2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
öldüm gulmekten.zaten ben mı hamileyim esim mi anlamadım . göbek değil o .kacak kat çıkmış benim eşimde . kendime bakmaz sadece karnın sisiyo diyo. Senin de sisiyo benden fenasın diyom bende

Sanki kendileri çok fit yaaa benim eşimde doğumdan sonra spora gidersin diyor bebeği kendi emzirecek sanırım :)
Benim ki ne diyo .kiziyla beraber yatacakmış ben öbür oda da yatacakmışım . kiz ağlayinca emzirirsin diyom bende .bana hiç çağırma diyom tamam diyo

Kızlar eşlerinizin doğuma girmesini istermisiniz benim eşim asla girmem diyor
Asla istemem sinir eder beni o .kizin doğacağı varsa da geri kaçar babasını görünce.ay birde aglar karımn cani acıyo diye .ikincam mi ağlıcam mi onla mi ugrascam beklesin disarda

Asla istemem sinir eder beni o .kizin doğacağı varsa da geri kaçar babasını görünce.ay birde aglar karımn cani acıyo diye .ikincam mi ağlıcam mi onla mi ugrascam beklesin disarda
Ben istiyorum girmesini bana destek olamsını ama seni o halde görmek istemiyorum dayanamam ben diyor

öldüm gulmekten.zaten ben mı hamileyim esim mi anlamadım . göbek değil o .kacak kat çıkmış benim eşimde . kendime bakmaz sadece karnın sisiyo diyo. Senin de sisiyo benden fenasın diyom bende

Benim eşim de göbekli. Onu tanıdım tanıyalı hep öyle. Gerçi ben de onu öyle tombik seviyorum o ayrı konu Akşam bana diyor artık daha az yiyorum , kızım doğana kadar göbeği eritmem lazım , babasını daha yakışıklı görsün diyor
He he dedim evet kesin erir o göbek Gece 12 de pilav yedi üstüne tatlı Aşkım çok azimlisin dedim bu gidişle kesin kilo verirsin

Ay bir an kocamı gördüm hahhaaa benimle beraber yemek yiyip ben bu işi çok sevdim yaaa sen hep hamile ol kızmıyorsun yemek yedim diye diyor :)

Hahahahahaaha cok inanmış demek .dogum sonra si kilo vermeye çalışan anneler gibi.kiz sanki doğunca babasını hatırlayacak hebaba hatirliyomusun ben doğduğumda senin göbeğin vardı dicek kiz ona .

Ay bir an kocamı gördüm hahhaaa benimle beraber yemek yiyip ben bu işi çok sevdim yaaa sen hep hamile ol kızmıyorsun yemek yedim diye diyor :)

Hepsi aynı bunların şekerim Sabah ye ye diye önüme ekmekleri diziyor , sonra da vay efendim normal doğur da o göbek gitsin kalmasın diyor. Yedirme o zaman o kadar , diyorum çok yememem lazım , onu da ye bunu da ye diyip duruyor.
Sanırım onlar da bizler gibi bu sürece ayak uydurmaya çalışıyorlar. Adam da haklı şimdiye kadar beni 50 kilodan fazla görmedi ki Ne yapacağını , ne diyeceğini şaşırıyor işte

Onlarda karmaşıklar bizim gibi bizim içimizde hissediyoruz onlar daha farkında değil göbeğe odaklılar

Ya bu rahim kasılmaları nasıl oluyor kızlar , ben ayırt edemiyorum Bugün alt karın bölgeme adet sancısına benzer ağrılar giriyor 10 15 saniye , sonra geçiyor. Bebeğin hareketine de benziyor anlayamadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…