2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Aslında biz başta peş peşe yapalım diye düşünüyorduk eşimle yani aralarında en fazla 1,5-2 yaş falan olsun diyorduk ama vazgeçtik. Çünkü şimdi oğluş doğacak onun ilgi ve sevgiye ihtiyacı olacak 2. yi hemen yaparsam ilgi biraz daha ona kayacak ve oğluş daha çok küçükken ilgi ve sevgi eksikliği hissedecek. Hem de ilk çocuğumuz doya doya yaşayalım istiyoruz. Bunları düşününce karar aldık hemen yapmicaz 2.yi.

Ya en iyisi internetten almak. Bazı şeylerde çok güvenemiyorum yani dokunarak, görerek almak istiyorum. Şimdi oyun halılarını araştırıyorum 3 boyutlular çıkmış onlardan istiyorum. Baktığım bebek mağazalarında göremedim mesela onu mecbur internetten alıcam. Sağ salim atlatsaydık şu günleride kucağımıza alıverseydik bebişleri artık :))

kızlar öncelik le cevaplarıniz için çok tsk ederim ama bana da biraz pahalı geldi daha uyguna giden arkadaşlarımız varsa bilgilendirirse sevinirim.
merhaba canım ben şişlide gittim perinataloğa 310 tl muaynesi osman özyurt gayette memnun kaldım 40 dk inceledi her organı inceledikten sonra anlattı-

Kısa süreliyse kasılmadır ve hamilelik boyunca tekrar edecek o kasılmalar.ama uzun sürdüyse kramp falandır.ya da soğuktan üşütmüş olabilirsin.
İşten çıktım manava falan gittim yaklaşık 15 dk falan sürmüştür. Eve girer girmez duşa girdim rahatladım birazcık. İlk defa olduğu için korktum. Tekrar edecekse alışırız zaten :))

Canım oluyo bazen bende de ağrı kasılmalar. Allah emanet . İşte insan telaşlanıyor. Benim eşim pek takmıyor valla öyle şeyleri :) Senin ki gene iyimiş ...

Hamilelikte her gün yeni bir şey hissediyoruz, öğreniyoruz hayırlısı bakalım. Eşim takmazsa ben ona çok fena takarım valla

3 aycık kaldı canım biraz daha mumya gibi gezicez bebişler konu olunca elimiz kolumuz bağlı

Aynen büyüğe yazık olur.ideal yaş falan diyoruz ama yaşımdan dolayı geç kalıyor olmasaydım biraz daha beklerdim sanırım.hem ilk göz ağrıma hals kıyamıyorum üstüne kuma getiriyormuş gibi hissediyorum.hem de yıllardır daha yeni rahatlamıştım.uykusu düzene girdi tuvalet olayı çözüldü.kendi giyiniyor soyunuyor derdini rahatça anlatıyor.şimdi bu kadar rahatlamışken kalk sen tekrardan boklu bezlerle uğraş:))

Kızlar benim yemek ile ilgili çok büyük bir sorunum var. Sürekli acıkıyorum. Her şeyi yemek istiyorum. Zaten 8 kg aldım. Eşim istemiyor yemek yememi . O mani olduğu halde bu kadar kg aldım. Hep açımBıraksalar dünyaları yiyeceğim. Zaten baştan beri hiç bulantı problemim olamadı. Moralim çok bozuluyor...

3 aycık kaldı canım biraz daha mumya gibi gezicez bebişler konu olunca elimiz kolumuz bağlı
Ay öyle vala az kaldı sabredicez. Eşim her gün gün sayıyor benden de sabırsız. Dün akşam gelmiş yanıma yarın 168. gün 12 gün sonra 6 ay doluyor. Son 3 aya giricez daha dikkatli olmamız lazım diyor. Ben arada bakıyorum günüme falan adamın işi gücü gün saymak. :))

Sen geç kalmıyorsun aslında ya ben 33 yaşındayım ve ilk çocuğum 2. yi 38-39 yaşımda ancak yaparım inşallah olursa. Başa dönmek zor geliyor ama insan çocuğuna kardeş istiyor hem aile daha güzel oluyor. 4-5 sene sonra rahatlarsın iyice sen ne güzel.

