2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben hamile kaldığımda ideal kilomu çoktan aşmıştım şimdi kat kat kendimi aşmış durumdayım yürürken zorlanıyorum uyurken zorlanıyorum bugün nedense bunu kafaya takıyorum
takma canım gecici bugünler inş hepimiz atlatacağız.. benim de dönem dönem takıntılı günlerim cok oluyor

hormonlardan mı bilmiyorum bir günüm diğer güne uymuyor rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
günaydın anneler ve bebeişleri..
hormonlar konusuna katılıyorum bende oyleyim birgünüm bir günümü tutmuyor. Ve kiloolarak ben 10 kilo aldım rahat baya aştımm bazen engelleyemiyprum kendimi

Reactions: mnt
günaydın anneler ve bebeişleri..
hormonlar konusuna katılıyorum bende oyleyim birgünüm bir günümü tutmuyor. Ve kiloolarak ben 10 kilo aldım rahat baya aştımm bazen engelleyemiyprum kendimi
ah ah aynen engellesem dayanamıyom engellemesem çatlayacak gibi oluyom napim bilmiyorum

bende sola yatınca kalbim ağırıyor sağa zaten dediğin gibi yatmak çok mümkün olmuyor sırt üstü nefes gidiyor otururken karnım açıyor napalım bilmiyom

aynen sabır ya çalışıyor olmak zorluyor belkide vucudüm çok yoruldu dinlenmeye çok ihtiyacım var
evet beni de en cok calısmak cok yordu( sabah gün ağarmadan uyanmak cok zor.. akşama kadar çalış akşam eve gec yemek sıkıntısı dinlenemeden yat gece zaten uyuyama dön o tarafa dön bu tarafa sabah olsun yine aynı tempo.. çok yoruldum cok

aynen bende bu haldeyim eşime diyorum sen yemek yapacaksan al malzeme yap yapmam diyorsan dışarda yiyip gidelim eve.ah keşke ailelerimize yakın olsak hiç dert etmeyecem yemeyi içmeyi en azından

Hormon mu dedinizz çok fenayım bi sinirliyim bi duygusal..dün gece karnım acıktı aslında aç sayılmaz ama bu ara çok yemek yeme ihtiyacım var eşime söyledim kalktı giyindi arabayla 30 dakkalık yola gitti bide bunun dönüşü bir saati geçti telinide evde unutmuş zaten mesaiden gelmişti yorgundu yine gitti oturdum camda bekledim ağladım hava karlı.çok duygusalım ama bianda sinirli bi kaplana donuşebiliyorum.gece uykusu zaten çok az

Günaydın hamis arkadaşlarım Allah in izniyle ocak ayında tam anlamıyla bebisimiz için bir alışverişe başlıcaz.

şimdi size sorum her şeyi almak istediğimden kaçar tane hangi kıyafetten almalıyım ?

Elinde nisan ayi için ideal alışveriş listesi olan var mi sonuçta her mevsimin farklı ihtiyacı oluyor ?

Maaşallah bebişine canım.inşallah kilosu şekerden değildir ama babasıda iri olduğuna göre olması ihtimal hiç canını sıkma..zaten sen kilo almamışsın ne guzel

Merhabalar kızlar bneimde regli ağrısına benzer ağrılar cekiyorum, bugunn kasığımm ve belim ağrıdı adet olcakmışım gibi. Şuam kasıklarım cok ağrıyor, bel ağrım gcti gibi

Merhabalar kızlar bneimde regli ağrısına benzer ağrılar cekiyorum, bugunn kasığımm ve belim ağrıdı adet olcakmışım gibi. Şuam kasıklarım cok ağrıyor, bel ağrım gcti gibi

Merhaba canım
Ara ara bende bel kasık ağrısı çekiyorum. Benimki tek taraflı sağ kasığım kopacak gibi ağrıyor 10 15 dk sürüyor dinlenmeden geçmiyor.
İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olmayasın canım, o kasık ve bel ağrısı yaparmış çok. Doktoruna danışmakta fayda var her ihtimale karşı.

Maaşallah bebişine canım.inşallah kilosu şekerden değildir ama babasıda iri olduğuna göre olması ihtimal hiç canını sıkma..zaten sen kilo almamışsın ne guzel
Canım çok teşekkür ederiz. İnşallah şekerden değildir bu konu beni de endişelendiriyor. Doktordan haber bekliyorum kendisi operasyonda imiş. Evet babası iri doğmuş :) doktor benim kilomu da az buldu neyseki Bebek beslenmiş dedi. Acaba az kilo almam da kötü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…