- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.321
Bence haklısın canım fikir sunabilir ama söyledi kelime çok saçma ne demek kız olursa adını ben koyacam başka şekilde söylense belki böyle tepki vermezdin bende senin gibi arayanı ararım soranı sorarım ben hamile kaldığımdan beri hep görümcem arar beni sağolsun her aradığında da sorar canın burdan bişey istiyormu diye sonuna kadar haklısınKızlar ben çok dertliyim bir konuda. Kızımın ismini Nazlı Berra demiştim ya , olmayacak büyük ihtimalle.. Şimdi kızım isimsiz kaldı.. Nedenine gelicek olursam , kayınpederim yanımda yüzüme karşı '' kız olursa adını ben koyucam '' demiş olması. Ne demek kız olursa adını ben koyucam ? Benim bütün devreler yandı o an , beynimden aşağı kaynar sular indi. Ya Zehra ya Berra ya Emine olacakmış. Zehra ve Berra ölen kız kardeşlerinin isimleri Emine de annesinin.. Eşim bunu benden sakladı direkt kızımın adına Nazlı Berra dedi. Nazlı da babamın bana koymak istediği isim ben doğduğumda , koymadığı için bir nevi ben onun isteğini yerine getirmiş olacaktım torununa bu adı koyarak.. Ama kayınpederim yanımda bunu söyledi ve ben bu iki isimden de vazgeçtim , ben bilmiyordum Berra isminin kayınpederimin böyle söylediğini. Eşim koydu sanıyordum. Bir hafta eşimle bu mevzu yüzünden konuşmadım yüzüne bile bakmadım. Ne demek kız olursa adını ben koyucam hala kabullenemiyorum. Şimdi diyeceksiniz böyle bir mevzu büyütülür mü ne olacak koysan gönlü olsun falan.. Ama bu bizim özelimiz bizim hayatımız bizim kızımız , niye karışıyor? Anlam veremiyorum. Bu bana göre basit bir konu değil , bu da benim kişiliğim. Ablana gitmiyorsunuz diyip duruyor kayınpederim yani görümceme. Kızıyorlarmış bize. Eşim de demez mi bir gün gidelim. Ya altıbuçuk aylık oldu hamileliğim bir kere telefon etmedi nasılsın nasıl gidiyor diye sormadı. Altı buçuk ay ya az değil. Ben niye gideyim şimdi bu insanlara? Ki o kadar sıkıntılar yaşadım bir kez aranılmadım. Değer verirsen değer görürsün bu bende böyledir. Ki benim ilgiye en ihtiyacım olduğum zamanlar. Milleti pohpohlayamam ki!
Çok doluyum ya bu isim konusu içime işledi resmen , beynime kazındı. Ne heves ne şevk bırakmadılar bende. Eşim de babasına demedi ki ya baba buna biz karar verelim , tamam sen fikrini söyleyebilirsin ama bu karar bize ait. Buna da çok bozuldum. Benim kendi annem babam tek bir kere fikir bile söylemedi. Sizin çocuğunuz siz koyun dediler hep. Bir tek kardeşimle eşim Kumsal koyun diyorlar şimdi , onlar da bu olayı öğrendiler. Fikir sundular sadece bana. Şimdi eşim de Kumsal ya da Masal diyor. Ama benim hevesim şevkim kırıldı bir kere , kızım doğana kadar isimsiz....
