- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.261
Çok güzel arkadaşım bebeğinin güzel uykuları olsun içinde.Alfid Canlar beşiğimiz bu. Sade düz beyaz 4 çekmeceli. Sallanabilir. Cibinliği de var. Uyku setini Şubat gibi sericem kısmet olursa. Şimdilik böyle duruyor. Çok mağaza gezdim bunda karar kıldım odamıza en uygunu buydu. Günlük salonda kullanacağım beşik kutusunda duruyor. Doğuma yakın kurulacak o. Allah kullanmayı da nasip etsin inşallah. Cümlemize
3 tane şok gezdim 3.de buldum sonunda canim.yeni degilmis onceden gelmis ve her magazaya 1 2 tane geliyormus o yuzden bulamayabulirsiniz. Umarim bulursunuz ama cook seker :)
tamam canim deneyecegim cok tesekkurler umarim kisa zamanda gecer
gule gule kullansin bebisin canim. Benim de daha coooook eksigim var yavas yavas halledecegiz insallah. Ben genelde 3-6 ay aldim aldiklarimi cunku yenidogan tulumlarda 4 kgya kadar kullaniliyor yaziyordu benim bebis 3500 gibi dogarsa 1 kere falan goyebilcek ancak. Zaten tecrubeli kim varsa buyuk al 2 hafta sonra giyemiyor diyorlar.
Bulut yastik lcw homeda var cok tatli ben de alacagim ondan canim oraya da bak istersen
canim gecmis olsun uzulup bebisinide uzme lutfen. Benim arkadasimda aynu sorun cikmisti ki kiz agridab, bulantidan bi sey yiyemiyordu su icse gidiyordu
Cok sukur dogumunu yapti bebisi 6 aylik oldu bile. Bildigim kadariyla o bi ilac kullaniyordu ve tas kipirdamasin diye cok dikkay edoyordu[/QUOTE
Arkadaşım maşallah hiç bi detayı atlamamissin.tavsiyem zibin takım çok fazla alma hemen büyüyorlar ve birde alt kısım ayakliysa kısa kalıyor.zaten gerek duyduğunda yarım saatini alır çıkar alırsın. Mama sandalyesi içinde acele etme derim.güzel günlerde kullanman dileğiyle
Hamilelikte kan artışı olduğu için damarlardan geçen kan miktarı artıyor ve baş ağrısına sebep oluyormuş canım.ve ne yazık ki bazen bikaç hafta süren baş ağrısı atakları olabiliyor.benim 14-15. Haftalar civarı tavan yapmıştı.bu aralar iyiyim şükür.Güzel anneler merhaba hepinize!
sizde de oluyor mu acaba yumurtalıklara doğru baskı hissi ve sürekli baş ağrısı? Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Sağol canımCitolesgen canim sag salim kavusuruz hep birlikte insallah yavrularimiza.mumkun oldugunca hep uzan.
@hayalmasal canim ve diger arkadaslarim bebis bazen tumsek olusturuyo totosunu yada kafasini dayiyo karniniz yamuluyo esniyo falan bu normal.bide olmadik zamanda karniniz tümü semsert oluyo 3 4 saniye surer elinizi koydugunuzda taş gibi olur heryeri o kasilma.boyle oldugunda uzanin uzaniyorken olduysa hareket edin ve derin derin nefes alin verin.Kimisinde erken basliyor kimisinde gec ama bizim haftalarda artik normal kasilma olmais.hele 2.gebeliklerde erken oluyo.önemli olan bunun saysinin artmamasi ve düzenli hale gelmemesi.
Ben doktordan magnezyum istedigimde bacak kasilmalarin var mi diye sordu diger kasilmaya etkilemezmis kimisi de veriyo her iki durum icinde.
Bende decavit d vitamini demir hapi balik yagi dönüsümlü kullaniyorum.
Bir daha ki gidişimde sorayım canımAa bana 2 ay once verdi canim agri ve kasilmalar icin bir sor istersen doktoruna
Allahım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Sonra değin gibi bir tatil harika olur....İstanbul bu sabah kapkara.hiç sevmiyorum bu havaları.içimi daraltıyor.bahar gelse bebeklerimizi kucağımıza alsak sonra yaz gelse tatile gitsek:)ne de anlarız ya 4-5 aylık bebeklerle tatilin tadını:)olsun hayalide güzel.neyse güzel bir gün olsun inşallah.haftanın son günü.yaza değil ama en azından 15 tatile kaldı 4 hafta.
