2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım bende ilk hamileliğimde 2 doz yaptırmıştım 3 seneyi aştıgı için tek dozla yeniledi aile hekimliği ben 5 sene oldu yaptıralı ilk hamileliğimde
Canım Benim 2 değil toplamda doğumdan sonra yaptırdıklarımla beş doz oldu ve ömür boyu koruyucu artık dediler.o yüzden en sonki kontroldede beş doz yapıldı diye hatırlatınca o zaman sana yapmamıza gerek yok dediler.

happymom87 canımmmmmm emzirme hakkındaki Harika bilgiler ve teşvik için çok teşekkür ederim.

Rica ederimmm kuzum
Kardeşinin iyiye gidiyor olmasına sevindim babacığın da iyi olacak inşallah hala dualarımızda! Tsh bozulması neymiş değerleri mi
Değişti yani? Acil şifalar diliyorum..
Koşturmacalı süreçte oğluşun yanında destek yani sana annesi... Tekmelerle moral veriyor umut oluyor dimi
Ülkenin durumu ülkelerin durumu zor.. İçimiz acıyor.. İstanbul derken Halep çıktı çocuklar öldürüldü annelerine tecavüz edildi... Her şeyin iyi olduğu güzelleştiği yarınlar olsunn inşallah bebişlerimiz o günlere gelsinler.. Çocuklar hep mutlu yaşasın...!
Kar da başladıııı buralardaa izmirdee çok yağmaz ama gerçiii bugün kızım ilk kar tanesiyle tanıştı ona bile duygulandımmm ah bu hormonlar
Öpüyorumm güzel anne seni de oğluşumuzu daa, programın hafiflediğinde katıl bize yine daha çok ses ver.. Özletme... Görüşürükkk

4753 canım nasılsınn? Güzel kahvenizin tadı damağımda valla halaaa arada önünden geçip sana ve oğluna uzaktan selam gönderiyorum...
Nasıl gidiyor her şey yolunda mıı ? kontrol ne zaman ??

Kızlar eşlerinizin doğuma girmesini istermisiniz benim eşim asla girmem diyor
Kesinlikle girmesinden yanayım. İlk doğumumda eşim basucumdaydı o olmasaydı dayanazdım heralde bir dk bile birakmadım elini kordonuda eşim kesti. Hayırlısıyla bu doğumuda gecirseydik. Suan ikimizde daha tecrübeliyiz

Benim ilk hamileliğimde 147 çıkmıştı.sonrakinde normal çıktı.bu bir hafta şekerli yeme hamur işinide azalt.140 sınır o yüzden 159 çok uç bir rakam değil.
tamam canım çok teşekkürler sebze ve ete yönelicem zaten ekmek tüketmiyordum. dikkat edicem bende. inşallah iyi haberler alırım.

Gunaydin guzel hamisler tatli bebisler. Umarim guzel bir gun olur. Yarin perinatologla detayli randevum var. Belji hatirlarsiniz kendi doktorum ben bakacagim baskasina gerek yok demisti oyle de yapti ama ben ikinci bi goz gorsun diye perinatolaga gidecegim. Umarim bundan guzel sonuclar gelir.

Bu arada artik populeriz o zaman benimle gorusmek isteyen menejerimi arasin
Saka bi yana iyi oldu ya boyle takintili hamis olarak ben de diyordum niye populer degiliz diye

kızlar öncelik le cevaplarıniz için çok tsk ederim ama bana da biraz pahalı geldi daha uyguna giden arkadaşlarımız varsa bilgilendirirse sevinirim.

Oldu olacak ikinciyide patlat o ara ikisi bir arada büyür.2021 de falan dönersin:))
Ay yok önce ilk çocuğuma bir doyayım inşallah olursa 4 sene sonra düşünüyoruz ikinciyi.

Gerçek fiyatı neymiş mağazada.yani karlı oluyor mu gerçekten onu merak ettim.
Gerçek fiyatı ne bilmiyorum ama ebebekte chi..co nun 10 lu çıkışı dün 85 tl idi. :))) Anneme göre fiyatlar öyle çok indirimli değilmiş. Ben daha önce gidip öylesine bir gezmiştim fiyat araştırmadım pek.

Kardeşinin düzelmesine sevindim, inşallah babacığında iyi olacak. Kendine ve oğluşuna dikkat et, sınavlarında da başarılar diliyoruz oğluşumla

Günaydın annişler biz bugün 24+0 olduk. 25. haftaya merhaba diyoruz
Dün karnımın üst kısmında kasılmalar oldu mide kısmına doğru. Sanki böyle nefesimi tutuyormuşum gibi oldu. Eve geldim hemen ılık bir duş yapıp uzandım geçti çok şükür ama eşim de çok korktu başımdan ayrılmadı, karnıma masaj falan yaptı. Bir daha olursa doktora gideceğim ama inşallah olmaz.

kızlar öncelik le cevaplarıniz için çok tsk ederim ama bana da biraz pahalı geldi daha uyguna giden arkadaşlarımız varsa bilgilendirirse sevinirim.
Merhaba ben nişantaşında prof.murat yaylaya gittim.doktorumun yönlendirmesiyle olduğu için bana 400 tlye geldi ama gerçek fiyatını bilemiyorum.

yeni haftan hayırlı olsun canım.. karın genişlediği için organlara baskı oluşturuyor bende nefes alırken bazen zorlanıyorum bu haftadan sonra bu tarz sıkıntılar olur herhalde artık kötü düşünmeyelim... bu arada karnına masaj yaptırmak çok iyi değilmiş gebelerde hamile masajına gitmeyi düşünüyordum ben özellikle belli noktalar varmış dokunulmaması gereken çok dikkat etmek gerekiyormuş

Kardeşler arasında ideal yaş 4 müş prof adem güneşe göre.kendisinin fikirlerini çok beğeniyorum.ben de ona kulak verdim.kızlarım arasında nerdeyse 4 yaş olacak.inşallah çok iyi anlaşırlar.benim kız kardeşimle aramda yaş farkı çok olduğu için paylaşımımız çok olsmadı ne yazık ki.
Aman ben arada fark beklerken daha mı pahalıya geldi hastane çıkışı yani:))neyse iyi günlerde sağlıkla giysin oğluşun inşallah.

Bende sonra internetten baktım dediğin gibi rahim büyüdüğü ve yukarıya doğru çıktığı için baskı yapıp kasılmalara neden olabiliyormuş. Masaj dediğim hafif böyle krem sürer gibi elini gezdirdi göbeğimde bir süre ama rahatlattı. Dokunulmayacak yerlerimizi iyice araştıralım en iyisi. Göbüş yasak memiş yasak mumya gibi mi gezicez

Kısa süreliyse kasılmadır ve hamilelik boyunca tekrar edecek o kasılmalar.ama uzun sürdüyse kramp falandır.ya da soğuktan üşütmüş olabilirsin.

Canım oluyo bazen bende de ağrı kasılmalar. Allah emanet . İşte insan telaşlanıyor. Benim eşim pek takmıyor valla öyle şeyleri :) Senin ki gene iyimiş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…