niye bu eşlerimiz ailelerine karşı birşey diyemiyorlar ben karşı gelsinler saygısızlık etsinler demiyorum. kız evlatlar daha cesaretli ben düşüncemi açıkça söylerim kızarsam aileme ama eşim hep sus pus kalır ailesine karşı. kayınvalidemde ismi söylediğimde hiç sevmedi anladım, birkaç gün sonra bana telefonda ismi söylediğim halde sizde güzel isim bulun dedi bu ne demek? bulduğunuz kötü. bende sinir oluyorum ama napalım canım tevekkül edicez sabır biraz ama eşinle konuş kırmadan söyle. inşallah istediğin ismi rahatlıkla koyarsın. halimize bak ya..biliyorum bende o ismi koysamda laf yiycem sürekliKızlar ben çok dertliyim bir konuda. Kızımın ismini Nazlı Berra demiştim ya , olmayacak büyük ihtimalle.. Şimdi kızım isimsiz kaldı.. Nedenine gelicek olursam , kayınpederim yanımda yüzüme karşı '' kız olursa adını ben koyucam '' demiş olması. Ne demek kız olursa adını ben koyucam ? Benim bütün devreler yandı o an , beynimden aşağı kaynar sular indi. Ya Zehra ya Berra ya Emine olacakmış. Zehra ve Berra ölen kız kardeşlerinin isimleri Emine de annesinin.. Eşim bunu benden sakladı direkt kızımın adına Nazlı Berra dedi. Nazlı da babamın bana koymak istediği isim ben doğduğumda , koymadığı için bir nevi ben onun isteğini yerine getirmiş olacaktım torununa bu adı koyarak.. Ama kayınpederim yanımda bunu söyledi ve ben bu iki isimden de vazgeçtim , ben bilmiyordum Berra isminin kayınpederimin böyle söylediğini. Eşim koydu sanıyordum. Bir hafta eşimle bu mevzu yüzünden konuşmadım yüzüne bile bakmadım. Ne demek kız olursa adını ben koyucam hala kabullenemiyorum. Şimdi diyeceksiniz böyle bir mevzu büyütülür mü ne olacak koysan gönlü olsun falan.. Ama bu bizim özelimiz bizim hayatımız bizim kızımız , niye karışıyor? Anlam veremiyorum. Bu bana göre basit bir konu değil , bu da benim kişiliğim. Ablana gitmiyorsunuz diyip duruyor kayınpederim yani görümceme. Kızıyorlarmış bize. Eşim de demez mi bir gün gidelim. Ya altıbuçuk aylık oldu hamileliğim bir kere telefon etmedi nasılsın nasıl gidiyor diye sormadı. Altı buçuk ay ya az değil. Ben niye gideyim şimdi bu insanlara? Ki o kadar sıkıntılar yaşadım bir kez aranılmadım. Değer verirsen değer görürsün bu bende böyledir. Ki benim ilgiye en ihtiyacım olduğum zamanlar. Milleti pohpohlayamam ki!
Çok doluyum ya bu isim konusu içime işledi resmen , beynime kazındı. Ne heves ne şevk bırakmadılar bende. Eşim de babasına demedi ki ya baba buna biz karar verelim , tamam sen fikrini söyleyebilirsin ama bu karar bize ait. Buna da çok bozuldum. Benim kendi annem babam tek bir kere fikir bile söylemedi. Sizin çocuğunuz siz koyun dediler hep. Bir tek kardeşimle eşim Kumsal koyun diyorlar şimdi , onlar da bu olayı öğrendiler. Fikir sundular sadece bana. Şimdi eşim de Kumsal ya da Masal diyor. Ama benim hevesim şevkim kırıldı bir kere , kızım doğana kadar isimsiz....
konuşan konuşsun canım umranda olmasın sen koy istediğin ismi onlar sevmesede olur sen sevdin önemli olan buniye bu eşlerimiz ailelerine karşı birşey diyemiyorlar ben karşı gelsinler saygısızlık etsinler demiyorum. kız evlatlar daha cesaretli ben düşüncemi açıkça söylerim kızarsam aileme ama eşim hep sus pus kalır ailesine karşı. kayınvalidemde ismi söylediğimde hiç sevmedi anladım, birkaç gün sonra bana telefonda ismi söylediğim halde sizde güzel isim bulun dedi bu ne demek? bulduğunuz kötü. bende sinir oluyorum ama napalım canım tevekkül edicez sabır biraz ama eşinle konuş kırmadan söyle. inşallah istediğin ismi rahatlıkla koyarsın. halimize bak ya..biliyorum bende o ismi koysamda laf yiycem sürekli
Çok varsa ağrın minoset ya da parol içebilirsin canım.içmiycem diye kendini zorlama.geçer yakında inşallah.Evet canımmgayet mantıklı sebebi bu olabilir. Benim de bir süredir bu şikayetim devam ediyor. Ağrı kesici kullanmadım ama beni hayli zorladığını söyleyebilirim. Aman tekrar etmesin seninki de.
