- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.661
Bebegimi ögrenince ilk aldigim şey bu yastık oldu :)@mmouseeMMaya kızlar oda çok güzelmiş sağlıkla büyüsün minikleriniz http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LCW-HOME/yatak-odasi/Yastik/2628273/506363 bu yastığı geçen gün çok beğenmiştim odayı görünce aklıma geldi çok uyumlu olur :)
ne güzel denk gelmiş iyi ki almışsın odayla çok uyumlu şeker mi şeker bir yastık :) hep birlikte bulutlarda uçun inşallahcanım biz geçen haftalarda ikea ya gitmiştik eşimle daha oda ortada yoktu bak bu yastığı almıştık. dünde kendimi bulutlar içinde çalışırken buldum. hatta akşam eve gidince gördüğümde farkettim bende
Senin miniğin de güzel günlerde kullansın canım bende minik bir yastık almak istiyorum uyku arkadaşı olarakBebegimi ögrenince ilk aldigim şey bu yastık oldu :)
Cook guzel ama rengi biraz yeşile dönük aklinizda bulunsun
Amiin insallah hepimizinki :)Senin miniğin de güzel günlerde kullansın canım bende minik bir yastık almak istiyorum uyku arkadaşı olarak
Amin Canım sağlıcakla güle oynaya kullansınlar inşallah. Evet duvardaki o detay da çok hoş olmuş. Tamam paylaşımları takip ediyorumsağol canım rabbim hayırlısıyla odalarında uyutmayı nasip etsin inşş.
valla ben sanırım bu çantalardan almıcam. bana çok kadınsı geliyor. nike sırt çantam vardı onu kullanırım dedim içine ufak makyaj çantalarından alır biberonu mamasını falan koyarım artık
çok sağol canım evet pierre cardin 3550 tl fiyatı
canım kasıklarda ağrı vs vs bir çok ağrı artık normalama dr um bana ek olarak magnezyum verdi.
güle güle kullansın kuzucuklarımız o zaman
canım bunların hepsini bilgisayar ortamında yaptım. duvarda olan led ışıklı yaptıracağım. perde ve halıyı bulurum diye düşünüyorum.
başka şeyler aldıkça paylaşırım canım
canım ben baya bi araştırdım bu beşiği hatta geçen gün şubat annelerinden biri almış kurmuş onunlada konuştum yorumlar hep çok olumlu ve evet sallanabiliyor. ayrıca montajı çok kolaymış vidalama falan yokmuş. bende kredi kartımın kesim gününü bekliyorum sipariş vermek için :) aldığım zaman olumsuz bir şeyine rastlarsam haber veririm.Benim de beğendiğim beşiklerden biriydi bu canım. Birkaç mağazada görmüştüm çok güzel duruyordu. Aynı 200 liraydı. Fakat çekmeceleri yoktu o yüzden tercih etmedim çünkü ben oda yapmıyorum bebeğime. Bir de sallanabiliyor mu onu bilmiyorum
@asimeleksi
Canım ben aldım... ebebekten..
Fiyatı 280 TL.
Hem kullanışlı hem göze hitap ediyor.. diğer modellere göre daha şık..
İçinden alt değiltirme pedi , 2 biberon saklama kapasiteli termal çantası , meyve fln koymak için fileli çantası çıkıyor. Tavsiye ederim bu markanın modellerini..
Sağol Canım, evet çoookkkk sevimliiiiiii@mmouseeMMaya kızlar oda çok güzelmiş sağlıkla büyüsün minikleriniz http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LCW-HOME/yatak-odasi/Yastik/2628273/506363 bu yastığı geçen gün çok beğenmiştim odayı görünce aklıma geldi çok uyumlu olur :)
Bnde kasık ağrılarım artinca sağlık ocağına gittim bugün idrar tahlilim iyi çıkmamış kendi doktoruma yönlendirdi tedavi gormen lazim dedi yarın gidicem bakalim...Selam annişler.
Benim gibi enfeksiyondan dert yanan varmi?
Acaip kasık.agrisi yapti bende. Antibiyotik kullanicam 10 gun. Gecer insallah hemencik.
