gibi :))
O ne ya 1500 de ne .cok ya .zongldakta özelde 200 tl.orda niye fazlaBen acıbadem maslakta prof dr ibrahim bildiriciye gittim detaylıya. 1500tl verdim ama özel sigortan varsa daha uygun olur sanırım. Acrupa yakasında yaptıran başka arkadaşlar da vardır eğer girerlerse buraya bilgi verirler.
Göğüs ucu kremini şimdi sürme iyi değil.erken baslamisssin
He lierac yazinca bende göğse sürdün sandimKarnıma sürdüm canım bunları.. Göğsüme değil
Slm kızlar nasip olursa bnde nisan annesi olacağım26 yaşındayım 1.5 yaşında da oğlum var bu nisan bir erkek bebek daha bekliyorum size bir sorum olacak İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum bu tarafta olupta ayrıntılı ultrason yaptıran yada yaptıracak olan varmı hastane ve fiyatını yazarsanız sevinirim.
Bu dr Perinatolojide tek isim denebilir. Hem ünü var hemde acıbadem grubunda çalıştığı için şişirmişler biraz ücreti ama şu hamilelikte benim en önem verdiğim aşamaydı detaylı usg o yüzden ibrahim beyi seçtim.O ne ya 1500 de ne .cok ya .zongldakta özelde 200 tl.orda niye fazla
kızlar internetten bu takımı sipariş edicem de takımda iç zıbın olmalı değil mi? malum her takımda da bulunmuyor iç zıbın..
hayırlı günler nisan anneleri geçmiş gönderilere pek bakamadım 2haftadır raporluydum sınıfta bayılma durumumdan sonra bugün itibariyle doktorum istirahati uygun görüp 20 günlük heyet raporu verdi bitince 20 günlük yine verecek biz kızımla 25.haftadan girdik tatile niyetimiz bu dönemi tamamlamaktı ama nasip değilmiş okulumda 2 tane biyoloji öğretmeni var onlar derslerimi alacak böylece öğrencilerin dersi de boş geçmeyecek
Sanki kendileri çok fit yaaa benim eşimde doğumdan sonra spora gidersin diyor bebeği kendi emzirecek sanırım :)Çarpıntı ve nefes darlığı başladı bende 4 5 gündürAra ara yokluyor. Ağırlaşıyoruz gitgide bebişler büyüyor sanırım ondan. Göbek zaten aldı başını gitti Dün de eşim demez mi normal doğum yapta o göbek gitsin kalmasın , söz yanına giricem destek için diyor. Aldı beni bir gülme Dedim bu göbeği ben kendi başıma yapmadım Kendi göbeğine bakmaz
Sanki kendileri çok fit yaaa benim eşimde doğumdan sonra spora gidersin diyor bebeği kendi emzirecek sanırım :)
aynen dedim birlikte göbek tokuştururuz aşkım dert etmecok biliyo bazen şu kocalar
bende arada oluyor krem sürüyordum ama tehlikeliymiş burda okudum yenikizlar sizde gogus ucu kasinmasi oluyormu. bide yarin detayli ultrasona tekrar girecemmm inşallah benim horoncu oglus rahat dururda ultrason tamamlanir
bende arada oluyor krem sürüyordum ama tehlikeliymiş burda okudum yeni
aynen dedim birlikte göbek tokuştururuz aşkım dert etme
Benim birde gögüs aram kırmızı kırmızı kabarıyor bazen sizce neden olur kızardımı fena kaşınıyor krem sürüyorum sabaha geçiyorucunu uyarmak erken dogumu tetikliyo biliyomda sutyen ustunden vuruyom ama iye kasiniyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?