- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.281
aynısı geldi canım dün acile bugun kendi doktoruma gittim korkulacak bişey yok dedi evham yapma dediHepinize hayırlı cumalar arkadaşlar... bu iki gündür karnım çok sert taş gibi birde nefes darlığı yaşıyorumm sizinde başınıza böle bişey geldi mi doktor kontrolüm 2 ocakta onu bekliyorum
aynısı geldi canım dün acile bugun kendi doktoruma gittim korkulacak bişey yok dedi evham yapma dedi
Merhaba canım çok güzel Güle güle uyusun büyüsün ins bebisiniz ne kadar aldın açana beşiği çok hoşuma gitti benim de dusunucegim model çok sık duruyor
Gayet iyi cnm çok sık duruyor Güle güle kullansınyavrular bende ilk etapta odama böyle bir beşik düşünüyorum yatak odasına inş ilerde küçük bir Odam var onda suan oturma grubu var oraya oda yarım die düşünüyorum kısmet olursa inş sglikli olsunlar yeterki canım ☺Teşekkür ederim canım. Yatağı cibinliği uyku seti içinde 525 liraya aldık. Öyle markalı bir şey degil. Bir pasajdan ufak bir dükkandan aldık. Bize yeter diye düşündük. İleri doğru kendi evimiz olursa oda yapmayı düşünüyoruz bakalım kısmet
Bu hafta özellikle akşamları bir iki defa öyle oldu çok panik yaptım kasılma olabilir diye doktorum nts ye bile soktu sancı varmı diye çok şükür birşey çıkmadj biraz psikolojik galiba durumum çok kafama takıyorum artarsa sıkıntı dedi bı haftalar öyle olması normal dedi doktorımHepinize hayırlı cumalar arkadaşlar... bu iki gündür karnım çok sert taş gibi birde nefes darlığı yaşıyorumm sizinde başınıza böle bişey geldi mi doktor kontrolüm 2 ocakta onu bekliyorum
Canım internette en kötü senaryoları yazıyorlar okudukça insan daha panik oluyor bana kalırsa hiç okuma direk doktoruna git anlat onun dediklerine güvenslm kızlar bugun ben de yaptırdım şeker yüklemesini sonuçlar öğleden sonra.. buarada dün gece bebek toplanıyor sertleşiyor diye kadın doğum acile gittim doktor herşey normal dedi ama progestan fitil verdi.. sabah kendi doktoruma gitttim cok evham yaptığımı kendimi dinlediğimi herşeyin normal olduğunu söyledi.. yabancı ülkelerde ultrasona tüm hamilelik boyunca sadece 4 kez girildiğini ama bizde annelerin sürekli görmek istediklerini söyledi..
dün geceki bendeki panikse forum siteleri ve internette sürekli araştırma yaptığımdan oldu.. kendimi sanırım çok dinledim olumsuz herşeyi kendimde yaşıyor gibi sandım birden.. neyseki bugun rahatladım.. doktorum da söyledi internetten gereksiz kötü örnekler olacak şeyleri okumucam çünkü acemilikten sanırım cok evham yapıyorum
buarada 44 kilo ile hamile kalmıştım suan 55 olmuşum(( doktorum çok kızdı
yine de telefonla doktoruna sor canım o ne derse o :))doktorlarda evham yapmayın diyorlar ama napalım işte elimizde değil ki :) ozman bende panik yapmayımmm bekliyim 2 ocak ı az kaldı zaten ..
evet öyle yapıcam bundan sonra cok kaptırdım bu dönem internete psikolojim bozuldu resmenCanım internette en kötü senaryoları yazıyorlar okudukça insan daha panik oluyor bana kalırsa hiç okuma direk doktoruna git anlat onun dediklerine güven
benim karnımda taş gibi az biraz yürüdüğüm zaman nefes nefese kalıyorum bana doktor yorma kendini dedi sık sık dinlen ağır iş yapma yapmıyorum aslında ama basit şeylerde çok çabuk yoruluyorumHepinize hayırlı cumalar arkadaşlar... bu iki gündür karnım çok sert taş gibi birde nefes darlığı yaşıyorumm sizinde başınıza böle bişey geldi mi doktor kontrolüm 2 ocakta onu bekliyorum
benim karnımda taş gibi az biraz yürüdüğüm zaman nefes nefese kalıyorum bana doktor yorma kendini dedi sık sık dinlen ağır iş yapma yapmıyorum aslında ama basit şeylerde çok çabuk yoruluyorum
Bu hafta özellikle akşamları bir iki defa öyle oldu çok panik yaptım kasılma olabilir diye doktorum nts ye bile soktu sancı varmı diye çok şükür birşey çıkmadj biraz psikolojik galiba durumum çok kafama takıyorum artarsa sıkıntı dedi bı haftalar öyle olması normal dedi doktorım
Ewt bnmde dr.m onemli degil dedi hatta bn cok israrla sordum beyin gelisimi faln dediki endok.dr ilac verirse kullan hic bi sakincasi yok dedi.aminn insallah cok takiliorz sanirm herseyeKadın doğum dr um önemli değil dedi. Ama başka bir dr unda görüşünü alacağım. Bi de testi belki tekrar yaptırırım. Teşekkürler..Amin inşallah hayırlısıyla şu 3 ayıda geçirip sağlıkla bebeğimize kavuşuruz..
Psikolojikte olabilir canım doktorunu ara sor evham yapma dinlen bol bol geçer inşbende en son gittiğimde nst ye bağlandım bişi çıkmadı ama şu iki gündür karnım çok sert ve nefes alıyorum ama yetmiyo sanki nefesim acaba psikolojik mi diyorumevham yapmamaya çalışıyorummm bakalımm
Amin canım.Allahım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Sonra değin gibi bir tatil harika olur....
Anladım bende aynı bakıyorumÇikolataları şimdi almayacağız sadece sen bütçeyi ayarlamak için hem de ne alacağımza karar verebilmek adına bakıyoruz
selam kızlar sabahtan beri tüm karnımda gaz sancısı gibi değişik bir ağrı varbebek hareket ediyor şükür gitmedim o yüzden doktora niye olur anlamadım
Evet canımmgayet mantıklı sebebi bu olabilir. Benim de bir süredir bu şikayetim devam ediyor. Ağrı kesici kullanmadım ama beni hayli zorladığını söyleyebilirim. Aman tekrar etmesin seninki de.Hamilelikte kan artışı olduğu için damarlardan geçen kan miktarı artıyor ve baş ağrısına sebep oluyormuş canım.ve ne yazık ki bazen bikaç hafta süren baş ağrısı atakları olabiliyor.benim 14-15. Haftalar civarı tavan yapmıştı.bu aralar iyiyim şükür.
Evet canım muhtemelen bebişlerin hareketi bir de rahim içten büyüyor kızlar ben sonuna kadar giderim diyordum ama şimdiden gözümde büyüdü.merhaba canim gunaydin. Baa agrisi var bende catlayacak zanneduyorum basimi
Ama birak soguk almisim ondan mi bebisten mi bilmem. Baski hissi de bana bazen oyle bi vuruyo ki diyorum eli falan cikti sanirim. Doktora, ebeye sordum hepsi ayni seyidiyor normalmis. Bebis buyudugu icin artik her uerde hissedebililirmisiz. Baska belirtin yoksa endiselenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?