- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.241
Canım bize de öyle göründü bakalım hekim yorumu nasıl olacak ?canım babanın sonuçları iyi gibi sanki ama inşallah doktorlar da iyi yorumlar yaparlar atlatırsınız hayırlısı ile..
izmirin soğuğu bu sene çok dediğin gibi haftasonu kendime gelemedim.
kısmet olursa dönüş martın ilk haftası canım 35 olucam nasipse. tabi herşey yolunda giderse.. şimdi doktorum 32 ye kadar 4 haftada 1 görücek. sonra sıklaşıcak randevularımız dedi.
izmirime dönüceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum benim içim milat olucak inşallah canım 8 senedir uzak sayılırım.. sağlıkla geçsin inşallah günlerimiz. bu arada bebek arabası hala almadık biz.
Canım kusura bakma ben seni İzmir'de zannederek yaZdım. Benim doktorum sonuçlarım normal çıkınca istemedi bir daha üçötrimesterin başında birer defa kontrol etmeyi yeterli buldu.Cok sagolasn cnm Allah razi olsn ama sanirm sen izmir,ben istanbulhastanede yaptrmistm ama bska bi yerde dha yaptiracam ztn dahiliye dr.u da hic icime sinmedi yrn bska dra gdicz.sizlerin dr.u aylik tahlil istio mu bnce cok onemli ama dr.lar ndense hic onemsemiolar herkese ayni sei yazip duruolar ama herkes farkli bunyede farkli hamileliklr gecirio bundan snr kndi takibimde bulunucm
ikihayat bana dr magnezyum vermedi neden acaba ya. Sadece vitamin ve demir hapı kullanıyorum
Güle güle kullan canim ama cok dikkat et benim oglumun da bessigi boyleydi ve ayaga kalkabildikleri zaman tehlikeli olabiliyor.Ben oglumu kafa ustu duserken iki kere yakaladim.@Fidaan34 Canlar beşiğimiz bu. Sade düz beyaz 4 çekmeceli. Sallanabilir. Cibinliği de var. Uyku setini Şubat gibi sericem kısmet olursa. Şimdilik böyle duruyor. Çok mağaza gezdim bunda karar kıldım odamıza en uygunu buydu. Günlük salonda kullanacağım beşik kutusunda duruyor. Doğuma yakın kurulacak o. Allah kullanmayı da nasip etsin inşallah. Cümlemize
Güzel anneler merhaba hepinize!
sizde de oluyor mu acaba yumurtalıklara doğru baskı hissi ve sürekli baş ağrısı? Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
işte bende senin gibi ayağa kalktığımda hissediyordum ağrıyı. dinlenme ve magnezyum işe yaradı bende
Kızlar okadar morlim bozuk ki .Dr 'dan geliyorum.Sol böbreğimde ağrı vardı 2 gündür. Daha önce böbrek taşım olduğunu biliyordum. Ama taş oynamaz şuan demişlerdi. Taş oynamış . Ve tam böbrek çıkışındaki kanala yerleşmiş. Şuan şiddetli olmasada ağrım var. Ama asıl sorun biraz daha aşağı inerse ki inecek orası daha dar. DR kırarım ben bunu bebeği etkilemez diyor. Ama benin onun dışında sorduğum her dr kırılmaz dedi. Yani 4-5 dr a sordum. Zaten internette hamilelere kırma işlemi yapılamaz die yazıyor. Kendiliğinden düşüer mi bilmiyorum. Taş büyük dr lara göre düşmez. Katater takılıyormu. O da ayrı bir operasyon ve ondada sorun yaşayan çok. Sancı şiddetli olursa erken doğumu tetikleyebilir dediler. nE YAPACAĞIMI Şaşırdım İşteyim ve ağlamak üzereyim... Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Güzel anneler merhaba hepinize!
sizde de oluyor mu acaba yumurtalıklara doğru baskı hissi ve sürekli baş ağrısı? Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Canım Günaydın ,Oyy maşallahh... kocaman oldu minnoşlar.. canım doktorun trigliseridi mi beğenmedi çünkü tsh ın gerçekten çok yüksek değil 2,5-3 arası da normal sayılıyor. Hafif bir ilaçla 2,5 a da çekilir yanii... sakın panik yapma.. Ben endokrin uzmanına gitttim ki hormon konusunda kadın doğumculardan daha iyiler , daha bilgililer haliyle direk o dalı okumuşlar... kan testini yeniden yaptır tabi iyi olurr garantilenmiş olur.. benim değerim de 2,2 çıkmıştı. O yüzden son 3 ay içerisinde bir kere daha yaptıracağım kan testi.
Günaydın cnm bende şuan hastanedeym yükleme için aynen tanıo artık çalışanlar beniGünaydın güzel anneler :)
24.haftadan selamlar.
Artık hastahanelerle o kadar içli dışlı olduk ki rüyamda kan,idrar tahlili yaptiriyordum düzenli gittigim hastanede :))
Haha :)))Günaydın cnm bende şuan hastanedeym yükleme için aynen tanıo artık çalışanlar beni
Çikolataları şimdi almayacağız sadece sen bütçeyi ayarlamak için hem de ne alacağımza karar verebilmek adına bakıyoruzKızlar çikolata siparişi için erken değil mi bende bakıyorum ama almak için erken diye düşünüyorum
Verdiğin bilgi için teşekkürler canımCitolesgen canim sag salim kavusuruz hep birlikte insallah yavrularimiza.mumkun oldugunca hep uzan.
@hayalmasal canim ve diger arkadaslarim bebis bazen tumsek olusturuyo totosunu yada kafasini dayiyo karniniz yamuluyo esniyo falan bu normal.bide olmadik zamanda karniniz tümü semsert oluyo 3 4 saniye surer elinizi koydugunuzda taş gibi olur heryeri o kasilma.boyle oldugunda uzanin uzaniyorken olduysa hareket edin ve derin derin nefes alin verin.Kimisinde erken basliyor kimisinde gec ama bizim haftalarda artik normal kasilma olmais.hele 2.gebeliklerde erken oluyo.önemli olan bunun saysinin artmamasi ve düzenli hale gelmemesi.
Ben doktordan magnezyum istedigimde bacak kasilmalarin var mi diye sordu diger kasilmaya etkilemezmis kimisi de veriyo her iki durum icinde.
Bende decavit d vitamini demir hapi balik yagi dönüsümlü kullaniyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın cnm bende şuan hastanedeym yükleme için aynen tanıo artık çalışanlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?