- 12 Mayıs 2007
- 989
- 486
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.221
kızlar bugun aldıklarımı yazıyorum ama eksikler hala var
12 adet ağız bezi
5 adet zıbın
4 adet çıtçıtlı body
4 adet patikli zıbın set
3 adet yelek
6 adet şapka
4 adet eldiven
1 polar battaniye
2 penye battaniye
3 adet pijama
9 adet çorap
alt açma
kadife kundak
1 adet tulum set
1 adet örgü battaniye
1 adet nevresim takımı
20'li hastane çıkışı (içinde havlu, battaniye, 2li takım, tulum, mama önlüğü, şapka, eldiven,çıtçıtlı body var)
bunları aldım hepsi 0-3 ay, 3-6 ay şimdi mi almalıyım bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz eksik tamamlama konusunda şimdi alacaklarımı da yazayım
8 adet tulum (3 adet 0-3 at 5 adet 3-6 ay)
penye önlük-fular önlük
3 adet patik
banyo kova tas küvet filesi sünger (küveti var)
4 paket yenidoğan ıslak mendil
2 paket bebek bezi
2 paket bebek pamuğu
tarak tırnak makası
2 adet emzik
yenidoğan biberon set
termos
2 paket kullan at alt açma örtüsü
lastikli çarşaf ve alez
yatak yan koruma seti
yenidoğan saç vücut şampuanı vücut losyonu pişik kremi
yastıklarım var yastık kılıfı alacağım
bebek arabası
telsiz
anakucagı ve mama sandalyesi var
yan yatma yastıgı
reflü yastıgı
biberon temizleme fırçası ve sterilizatör(emin değilim belki kaynatırım)
biberon ısıtıcısı (emin değilim)
anne yanı beşiği (eşimin teyzesi hediye alacakmış)
dönence (var)
fanlı ısıtıcı
silikon kaşık
fular önlük
mevlüt kıyafeti
eşortman (3-6 ay)
pantolon (3-6 ay)
oda nemlendiricisi
bebek çantası
bulut yastık ve fil almak istiyorum (instagramdan)
babyness bebek yatağı (emin değilim)
süt sağma makinesi elektirikli
burun aspiratörü
hastane için katlı pastalık bebek çikolatası ve bebek hediyesi (kokulu taş kapı süsü)
fazlalık yada gereksiz bulduklarınız yada farklı düşünceleriniz varsa eklemem gerekenler vs lütfen paylaşın canlarım
ayyy aldık canım onu da ama unutmuşum yazmayı temassız oda sıcaklığını su sıcaklığı ve ateş ölçüyor alından ölçmeli bizimkisi buarada güzel dileklerin için teşekkür ederimSağlıklı günlerde kullan inşallah.Ateş ölçer göremedim canım.Bana göre büyük ihtiyaç.Ben temassız ölçenlerden alıcam inşallah.
