2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aslında biz cok sanslıyız, teknoloji cağındayız zaten

hayal_masal dünürüm nasılsn, o göbek sertleşmesi bende de oluyor arada ama ben bebek sanıyordum.

Bana doktor tarifime göre bebek o hissettiğin dedi... ben de kasılma sanıyordum ama. karnım tümsek gibi oluyor böyle içerden avcuma sert bir top koymuşlar gibi...
bebek mi kasılma mı hala emin olamadım...

Merhaba kizlarr
Bizimde bugun detaylimiz vardi masallah oglusum cok iyiydi bize el salladi gerci biraz tembeldi doktor durte durte zorlaki el sallattirdi :) sonra da kordanina sarildi uyumaya devam etti :)
Disari cikmisken asimi vurundum. Oglumuzu gormemizin serefine odasinj da alalim dedik.

Sizler nasilsiniz?

Oyy maşallah minik ellerini de sallarmis...
Hayırlı olsun guzel günlerde kullanılsın odanız.

Bnm doktorum ailemde kimsede olmadığı için fazla kilo almayıp şeker tatlı isteğim olmadığı için ve ilk gebeliğimde de şeker çıkmadığı için gerekli görmedi bende istemedi im

Bnm doktorum ailemde kimsede olmadığı için fazla kilo almayıp şeker tatlı isteğim olmadığı için ve ilk gebeliğimde de şeker çıkmadığı için gerekli görmedi bende istemedi im

Canım benzer şeyleri yaşıyoruz.İlk gebeliğimde yükleme yaptırdım normal çıktı.Ailemde şeker hastası yok çok şükür.Yakın zamanda açlık tokluk bakıldı normal çıktı.Benim canım hiç tatlı türü şeyler istemiyor. Dün Dr.rutin herkesten istiyoruz yaptırmak istiyormusun gibi konuşunca aklıma takıldı.Her doktorun talepleri farklı tabi .Teşekkürler cevabın için.

Benim doktor bence yaptırma dedi direk benimde gönlüm yoktu ztn onunda fikri olumsuz olunca yaptırmamaya karar verdim.burda tercih senin

neslim33 canım hayırlı olsun prensesin dün facebooktaki grupta 25 haftalık cinsiyet öğrendiğini yazan biri vardı, görünce sen olabilir misin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…