- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.621
Canım çok güzelmiş ama baya pahalıymış . TeşekkürlerEBay da var canım şu an 150₺ civarında malesef :/
bende skip hop çantalarını beğendim aranızda alan var mı acabaCanım çok güzelmiş ama baya pahalıymış . Teşekkürler
Bilekten ölçenlerle ölçüyorum bende pek güvenmiyorum ama öbürlerini kullanamıyorum dün sağlık ocağınada gidemedim ama benim tansiyonum normalde düştü için fark ediyorun düştüğünüTansiyonunu neyle ölçüyorsun? Şu bilekten ölçen dijitallere ben güvenmiyorum yanlış ölçüyorlar eski usul pompalılar en doğrusu.
Hayırlı olsun 27. Haftan.İlerleyen haftalarda aynı fikirde olursun inşallah:)26+0 dan Günaydınlar :)) 27. haftaya girdik sonunda. Artık hehem hemen çoğumuz 6 aylık hamileliğimizi geride bıraktık. Dün eşimle evde tatil yaptık :) Dün sabah kalktık kahvaltı yaparken msj geldi okullar kar nedeniyle 1 gün tatil edilmiş. Kar tatillerinden kamuda çalışan hamile ve engellilerde yararlanabiliyor. Hemen yayıldım eve. Eşim de rahatsızdı o bademcikleri iltihaplanmış iş yerini arayıp 1 gün izin aldı o da. Evde takıldık ama sıkıldım akşama kadar evde oturunca. BUgün koşa koşa geldim işe :)).
Benim de işte ayakta kalıp yorulunca ortaya çıkan ağrılarımın geçmesi uzun sürüyor. Doktorum bana fazla ayakta durma, devamlı da oturma dedi. Ortasını bulcaz yani.
Dün bütün gün evde oturunca bunaldım valla bugün işe gelmek için can attım. İnşallah sağlık problemi olmadıkça gelirim 37. hafta bitene kadar. :))
Bu süper oldu teşekkürler :))
Ben de skip hop alacağım. Sırt çantalarını çok beğendim. Okiedogda da güzel modeller var onlara da bakabilirsin.bende skip hop çantalarını beğendim aranızda alan var mı acaba
Bilekten ölçenlerle ölçüyorum bende pek güvenmiyorum ama öbürlerini kullanamıyorum dün sağlık ocağınada gidemedim ama benim tansiyonum normalde düştü için fark ediyorun düştüğünü
İnşallah ama hiç sanmıyorum :)))Günaydın kızlar.üstümde bir miskinlik var ki sormayın gitsin.elimden gelse akşama kadar çıkmıycam yataktan
Hayırlı olsun 27. Haftan.İlerleyen haftalarda aynı fikirde olursun inşallah:)
Çok güzel ve kullanışlı görünüyor bende bunlardan istiyorumBen de skip hop alacağım. Sırt çantalarını çok beğendim. Okiedogda da güzel modeller var onlara da bakabilirsin.
dün dedim gidim diye cesaret edemedim başım dönünce ama bugün biraz daha iyiyim şükürBenim de bilekten ölçenler yüksek çıkarıyor hep 13 falan çıkıyordu sağlık ocağında. Cumartesi hastanede pompalıyla ölçtüler büyük tansiyonum 10 çıktı. Hatta preeklampside şüphelenmiştim idrara falan da baktırdım. Çok şükür herşey normal.
İnşallah ama hiç sanmıyorum :)))
günaydın kızlar. bel ağrılarınız başlamış benim bayağıdır var. son zamanlarda yoğunluklu olarak kasık ağrılarım başladı. oğluşum büyüdü tekmeleri artık daha net çok şükür.
ikinci şeker yüklemem de temiz çıktı çok şükür.
bu arada hafta sonu oğlumun odasını aldık
renklendirilmiş halini ben tasarladım kısmetse bittiğinde bu şekilde olacak
Eki Görüntüle 1931330 Eki Görüntüle 1931332
Çok kolay hamile kaldığım için ben de onu düşünmüyor değilim. Doktorlarımıza danışıcaz artık.
Otur oturduğun yerde :)))dün dedim gidim diye cesaret edemedim başım dönünce ama bugün biraz daha iyiyim şükür
aynen öyle yapıyorum :) bugün iyi olmasam doktoruma gidecektim sabah ölçtüm şükür iyi çıktıOtur oturduğun yerde :)))
çok güzel pierre cardinden aldın sanırım ben orada görmüştüm bebeğin güle güle kullansın :) kaça aldın acaba?canim guzelmis odasi gule gule kullansin
Ben hala karar veremedim iki model var aklmda ama biri agir basiyo sanki eklerim resimlerini :) ben de bulut konsepti istiyorum Ozellikle kapi susu, hediyeliklerde cok seker bence
evet sormak lazim bakalim ne diyecekler. Arkadasim sormus igne veya spral onermis. İgne adet duzensizligi yapiyo demis spral daha iyiymis ama o da kotu ya ip falan sarkiyo sanirim icinden. Bi de bizim bi yanidik ona ragmen hamile kalmis
Günaydın canımgünaydın
Günaydın dünürümgünaydın annecikler ve bebekleri
dünürüm benimde arada ağrıyor. biraz araştırdım bu aylradan sonra olur yazıyo kitapta. bi damar varmış bebek oraya baskı yaptığı zaman ağrı olurmuş. yapacak bişey yok muş sanırımMerhaba kızlar benim hafif adet sancısı gibi belim ağrıyor acaba vitamin eksikliği falanmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?