Rabbim korusun meleklerimizi
çok güzelmiş canım güle güle kullan :) bende ilk hamileliğimde aldığım postacı tipi olan lassig marka bi bakım çantası var, çok memnun kaldım ondan ve yine onu kullanmayı düşünüyorum. eğer o olmasaydı sırt çantası alabilirdim bakım çantası özellikte. çünkü bakım çantalarının gözleri, kumaşları vs bebek malzemelerinin sağlığı ve düzeni açısından çok daha iyi. aradığım herşeyi anında bulabiliyorum, gözü az olan çantalardan çok daha fazla eşya alıyor ve pratiklik sağlıyor kesinlikle
Acaba yastık küçük mu orta boy mu arkadaşımm bende almak istiyorum fikir olurBebegimi ögrenince ilk aldigim şey bu yastık oldu :)
Cook guzel ama rengi biraz yeşile dönük aklinizda bulunsun
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsunselam kızlar bugün dra gittim ve böbrege keteter takılması grktigini söyledi antalya araştırma hastanesine yönlendirdi. dedim takılmazsa ne olur böbrege zararı oluyormuş ama takıldıktan sonrada erken dogum risski yine oluyormuş kadın dogum drumda taktırmamı tavsiye etti normal dogum yapabilecegimi ve takip edecegini söyledi bakalım yarın neler olacak
çok güzel pierre cardinden aldın sanırım ben orada görmüştüm bebeğin güle güle kullansın :) kaça aldın acaba?
Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum . Hemen hamile kalmak da saglık açısında güzel bir durum değil. 1 sene en azından vücut kendini bulmalı diyorlar doğumdan sonra..
Dolayısıyla ya spiral taktir arak biz, ya da prezervatif ile eşimiz korunacak.
selam kızlar bugün dra gittim ve böbrege keteter takılması grktigini söyledi antalya araştırma hastanesine yönlendirdi. dedim takılmazsa ne olur böbrege zararı oluyormuş ama takıldıktan sonrada erken dogum risski yine oluyormuş kadın dogum drumda taktırmamı tavsiye etti normal dogum yapabilecegimi ve takip edecegini söyledi bakalım yarın neler olacak
Merhaba.. ben geçen hafta grip olmştm hamile oldgmdan emin değildim daha adetime bir hafta vardı. İliadin yazmıştı onu kullandım bi altı gün kadar. Hamileymişim meğer. Şimdi bi korku sardı beni. Zararsız mıymış iliadin.Ben de aldim canim ama bikac geceden sonra attim su an kenarda duruyor. yüzüstü yatanlardanim bende ne yazikki baska turlu uyuyamiyorumbu yastik yuzustu donmeye engel oluyor orasi kesin, beli de destekliyor ama uyumama destek olamadi henüz. su an dizimin, legen kemiğimin ve omzumun altina yastik koyuyorum yuzustu oluyor ama karnima yuk binmiyor. Belimin agrisi da azaldi bu sekilde. sen de benim gibiysen L seklinde olanlardan alirsan belki daha kullanisli olur. bir de ben ince yastikla yattigim icin bana cok kalin geldi. gobek buyuyunce naparim bilemiyorum tabi de smdilik ani kurtariyorum
Canim ben de bir bucuk ay kadar once hasta olmustum. doktorum ates cikarsa diye augmentin vermişti. minoset verdi bir de nefes alamadigim icin basim agriyodu. Iliadin sprey ve burun dusu da burun tıkanıklığı için verdi. bi zarari yok gonul rahatligiyla kullan iyilesemezsen bebek icin daha kötü demisti. bir de burnun tikaliysa burun dusu kullanmani oneririm cidden iki günde iyilesmemi sagladi. sadece burun dusu ve iliadini kullandim iyi olunca antibiyotige baslamadim bile.
Bilmiyorum ama bir arkadas kadinlar klubune soyle yazmis. "kızlar gebelik korsesi bizler için çok uygun değil bildiğim kadarıyla..
ama benim istanbuldaki doktorum "elastik hamile kemeri" kullanmamı önermişti..hakikaten çok rahat bişey..beli destekliyor,bebekleri kemer tutuyor böylece yürürken sanki aşağı iniyorlar hissi yaşamıyorsunuz..ben e-bebek te bulup almıştım..
gerçi artık ayağa pek kalkmadığım için kullanmıyorum ama çok rahat ettim 20li haftalarımın sonuna kadar kullandım..şimdi de wc ye bile kalksam elimle aşağıdan destekliyorum..psikolojik mutlaka ama rahatlatıyor iyi hissediyorum..
başka bir sorunuz olursa buralardayım opuyorumnanaktan" 2010 da yazmis arkadas. Belki faydali olur. Bende de fitik var ama daha once duymamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?