2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Teşekür ederim arkadaşım inş yapınca buraya fotosunuda yüklerim :)

Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun . Insallah miniklerimizi sorunsuz kucagimiza aliriz

bende seninle aynı durumdayım canım eşimin aileside benim ki de şehir dışında sadece anne babalar gelir.. Ama burda arkadaşlarımız var onlar için hediyeler hazırlayacağım hastanede dağıtmak için yani senin de böyle bir durum varsa hastane de dağıt yoksa eve ziyarete gelenlere verirsin

Günaydın tatlı anneler sanırım kızımın karnı acıkmış tekme atıp duruyor bana :)
günaydın bu bebişler hiç doymuyorlar :) şey sorcam bende hafif kıpırtılar var bazen çok iç gıdıklayıcı hareketler hissediyorum.ama yoğun bir hareket algılamıyorum çok oynamıyor sanırım.acaba bu haftada normal mi 26ya yeni başladık.

günaydın huzurlu birgün geçirmeniz dileğiyle
ilkbaşlarda acaba oluyor sonrasında inşallah dahada hissettirecek bence

Arkadaşlar bugün sağlık ocağına gittim 10 ocağa kadar b ve d vitaminine bakamıyoruz bir daha gel dediler. bilginiz olsun

Reactions: mnt
inşallah onun varlığını hissetmek nasıl heyecan verici.

Bende aynı durumdayım 26+2 olduk bugün içim tuhaf oluyor bazen sanırım normal yirmi sekizinci haftada daha rahat hissedersiniz diyorlar bakalım

Bende aynı durumdayım 26+2 olduk bugün içim tuhaf oluyor bazen sanırım normal yirmi sekizinci haftada daha rahat hissedersiniz diyorlar bakalım
İkinci gebeliklerde çok daha net hissediliyo. İki gün önce kaburgamda bi baskı hissettim elimi sürdüm ve tuttum hemen eşimin elini koydum oda elledi korktu çekti sanırım ayağı yada eliydi miniğimin.eşim elleme rahat bırak çocuğu diyo ama selamlaşıyoruz boyle

Ya bende iki haftadır çok hantallaştım.aslında 4-5 kilo kdr aldım ama hareketlerim yavaşladı penguen gibi yürüyorum

Kızlar ben yatinca başlıyor tekmelere. Bazen çok sakinken bile yatinca vuruyor surekli. Rahatsız mı oluyor acaba .valla oturarak uyuyasim geliyor :) sizde de oluyor mu böyle:)

Dün benim kızım da çok hareketsizdi korkuttu beni. Bugün maşallah hareketli 8 de gözümü açtım oynuyordu Bir günü bir günlerine tutmuyor bu bebişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…