2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok güzel arkadaşım bebeğinin güzel uykuları olsun içinde.

Güzel anneler merhaba hepinize!
sizde de oluyor mu acaba yumurtalıklara doğru baskı hissi ve sürekli baş ağrısı? Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Hamilelikte kan artışı olduğu için damarlardan geçen kan miktarı artıyor ve baş ağrısına sebep oluyormuş canım.ve ne yazık ki bazen bikaç hafta süren baş ağrısı atakları olabiliyor.benim 14-15. Haftalar civarı tavan yapmıştı.bu aralar iyiyim şükür.

İstanbul bu sabah kapkara.hiç sevmiyorum bu havaları.içimi daraltıyor.bahar gelse bebeklerimizi kucağımıza alsak sonra yaz gelse tatile gitsek:)ne de anlarız ya 4-5 aylık bebeklerle tatilin tadını:)olsun hayalide güzel.neyse güzel bir gün olsun inşallah.haftanın son günü.yaza değil ama en azından 15 tatile kaldı 4 hafta.

Sağol canım

Allahım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Sonra değin gibi bir tatil harika olur....

Çok güzelmiş canım güle güle yatsın prenses sağlıkla inşallah :)

Cnm ben buara tiroidle ugrasior,bnm tshim normal ama t4umde brz dusukluk var.endokrin uzmanina mutlaka gorun hormon testleri ac karnina olmasi iidr.dr.cok endiselenme onemli olan 16.haftaliga kadr onemli dedi cnku artk bebislerimz kndi tiroitlerini uretiomus onemli olan ilk basta yapilan.tabi hic bi dr.okdr duzenli takip etmio belki burdaki cogu hamileler bile farkinda olmadan tshlarnda sorun vardr ama Hbrimz yok.sana tavsiyem t4ve antikorlarnada baktr.insallah Allah sag salim elimize bebislerimzi almayi nasip etsin

Olsun cnm yaa ilk bebislerimz acemilik hani bi soz vardr ya annemin ilk cocugu olacgima ormanda tilki olaydm hesap o hesap

teşk ederim canım benim tamam bakıcam lcw home

slm kızlar bugun ben de yaptırdım şeker yüklemesini sonuçlar öğleden sonra.. buarada dün gece bebek toplanıyor sertleşiyor diye kadın doğum acile gittim doktor herşey normal dedi ama progestan fitil verdi.. sabah kendi doktoruma gitttim cok evham yaptığımı kendimi dinlediğimi herşeyin normal olduğunu söyledi.. yabancı ülkelerde ultrasona tüm hamilelik boyunca sadece 4 kez girildiğini ama bizde annelerin sürekli görmek istediklerini söyledi..
dün geceki bendeki panikse forum siteleri ve internette sürekli araştırma yaptığımdan oldu.. kendimi sanırım çok dinledim olumsuz herşeyi kendimde yaşıyor gibi sandım birden.. neyseki bugun rahatladım.. doktorum da söyledi internetten gereksiz kötü örnekler olacak şeyleri okumucam çünkü acemilikten sanırım cok evham yapıyorum

buarada 44 kilo ile hamile kalmıştım suan 55 olmuşum (( doktorum çok kızdı

Bende de d vitamini damlası var dun portakal suyuna döktüm bikaç damla..sen nasıl kullanıyosun onu damla mı
d vitamini yağda çözündüğü için kahvaltıda zeytinyağıyla alıorm bir yemek kaşığına birazcık zeytinyağı birazcık da d vitamini damlatıorum unutmadğm zamanlar tabi :)

hayırlı cumalar güzel annelerim size de oluyor mu bilmiorum ama sormak istedim bebeğime beşik bakmaya gitmiştk annemle az önce avm de yürüyen merdivenlerden inince başım döndü daha önce okulda bayılmştm bu kez bayılmadm ama az daha bayılıodm oturdk hemen bi cafede eve gelince baya kustum dışarı çıkmaya korkar oldum eve geldk tansiyonumu ölçtüm normalde de 9 6 çıkar şimdi de öleydi nette araştrdm rahim büyüdüğü için kanın fazlası oraya pomplanıo beyne az gidio dio ondan mı bilmiorm artık

Merhaba canım çok güzel Güle güle uyusun büyüsün ins bebisiniz ne kadar aldın açana beşiği çok hoşuma gitti benim de dusunucegim model çok sık duruyor

Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar... bu iki gündür karnım çok sert taş gibi birde nefes darlığı yaşıyorumm sizinde başınıza böle bişey geldi mi doktor kontrolüm 2 ocakta onu bekliyorum

Kadın doğum dr um önemli değil dedi. Ama başka bir dr unda görüşünü alacağım. Bi de testi belki tekrar yaptırırım. Teşekkürler..Amin inşallah hayırlısıyla şu 3 ayıda geçirip sağlıkla bebeğimize kavuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…