- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.601
Yok canım almadım daha çantayı dolar düştüğü an alıcam. Bebek arabasını aldık ona uygun renkte başka bir tane beğendim. Bak şuCanım Ne yaptın bu çantayı aldın mı
Çantayı çok beğendim. Nerden alabilirim canım? Ben görmemiştim.Yok canım almadım daha çantayı dolar düştüğü an alıcam. Bebek arabasını aldık ona uygun renkte başka bir tane beğendim. Bak şu
Kasigimda yok canım kaburgam belim sirtim iki gündür dayanilmaz oluyo artık.Bel ağrısı kasığa da vuruyor mu canım, bende de oluyor çünkü
Teşekkür ederimBenimde yürüyüşüm değişti.erken gibi gelmişti ama sende de olduğuna göre normal herhalde.
Allah allah çarpıntı ve ateş basmasıyla böbreğin alakalı olabileceğini kırk yıl düşünsem tahmin etmezdim.çok geçmiş olsun.inşallah erken doğuma sebep olabilecek bişey değildir.
Allah yardımcın olsun.eşinin hamilelikte yanında olmaması çok zordur.neyse az kalmış gelmesine allahtan.
Hamilelikte parasetamol içeren ilaçları içebilirsin.parol ve minoset bu gruba giriyor.ama plus olanları kullanma.
Aslinda surekli olmuyor, ayakta kaldigimda, yoruldugumda falan oluyor ama gecmesi uzun suruyor. Sirt agrisi ise her gece var maalesef. Uyku vermiyor resmen.
Oy 11-12 hafta.baya varmış daha.allah yardımcın olsun.
Kizlar benden size dev hizmet :) kbb doktorundan aldim tarifi. Ayni tarifle gargara da yapilabilirmis. Burun tikanikligi, bogaz yanmasina cozum insallah.
Ben evde kafama gore yapiyordum tuzlu su ama olcusu varmis
Umarim isinize yararl
Allah Allah tqnsiyonun neden dustu ki insallah olmaz bir daha. Ozellikle hamilelikte baya zor.Günaydın varmış benim gibi erkenci anneler dün tansiyonun düştü bütün gün uyudum şimdi ayaktayım bakalım gün nasıl bitecek doğumdan sonra doktorlar yönlendirir diye düşünüyorum
rica ederim ne demek baya ise yariyor :)26+0 dan Günaydınlar :)) 27. haftaya girdik sonunda. Artık hehem hemen çoğumuz 6 aylık hamileliğimizi geride bıraktık. Dün eşimle evde tatil yaptık :) Dün sabah kalktık kahvaltı yaparken msj geldi okullar kar nedeniyle 1 gün tatil edilmiş. Kar tatillerinden kamuda çalışan hamile ve engellilerde yararlanabiliyor. Hemen yayıldım eve. Eşim de rahatsızdı o bademcikleri iltihaplanmış iş yerini arayıp 1 gün izin aldı o da. Evde takıldık ama sıkıldım akşama kadar evde oturunca. BUgün koşa koşa geldim işe :)).
Benim de işte ayakta kalıp yorulunca ortaya çıkan ağrılarımın geçmesi uzun sürüyor. Doktorum bana fazla ayakta durma, devamlı da oturma dedi. Ortasını bulcaz yani.
Dün bütün gün evde oturunca bunaldım valla bugün işe gelmek için can attım. İnşallah sağlık problemi olmadıkça gelirim 37. hafta bitene kadar. :))
Bu süper oldu teşekkürler :))
Bel ağrısı kasığa da vuruyor mu canım, bende de oluyor çünkü
Benim tansiyonum hep düşüktür zaten dün baya kötü oldum midem bulandı sürekli uyudum şimdi ölçtüm iyi çıktı şükürAllah Allah tqnsiyonun neden dustu ki insallah olmaz bir daha. Ozellikle hamilelikte baya zor.
