- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.301
Canım Günaydın ,
Dün kan testi yapıldı bana . t4 düşük çıkmış.0.44 gözüküyor. Normali 0.6. Yarın dr uma gideceğim. Ama senin bilgin var sanırım konu hakkında..tsh normal . 1 ay önce yaptığım testte hepsi normalde. Neye göre değişiyor acaba? Tok karna yaptırmıştım etkiler mi ki?
Canım geçmiş olsun sana da çok... başta migren ataklarından çektin seni hatırlıyorum canım.Bende bas agrisi hamileligimin basindan beri var maalesef onceden de bas agrim olurdu migrenim var cunku ama hamilelikte artti. Yumurtaliklara baski da 4 5 gundur var doktor bakti rahimde yada bebekte bisey yok sanirim buyudukleri icin oluyor
Canım iyiyim biraz baş ağrım var biraz da kasık ağrım ama çok şükür iyiyiz. Havalar buz gibi bir taraftan ödevler ve sınavlar içinde bığuşuyorm diğer taraftan :)@Kilim ve tohum canım özledim seni nasılsın. bebiş nasıl
merhaba canım gerilme gibi değil de.. sancı gibi değişik. doktorumu aradım tarif ettim. doğum sancısı giderek şiddeti artan makata doğru vuran sanki tuvaletin gelmiş gibi hissettiğin bir ağrıdır dedi. ılık bir duş al biraz yürü ve rezene çayı iç dedi. duş iyi geldi hafifledi canım. ayakları belimizi çok iyi korumamız lazım.Karın büyüdüğü için olabilir mi acaba canım ya da belki ayaklarını üşüttün? Ben de bugün ayaklarımı ısıtamıyorum karnımda gaz var ve sancı yapıyor
Hediyelikler lohusa tacı ve terliği birde kapı süsü eksiğim var.aklımdada hiçbir fikrim yok.bugün konuşulmuş burda.kızlar aldığınız veya sipariş ettiğiniz şeylerin resmini ve adresini paylaşında bize de fikir olsun.
Canım hazımsızlık olabilir mi sıkıntının nedeni? Üstüne giydiklerin rahat kıyafetler miydi? Üşüttün mü acaba?? Duş alsan ılık suyla? Ayağını sıcak tutarak ev içinde yürüsen biraz iyi gelebilir belki.selam kızlar sabahtan beri tüm karnımda gaz sancısı gibi değişik bir ağrı varbebek hareket ediyor şükür gitmedim o yüzden doktora niye olur anlamadım
Harika olmuş bunlar canım özendik vallahi ne diyelim :))uconn
İkramlık lokumlar için kürdan yaptırttım , ikram masası için afiş ve hediye edeceğim anahtarlıklar için etiket.
Instagramdan sihirliatölyeden..
Canım kapı süsün isim şeklide dimi intagramda hangi adreste yaptırdın çok beğendim bende öyle birşey düşünüyorum:)Lohusa tacı klasik kırmızı alacağım... ınstagramdan sipariş ederim.
Kapı süsüm hazır , instagramdan sipariş verdim... hastane odasında denizkızı ve yıldız kullanacağım. Kapı süsüm de denizkızlı, yanına da denizden çıkmış keçeler yapıştıracağım görseldeki gibi... kızımın adı Kumsal olacağı içim böyle oluştu konsept.. sipariş verdiğim yerin ismi fotoda var. Fiyatı 140 TL. Ufak keçeler ise adet 4 TL.
Ayyy canım geçmiş olsun :) sabun tozu fena köpürüyor dikkatli olmak lazımAy kızlar başıma neler geldi ağlasam mı gülsem mi halime bilemedimKızımın giyeceklerini yıkayım dedim bir makina. Sabun tozunu fazla kaçırmışım , köpükler taştı makinadan , çamaşırlar gözükmüyor köpükten Şimdi onları durulattırarak arıtmaya çalışıyorum köpükten , siz siz olun sabun tozu kullanırsanız miktarını iyi ayarlayın
Canım kapı süsün isim şeklide dimi intagramda hangi adreste yaptırdın çok beğendim bende öyle birşey düşünüyorum:)
Harika olmuş bunlar canım özendik vallahi ne diyelim :))
happymom87 canım hepsi çok guzel.Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
hepsi çok güzel güle güle kullanınBu ara odaya da başladım..
Oda takımımız istanbul pendik şube/ erol mobilyadan bade grubunu aldık... 1 aya gelecek ancak... beyaz sade bir model. Görseldeki gibi beşik büyüyen yatak oluyor, çekmeceli bölmesi de çalışma masası oluyor vs. Tabi bizim kız artık ilkokula başlarkennn ne ister barbie mi ister hello kitty mi ister göreceğiz... :))
Pek çok yerden uygun takım 2890 TL. Mdf , kullanışlı.
Odada pembe/mint/gri/beyaz renkler ağırlık olacak.. duvarı açık pembe zaten.. duvar kağıdından vazgeçtim şimdilik , onun yerine gri yıldız stickerlar aldım.
unicorn/pony at konsepti seviyorum.
Nevresim yine erol mobilyadan. 240 Tl.
Cibinlik seti 140 TL
Abajur sanırım 65 veya 85 di.
Lamba almadım henüz halı da almadım bakıyorum... fikirlere açığımm alırsanız paylaşın ltfn.
Perdeyi meltem mobilyadan veya benzeri tarz satan yerden düşünüyorum. Pembe ve yıldız farbalı. (Görselde var)
Benim oda takımımda duvar rafı yok o yüzden şifonyerin üstünee 3 lü çerçeve sipariş etttim. İlgilenen olursa instagram sayfasını söylerim. Hayal ettiğimiz her şeyi çizip tasarlayıp çerçeve yapıyorlar. 3 lü fiyat 80 TL.
Krem , ıslak mendil vs. koymak için de örgü sepet sipariş verdim. Instagramdan yine. Tatlı bir öğretmen yapıyor. Kargo aşamasındaa ama resmini koyuyorum. Yanında kapaklı mini boyuyla 2 adet sepet 40 TL.
Dolap içi askılıklar e bebekten 5 li 9,90 TL.
Şimdilik olanlar bunlar..
İlgilenenler için ekstra bilgi de verebilirim aldıklarım/aldığım yerle ilgili merak etttiğiniz olursaa... burdaki albüme foto koymayı bıraktım.
Fiyat ve fikir olarak bilgi vermiştir az çok...
Herkese iyi alışverişler.
6 ay bitmek üzere, Ben artık çabuk yoruluyorum, ilerleyen dönemde ne olur bilemiyorum o yüzden halletmeye çalışıyorum her şeyi yavaş yavaş. Bazen çevremdekiler erken olduğunu düşünüyor da ben kafamdan çıktıkça rahat ediyorum..
canımm anlamadım hiç uzun zamandır olmamıştı ılık duşla biraz daha iyi oldu şükür gümdüze göre daha iyiyim. çok sağol.Canım hazımsızlık olabilir mi sıkıntının nedeni? Üstüne giydiklerin rahat kıyafetler miydi? Üşüttün mü acaba?? Duş alsan ılık suyla? Ayağını sıcak tutarak ev içinde yürüsen biraz iyi gelebilir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?