bilgim yok ama çok geçmiş olsun canım inş sorun çıkmadan atlatırsın.. kendi doğum doktorunla da görüş kırma işlemi yaptırma konusunu.. hakkında en kolayı ve en hayırlısı olsun inşKızlar okadar morlim bozuk ki .Dr 'dan geliyorum.Sol böbreğimde ağrı vardı 2 gündür. Daha önce böbrek taşım olduğunu biliyordum. Ama taş oynamaz şuan demişlerdi. Taş oynamış . Ve tam böbrek çıkışındaki kanala yerleşmiş. Şuan şiddetli olmasada ağrım var. Ama asıl sorun biraz daha aşağı inerse ki inecek orası daha dar. DR kırarım ben bunu bebeği etkilemez diyor. Ama benin onun dışında sorduğum her dr kırılmaz dedi. Yani 4-5 dr a sordum. Zaten internette hamilelere kırma işlemi yapılamaz die yazıyor. Kendiliğinden düşüer mi bilmiyorum. Taş büyük dr lara göre düşmez. Katater takılıyormu. O da ayrı bir operasyon ve ondada sorun yaşayan çok. Sancı şiddetli olursa erken doğumu tetikleyebilir dediler. nE YAPACAĞIMI Şaşırdım İşteyim ve ağlamak üzereyim... Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Canım benim çok geçmiş olsun. Çok net bir bilgim yok yalnız böbrek ağrıların çok fazla olursa erken doğumu tetiklediğini ve yüksek tansiyona neden olduğunu biliyorum. Biraz araştırdım bu konuyu ve maalesef doğum sonrasında kesin tedavi yapılana kadar stent uygulamasını yapıyorlar. Yani dediğin gibi kanallardaki geçişe izin verebilmek için kateter takıyorlar. Yalnız şöyle bir yazı buldum yeni lazerli yöntemlerden biri sanırım. Eğer böyle bir alet kullanacaklarsa tedavi olabilirsin.Kızlar okadar morlim bozuk ki .Dr 'dan geliyorum.Sol böbreğimde ağrı vardı 2 gündür. Daha önce böbrek taşım olduğunu biliyordum. Ama taş oynamaz şuan demişlerdi. Taş oynamış . Ve tam böbrek çıkışındaki kanala yerleşmiş. Şuan şiddetli olmasada ağrım var. Ama asıl sorun biraz daha aşağı inerse ki inecek orası daha dar. DR kırarım ben bunu bebeği etkilemez diyor. Ama benin onun dışında sorduğum her dr kırılmaz dedi. Yani 4-5 dr a sordum. Zaten internette hamilelere kırma işlemi yapılamaz die yazıyor. Kendiliğinden düşüer mi bilmiyorum. Taş büyük dr lara göre düşmez. Katater takılıyormu. O da ayrı bir operasyon ve ondada sorun yaşayan çok. Sancı şiddetli olursa erken doğumu tetikleyebilir dediler. nE YAPACAĞIMI Şaşırdım İşteyim ve ağlamak üzereyim... Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Çok geçmiş olsun cnm doktorlar en iyi en gereken müdahaleyi yapıcaktır böyle üzülerek bebeğinide üzmeKızlar okadar morlim bozuk ki .Dr 'dan geliyorum.Sol böbreğimde ağrı vardı 2 gündür. Daha önce böbrek taşım olduğunu biliyordum. Ama taş oynamaz şuan demişlerdi. Taş oynamış . Ve tam böbrek çıkışındaki kanala yerleşmiş. Şuan şiddetli olmasada ağrım var. Ama asıl sorun biraz daha aşağı inerse ki inecek orası daha dar. DR kırarım ben bunu bebeği etkilemez diyor. Ama benin onun dışında sorduğum her dr kırılmaz dedi. Yani 4-5 dr a sordum. Zaten internette hamilelere kırma işlemi yapılamaz die yazıyor. Kendiliğinden düşüer mi bilmiyorum. Taş büyük dr lara göre düşmez. Katater takılıyormu. O da ayrı bir operasyon ve ondada sorun yaşayan çok. Sancı şiddetli olursa erken doğumu tetikleyebilir dediler. nE YAPACAĞIMI Şaşırdım İşteyim ve ağlamak üzereyim... Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Maşallah canım bebişin kilosu haftasına göre çok iyi özel olarak beslenmeme dikkat ediyormusun benimde içinde bebişin kilosu çok önemli.. Beşiğinide fotoğrafını bekliyorum:)
Cnm çikolata için söylediğin siteye göz attım ben de sekersepetim.com dan sipariş edicem bak istersen daha uygun fiyatları. Hediye için de kokulu taş yaptırıyorum kız kardeşimin iş arkadaşına çok başarılı ve özenle yapıyor işini, tanıdığın yoksa tavsiye edebilirim. Kapı süsü terlik ve tacı kendim yapmayı düşünüyorum suluhan a gidicem malzemeler için bakalımcanım ben ankarada yaşıyorum ama herşeyi internetten alıyorum bende.
kapı süsümü takı yastığını terlik ve tacı http://nildabebek.com.tr/ aldım. facebooktada nilda bebek diye sayfası var..