Bende senin gibiyim ben de çok kilo aldım maalesef. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar. Benimde bulantım falan olmadı baştan beri maşallah dünyaları yedim. Ben bir de sigara içiyordum çift çizgiyi görünce aniden bıraktım hem ondan iştahım açıldı hem hamilelik çok fena yedirdi bana. Bir ara iştahım gitmişti ama çok kısa sürdü 1 hafta kadar. Son haftalarda da iyice iştahım arttı. Sofradan kalkıyoruz 1 saat sonra acıkmaya başlıyorum. Beni de eşim frenliyor ya da peynir süt yoğurt falan yiyip bastırmaya çalışıyorum.

Günaydın hayırlı olsun büyüyor bebişler maşAllah korkma canım kasılmalar normal Allah yardımcımız olsun

Zaten hamilelikte açlık hissi çok yaşanıyor maalesef, Dikkat et canım bu iştahla yemeye devam edersen doğumda da zorluklar yaşarsın sonrasında da. ben de senin gibi hiç bulantı filan yaşamadım iştahım çok iyi ilk çocuğumda 20 kg almıştım, şuan 6 kilo aldım. ama son zamanlarda büyümeden dolayı karnımda ağrılar doluluk hissi filan oluyor o yüzden çok yemek istemiyorum

İlk doğumun normal miydi sezaryen miydi? Doğumdan sonra 20 kilonun kaç kilosu gitti? Bende de o potansiyel var gibi sanki son ayda çok fazla kilo alınıyormuş ya o son ayı merak ediyorum yani nolcam diye O yüzden merak ettim.

Ben ilk doğumu 30 ikinciyi 34 de yapmış olucam.özellikle parkta kızımın peşinden koşarken keşke 10 yaş daha genç olsaydık dediğimiz çok oluyor eşimle.o zaman sana önerim 4-5 sene değilde 2-3 sene beklemen:)

aynen canım sürekli ayaktasın ders anlatınca falan bakalım canım evde sıkalacağız kızımla alışık dğlm sürekli evde durmaya:)ama durum ciddi olunca mecbur darısı başına olsn inşallah hayırlısıyla 32.haftaya göz açıp kapatıncaya kadar kısa sürede ulaşırsın sen de

saol canım @happymom87 inşallah hep beraber nisan anneleri olarak bu süreci sağlık ve huzurla atlatıp bebeklerimize kavuşacağız ^_^

Amin canım.sende hiç sıkılma bol bol dinlen.çünkü kızın doğduğunda bu boş kaldığın günleri çooook özleyeceksin:)

Ay bilmiyorum ya ilkini sağlıcakla bi doğurayimde ikinciyi şimdi düşünemeyeceğim :)))

Merhba hanimlar hayirli günler :)
Eşim sabah süpriz yapmis uyurken börek yapmis yazik kendince yapmis ama yinde cok sevindim.
Bende toplam 4 kilo aldim istahim bulantimin bittigi zamanlar cok acikti zaten o ay aldim en cok simdilerde normale döndüm acikmiyorum.sadece 7den sonra cayin yanina yiyordum simdi onu da kestim meyveyi cerezi ikindi ogle vakitlerinde yiyip aksam sadece ihlamur yada cay yapip iciyorum.hemde midem rahat oluyo.kizimda 10 kilo almistim hastaneden cikista 9 kilosu gitmisti.ama belli bi ay sonra 2 kilo falan kaliyo bide genisliyosun 1 yilin sonunda calismaya da bslayinca sütten kesilincede 55 56 kilomla takiliyordum.süt verirken de insan cok acikiyo eli ayagi titriyo o zman yiyorsun.insallah yine o kilolarima dönerim:)
Kasilmalar normalmis artik 2.gebelikerde daha once bile baslarmis benim yaklasik 2 haftadir kasilmalarim oluyo

Ben ilk hamileliğimde tam 22 kilo aldım.birde deli gibi ödem vardı bende.doğum öncesi ve sonrası tarttıklarında aradaki fark 1,5 kiloydu.çocuk 3150 gr doğdu eşi suyu en az beş kilo gitmesi lazım bu ne şimdi dediğimde ödemden dolayı kilomun fazla çıktığını söylediler.dedikleri gibi bir iki günde kilolar gitmeye başladı.ben bir yıl içinde 24 kilo verdim .-2 ye düşmüştüm hamilelik öncesine göre:)ayrıca sezeryan benimki.şimdide 10 kilo aldım bakalım.18-20 ye ulaşırım gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…