2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tansiyonunu neyle ölçüyorsun? Şu bilekten ölçen dijitallere ben güvenmiyorum yanlış ölçüyorlar eski usul pompalılar en doğrusu.
Bilekten ölçenlerle ölçüyorum bende pek güvenmiyorum ama öbürlerini kullanamıyorum dün sağlık ocağınada gidemedim ama benim tansiyonum normalde düştü için fark ediyorun düştüğünü

Günaydın kızlar.üstümde bir miskinlik var ki sormayın gitsin.elimden gelse akşama kadar çıkmıycam yataktan
Hayırlı olsun 27. Haftan.İlerleyen haftalarda aynı fikirde olursun inşallah:)

Bilekten ölçenlerle ölçüyorum bende pek güvenmiyorum ama öbürlerini kullanamıyorum dün sağlık ocağınada gidemedim ama benim tansiyonum normalde düştü için fark ediyorun düştüğünü

Benim de bilekten ölçenler yüksek çıkarıyor hep 13 falan çıkıyordu sağlık ocağında. Cumartesi hastanede pompalıyla ölçtüler büyük tansiyonum 10 çıktı. Hatta preeklampside şüphelenmiştim idrara falan da baktırdım. Çok şükür herşey normal.

Günaydın kızlar.üstümde bir miskinlik var ki sormayın gitsin.elimden gelse akşama kadar çıkmıycam yataktan

Hayırlı olsun 27. Haftan.İlerleyen haftalarda aynı fikirde olursun inşallah:)
İnşallah ama hiç sanmıyorum :)))

dün dedim gidim diye cesaret edemedim başım dönünce ama bugün biraz daha iyiyim şükür

canim guzelmis odasi gule gule kullansin
Ben hala karar veremedim iki model var aklmda ama biri agir basiyo sanki eklerim resimlerini :) ben de bulut konsepti istiyorum Ozellikle kapi susu, hediyeliklerde cok seker bence
Çok kolay hamile kaldığım için ben de onu düşünmüyor değilim. Doktorlarımıza danışıcaz artık.

evet sormak lazim bakalim ne diyecekler. Arkadasim sormus igne veya spral onermis. İgne adet duzensizligi yapiyo demis spral daha iyiymis ama o da kotu ya ip falan sarkiyo sanirim icinden. Bi de bizim bi yanidik ona ragmen hamile kalmis

çok güzel pierre cardinden aldın sanırım ben orada görmüştüm bebeğin güle güle kullansın :) kaça aldın acaba?

Günaydın nisan anneleri
Ben ctesi günğ şeker yüklemesi yaptırdım 75 grlık.
Açlık:80
Tokluk 1. Saat: 184(sınır 180)
Tokluk 2. Saat: 131(sınır 150)
Doktorum diyetisyene yönlendirdi. Diyete başladım ve evde cihazla ölçüyorum. Açlık ve sabah tokluk 80 küsür çıkıyor fakat akşam tokluk şekerim 65 falan çıkıyor. Neden hastanede yüksek çıkıp evde bu kadar düşük çıkıyor. Fikri olan varmı?

Merhaba kızlar benim hafif adet sancısı gibi belim ağrıyor acaba vitamin eksikliği falanmıdır
dünürüm benimde arada ağrıyor. biraz araştırdım bu aylradan sonra olur yazıyo kitapta. bi damar varmış bebek oraya baskı yaptığı zaman ağrı olurmuş. yapacak bişey yok muş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…