2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Evet tok karna etkilermiş canım..
Bir dahakine aç karnına gitmelisin..
t4 ü tam bilmiyorum ref aralığını bnm o normaldi o , tsh da karışıklık olmuştu...
doktorun daha iyi yönlendirecektir belki testi yenidem ister...

Bende bas agrisi hamileligimin basindan beri var maalesef onceden de bas agrim olurdu migrenim var cunku ama hamilelikte artti. Yumurtaliklara baski da 4 5 gundur var doktor bakti rahimde yada bebekte bisey yok sanirim buyudukleri icin oluyor
Canım geçmiş olsun sana da çok... başta migren ataklarından çektin seni hatırlıyorum canım.
Ben henüz ilaç almadım ama zorlanıyorum gerçekten.
Hareketli oğlanlar büyüyor demek ki :))

@Kilim ve tohum canım özledim seni nasılsın. bebiş nasıl
Canım iyiyim biraz baş ağrım var biraz da kasık ağrım ama çok şükür iyiyiz. Havalar buz gibi bir taraftan ödevler ve sınavlar içinde bığuşuyorm diğer taraftan :)
Ben de seni özledim canım.
Benim oğlum tekmeci paşa maşallah her tekmesi ayrı mutluluk :)

Karın büyüdüğü için olabilir mi acaba canım ya da belki ayaklarını üşüttün? Ben de bugün ayaklarımı ısıtamıyorum karnımda gaz var ve sancı yapıyor
merhaba canım gerilme gibi değil de.. sancı gibi değişik. doktorumu aradım tarif ettim. doğum sancısı giderek şiddeti artan makata doğru vuran sanki tuvaletin gelmiş gibi hissettiğin bir ağrıdır dedi. ılık bir duş al biraz yürü ve rezene çayı iç dedi. duş iyi geldi hafifledi canım. ayakları belimizi çok iyi korumamız lazım.

Lohusa tacı klasik kırmızı alacağım... ınstagramdan sipariş ederim.
Kapı süsüm hazır , instagramdan sipariş verdim... hastane odasında denizkızı ve yıldız kullanacağım. Kapı süsüm de denizkızlı, yanına da denizden çıkmış keçeler yapıştıracağım görseldeki gibi... kızımın adı Kumsal olacağı içim böyle oluştu konsept.. sipariş verdiğim yerin ismi fotoda var. Fiyatı 140 TL. Ufak keçeler ise adet 4 TL.

Eklentiler

• IMG_6956.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_6745.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_6883.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 96
selam kızlar sabahtan beri tüm karnımda gaz sancısı gibi değişik bir ağrı var bebek hareket ediyor şükür gitmedim o yüzden doktora niye olur anlamadım
Canım hazımsızlık olabilir mi sıkıntının nedeni? Üstüne giydiklerin rahat kıyafetler miydi? Üşüttün mü acaba?? Duş alsan ılık suyla? Ayağını sıcak tutarak ev içinde yürüsen biraz iyi gelebilir belki.

uconn

İkramlık lokumlar için kürdan yaptırttım , ikram masası için afiş ve hediye edeceğim anahtarlıklar için etiket.

Instagramdan sihirliatölyeden..

Eklentiler

• IMG_7011.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_7012.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_7200.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 86
Canım kapı süsün isim şeklide dimi intagramda hangi adreste yaptırdın çok beğendim bende öyle birşey düşünüyorum:)

Ay kızlar başıma neler geldi ağlasam mı gülsem mi halime bilemedim Kızımın giyeceklerini yıkayım dedim bir makina. Sabun tozunu fazla kaçırmışım , köpükler taştı makinadan , çamaşırlar gözükmüyor köpükten Şimdi onları durulattırarak arıtmaya çalışıyorum köpükten , siz siz olun sabun tozu kullanırsanız miktarını iyi ayarlayın

mmousee canım naptın kardiyaloga gittin mi?
ben gittim ankarada. baya bir inceledi doktor. normal doğumu öneriyorum hatta dedi.darlıklarda problem oluyormuş.ama benimki iyi tolere edermiş. Allah nasip ederse normal doğum yapmayı düşünüyorum :)

Ayyy canım geçmiş olsun :) sabun tozu fena köpürüyor dikkatli olmak lazım

Bu ara odaya da başladım..

Oda takımımız istanbul pendik şube/ erol mobilyadan bade grubunu aldık... 1 aya gelecek ancak... beyaz sade bir model. Görseldeki gibi beşik büyüyen yatak oluyor, çekmeceli bölmesi de çalışma masası oluyor vs. Tabi bizim kız artık ilkokula başlarkennn ne ister barbie mi ister hello kitty mi ister göreceğiz... :))
Pek çok yerden uygun takım 2890 TL. Mdf , kullanışlı.

Odada pembe/mint/gri/beyaz renkler ağırlık olacak.. duvarı açık pembe zaten.. duvar kağıdından vazgeçtim şimdilik , onun yerine gri yıldız stickerlar aldım.

unicorn/pony at konsepti seviyorum.

Nevresim yine erol mobilyadan. 240 Tl.
Cibinlik seti 140 TL
Abajur sanırım 65 veya 85 di.

Lamba almadım henüz halı da almadım bakıyorum... fikirlere açığımm alırsanız paylaşın ltfn.

