2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
merhaba hanımlar bir süredir giremiyordum ama ara ara takip ettim sizi şeker yüklemesi konuşulmuş bende yaptırıp yaptırmamak arasında çok kararsızdım ve sonrasında doktorum aile hekimim ve takibimi yapan ebe hepsi önerince ailede diabet hastası olmamasına rağmen yaptırdım, biraz araştırınca gebelik şekerinin anne karnında bebek ölümlerinin en önemli nedenlerinden biri olduğunu öğrendim ayrıca canan karatay 100 gr lık şeker yüklemesinin ve bu testin çok fazla tekrarlanmasının zararlı olduğunu söylüyor, 50 gr lık şeker yüklemesi çevremizdeki kişilerin abarttığı ay içemedim ay midem bulandı ay şöyle böyle zararlı diyerek abarttıkları ama hiçte öyle olmayan bir test. çay ve kahveyi sade içen biri olarak hiç midem falan bulanmadı ve bu testten sonra hamilelikte ve bebeğim doğduktan sonra çevredekilerin dediklerini umursamamak sadece alanında uzman olan doktorlarımızı ve sağlık personelini dinlemek gerektiğine emin oldum.

merhaba hanımlar bir süredir giremiyordum ama ara ara takip ettim sizi şeker yüklemesi konuşulmuş bende yaptırıp yaptırmamak arasında çok kararsızdım ve sonrasında doktorum aile hekimim ve takibimi yapan ebe hepsi önerince ailede diabet hastası olmamasına rağmen yaptırdım, biraz araştırınca gebelik şekerinin anne karnında bebek ölümlerinin en önemli nedenlerinden biri olduğunu öğrendim ayrıca canan karatay 100 gr lık şeker yüklemesinin ve bu testin çok fazla tekrarlanmasının zararlı olduğunu söylüyor, 50 gr lık şeker yüklemesi çevremizdeki kişilerin abarttığı ay içemedim ay midem bulandı ay şöyle böyle zararlı diyerek abarttıkları ama hiçte öyle olmayan bir test. çay ve kahveyi sade içen biri olarak hiç midem falan bulanmadı ve bu testten sonra hamilelikte ve bebeğim doğduktan sonra çevredekilerin dediklerini umursamamak sadece alanında uzman olan doktorlarımızı ve sağlık personelini dinlemek gerektiğine emin oldum.

Bu arada sonuçların iyi olması süper geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım, stres yapma inşallah beklediğin güzel sonuçları alırsın. Benim ailemde dedem babam şeker hastası olmasına rağmen ve tatlıya aşırı düşkünlüğüme rağmen ilk gebeliğimde de şeker sıkıntım olmamıştı şükür. tiroit de olmamıştı. Güzel haberlerini bekliyoruz senin de :)

benimde annemde teyzelerimde var şeker triod için zaten ilaç alıyorum ondan tedirginim biraz

Süsleri nerden alıyorsunuz canım.doguda yaşıyoruz biz.Netten almak zorundayim
canım ben ankarada yaşıyorum ama herşeyi internetten alıyorum bende.
kapı süsümü takı yastığını terlik ve tacı http://nildabebek.com.tr/ aldım. facebooktada nilda bebek diye sayfası var..
loğusa şerbet setini gitti gidiyordan alacağım. orası uygun.
https://www.cikolatayolla.com/ adresinden çikolatamı spariş edeceğim. hem taze hem güzel hem diğerlerine göre uygun.
instagramdanda vereceğim hediyeleri bakıyorum ama daha almadım. oradada sihirli atölye ve sirinhediyem favorim. inşallah sana yardımcı olabilmişimdir

internette çok güzel şeyler var ama ben korktuğumdan yapamıyorum, sende dikkat et canım iki arkadaşımın hesabından yüklü para çekmişlerdi sonradan uğraşıp aldılar ama dikkat etmek lazım yinede

Sağ ol canım. Bi bakayım ben de

e bebekte 22-31 aralık tarihlerinde hergün farklı ürün gruplarında indirim var mağaza ve online satışta

Tunaydin minikler ve anneleri soğuk buralar buz gibi ya bide benim kaynana nin günü vardı tuttu sende gel diye bende gitmedim yani söyle bişey var on kişi var hatta on beş kişi yani aralarında benim grip olan bile vardır teyzelerin hep büyükler zaten annemler yani neyseki eşim izin vermedi yani bu kaynanalarin Gelinleri güne götürme merakı nedir anlamadim:)

kızlar bugun aldıklarımı yazıyorum ama eksikler hala var
12 adet ağız bezi
5 adet zıbın
4 adet çıtçıtlı body
4 adet patikli zıbın set
3 adet yelek
6 adet şapka
4 adet eldiven
1 polar battaniye
2 penye battaniye
3 adet pijama
9 adet çorap
alt açma
kadife kundak
1 adet tulum set
1 adet örgü battaniye
1 adet nevresim takımı
20'li hastane çıkışı (içinde havlu, battaniye, 2li takım, tulum, mama önlüğü, şapka, eldiven,çıtçıtlı body var)

bunları aldım hepsi 0-3 ay, 3-6 ay şimdi mi almalıyım bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz eksik tamamlama konusunda şimdi alacaklarımı da yazayım

8 adet tulum (3 adet 0-3 at 5 adet 3-6 ay)
penye önlük-fular önlük
3 adet patik
banyo kova tas küvet filesi sünger (küveti var)
4 paket yenidoğan ıslak mendil
2 paket bebek bezi
2 paket bebek pamuğu
tarak tırnak makası
2 adet emzik
yenidoğan biberon set
termos
2 paket kullan at alt açma örtüsü
lastikli çarşaf ve alez
yatak yan koruma seti
yenidoğan saç vücut şampuanı vücut losyonu pişik kremi
yastıklarım var yastık kılıfı alacağım
bebek arabası
telsiz
anakucagı ve mama sandalyesi var
yan yatma yastıgı
reflü yastıgı
biberon temizleme fırçası ve sterilizatör(emin değilim belki kaynatırım)
biberon ısıtıcısı (emin değilim)
anne yanı beşiği (eşimin teyzesi hediye alacakmış)
dönence (var)
fanlı ısıtıcı
silikon kaşık
fular önlük
mevlüt kıyafeti
eşortman (3-6 ay)
pantolon (3-6 ay)
oda nemlendiricisi
bebek çantası
bulut yastık ve fil almak istiyorum (instagramdan)
babyness bebek yatağı (emin değilim)
süt sağma makinesi elektirikli
burun aspiratörü
hastane için katlı pastalık bebek çikolatası ve bebek hediyesi (kokulu taş kapı süsü)

fazlalık yada gereksiz bulduklarınız yada farklı düşünceleriniz varsa eklemem gerekenler vs lütfen paylaşın canlarım

Ohh masallah hersey alinmis gule gule kullansin minik :)

hayırlı olsun güle güle giysin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…