2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de normal kiloda hamile kaldim. 22 hafta bitti ve 2.5 kilo ile yola devam ediyorum bakalim devami nasil olacak hizli kilo alimi basladiginda...

Madem öyle taktırmak daha iyi olabilir tabi..
Hakkında hayırlısı canım bakalım yarın haber ver bize de yine.
Gecmis olsun tekrar.

Gunduz calistigim icin normal yiyorum ancak aksamlari bende surekli biseyler yeme ihtiyacı oluyor acikmiyorum ama aksamlari yatana kadar abur cubur yiyesim geliyor. Kilolari gereksiz kalorilerle alacagim

Gelecek yılın en güzel anneleri ve onların Göbüşlerinde zıp zıplayan sevimli bal bebişleri hepinize kucak dolusu merhabaaaa!!!
Bugün oğlumla buluştuk hepinizi öpüyor.
1109 gr olmuş ve 37,2 cm !
Doktor bana kilosu çok geldi dedi.
Ben başlangıçtan bugüne 2,5 kilo almışım. Dr bunu da az buldu.
İrilik şekerden mi diye 50lik şeker yükledik yarın çıkacak sonuçlar.
Onun dışında sağlığımız yerinde çok şükür.
İnşallah şekerden değildir iriliği

Maşallah bebişine canım boyu da uzun olacak sanki. Tüm yediklerin yavruna yaramış kendine hiç kilo almamışsın ne güzel

Maşallah bebise :) Inşallah sekerden dolayı değildir canim. Yarın güzel haberlerle gel :)

Gözünaydin canım hasret gidermisiniz
İnşallah şekerden değildir. Haftasından önde gidiyor sanırım minik.. maşallah 1 kg yi geçen ilk bebish oldu.

Maşallah bebişine canım boyu da uzun olacak sanki. Tüm yediklerin yavruna yaramış kendine hiç kilo almamışsın ne güzel
Canım çok teşekkür ederim. Evet zaten benim kilo almamam da doktora göre anormal. Gerçi dedi bebek gayet iyi gelişiyor belki de bu size özel bir durumdur.
İnşallah boyu babasına çeker ben minnacık bir kadınım. Boyum 1.60, eşim 1.80.
Allah bütün yavruları korusun inşallah.

Maşallah bebise :) Inşallah sekerden dolayı değildir canim. Yarın güzel haberlerle gel :)
Canım şimdiye kadar sakin kalmaya çalışan bir anne adayı olarak bu sefer biraz endişeliyim. Dilerim şekerden değildir iriliği. Dilerim genetik meyildir.
İnşallah canım, hepimiz yavrularımızın sağlıklı haberlerini alalım.

Gözünaydin canım hasret gidermisiniz
İnşallah şekerden değildir. Haftasından önde gidiyor sanırım minik.. maşallah 1 kg yi geçen ilk bebish oldu.
Evet şu muayane de çok kısa geldi edepsiz oğlum hemen pipisini gösteriyor. İnşallah kilosu şekerden değildir eşim de yaklaşık 4 kg doğmuş. Evet canım biraz ilerden gidiyor. Bugün 26+0 olduk. Ama o 28+4 çıktı. Allah bütün bebeklere çocuklara sağlık versin içinde de benimkine :)

Ben de öyle canım 1.60 eşim de benden 3-5 cm daha uzundur. Bu boyla +8.5 kiloyla yuvarlak bir şey oldum Eşimle göbekleri yarıştırıyoruz resmen Bizim minik 26.haftada 33 cm di bir hafta önde çıkmasına rağmen. Sağlıklı olsunlar da boy kilo mühim değil.

Benim kilom zaten almış başını gitmiş bir kiloydu sanırım ondan pek kilo almadım. Tabi canım sağlığınyerşnde olsun bebelerin boy kilo mühim değil. Şu an tek endişem kilosu şekerden olmasın. Biz de eşimle göbek yarıştırıyoruz vallahi :) senin prensese de maşallah canım sağlıkla büyüsün vakitlice doğsun. Az yormadı seni başlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…