2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar bugün kontrolüm vardı şeker testi yaptırdım sonuçlar iyi sıkıntı yok çok şükür.Bebeğimin boyuna 29 cm kilosuna 800 gr dedi. 25+1 deyiz acaba normal mi yoksa küçükmü yavrum :) sizde bu haftada nasıldı :)

ne güzel denk gelmiş iyi ki almışsın odayla çok uyumlu şeker mi şeker bir yastık :) hep birlikte bulutlarda uçun inşallah

Amin Canım sağlıcakla güle oynaya kullansınlar inşallah. Evet duvardaki o detay da çok hoş olmuş. Tamam paylaşımları takip ediyorumBir de Bebek arabası konusunda çıkmazlardayımmmmnn. Alan araştıran deneyimleyen varsa paylaşabilir miiiiiiiiii

canım ben baya bi araştırdım bu beşiği hatta geçen gün şubat annelerinden biri almış kurmuş onunlada konuştum yorumlar hep çok olumlu ve evet sallanabiliyor. ayrıca montajı çok kolaymış vidalama falan yokmuş. bende kredi kartımın kesim gününü bekliyorum sipariş vermek için :) aldığım zaman olumsuz bir şeyine rastlarsam haber veririm.

çok güzelmiş canım güle güle kullan :) bende ilk hamileliğimde aldığım postacı tipi olan lassig marka bi bakım çantası var, çok memnun kaldım ondan ve yine onu kullanmayı düşünüyorum. eğer o olmasaydı sırt çantası alabilirdim bakım çantası özellikte. çünkü bakım çantalarının gözleri, kumaşları vs bebek malzemelerinin sağlığı ve düzeni açısından çok daha iyi. aradığım herşeyi anında bulabiliyorum, gözü az olan çantalardan çok daha fazla eşya alıyor ve pratiklik sağlıyor kesinlikle

Selam annişler.
Benim gibi enfeksiyondan dert yanan varmi?
Acaip kasık.agrisi yapti bende. Antibiyotik kullanicam 10 gun. Gecer insallah hemencik.
Rabbim korusun meleklerimizi
Bnde kasık ağrılarım artinca sağlık ocağına gittim bugün idrar tahlilim iyi çıkmamış kendi doktoruma yönlendirdi tedavi gormen lazim dedi yarın gidicem bakalim...

Teşekkür ederim, sen de güle güle kullan ne güzel sağlammış demek 2.bebishde de kullanabiliyorsun..
Ben de 1 tane de sırt çantası alacağım. Kola asmalı her zaman kullanışlı olmayabilir gerçi bebek arabası olucak kolumda çantayı ve bebeği taşıdığım kısa anlar olacak ama olsun. Açık renk bir sırt çantasıyla uzun süre gider böyle. .

selam kızlar bugün dra gittim ve böbrege keteter takılması grktigini söyledi antalya araştırma hastanesine yönlendirdi. dedim takılmazsa ne olur böbrege zararı oluyormuş ama takıldıktan sonrada erken dogum risski yine oluyormuş kadın dogum drumda taktırmamı tavsiye etti normal dogum yapabilecegimi ve takip edecegini söyledi bakalım yarın neler olacak

Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun

çok güzel pierre cardinden aldın sanırım ben orada görmüştüm bebeğin güle güle kullansın :) kaça aldın acaba?

canim ben almaim odayi baska arkadas almisti. Biz onumuzdeki ay alcaz insallah

oyle tabii en az 1 sene dinlendurrmek lazim vucudu. Sonra ne zaman olursa artik.

Canimm gecmisler olsun insallah basit bir operasyon olur da carcabuk atlatirsin

Merhaba.. ben geçen hafta grip olmştm hamile oldgmdan emin değildim daha adetime bir hafta vardı. İliadin yazmıştı onu kullandım bi altı gün kadar. Hamileymişim meğer. Şimdi bi korku sardı beni. Zararsız mıymış iliadin.

Canim ben aldim kullaniyorum bi sorun olursa haberleselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…