2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın varmış benim gibi erkenci anneler dün tansiyonun düştü bütün gün uyudum şimdi ayaktayım bakalım gün nasıl bitecek doğumdan sonra doktorlar yönlendirir diye düşünüyorum

Teşekkür ederim

26+0 dan Günaydınlar :)) 27. haftaya girdik sonunda. Artık hehem hemen çoğumuz 6 aylık hamileliğimizi geride bıraktık. Dün eşimle evde tatil yaptık :) Dün sabah kalktık kahvaltı yaparken msj geldi okullar kar nedeniyle 1 gün tatil edilmiş. Kar tatillerinden kamuda çalışan hamile ve engellilerde yararlanabiliyor. Hemen yayıldım eve. Eşim de rahatsızdı o bademcikleri iltihaplanmış iş yerini arayıp 1 gün izin aldı o da. Evde takıldık ama sıkıldım akşama kadar evde oturunca. BUgün koşa koşa geldim işe :)).

Aslinda surekli olmuyor, ayakta kaldigimda, yoruldugumda falan oluyor ama gecmesi uzun suruyor. Sirt agrisi ise her gece var maalesef. Uyku vermiyor resmen.

Benim de işte ayakta kalıp yorulunca ortaya çıkan ağrılarımın geçmesi uzun sürüyor. Doktorum bana fazla ayakta durma, devamlı da oturma dedi. Ortasını bulcaz yani.

Oy 11-12 hafta.baya varmış daha.allah yardımcın olsun.

Dün bütün gün evde oturunca bunaldım valla bugün işe gelmek için can attım. İnşallah sağlık problemi olmadıkça gelirim 37. hafta bitene kadar. :))

Kizlar benden size dev hizmet :) kbb doktorundan aldim tarifi. Ayni tarifle gargara da yapilabilirmis. Burun tikanikligi, bogaz yanmasina cozum insallah.
Ben evde kafama gore yapiyordum tuzlu su ama olcusu varmis
Umarim isinize yararl

Bu süper oldu teşekkürler :))

Günaydın varmış benim gibi erkenci anneler dün tansiyonun düştü bütün gün uyudum şimdi ayaktayım bakalım gün nasıl bitecek doğumdan sonra doktorlar yönlendirir diye düşünüyorum
Allah Allah tqnsiyonun neden dustu ki insallah olmaz bir daha. Ozellikle hamilelikte baya zor.
Canim sen benim erken kalktigima bakma esimi ise yollayip yine uyuyorum ben
rica ederim ne demek baya ise yariyor :)
yeni haftan da hayirli olsun canim her gecen gun daha da yaklasiyoruz bebislwrimize. Saglikla alalim kucagimiza insallah

Benim tansiyonum hep düşüktür zaten dün baya kötü oldum midem bulandı sürekli uyudum şimdi ölçtüm iyi çıktı şükür

Günaydın canım

günaydın kızlar. bel ağrılarınız başlamış benim bayağıdır var. son zamanlarda yoğunluklu olarak kasık ağrılarım başladı. oğluşum büyüdü tekmeleri artık daha net çok şükür.
ikinci şeker yüklemem de temiz çıktı çok şükür.
bu arada hafta sonu oğlumun odasını aldık
renklendirilmiş halini ben tasarladım kısmetse bittiğinde bu şekilde olacak

canım bende gittim. kalp kapakçığında gevşeme çıktı tekrar. normal doğum yapabilirsin dedi bana da ama ben zaten normal istemiyorum korkuyorum yinede.
nefes darlığım için de ilaç verdi kendi dr uma sordum onuda almadım. 30 haftadan sonra çok nefes alamazsam o zaman kullanacağım.
şimdiden afedersin bir tarafımdan solumaya başladım

Çok güzel olmuş :) Biz de odayı o ton maviye boyattık çok hoş oldu :) Haftaya eşyaları gelecek ben de duvara sticker düşünüyorum. Hepsiburada da çok çeşit var ordan alacağım eşyalar bi gelsin de :) Senin minişte güle güle uyusun büyüsün odasında

Nefes darlığı bende var biraz :/ ama doktor bişi vermedi. Penisilin kullanmamı önerdi. Ama ben kullanmıcam annem kardeşime hamileyken kullanmış romatizma için daha kötü oldum aman kullanma dedi zaten penisilin ağır bir iğne. Doğumdan sonra başlarım artık. Boğaz enfeksiyonu geçirme ddi. Doktor emin olamadı romatizmal mi doğumsal mı? Neyse nasip kısmet normal istiyorum ama sezaryen olmam gerekirse de olurum diretmem. Allahım şifa versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…