2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Sağlıklı günlerde kullan inşallah.Ateş ölçer göremedim canım.Bana göre büyük ihtiyaç.Ben temassız ölçenlerden alıcam inşallah.

Sağlıklı günlerde kullan inşallah.Ateş ölçer göremedim canım.Bana göre büyük ihtiyaç.Ben temassız ölçenlerden alıcam inşallah.
ayyy aldık canım onu da ama unutmuşum yazmayı temassız oda sıcaklığını su sıcaklığı ve ateş ölçüyor alından ölçmeli bizimkisi buarada güzel dileklerin için teşekkür ederim

Kızlar okadar morlim bozuk ki .Dr 'dan geliyorum.Sol böbreğimde ağrı vardı 2 gündür. Daha önce böbrek taşım olduğunu biliyordum. Ama taş oynamaz şuan demişlerdi. Taş oynamış . Ve tam böbrek çıkışındaki kanala yerleşmiş. Şuan şiddetli olmasada ağrım var. Ama asıl sorun biraz daha aşağı inerse ki inecek orası daha dar. DR kırarım ben bunu bebeği etkilemez diyor. Ama benin onun dışında sorduğum her dr kırılmaz dedi. Yani 4-5 dr a sordum. Zaten internette hamilelere kırma işlemi yapılamaz die yazıyor. Kendiliğinden düşüer mi bilmiyorum. Taş büyük dr lara göre düşmez. Katater takılıyormu. O da ayrı bir operasyon ve ondada sorun yaşayan çok. Sancı şiddetli olursa erken doğumu tetikleyebilir dediler. nE YAPACAĞIMI Şaşırdım İşteyim ve ağlamak üzereyim... Konu hakkında bilgisi olan var mı ?

bilgim yok ama çok geçmiş olsun canım inş sorun çıkmadan atlatırsın.. kendi doğum doktorunla da görüş kırma işlemi yaptırma konusunu.. hakkında en kolayı ve en hayırlısı olsun inş

Canım benim çok geçmiş olsun. Çok net bir bilgim yok yalnız böbrek ağrıların çok fazla olursa erken doğumu tetiklediğini ve yüksek tansiyona neden olduğunu biliyorum. Biraz araştırdım bu konuyu ve maalesef doğum sonrasında kesin tedavi yapılana kadar stent uygulamasını yapıyorlar. Yani dediğin gibi kanallardaki geçişe izin verebilmek için kateter takıyorlar. Yalnız şöyle bir yazı buldum yeni lazerli yöntemlerden biri sanırım. Eğer böyle bir alet kullanacaklarsa tedavi olabilirsin.
  • Son dönemde endoskopik aletlerde ve lazer teknolojisindeki gelişmelere paralel olarak ucunda ışık ve kamerası bulunan üreteroskop adı verilen özel cihazlarla idrar deliğinden girilerek direkt görüş altında idrar kanalı boyunca ilerlenmekte ve taş ile karşılaşıldığında lazer ile parçalanmaktadır. Gebelerde fleksible adı verilen bir sonraki nesil bükülebilir üreteroskoplarla tedavinin gebelik döneminde de sunulması gündeme gelmiştir. İdrar kanalında rahatça ilerleyen bu cihazlarla hasta %70 ila 100 arasında başarı ile taştan arındırılmaktadır.

Çok geçmiş olsun cnm doktorlar en iyi en gereken müdahaleyi yapıcaktır böyle üzülerek bebeğinide üzme

Maşallah canım bebişin kilosu haftasına göre çok iyi özel olarak beslenmeme dikkat ediyormusun benimde içinde bebişin kilosu çok önemli.. Beşiğinide fotoğrafını bekliyorum:)

Teşekkür ederim canım. Vallahi yalan yok beslenmeme dikkat etmiyorum. Ben sebzeciyim her türlü sebze yemeğini yapıp yiyorum. Öyle her gün süt içeyim et yiyim ceviz yiyim yok bende. Zararlı şeyler tabii ki yemiyorum. Evde ne varsa Allah ne verdiyse o yani

Cnm çikolata için söylediğin siteye göz attım ben de sekersepetim.com dan sipariş edicem bak istersen daha uygun fiyatları. Hediye için de kokulu taş yaptırıyorum kız kardeşimin iş arkadaşına çok başarılı ve özenle yapıyor işini, tanıdığın yoksa tavsiye edebilirim. Kapı süsü terlik ve tacı kendim yapmayı düşünüyorum suluhan a gidicem malzemeler için bakalım

canım geçmiş olsun kendini üzme doktorlar ne gerekiyosa onu yapacaktır senin için kötü düşünme doktoruna güven

Çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.inşallah doğuma kadar sorun yaratmaz.

Hediyelikler lohusa tacı ve terliği birde kapı süsü eksiğim var.aklımdada hiçbir fikrim yok.bugün konuşulmuş burda.kızlar aldığınız veya sipariş ettiğiniz şeylerin resmini ve adresini paylaşında bize de fikir olsun.

cancangunes söylemişti ben dün bakacaktım unuttum. Bu akşam bakayım kaldıysa

3 tane şok gezdim 3.de buldum sonunda canim.yeni degilmis onceden gelmis ve her magazaya 1 2 tane geliyormus o yuzden bulamayabulirsiniz. Umarim bulursunuz ama cook seker :)

tamam canim deneyecegim cok tesekkurler umarim kisa zamanda gecer

gule gule kullansin bebisin canim. Benim de daha coooook eksigim var yavas yavas halledecegiz insallah. Ben genelde 3-6 ay aldim aldiklarimi cunku yenidogan tulumlarda 4 kgya kadar kullaniliyor yaziyordu benim bebis 3500 gibi dogarsa 1 kere falan goyebilcek ancak. Zaten tecrubeli kim varsa buyuk al 2 hafta sonra giyemiyor diyorlar.

Bulut yastik lcw homeda var cok tatli ben de alacagim ondan canim oraya da bak istersen

canim gecmis olsun uzulup bebisinide uzme lutfen. Benim arkadasimda aynu sorun cikmisti ki kiz agridab, bulantidan bi sey yiyemiyordu su icse gidiyordu
Cok sukur dogumunu yapti bebisi 6 aylik oldu bile. Bildigim kadariyla o bi ilac kullaniyordu ve tas kipirdamasin diye cok dikkay edoyordu

Sağol canım bakarım şeker sepetine. Suluhanda ben bişey bulamadım inşallah sen bulursun

slm kızlar 2017 annelerine alınnacaklar ve aldıklarımızla ilgili konu açtım hem rahat rahat görürüz hemde fotograflarını cekip paylaşabiliriz fikir olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…