Perdeyi meltem mobilyadan veya benzeri tarz satan yerden düşünüyorum. Pembe ve yıldız farbalı. (Görselde var)

Benim oda takımımda duvar rafı yok o yüzden şifonyerin üstünee 3 lü çerçeve sipariş etttim. İlgilenen olursa instagram sayfasını söylerim. Hayal ettiğimiz her şeyi çizip tasarlayıp çerçeve yapıyorlar. 3 lü fiyat 80 TL.

Krem , ıslak mendil vs. koymak için de örgü sepet sipariş verdim. Instagramdan yine. Tatlı bir öğretmen yapıyor. Kargo aşamasındaa ama resmini koyuyorum. Yanında kapaklı mini boyuyla 2 adet sepet 40 TL.

Dolap içi askılıklar e bebekten 5 li 9,90 TL.

Şimdilik olanlar bunlar..

İlgilenenler için ekstra bilgi de verebilirim aldıklarım/aldığım yerle ilgili merak etttiğiniz olursaa... burdaki albüme foto koymayı bıraktım.

Fiyat ve fikir olarak bilgi vermiştir az çok...
Herkese iyi alışverişler.

6 ay bitmek üzere, Ben artık çabuk yoruluyorum, ilerleyen dönemde ne olur bilemiyorum o yüzden halletmeye çalışıyorum her şeyi yavaş yavaş. Bazen çevremdekiler erken olduğunu düşünüyor da ben kafamdan çıktıkça rahat ediyorum..

Eklentiler

• IMG_6964.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_7246.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_7051.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_7083.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_7247.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_6873.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Canım kapı süsün isim şeklide dimi intagramda hangi adreste yaptırdın çok beğendim bende öyle birşey düşünüyorum:)

@keceli_hayatlar canım...
Evet isim de yazdırabiliyorsun...
İstersen sayfadan beğen istersen beğendiğin modeli yolla. Çok tatlı 2 öğretmenler...
benzerlerinden çok uyguna yapıyorlar...

Eklentiler

• IMG_7249.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 115
hepsi çok güzel güle güle kullanın

Kızlar ben çok dertliyim bir konuda. Kızımın ismini Nazlı Berra demiştim ya , olmayacak büyük ihtimalle.. Şimdi kızım isimsiz kaldı.. Nedenine gelicek olursam , kayınpederim yanımda yüzüme karşı '' kız olursa adını ben koyucam '' demiş olması. Ne demek kız olursa adını ben koyucam ? Benim bütün devreler yandı o an , beynimden aşağı kaynar sular indi. Ya Zehra ya Berra ya Emine olacakmış. Zehra ve Berra ölen kız kardeşlerinin isimleri Emine de annesinin.. Eşim bunu benden sakladı direkt kızımın adına Nazlı Berra dedi. Nazlı da babamın bana koymak istediği isim ben doğduğumda , koymadığı için bir nevi ben onun isteğini yerine getirmiş olacaktım torununa bu adı koyarak.. Ama kayınpederim yanımda bunu söyledi ve ben bu iki isimden de vazgeçtim , ben bilmiyordum Berra isminin kayınpederimin böyle söylediğini. Eşim koydu sanıyordum. Bir hafta eşimle bu mevzu yüzünden konuşmadım yüzüne bile bakmadım. Ne demek kız olursa adını ben koyucam hala kabullenemiyorum. Şimdi diyeceksiniz böyle bir mevzu büyütülür mü ne olacak koysan gönlü olsun falan.. Ama bu bizim özelimiz bizim hayatımız bizim kızımız , niye karışıyor? Anlam veremiyorum. Bu bana göre basit bir konu değil , bu da benim kişiliğim. Ablana gitmiyorsunuz diyip duruyor kayınpederim yani görümceme. Kızıyorlarmış bize. Eşim de demez mi bir gün gidelim. Ya altıbuçuk aylık oldu hamileliğim bir kere telefon etmedi nasılsın nasıl gidiyor diye sormadı. Altı buçuk ay ya az değil. Ben niye gideyim şimdi bu insanlara? Ki o kadar sıkıntılar yaşadım bir kez aranılmadım. Değer verirsen değer görürsün bu bende böyledir. Ki benim ilgiye en ihtiyacım olduğum zamanlar. Milleti pohpohlayamam ki!
Çok doluyum ya bu isim konusu içime işledi resmen , beynime kazındı. Ne heves ne şevk bırakmadılar bende. Eşim de babasına demedi ki ya baba buna biz karar verelim , tamam sen fikrini söyleyebilirsin ama bu karar bize ait. Buna da çok bozuldum. Benim kendi annem babam tek bir kere fikir bile söylemedi. Sizin çocuğunuz siz koyun dediler hep. Bir tek kardeşimle eşim Kumsal koyun diyorlar şimdi , onlar da bu olayı öğrendiler. Fikir sundular sadece bana. Şimdi eşim de Kumsal ya da Masal diyor. Ama benim hevesim şevkim kırıldı bir kere , kızım doğana kadar isimsiz....

canımm anlamadım hiç uzun zamandır olmamıştı ılık duşla biraz daha iyi oldu şükür gümdüze göre daha iyiyim. çok sağol.
canım bu arada stokke şubatta üst versiyonu geliyomuş. şuanki modeli jokerlerde çoğunlukla yok. forumda nasıl durum bilmiyorum. izmirde soramadım daha. arabayı en son alsakta olur napalım. bu arada daha çok eksiğim var benim biraz panik oluyom düşününce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…