Canım benim çok sağol ben de direnmeyeceğim zaten ağrım çok olursa ilaç içeceğim.Çok varsa ağrın minoset ya da parol içebilirsin canım.içmiycem diye kendini zorlama.geçer yakında inşallah.
Bence haklısın canım fikir sunabilir ama söyledi kelime çok saçma ne demek kız olursa adını ben koyacam başka şekilde söylense belki böyle tepki vermezdin bende senin gibi arayanı ararım soranı sorarım ben hamile kaldığımdan beri hep görümcem arar beni sağolsun her aradığında da sorar canın burdan bişey istiyormu diye sonuna kadar haklısın
Canim genelde kiz anneleri ve babalari karismiyor biseye.nedense kocanin tarafi kizi alinca herseye karisma hakki buluyor kendilerinde.isim konusunda bizde skintidayiz.isim buluyoruz kayinvalidem begenmiyor.esimle egemen ismine karar verdik tek isim olsun istiyoruz.ama sizin nazli berra cok güzel uymustu. nazli berra koyacagiz deseniz o da kendi istedigi ismin konuldugunu sanar.Kızlar ben çok dertliyim bir konuda. Kızımın ismini Nazlı Berra demiştim ya , olmayacak büyük ihtimalle.. Şimdi kızım isimsiz kaldı.. Nedenine gelicek olursam , kayınpederim yanımda yüzüme karşı '' kız olursa adını ben koyucam '' demiş olması. Ne demek kız olursa adını ben koyucam ? Benim bütün devreler yandı o an , beynimden aşağı kaynar sular indi. Ya Zehra ya Berra ya Emine olacakmış. Zehra ve Berra ölen kız kardeşlerinin isimleri Emine de annesinin.. Eşim bunu benden sakladı direkt kızımın adına Nazlı Berra dedi. Nazlı da babamın bana koymak istediği isim ben doğduğumda , koymadığı için bir nevi ben onun isteğini yerine getirmiş olacaktım torununa bu adı koyarak.. Ama kayınpederim yanımda bunu söyledi ve ben bu iki isimden de vazgeçtim , ben bilmiyordum Berra isminin kayınpederimin böyle söylediğini. Eşim koydu sanıyordum. Bir hafta eşimle bu mevzu yüzünden konuşmadım yüzüne bile bakmadım. Ne demek kız olursa adını ben koyucam hala kabullenemiyorum. Şimdi diyeceksiniz böyle bir mevzu büyütülür mü ne olacak koysan gönlü olsun falan.. Ama bu bizim özelimiz bizim hayatımız bizim kızımız , niye karışıyor? Anlam veremiyorum. Bu bana göre basit bir konu değil , bu da benim kişiliğim. Ablana gitmiyorsunuz diyip duruyor kayınpederim yani görümceme. Kızıyorlarmış bize. Eşim de demez mi bir gün gidelim. Ya altıbuçuk aylık oldu hamileliğim bir kere telefon etmedi nasılsın nasıl gidiyor diye sormadı. Altı buçuk ay ya az değil. Ben niye gideyim şimdi bu insanlara? Ki o kadar sıkıntılar yaşadım bir kez aranılmadım. Değer verirsen değer görürsün bu bende böyledir. Ki benim ilgiye en ihtiyacım olduğum zamanlar. Milleti pohpohlayamam ki!
Lohusa tacı klasik kırmızı alacağım... ınstagramdan sipariş ederim.
Kapı süsüm hazır , instagramdan sipariş verdim... hastane odasında denizkızı ve yıldız kullanacağım. Kapı süsüm de denizkızlı, yanına da denizden çıkmış keçeler yapıştıracağım görseldeki gibi... kızımın adı Kumsal olacağı içim böyle oluştu konsept.. sipariş verdiğim yerin ismi fotoda var. Fiyatı 140 TL. Ufak keçeler ise adet 4 TL.
Ooo baya uğraşmışsın sen.ama çok beğendim.kumsal çok şanslı zevkli bir annesi var.benim kızımın adı bile belli değil henüz:)bide ilk kızımda ne yaptıysam ona yakın şeyler yapmak istiyorum.saçma belki ama haksızlık olacak gibi geliyor.uconn
İkramlık lokumlar için kürdan yaptırttım , ikram masası için afiş ve hediye edeceğim anahtarlıklar için etiket.
