2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
25.haftanız ama Nisan 3 doğum bu mümkün değil hesaplamada bi Yanlışlık var sanırım

benim eşimde hergün bir yan dur bakim büyüdünüz mü diyor :) sonrada kocaman oldu haaa göbeğin diyor :)
Bizim bebisler var gobekler de ondan büyük.peki onların gobekler de ne var .buyuklugu neye borçlular yemeklere ben oyle diyom bende bebek var sende ne var . diyorum . gelmiş birde kasiniyo karşımda gobek kaşığo hemilemisin dedim

Bazen bende diyorum o göbek değil bebek diye gülyor :)

Oldu olacak ikinciyide patlat o ara ikisi bir arada büyür.2021 de falan dönersin:))

bana hemşire dedi ki 6 ay sonra bir doz daha sonra birer sene arayla 2 kez daha toplamda 5 doz yapılması tavsiye ediliyor seni menopoza kadar korur dedi. böyle bir durumdan bahsetti mi sana
Ben ilk hamileliğimde dediğin gibi beş doz yaptırdığım iÇin şuanda yaptırmama gerek yok ömür boyu koruyuculuğu var sanırım.

kızlar selam moralim çok bozuldu 50 lik şeker yükleme sonucum 159 çıktı doktorum haftaya 100 lük ile tekrarlıycaz dedi. Ben diyete başlıyorum canım çok sıkkın
Benim ilk hamileliğimde 147 çıkmıştı.sonrakinde normal çıktı.bu bir hafta şekerli yeme hamur işinide azalt.140 sınır o yüzden 159 çok uç bir rakam değil.

İyi yapmışsın .yarım gündü carttı curttu diyorlarda öğretmenlik gerçekten çok zor meslek.zaten hamileliğin zor geçiyor.çocuklar dahada zorlardı iyi olmuş izne başladığın.darısı 32. Haftada başıma:)

Kilim ve tohum
Öğretmenim nerelerdesin nasılsın?
Kardeşin daha iyidir umarım. Arada ses ver bize İzmir'in güzel havasından pozitif enerjinden gönder.
Arada gruba da gel özletme kendini orda da
Selam güzel anneler benim finaller başladı epey yoğunlaştım o sebeple giremiyorum kızkardeşim de sağolasın canım hepinizin tavsiyeleri çok işe yaradı üç gündür gayet iyi öksürük durumu.
Babamın tsh değerleri bozuldu bu Cumartesi özel doktoruyla görüşeceğiz
Ülkenin acı dolu gündemi de bir yandan içimizi acıtıyor.
Genel olarak umutluyum.
Oğlum tekmeci bir güvercin gibi onunla kurduğumuz bu güzel irtibat beni her daim gülümsetiyor.

Allah sınavlarında kolaylık versin canım.babanada şifa versin inşallah.oğluşunuda seni de öperim

Ben ilk hamileliğimde dediğin gibi beş doz yaptırdığım iÇin şuanda yaptırmama gerek yok ömür boyu koruyuculuğu var sanırım.
Canım bende ilk hamileliğimde 2 doz yaptırmıştım 3 seneyi aştıgı için tek dozla yeniledi aile hekimliği ben 5 sene oldu yaptıralı ilk hamileliğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…