Çok güzelmiş canım güle güle yatsın prenses sağlıkla inşallah :)Alfid Canlar beşiğimiz bu. Sade düz beyaz 4 çekmeceli. Sallanabilir. Cibinliği de var. Uyku setini Şubat gibi sericem kısmet olursa. Şimdilik böyle duruyor. Çok mağaza gezdim bunda karar kıldım odamıza en uygunu buydu. Günlük salonda kullanacağım beşik kutusunda duruyor. Doğuma yakın kurulacak o. Allah kullanmayı da nasip etsin inşallah. Cümlemize
Cnm ben buara tiroidle ugrasior,bnm tshim normal ama t4umde brz dusukluk var.endokrin uzmanina mutlaka gorun hormon testleri ac karnina olmasi iidr.dr.cok endiselenme onemli olan 16.haftaliga kadr onemli dedi cnku artk bebislerimz kndi tiroitlerini uretiomus onemli olan ilk basta yapilan.tabi hic bi dr.okdr duzenli takip etmio belki burdaki cogu hamileler bile farkinda olmadan tshlarnda sorun vardr ama Hbrimz yok.sana tavsiyem t4ve antikorlarnada baktr.insallah Allah sag salim elimize bebislerimzi almayi nasip etsinCanım Günaydın ,
Dün kan testi yapıldı bana . t4 düşük çıkmış.0.44 gözüküyor. Normali 0.6. Yarın dr uma gideceğim. Ama senin bilgin var sanırım konu hakkında..tsh normal . 1 ay önce yaptığım testte hepsi normalde. Neye göre değişiyor acaba? Tok karna yaptırmıştım etkiler mi ki?
Olsun cnm yaa ilk bebislerimz acemilik hani bi soz vardr ya annemin ilk cocugu olacgima ormanda tilki olaydm hesap o hesapCanım kusura bakma ben seni İzmir'de zannederek yaZdım. Benim doktorum sonuçlarım normal çıkınca istemedi bir daha üçötrimesterin başında birer defa kontrol etmeyi yeterli buldu.
En iyisi kendini kontrol etmek canım. İnsan vücudundan emin olmalı.
teşk ederim canım benim tamam bakıcam lcw home3 tane şok gezdim 3.de buldum sonunda canim.yeni degilmis onceden gelmis ve her magazaya 1 2 tane geliyormus o yuzden bulamayabulirsiniz. Umarim bulursunuz ama cook seker :)
tamam canim deneyecegim cok tesekkurler umarim kisa zamanda gecer
gule gule kullansin bebisin canim. Benim de daha coooook eksigim var yavas yavas halledecegiz insallah. Ben genelde 3-6 ay aldim aldiklarimi cunku yenidogan tulumlarda 4 kgya kadar kullaniliyor yaziyordu benim bebis 3500 gibi dogarsa 1 kere falan goyebilcek ancak. Zaten tecrubeli kim varsa buyuk al 2 hafta sonra giyemiyor diyorlar.
Bulut yastik lcw homeda var cok tatli ben de alacagim ondan canim oraya da bak istersen
canim gecmis olsun uzulup bebisinide uzme lutfen. Benim arkadasimda aynu sorun cikmisti ki kiz agridab, bulantidan bi sey yiyemiyordu su icse gidiyordu
Cok sukur dogumunu yapti bebisi 6 aylik oldu bile. Bildigim kadariyla o bi ilac kullaniyordu ve tas kipirdamasin diye cok dikkay edoyordu
d vitamini yağda çözündüğü için kahvaltıda zeytinyağıyla alıorm bir yemek kaşığına birazcık zeytinyağı birazcık da d vitamini damlatıorum unutmadğm zamanlar tabi :)Bende de d vitamini damlası var dun portakal suyuna döktüm bikaç damla..sen nasıl kullanıyosun onu damla mı
Merhaba canım çok güzel Güle güle uyusun büyüsün ins bebisiniz ne kadar aldın açana beşiği çok hoşuma gitti benim de dusunucegim model çok sık duruyorAlfid Canlar beşiğimiz bu. Sade düz beyaz 4 çekmeceli. Sallanabilir. Cibinliği de var. Uyku setini Şubat gibi sericem kısmet olursa. Şimdilik böyle duruyor. Çok mağaza gezdim bunda karar kıldım odamıza en uygunu buydu. Günlük salonda kullanacağım beşik kutusunda duruyor. Doğuma yakın kurulacak o. Allah kullanmayı da nasip etsin inşallah. Cümlemize
Kadın doğum dr um önemli değil dedi. Ama başka bir dr unda görüşünü alacağım. Bi de testi belki tekrar yaptırırım. Teşekkürler..Amin inşallah hayırlısıyla şu 3 ayıda geçirip sağlıkla bebeğimize kavuşuruz..Cnm ben buara tiroidle ugrasior,bnm tshim normal ama t4umde brz dusukluk var.endokrin uzmanina mutlaka gorun hormon testleri ac karnina olmasi iidr.dr.cok endiselenme onemli olan 16.haftaliga kadr onemli dedi cnku artk bebislerimz kndi tiroitlerini uretiomus onemli olan ilk basta yapilan.tabi hic bi dr.okdr duzenli takip etmio belki burdaki cogu hamileler bile farkinda olmadan tshlarnda sorun vardr ama Hbrimz yok.sana tavsiyem t4ve antikorlarnada baktr.insallah Allah sag salim elimize bebislerimzi almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?