Instagramdan sihirliatölyeden..
Zor durum canım düşünüp kendinide bebişide üzme bence eşinle tartışma hiç onu kırmadan konuş önce seni anlamaz ama sonra hak verir fırsatını buldun mu kaçırmaYa gerçekten ben bu kadar katı bir insan değilim ama sayelerinde oldum. Fikir sunsa amenna başım gözüm üstüne ama yok direkt kız olursa adını ben koyucam kulağımla duydum ya karşımda söyledi. Kaç haftalardır kendime gelemiyorum. Bir de pohpohlanmak isterler kimse kusura bakmasın valla hiç umurumda değiller. Asıl ilgiye ihtiyacı olan benim. Ya bu en özel ve en güzel duygumu bana zehir ettiler , burnumdan getirdiler. Kızımın bir ismi yok sayelerinde ve eşim benden yana değil bu çok kırıcı..
niye bu eşlerimiz ailelerine karşı birşey diyemiyorlar ben karşı gelsinler saygısızlık etsinler demiyorum. kız evlatlar daha cesaretli ben düşüncemi açıkça söylerim kızarsam aileme ama eşim hep sus pus kalır ailesine karşı. kayınvalidemde ismi söylediğimde hiç sevmedi anladım, birkaç gün sonra bana telefonda ismi söylediğim halde sizde güzel isim bulun dedi bu ne demek? bulduğunuz kötü. bende sinir oluyorum ama napalım canım tevekkül edicez sabır biraz ama eşinle konuş kırmadan söyle. inşallah istediğin ismi rahatlıkla koyarsın. halimize bak ya..biliyorum bende o ismi koysamda laf yiycem sürekli
kendi yiğecene desene kayınpederine bunları yada eşine sen neden gidesin Allah aşkına seni arayıp sormayana ayy ben gıcık oldum sinir olurum böyle şeylereCanım hevesim şevkim kalmadı ki koyayım? Ne isim araştırıyorum ne bakınıyorum bir şey yaptığım yok. Hamilelik psikolojisi diye bir şey var ve bunu yaşamayan cidden anlayamaz. Cidden hassasız bide sürekli karışmaları insanı çıldırtıyor. Ya zor yürüyorum penguen gibi ablana niye gitmiyorsun diyor ? Ya o beni bir kere aradı mı halimi hatrımı sordu mu kaç defa kanama atlattım ilk üç ayım berbat geçti. Hala biz gitmiyoruz biz suçluyuz. Ya bir de eşim benden yana değil vallahi cinnet geçirttircekler bana o derece öfkeliyim ağrımayan başım ağrıyor bir haftadır.
Canim genelde kiz anneleri ve babalari karismiyor biseye.nedense kocanin tarafi kizi alinca herseye karisma hakki buluyor kendilerinde.isim konusunda bizde skintidayiz.isim buluyoruz kayinvalidem begenmiyor.esimle egemen ismine karar verdik tek isim olsun istiyoruz.ama sizin nazli berra cok güzel uymustu. nazli berra koyacagiz deseniz o da kendi istedigi ismin konuldugunu sanar.
kendi yiğecene desene kayınpederine bunları yada eşine sen neden gidesin Allah aşkına seni arayıp sormayana ayy ben gıcık oldum sinir olurum böyle şeylere
Abooo o ne beeee Alllah sabır versin canım cidden çok sabırlısınSorma valla canım çok öfkeliyim çok doluyum kalplerini kırıcam en sonunda o olucak. Hep eli üzerimizde kayınpederimin. Haftada bir gün izin günümüz var onda bile rahat değiliz. Beşiğin fiyatını sorar arabanın sorar çok pahalıymış der ya sanane sen mi aldın senin cebinden mi çıktı parası ya da senden para istedik mi? Ki pahalı şeyler de almıyoruz o pahalı şey görmemiş. Uzaktan uzağa hep karışıyor
Abooo o ne beeee Alllah sabır versin canım cidden çok sabırlısın
İnsan anlatmazsa daha kötü oluyor benimde dedikodu yapasım vermiş gece geceGece gece gıybet yaptırdı bana günaha soktu beni bu halimle ama paylaşmak dökülmek istedim çünkü bu konuda çok yalnız kaldım eşim bile benden yana değil. Ben haksız olduğumu düşünmüyorum. Bu adam bana düğünümde bir tek reşat taktı. Diğer herşey ama herşeyi eşim kredi çekti yaptı. Biz 3 yıl kendi düğünümüzü ödedik anlayacağın. Yeme içme kredi öde. İstediğim gelinliği bile giyemedim. Şimdi hiçbir şeye karışmasını istemiyorum. Benim zamanında ondan hiçbir talebim olmadı , şimdi onun da benden olmasın. Bu benim en doğal hakkım.