Canim sen benim erken kalktigima bakma esimi ise yollayip yine uyuyorum ben
rica ederim ne demek baya ise yariyor :)
yeni haftan da hayirli olsun canim her gecen gun daha da yaklasiyoruz bebislwrimize. Saglikla alalim kucagimiza insallah
Günaydın canım26+0 dan Günaydınlar :)) 27. haftaya girdik sonunda. Artık hehem hemen çoğumuz 6 aylık hamileliğimizi geride bıraktık. Dün eşimle evde tatil yaptık :) Dün sabah kalktık kahvaltı yaparken msj geldi okullar kar nedeniyle 1 gün tatil edilmiş. Kar tatillerinden kamuda çalışan hamile ve engellilerde yararlanabiliyor. Hemen yayıldım eve. Eşim de rahatsızdı o bademcikleri iltihaplanmış iş yerini arayıp 1 gün izin aldı o da. Evde takıldık ama sıkıldım akşama kadar evde oturunca. BUgün koşa koşa geldim işe :)).
Benim de işte ayakta kalıp yorulunca ortaya çıkan ağrılarımın geçmesi uzun sürüyor. Doktorum bana fazla ayakta durma, devamlı da oturma dedi. Ortasını bulcaz yani.
Dün bütün gün evde oturunca bunaldım valla bugün işe gelmek için can attım. İnşallah sağlık problemi olmadıkça gelirim 37. hafta bitene kadar. :))
Bu süper oldu teşekkürler :))
canım bende gittim. kalp kapakçığında gevşeme çıktı tekrar. normal doğum yapabilirsin dedi bana da ama ben zaten normal istemiyorum korkuyorum yinede.mmousee canım naptın kardiyaloga gittin mi?
ben gittim ankarada. baya bir inceledi doktor. normal doğumu öneriyorum hatta dedi.darlıklarda problem oluyormuş.ama benimki iyi tolere edermiş. Allah nasip ederse normal doğum yapmayı düşünüyorum :)
Tansiyonunu neyle ölçüyorsun? Şu bilekten ölçen dijitallere ben güvenmiyorum yanlış ölçüyorlar eski usul pompalılar en doğrusu.Günaydın canım
Çok güzel olmuş :) Biz de odayı o ton maviye boyattık çok hoş oldu :) Haftaya eşyaları gelecek ben de duvara sticker düşünüyorum. Hepsiburada da çok çeşit var ordan alacağım eşyalar bi gelsin de :) Senin minişte güle güle uyusun büyüsün odasındagünaydın kızlar. bel ağrılarınız başlamış benim bayağıdır var. son zamanlarda yoğunluklu olarak kasık ağrılarım başladı. oğluşum büyüdü tekmeleri artık daha net çok şükür.
ikinci şeker yüklemem de temiz çıktı çok şükür.
bu arada hafta sonu oğlumun odasını aldık
renklendirilmiş halini ben tasarladım kısmetse bittiğinde bu şekilde olacak
Eki Görüntüle 1931330 Eki Görüntüle 1931332
Gunaydinnnn herkese. Agrilarinn olmadigi tekmelerin bol oldugu bi gun olsun yoldaslar :)
kizlar aslinda erken ama dogumdan sonra nasil koruncaz biz
EBay da var canım şu an 150₺ civarında malesef :/Çantayı çok beğendim. Nerden alabilirim canım? Ben görmemiştim.
Nefes darlığı bende var biraz :/ ama doktor bişi vermedi. Penisilin kullanmamı önerdi. Ama ben kullanmıcam annem kardeşime hamileyken kullanmış romatizma için daha kötü oldum aman kullanma dedi zaten penisilin ağır bir iğne. Doğumdan sonra başlarım artık. Boğaz enfeksiyonu geçirme ddi. Doktor emin olamadı romatizmal mi doğumsal mı? Neyse nasip kısmet normal istiyorum ama sezaryen olmam gerekirse de olurum diretmem. Allahım şifa versin hepimizecanım bende gittim. kalp kapakçığında gevşeme çıktı tekrar. normal doğum yapabilirsin dedi bana da ama ben zaten normal istemiyorum korkuyorum yinede.
nefes darlığım için de ilaç verdi kendi dr uma sordum onuda almadım. 30 haftadan sonra çok nefes alamazsam o zaman kullanacağım.
şimdiden afedersin bir tarafımdan solumaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?