2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Citolesgen canim sag salim kavusuruz hep birlikte insallah yavrularimiza.mumkun oldugunca hep uzan.
@hayalmasal canim ve diger arkadaslarim bebis bazen tumsek olusturuyo totosunu yada kafasini dayiyo karniniz yamuluyo esniyo falan bu normal.bide olmadik zamanda karniniz tümü semsert oluyo 3 4 saniye surer elinizi koydugunuzda taş gibi olur heryeri o kasilma.boyle oldugunda uzanin uzaniyorken olduysa hareket edin ve derin derin nefes alin verin.Kimisinde erken basliyor kimisinde gec ama bizim haftalarda artik normal kasilma olmais.hele 2.gebeliklerde erken oluyo.önemli olan bunun saysinin artmamasi ve düzenli hale gelmemesi.
Ben doktordan magnezyum istedigimde bacak kasilmalarin var mi diye sordu diger kasilmaya etkilemezmis kimisi de veriyo her iki durum icinde.
Bende decavit d vitamini demir hapi balik yagi dönüsümlü kullaniyorum.

Canım bize de öyle göründü bakalım hekim yorumu nasıl olacak ?
Canım İzmir buz gibi dilerim bizim minikler geldiğinde havalar ısınır. Benim de doktorum öyle dedi. 32. Haftadan sonra ayda iki görüşeceğiz ddi.
Ay vakit çabuk geçsin inşallah senin için canım hemencecik gel. Doktor Doğum için tam tarih verdi mi?
Bizde yerimizde oturuyoruz valla kaldık canım :) çocuğun arabası vs yok henüz.

Canım kusura bakma ben seni İzmir'de zannederek yaZdım. Benim doktorum sonuçlarım normal çıkınca istemedi bir daha üçötrimesterin başında birer defa kontrol etmeyi yeterli buldu.
En iyisi kendini kontrol etmek canım. İnsan vücudundan emin olmalı.

Arkadaslar bugun doktora gittim 21+5 günlügüm suana kadar bebegim cinsiyetini göstermedi.Yüz üstü yatiyordu.Devlet hastanesinde de malum söylemiyorlar.Özele gittigimde de hep yüz ustü yatiyordu.Bugün doktora rica minnet cinsiyetini sordum bakti bakti kiz dedi galiba.O kadar duygulandim ki gözlerimden yaslar akti. 9 yasinda oglum var.Kizlar sizce doktor yanilmis olabilir mi kesin demedi cunku galiba dedi. Yanlis görmesi mumkun mu acaba.21 haftada kucuk deyil yani pozisyonu iyiyse yanlis görmus olabilir mi lutfen cevap kizlar

Güzel anneler merhaba hepinize!
sizde de oluyor mu acaba yumurtalıklara doğru baskı hissi ve sürekli baş ağrısı? Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

@Fidaan34 Canlar beşiğimiz bu. Sade düz beyaz 4 çekmeceli. Sallanabilir. Cibinliği de var. Uyku setini Şubat gibi sericem kısmet olursa. Şimdilik böyle duruyor. Çok mağaza gezdim bunda karar kıldım odamıza en uygunu buydu. Günlük salonda kullanacağım beşik kutusunda duruyor. Doğuma yakın kurulacak o. Allah kullanmayı da nasip etsin inşallah. Cümlemize

Eklentiler

• IMG_20161222_002404.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 115
Güle güle kullan canim ama cok dikkat et benim oglumun da bessigi boyleydi ve ayaga kalkabildikleri zaman tehlikeli olabiliyor.Ben oglumu kafa ustu duserken iki kere yakaladim.

sizde de oluyor mu acaba yumurtalıklara doğru baskı hissi ve sürekli baş ağrısı? Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bende bas agrisi hamileligimin basindan beri var maalesef onceden de bas agrim olurdu migrenim var cunku ama hamilelikte artti. Yumurtaliklara baski da 4 5 gundur var doktor bakti rahimde yada bebekte bisey yok sanirim buyudukleri icin oluyor

çok geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşirsin konu hakkında maalesef bir bilgim yok. sağlıklı bir hamilelik dilerim

merhaba canim gunaydin. Baa agrisi var bende catlayacak zanneduyorum basimi
Ama birak soguk almisim ondan mi bebisten mi bilmem. Baski hissi de bana bazen oyle bi vuruyo ki diyorum eli falan cikti sanirim. Doktora, ebeye sordum hepsi ayni seyidiyor normalmis. Bebis buyudugu icin artik her uerde hissedebililirmisiz. Baska belirtin yoksa endiselenme

Canım Günaydın ,
Dün kan testi yapıldı bana . t4 düşük çıkmış.0.44 gözüküyor. Normali 0.6. Yarın dr uma gideceğim. Ama senin bilgin var sanırım konu hakkında..tsh normal . 1 ay önce yaptığım testte hepsi normalde. Neye göre değişiyor acaba? Tok karna yaptırmıştım etkiler mi ki?

Günaydın güzel anneler :)
24.haftadan selamlar.
Artık hastahanelerle o kadar içli dışlı olduk ki rüyamda kan,idrar tahlili yaptiriyordum düzenli gittigim hastanede :))

Verdiğin bilgi için teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…