Hemen bakıyorum canım@keceli_hayatlar canım...
Evet isim de yazdırabiliyorsun...
İstersen sayfadan beğen istersen beğendiğin modeli yolla. Çok tatlı 2 öğretmenler...
benzerlerinden çok uyguna yapıyorlar...
İnsan anlatmazsa daha kötü oluyor benimde dedikodu yapasım vermiş gece geceben bir kere eşime takıldım taşıyan benim hastanelerde serum yiğen benim adınıda ben koyacam diye sanırım ondan yorum yapmıyorlar ama Allah biliyor eşime takıldım sadece isimede beraber karar verdik zaten eşin bunları görmüyormu ah şu erkekler ahhh
Kesinlikle isim hakkı annenindir babanın bile değil bırak kp ile kv yi!!! Sen onu dünyaya getirebilmek için neler çekiyorsun kaymağını onlar yemek istiyor yok öyle kusura bakmasınlar kolay değil sakın alttan alma eşinlede konuş ne istiyorsan onu koy istemiyorsan koyma seni çok iyi anlıyorum fikrini belli et ki kimse heveslenmesin isim koymaya.. Canınıda sıkma bebeğinide kendinide strese sokma istemiyorum de kurtul..Kızlar ben çok dertliyim bir konuda. Kızımın ismini Nazlı Berra demiştim ya , olmayacak büyük ihtimalle.. Şimdi kızım isimsiz kaldı.. Nedenine gelicek olursam , kayınpederim yanımda yüzüme karşı '' kız olursa adını ben koyucam '' demiş olması. Ne demek kız olursa adını ben koyucam ? Benim bütün devreler yandı o an , beynimden aşağı kaynar sular indi. Ya Zehra ya Berra ya Emine olacakmış. Zehra ve Berra ölen kız kardeşlerinin isimleri Emine de annesinin.. Eşim bunu benden sakladı direkt kızımın adına Nazlı Berra dedi. Nazlı da babamın bana koymak istediği isim ben doğduğumda , koymadığı için bir nevi ben onun isteğini yerine getirmiş olacaktım torununa bu adı koyarak.. Ama kayınpederim yanımda bunu söyledi ve ben bu iki isimden de vazgeçtim , ben bilmiyordum Berra isminin kayınpederimin böyle söylediğini. Eşim koydu sanıyordum. Bir hafta eşimle bu mevzu yüzünden konuşmadım yüzüne bile bakmadım. Ne demek kız olursa adını ben koyucam hala kabullenemiyorum. Şimdi diyeceksiniz böyle bir mevzu büyütülür mü ne olacak koysan gönlü olsun falan.. Ama bu bizim özelimiz bizim hayatımız bizim kızımız , niye karışıyor? Anlam veremiyorum. Bu bana göre basit bir konu değil , bu da benim kişiliğim. Ablana gitmiyorsunuz diyip duruyor kayınpederim yani görümceme. Kızıyorlarmış bize. Eşim de demez mi bir gün gidelim. Ya altıbuçuk aylık oldu hamileliğim bir kere telefon etmedi nasılsın nasıl gidiyor diye sormadı. Altı buçuk ay ya az değil. Ben niye gideyim şimdi bu insanlara? Ki o kadar sıkıntılar yaşadım bir kez aranılmadım. Değer verirsen değer görürsün bu bende böyledir. Ki benim ilgiye en ihtiyacım olduğum zamanlar. Milleti pohpohlayamam ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?