loğusa şerbet setini gitti gidiyordan alacağım. orası uygun.
https://www.cikolatayolla.com/ adresinden çikolatamı spariş edeceğim. hem taze hem güzel hem diğerlerine göre uygun.
instagramdanda vereceğim hediyeleri bakıyorum ama daha almadım. oradada sihirli atölye ve sirinhediyem favorim. inşallah sana yardımcı olabilmişimdir
Kızlar okadar morlim bozuk ki .Dr 'dan geliyorum.Sol böbreğimde ağrı vardı 2 gündür. Daha önce böbrek taşım olduğunu biliyordum. Ama taş oynamaz şuan demişlerdi. Taş oynamış . Ve tam böbrek çıkışındaki kanala yerleşmiş. Şuan şiddetli olmasada ağrım var. Ama asıl sorun biraz daha aşağı inerse ki inecek orası daha dar. DR kırarım ben bunu bebeği etkilemez diyor. Ama benin onun dışında sorduğum her dr kırılmaz dedi. Yani 4-5 dr a sordum. Zaten internette hamilelere kırma işlemi yapılamaz die yazıyor. Kendiliğinden düşüer mi bilmiyorum. Taş büyük dr lara göre düşmez. Katater takılıyormu. O da ayrı bir operasyon ve ondada sorun yaşayan çok. Sancı şiddetli olursa erken doğumu tetikleyebilir dediler. nE YAPACAĞIMI Şaşırdım İşteyim ve ağlamak üzereyim... Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
İyi bari sevindim.içilen şeker değilde uzun süre aç kalmak kötü yapıyor insanı:)yok canım doğru anlamışsın öyle ben sonucu beklemeyle birlikte 3 saat kadar beklemiştim
Çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.inşallah doğuma kadar sorun yaratmaz.Kızlar okadar morlim bozuk ki .Dr 'dan geliyorum.Sol böbreğimde ağrı vardı 2 gündür. Daha önce böbrek taşım olduğunu biliyordum. Ama taş oynamaz şuan demişlerdi. Taş oynamış . Ve tam böbrek çıkışındaki kanala yerleşmiş. Şuan şiddetli olmasada ağrım var. Ama asıl sorun biraz daha aşağı inerse ki inecek orası daha dar. DR kırarım ben bunu bebeği etkilemez diyor. Ama benin onun dışında sorduğum her dr kırılmaz dedi. Yani 4-5 dr a sordum. Zaten internette hamilelere kırma işlemi yapılamaz die yazıyor. Kendiliğinden düşüer mi bilmiyorum. Taş büyük dr lara göre düşmez. Katater takılıyormu. O da ayrı bir operasyon ve ondada sorun yaşayan çok. Sancı şiddetli olursa erken doğumu tetikleyebilir dediler. nE YAPACAĞIMI Şaşırdım İşteyim ve ağlamak üzereyim... Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Gözünaydın canım.Kızlar şükür sonuçlar iyi çıktı bir sorun yokcancangunes canım Allah yardımcın olsun doktoruna güven inşAllah sorun çıkmaz
İnşallah Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kızlarr... @Citolesgen de istirahatlee prensesesine kavuşacakkk...
Canım benim bildiğim formüll 1 kaşık bala karabiber dök ye boğazdaki balgamı gıcığı rahatlatıyor dene bakalım... ama hamileliğe bağlı tükürük bezleriyle alakalıysa ona pek faydası olmayabilir bu dediğimin...
