2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar... bu iki gündür karnım çok sert taş gibi birde nefes darlığı yaşıyorumm sizinde başınıza böle bişey geldi mi doktor kontrolüm 2 ocakta onu bekliyorum
aynısı geldi canım dün acile bugun kendi doktoruma gittim korkulacak bişey yok dedi evham yapma dedi

Merhaba canım çok güzel Güle güle uyusun büyüsün ins bebisiniz ne kadar aldın açana beşiği çok hoşuma gitti benim de dusunucegim model çok sık duruyor

Teşekkür ederim canım. Yatağı cibinliği uyku seti içinde 525 liraya aldık. Öyle markalı bir şey degil. Bir pasajdan ufak bir dükkandan aldık. Bize yeter diye düşündük. İleri doğru kendi evimiz olursa oda yapmayı düşünüyoruz bakalım kısmet

Gayet iyi cnm çok sık duruyor Güle güle kullansınyavrular bende ilk etapta odama böyle bir beşik düşünüyorum yatak odasına inş ilerde küçük bir Odam var onda suan oturma grubu var oraya oda yarım die düşünüyorum kısmet olursa inş sglikli olsunlar yeterki canım ☺

Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar... bu iki gündür karnım çok sert taş gibi birde nefes darlığı yaşıyorumm sizinde başınıza böle bişey geldi mi doktor kontrolüm 2 ocakta onu bekliyorum
Bu hafta özellikle akşamları bir iki defa öyle oldu çok panik yaptım kasılma olabilir diye doktorum nts ye bile soktu sancı varmı diye çok şükür birşey çıkmadj biraz psikolojik galiba durumum çok kafama takıyorum artarsa sıkıntı dedi bı haftalar öyle olması normal dedi doktorım

selam kızlar,
nefes darlığı bende yaşıyorum kasılmalarım yok fakat kasık ağrılarım oluyor ara ara. bende oğlumun büyümesine bağlıyorum.
yarın ikinci şeker yüklemesini yaptıracağım çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamak konusunda ama riske de girmek istemiyorum

Canım internette en kötü senaryoları yazıyorlar okudukça insan daha panik oluyor bana kalırsa hiç okuma direk doktoruna git anlat onun dediklerine güven

benim karnımda taş gibi az biraz yürüdüğüm zaman nefes nefese kalıyorum bana doktor yorma kendini dedi sık sık dinlen ağır iş yapma yapmıyorum aslında ama basit şeylerde çok çabuk yoruluyorum

benim karnımda taş gibi az biraz yürüdüğüm zaman nefes nefese kalıyorum bana doktor yorma kendini dedi sık sık dinlen ağır iş yapma yapmıyorum aslında ama basit şeylerde çok çabuk yoruluyorum

aynen canımm benimde taş gibi bende yormuyorum kendimi iş yerinde bile ayaklarımı uzatıyorum eve gidince biraz yemek falan yapınca hemen bel ağrım oluyor ... bakalımm bu nefes darlığı ve karnımda ki sertlik geçmezse yarın ararım doktorumu bi uğrarım olmadı çünkü kontrolüm 2 ocakta ve daha 10 gün varr

bende en son gittiğimde nst ye bağlandım bişi çıkmadı ama şu iki gündür karnım çok sert ve nefes alıyorum ama yetmiyo sanki nefesim acaba psikolojik mi diyorum evham yapmamaya çalışıyorummm bakalımm

Ewt bnmde dr.m onemli degil dedi hatta bn cok israrla sordum beyin gelisimi faln dediki endok.dr ilac verirse kullan hic bi sakincasi yok dedi.aminn insallah cok takiliorz sanirm herseye

Psikolojikte olabilir canım doktorunu ara sor evham yapma dinlen bol bol geçer inş

Bende de nefes darlığı oluyor bu çok normal.rahim büyüdükçe mideyi akciğeri vs yukarı doğru itiyor .doğal olarak mide rahatsızlıkları nefes darlıkları falan oluyor.kızlar doğurunca hepsi jilet gibi kesilecek sıkıntıların merak etmeyin.çok takmamaya çalışın.kasılmalarda çok normal önemli olan periyodik zaman aralıklarıyla ve ağrıyla birlikte olmaması.
Allahım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Sonra değin gibi bir tatil harika olur....
Amin canım.

selam kızlar sabahtan beri tüm karnımda gaz sancısı gibi değişik bir ağrı var bebek hareket ediyor şükür gitmedim o yüzden doktora niye olur anlamadım

selam kızlar sabahtan beri tüm karnımda gaz sancısı gibi değişik bir ağrı var bebek hareket ediyor şükür gitmedim o yüzden doktora niye olur anlamadım

Karın büyüdüğü için olabilir mi acaba canım ya da belki ayaklarını üşüttün? Ben de bugün ayaklarımı ısıtamıyorum karnımda gaz var ve sancı yapıyor

Evet canımmgayet mantıklı sebebi bu olabilir. Benim de bir süredir bu şikayetim devam ediyor. Ağrı kesici kullanmadım ama beni hayli zorladığını söyleyebilirim. Aman tekrar etmesin seninki de.

Evet canım muhtemelen bebişlerin hareketi bir de rahim içten büyüyor kızlar ben sonuna kadar giderim diyordum ama şimdiden gözümde büyüdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…