kızlar bugun aldıklarımı yazıyorum ama eksikler hala var
12 adet ağız bezi
5 adet zıbın
4 adet çıtçıtlı body
4 adet patikli zıbın set
3 adet yelek
6 adet şapka
4 adet eldiven
1 polar battaniye
2 penye battaniye
3 adet pijama
9 adet çorap
alt açma
kadife kundak
1 adet tulum set
1 adet örgü battaniye
1 adet nevresim takımı
20'li hastane çıkışı (içinde havlu, battaniye, 2li takım, tulum, mama önlüğü, şapka, eldiven,çıtçıtlı body var)
bunları aldım hepsi 0-3 ay, 3-6 ay şimdi mi almalıyım bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz eksik tamamlama konusunda şimdi alacaklarımı da yazayım
8 adet tulum (3 adet 0-3 at 5 adet 3-6 ay)
penye önlük-fular önlük
3 adet patik
banyo kova tas küvet filesi sünger (küveti var)
4 paket yenidoğan ıslak mendil
2 paket bebek bezi
2 paket bebek pamuğu
tarak tırnak makası
2 adet emzik
yenidoğan biberon set
termos
2 paket kullan at alt açma örtüsü
lastikli çarşaf ve alez
yatak yan koruma seti
yenidoğan saç vücut şampuanı vücut losyonu pişik kremi
yastıklarım var yastık kılıfı alacağım
bebek arabası
telsiz
anakucagı ve mama sandalyesi var
yan yatma yastıgı
reflü yastıgı
biberon temizleme fırçası ve sterilizatör(emin değilim belki kaynatırım)
biberon ısıtıcısı (emin değilim)
anne yanı beşiği (eşimin teyzesi hediye alacakmış)
dönence (var)
fanlı ısıtıcı
silikon kaşık
fular önlük
mevlüt kıyafeti
eşortman (3-6 ay)
pantolon (3-6 ay)
oda nemlendiricisi
bebek çantası
bulut yastık ve fil almak istiyorum (instagramdan)
babyness bebek yatağı (emin değilim)
süt sağma makinesi elektirikli
burun aspiratörü
hastane için katlı pastalık bebek çikolatası ve bebek hediyesi (kokulu taş kapı süsü)
fazlalık yada gereksiz bulduklarınız yada farklı düşünceleriniz varsa eklemem gerekenler vs lütfen paylaşın canlarım
Kızlar okadar morlim bozuk ki .Dr 'dan geliyorum.Sol böbreğimde ağrı vardı 2 gündür. Daha önce böbrek taşım olduğunu biliyordum. Ama taş oynamaz şuan demişlerdi. Taş oynamış . Ve tam böbrek çıkışındaki kanala yerleşmiş. Şuan şiddetli olmasada ağrım var. Ama asıl sorun biraz daha aşağı inerse ki inecek orası daha dar. DR kırarım ben bunu bebeği etkilemez diyor. Ama benin onun dışında sorduğum her dr kırılmaz dedi. Yani 4-5 dr a sordum. Zaten internette hamilelere kırma işlemi yapılamaz die yazıyor. Kendiliğinden düşüer mi bilmiyorum. Taş büyük dr lara göre düşmez. Katater takılıyormu. O da ayrı bir operasyon ve ondada sorun yaşayan çok. Sancı şiddetli olursa erken doğumu tetikleyebilir dediler. nE YAPACAĞIMI Şaşırdım İşteyim ve ağlamak üzereyim... Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Sağol canım bakarım şeker sepetine. Suluhanda ben bişey bulamadım inşallah sen bulursunCnm çikolata için söylediğin siteye göz attım ben de sekersepetim.com dan sipariş edicem bak istersen daha uygun fiyatları. Hediye için de kokulu taş yaptırıyorum kız kardeşimin iş arkadaşına çok başarılı ve özenle yapıyor işini, tanıdığın yoksa tavsiye edebilirim. Kapı süsü terlik ve tacı kendim yapmayı düşünüyorum suluhan a gidicem malzemeler için bakalım
Kızlar çikolata siparişi için erken değil mi bende bakıyorum ama almak için erken diye düşünüyorumSağol canım bakarım şeker sepetine. Suluhanda ben bişey bulamadım inşallah sen bulursun
Teşekkür ederim canım :)Gözünaydın canım.
Valla öyle canım bazı tekmeleri can yakıyor.Benim daha canımı acıtmadı ama yakındır. Senin miniği gücü kuvveti yerinde maşallah
İnşallah
İyi ya süpermiş. Sen sağlık ocağında mı yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?